Új hozzászólás Aktív témák
-
00roli00
aktív tag
válasz
littlemole #41196 üzenetére
Nekem bios legújabb /vagy 3 éves
/, ssd fél éve került a gépbe. Nem is filóztam ilyeneken....berak,install, go csont nélkül.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
semmi gond az SSD-vel, így általánosságban
aztán a konkrét típus mindig okozhat meglepetéseket, de ne így legyen -
pmheros
őstag
válasz
ahogy nézegettem a lapodhoz kiadott BIOS -okat, egyiknél sincs ilyen jellegű javítás.
amit megnézhetsz hogy az ssd -n a legújabb firmware van-e. Azokban szoktak ilyen esetleges kompatibilitási hibát javítani.
Visszaolvasva a topikban vannak ssd használók, és nincs panaszuk
-
Gorneck
legenda
válasz
littlemole #6764 üzenetére
-
littlemole
őstag
válasz
littlemole #6757 üzenetére
A fenebe. Ezek a monitorok tudnak meglepeteseket okozni.
A HDMI-t nem allitottam at bemenetnek a monitoron, ezert nem volt kep.Most hogy van kep, mar 100% hogy a regi monitor megpurcant. Szerintem a tapegyseg halhatott meg benne vagy azzal kapcs valami. Amint tudom megy vissza gariba. Szerencsere meg van 4 honap a 3 evbol.
Egyet leszogezhetek igy a vegere, marha nehez rajonni a hibara ha nem kapunk semmi vizualis infot a monitorrol.
-
Gorneck
legenda
válasz
littlemole #6187 üzenetére
Ha monitor nem bír vmit akkor csinál érdekes dolgokat, de ha laptoppal müxik akkor jónak kell lennie...
Nem tudod elvinni ismerőshöz? (Tudom ezt neked nehezebb kivitelezni, de hátha.) Monitor, ram kipróbálható lenne... -
tlac
nagyúr
válasz
littlemole #1693 üzenetére
igen, ezek a jók
-
tlac
nagyúr
válasz
littlemole #1687 üzenetére
béta everest-et használj
-
stigma
addikt
válasz
szerintem lap válogatja.nekem is a lap olyan 50-60 fokos, Scythe Infinityvel, mondjuk oda van zsúfolva pár dolog amit madj msot délután megpróbálok megoldani.A procim egyenlőre olyan Ioad 50fok max 3600on annál több tuti nincs.Ne izgulj lapom hőmérséklete nekem is nagy főleg ugy hogy egy ,,aprócska" 8800 ig bennevan.
-
P00By
nagyúr
válasz
Saját példám,feszre is,hőmérsékletre is!Sztem egyikse pontos talán azt lehet mondani a Core Temp az adja a valósághoz legközelebbi értékeket!
-
barnam_
nagyúr
válasz
Nekem meg felülmér szerintem. E2160 Zalman 9500-as hűtvőel van DS3P-n.
Everest és Coretemp is többet mutat, mint a borda hőmérséklete érzésre. 1.4V-on load alatt 50 fokot ír ki a procira, magokra 60 körül. A borda pedig csak kézmeleg. -
littlemole
őstag
válasz
littlemole #1385 üzenetére
Volt egy extra tavtarto amit nem vettem eszre. Ez valahol bezavart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged