- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
-
drur420
tag
Helló. Ha túlfesz miatt kinyírod a ramot akár a frigót is rárakhatok annak "Sanyi! " Ellenben Picivel több feszen több a hőtermelése. Persze ez szükséges ha többet akarsz kihozni belőle. Akkor van értelme a bordázásnak. De óva intelek a folyamatos túlfesztől is lehet nem öli meg 1 ből a ramod de megérzi az bizta..... Ezt mondjuk úgy számold hogy én 4 modullal tolom annak kapásból kell adni 1 kis túlfeszt hogy menjen. De egyedül a Giga lapnál láttam azt hogy külön színekkel jelölte a lap amikor adagoltam neki a feszt hogy mennyi "egészséges" még neki. Egészséges alatt azt értem hogy hosszú távon üzemeltetem....
-
drur420
tag
És is sokat kínlódtam hogy mi az a maximum amit ki lehet hozni 4 modul Dominátorból.... Nem mint ha maximalista lennék de az vagyok
Nekem is tetszik az általad leírt jelenség.. És ha kiderült hogy a ramod megy 15-ön is akkor jön az a játék hogy emelgetjük a proc szorzót.. Tök jó móka akár hetek-et is el lehet vele baszkurálni...
-
scream24
senior tag
Az everest nekem sem jelzett hibát, de ne várjunk el attol a progitol mindent.
6éves maxtor? Akkor észre sem vennéd, ha a faterod beparkolna mögéd a zetorral.Gorneck23: sp1-el már nyakon vágtad? Én egy hete hánytam ujra a rendszert és most egyböl ráhintettem, gond egy szál se. De már szedet 3 frissitést az sp2-höz.
-
scream24
senior tag
Szerintem a hddnek almás. Én pont igy jártam egy hete. 2 és fél honapos samu winyo letérdelt, pont ezeket a tüneteket produkálta. Dobd fel ezt a progit és kiderül mi az ábra.
[http://www.hdsentinel.hu/ -
Telefunen
őstag
JZelectronic.de -talán én mindjárt kipróbálom (bár nekem nincs gondom a ramfesszel és elégedett is vagyok az F13a-val, szóval ezt most meghagyom másnak)
-
Zolexx
aktív tag
F10-es bios volt rajta, most felraktam az f11--et de ezzel is olyan hülyeségeket ír ki.
Am cpu fesz levan fixálva.-tehát tuti nem igaz amit kiír. memre 2.96
V-ot ír. de az sem igaz mert terhelve is max langyos.
lac: Eddig nem volt házba mert azt most vettem.
Nem értem. Ha huzni akarom egyből újraindulgat.. folyamatosan. Aztán gondol eggyet és elindul.. -
szeva000
addikt
-
Bile Demon
őstag
A gyártó oldalán hol van, hogy 2V-ot kell adni? Van fent egy dokumentum ami egy bizonyos tesztnek a beállításait tartalmazza, ott éppen 2V-on járatták, túlfeszelve a RAM-ot, meg a lapot is, talán csak azért, hogy ne legyen gond...
A RAM csomagolásán egyértelműen 1.8V fesz van és, és az, hogy az 5-5-5 időzítést viszi 800 és 1066MHz-n is. Tehát akinek nem megy az 1066 1.8V-n az vissza is viheti ezért van rá 10 év gar.
Az már más kérdés, hogy ez így megy 333*3.2 vagy 266*4 beállítással. A nem szabványos FSB-k beállításakor, pl 2x500 már lehet hogy nem megy és ahhoz már nagyobb fesz kell a RAM-nak és/vagy a chipsetnek is.
-
bim
veterán
nekem sincs beépitve csak biosfrissitésnél dugom rá mivel nincs pendrive-om.valszeg nem is lesz mivel nem érzem szükségét a beszerzésének.
HWSW:jaa hogy ha valaki ennyire nem tájékozodik hogy milyen progival kell nyuzni a procit akkor bocs.persze az orthos is egy kaki amiota kijött a G0-és konro...
-
-
Gorneck
legenda
Akkor ebből ismét tanultál...működő szoftvert/drivert nem kell frissíteni...
rob210: Mikor haver gépébe a 4 tuner landolt már és még mindig nem volt jó, akkor elszakadt bennem vmi...szal Én nem kérek belőle soha többet...ha akkor sztem nem kaptam volna gyorsba egy sört akkor tuti beletaposok a házba...elég kellemetlen volt boltos haverhoz bejárni, hogy adjon másik tunert mert...
-
qw78er89
aktív tag
A tegnapi után lehet nem kéne...
Én azt raktam fel, amikor már a gyári F4-el nem úgy mentek a dolgok, ahogy akartam és nálam ezek után a proci tuning megnőtt kissé: 3200GHz -> 3375 GHz
8x400 ment az F4-el de 9x333-at se szerette, 8x375-re kellett belőni a 3GHz-hez, most meg a 9x375 is összejött!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest