Új hozzászólás Aktív témák
-
Reac^
őstag
válasz
barnam_ #1837 üzenetére
Nem az én konfigom volt hanem két haverom vett 1-1 ilyen masinát és nálam járt az egyik aztán megküldtük. Csak hát idáig AMD-s tapasztaltom volt, viszont annyit biztosra mondhatok hogy még egy DFi venus után is meglepetés volt hogy mennyire "kényelmes" már a tuning egy ilyen lapon is. Tehát nekem is ilyen konfig lesz ez biztos, csak hát...
-
littlemole
őstag
válasz
barnam_ #1688 üzenetére
Megfogdostam most a bordát is. Még csak langyos se.
Érdekes ez a Intel THT progi. Elindítva a terhelést csak ezzel. A hőmérséklet szerinte felmegy 40C ra. A core temp meg 56-58 C ot ír. De ahogy írtam a borda nem is nagyon langyos. Persze ha a mag valóban ennyi akkor nem szóltam.
A hűtés is szerintem nagyon jó, mert 3db 12cm es venti szívja fújja a levegőt a bordára. 1db szívja hátra, 1db szívja be a tápba, és ugye egy van a bordán. -
Csapi007
veterán
válasz
barnam_ #1034 üzenetére
Ugyanez volt a probléma a ''gagyi'' DTK ház és az A8N-E-vel.
Elsőre általában nem sikerül, de másodszorra össze szokott jönni.
Próbáld meg így: Mic In - MIC; Mic Vcc - Mic Power; Gnd -Gnd; a line-ra nem tudok mit mondani.
Ez a ház olyan hogy egybe vannak azok a kábelek és ezáltal csak egyféleképpen lehet bedugni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged