- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Laraxior #29128 üzenetére
Azt mondtátok, ha nem forrók a bordák, akkor rosszul mér a lapom. HTX2 ennyire tudja lehűteni a kicsikét. MX2-es pasztában még csak nem is reménykedem, hogy be tudnám szerezni errefelé. Amúgy Titan nanopaszta van a procin, és sztem nem rossz, mert amikor alapjáratban 50°C körül vannak a magok, akkor a kupak 30 körül, szóval onnan a meleg szépen eltávozik, alá meg nincs befolyásom. Amúgy nem megy ennyire fel, csak Orthos és Prime95 alatt. Ha megnézed, a teszt alatt csak 1600-on ment a TX2, mert ott még elviselhető a hangja.
Ha sok pénzem lesz, veszek Xigmatek Achillest.
Eagl3: Nem. Ha úgy kérdezed, akkor magamtól igen.
Csak egy poti kell hozzá.
-
public73
senior tag
válasz
Laraxior #29128 üzenetére
bizony, az elég sok!!!!!
prime95@3800@1,36V -
katt777
félisten
válasz
Laraxior #29075 üzenetére
Nálam a szabályozáshoz az EIST-et és a C1E-t is engedélyezni kell, ha utóbbi nincs bekapcsolva, az előbbi sem működik. Fordítva nem is néztem. E-sre nem tudod frissíteni a bios-odat? Persze akkor meg a ventiszabályozás lesz oda.
Gorneck: A 4.1 GHz nem ment 1.35V-on 1:1 RAM-okkal sem, viszont 2.5-re tettem a RAM szorzót 4.05-ön, és a RAM-ok szépen mennek 1126-on. Kingmax Rulez!
Egy valamit nem értek: ha auto-n hagyom a másodlagos RAM-értékeket, Everest memóriatesztjében a másolás piszkosul le tud zuhanni. Viszont nem mindig. -
nike_
addikt
válasz
Laraxior #28650 üzenetére
Nálam is kezdi azt csinálni a Prime amit Neked...
A Core 2 Duo E6000 széria topicban nyomon követheted éppen mit csinálok.
Tesztelném Prime-al, a Small FFT simán jó, de a Blend 3 perc után kifagy... Pedig ennyit simán bírnia kéne a rendszernek.
Nem tudom mi a baja...
Azt mondtad töltsem le a 25.5-öt. Az én helyemben ezt tennéd?
-
bim
veterán
válasz
Laraxior #28496 üzenetére
kiváncsian várom honnan szerzel még 400pontocskát az első helyhez.a prociban már nem sok lehet azt a feszt elnézve...
gorni: ki beszél itt a játékrol?ha csak azt néztem volna mi elég a játékra akkor nemhogy quadot nem vettem volna hanem inkább vettem volna egy 2140-et.(persze van pár játék ami már használgatja a 4 magot és reméljök ez az arány javulni fog)
itt elsősorban a winrarra volt lara ráizgulva.ott pedig a 2 mag az elég csirke... -
bim
veterán
válasz
Laraxior #28479 üzenetére
igazábol nem tudom mit vártál..
azt amit mondott mindenki neked azt maradéktalanul be is jött. háromhat-nagy fogyasztás-nagy hő...
az hogy te szerettél volna 1 perc alatt kicsmizni egy DVD anyagát és szerettél volna első lenni a háromdémárkban ez álom kategoria volt már akkor is amikor még nem volt quadod..
itt a 4G-s wolfal is csak fogyasztásban lezel előrébb de teljesitményben nem nagyon.persze ez csak az én véleményem.
mindenesetre kiváncsian várom a fejleményeket. -
bim
veterán
válasz
Laraxior #28291 üzenetére
nem tudom.
most idleben nálam is az1-4 mag között van 6 fok a 2-3 meg egyforma..
de terhelve mindig ilyen 5-7fokos szokott lenni a különbség.
egyébként meglehet nekem a 3,94s ugy érzem.5 perc FFT után restartot csinált terhelt 1,520V magok egyformán 71fokon. szóval esélyes... -
bim
veterán
válasz
Laraxior #28176 üzenetére
attol nem kell félned hogy nagyon megemelkedik a venti fordulata.még prájm alatt sem..
mondjuk az oldalán az a citromsárga felirat helyett valami dizájnosabbat is kitallhattak volna..annak elég gagyi hatása van az enermaxom után.nyilván a belső a fontos de azért erre picit adhattak volna. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Laraxior #28145 üzenetére
és akkor a prime-ben van a hiba? nincs ebben logika.tuningolva ha valami rendesen ki akarja használni a procit,akkor lefagy,alapon meg semmi baja.
nekem 1.3on a 7200es c2d tök stabil 350es FSBvel.többet még nem próbáltam,de prime 1 órát ment,és hibátlan.
nekem energiatakarékám van.azt vágod,h itt sem működik az energiataki,ha kézzel állitod a Vcore-t!
-
tlac
nagyúr
válasz
Laraxior #28087 üzenetére
Prime: restart
Ez így hosszabb távon okozhat gondot a rendszernek ha "nem primestabil"?én biztos nem merném úgy használni a gépet, hogy vmelyik program nem stabil tuning mellett
nem szeretnék adatvesztést miatta, de az is kellemetlen lenne, ha épp mikor fontos, sűrgős dolgot csinálnék és befagyna a gép...próbáld meg másik prime-al. 25.5. vagy 25.6 nekem az előbbivel jó,az utóbbit nem szereti,ugyanazok a tünetek mint Neked
ha az utóbbi tuning nélkül is problémás, akkor ráfoghatod, hogy rossz a program, de egyébként nem
én ennek utánajárnék
400x9 és a 450x8nál az utóbbihoz valószínűleg több fesz kell ugye? Gondolom a benchmark értékek is jobbak lesznek...Az előbbinél 1000en az utóbbinál 1125ön használnám a ramokata 8x450, 1125 nagyon jó, ha stabillá tudod tenni, valószínűleg a ramnak több fesz fog kelleni, mint 1000-hez
-
bim
veterán
válasz
Laraxior #28091 üzenetére
igazábol ha 1,4V kell a 3,6hoz akkor a 4G-hez mennyi kellhet?
nagyon elenyésző szerintem az esélye hogy akárcsak a 3dmark lefusson normális feszen 4G-n.
bár kivánom neked hogy minnél többre juss vele.szerk: miaz a sok drop? nekem win idle 1,535 load 1,504 .mivel eszembe sem jutna ilyen feszel küldeni 24/7-ben ezért nem érdekel.ez 0,031V amugy meg 0,016V normális feszen.ezen én nem tördelem a kezemet.
amiota kiteszteltem a 8x450-et win idle 1,360V win load 1,344V.ennyi... -
bim
veterán
válasz
Laraxior #28082 üzenetére
elég ha a proci tápellátó tekercsből 1 tulmelegedik és ugy beingadozik a fesz amitől ujraindul a gép.
ennyi..
ettől még lehet ful stabil a géped csak nem birja a quadot elláto táp.ez nyilván csak P95 esetleg TAT alatt jöhet elő.ez az én véleményem.
2 magnál soha nem találkoztam ilyennel de 4 magnál szinte azonnal.
prájm alatt én teszek oda vagy egy12-es ventit vagy 2db 92mm-es zalmant aminek csak az a feladata hogy a proci környékén található tekercseket hűtse.
a 8x450 jobb mint a 9x400. -
-
bim
veterán
válasz
Laraxior #27915 üzenetére
nem értem mit görcsölsz ezen a kicsomagoláson.
most sokkot kapsz ha 20sec-el lassabban csomagol ki egy DVD-t?
nekem vista alatt most van hogy 2és fél perc is megvan de leszarom.
ha elqrod a tuningot 100x szét fog hullni a raidtömböd. tlac erről tudna közepesen hosszu sztorikat mondani.
persze isten ments hogy lebeszéljelek rola... -
bim
veterán
válasz
Laraxior #27818 üzenetére
ezerrel melozok...
mielőtt nekiveselkednék a 4G tesztnek ki kell ujra vennem a procit és javitani a polirozásán. utána ki kell szerelnem az extrem dual radimat a gép tetejéből és egy valag sósvizet bevágni a fagyasztóba. majd utána jöhet a teszt...
erre nem mostanában lesz időm.
addig megelékszek ezzel a 3,915-el. -
tlac
nagyúr
válasz
Laraxior #27637 üzenetére
2V (alapon is), sajnos nem lehet rajta változtatni és itt még nincs ctrl + f1
a tuning jumperekkel megy, a köv lépcső 400 lenne, de azon már nem indul
win98se-t raktam rá, elég sok minden kompatibils még vele (legújabb cpu-z, prime95, everest, total commander, firefox, mind megy)"htpc"-t akartam belőle, de szaggat a film rajta mplayer-rel is
egy 450-es pentium2 kellene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Goddess of Victory:Nikke
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest