Új hozzászólás Aktív témák
-
drur420
tag
Szia.
Ezt a problémát több dolog is eredményezheti.. Nekem ijen jelenség akkor szokott jeletkezni ha "picit" nagyravágyó vok és többet gondolok mint amit elbína a configom
Ijenkor a tartalék biosból visszatölti azt a beállítást "2-3 Újraindulás után" amin biztonságosan képes üzemelni. Ugyanakkor nállad szerintem "elem" problematikák vannak. Hiába van áram alatt nem jegyzi meg a beállításaidat. R-go újraindulgat.. "Egyebet nem tok mondani kérem kapcsolja ki!"
Bár modjuk az is igaz hogy ha csak hosszú "menetidő" után csinálja akkor nem elem lesz... Az is lehet hogy alapértelmezett beállításokkal fut neked és ha állítani akarod visszaáll mert valami nem tetszik neki.
-
A Holló Úr
csendes tag
Én evvel a problémával először az előzőm konfigom-nál /abit tök-öm tudja alaplap,valamint 4600+-os amd-nél/ talaálkoztam,az akkori és mostani FSP tápommal.Mondták a szakik,hogy szar a táp cseréljem le gariban /persze,majd várok két hetet/.Érdekes a mostani Gigával nincs ilyen gondom !?
Ugyanis tuninggal ez nálam is jelentkezik /kb.15.perc várakozás kikapcsolás utánn,vagy ennyi winfos ill. net használata/.
Hosszú üzem utánn kikapcsolás nélküli,gyors pisi-kaki,vacsi,szexsziill..... és ez a probléma a múlt-é.
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudom én még nem próbáltam ki.Mert ha kikapcsolom minek kapcsolnám vissza azonnal?
Ha meg nem akarom kikapcsolni,akkor csak újraindítom max.De kikapcsolom akkor nem kapcsolom vissza csak később,mert ha kikapcsolom akkor már nem akarom gépezni azt jelenti
Bocs nem tudom mitől lehet,talán táp
-
westlake
félisten
annyira tok mas ertekeket nem mutathatnak..
cpu-z 1.44.2 a cpu-z a legtobb esetben megbizhatoan irja a cpu feszultsegeket...
everest ultimate 4.50 build 1347 beta
real temp 2.24 ez irja ki a legmegbizhatobban a cpu hofokokat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest