- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AMD Power
titán
válasz
#65675776 #4530 üzenetére
Download from ... F6 2008/03/03
1. Update CPU ID (Support AM2+ Phenom Triple Core CPU)
Nekem még csak az F4-s BIOS van fent. De már nem sokáig. -
diablo1984
veterán
-
volvoguy
addikt
válasz
#65675776 #4053 üzenetére
fogalmam sincs mi az az IGP, de szerintem nem használok....kül fura, a gyártó oldalán ott van hogy Support AM2+, a használtai utasitáson meg se hire se hamva a többmagos prociknak...sem a használtai utasitás boritóján, sem azt fellapozva nem találtam bejegyzést róla...
-
volvoguy
addikt
válasz
#65675776 #4025 üzenetére
ha jól látom, az F6-os és F5-ös bios semi érdemlegeset nem hoz számomra, hisz nincs AM2+ procim, sem 1 terrabyte merevlemezem. akkor a frissités igy feleslegeees ugye? ugyértem, hogy a 2 ujabb bios csak azokat az ujitásokat tartalmazza, ami a description alatt van....és ha az rám nem vonatkozik, akkor nem kell frissitenem..?
-
-kdM-
senior tag
válasz
#65675776 #3614 üzenetére
hello!
en most tervezem egy ilyen lap beszerzeset csak annyi kerdesem lenne hogy maradjak ennel az elhatarozasomnal vagy inkabb MA790X-DS4 -et vegyek? egyelore egy 5000+ -os black edition lenne benne de kesobb phenomra valtanek es ahogy olvastam ebbe is belemegy de a system bus akkor esik, igaz ez? -
AtHoS
nagyúr
válasz
#65675776 #3091 üzenetére
Na, ha van egy ilyen segítség akkor természetesen még a kétbalkezesek is meg tudják csinálni (elvileg).
A "bootimage" előkerítése szokott az elvérzés tárgya lenni, de hát ebben a leírásban egy linkkel le lehet tölteni, így ez a probléma elhárítva.
Tudom, hogy nem bonyolult, de belefutottam pl. tegnap is egy haverba, akinél "nem ment a CD írás" Elmentem hozzá és kiderült az égvilágon semmi probléma nincs csak nem tudta használni az XP beépített Cd író alkalmazását és az asztalon lévő 15 ikonból meg nem tudta, hogy az egyik egy Lemezíró program-ot indít.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#65675776 #3088 üzenetére
Hát amilyen körülményesen halad a gép beüzemelése, inkább az nLite-ot javaslom, mint parancssoros módon integrálni az SP2-t és utána "valahogyan" boot-olhatóan kiírni lemezre.
Természetesen több módszerrel is meg lehet csinálni az SP2-es telepítőlemezt, de amatőröknek még mindig az nLite a legegyszerűbb. Legalábbis szerintem.
-
volvoguy
addikt
válasz
#65675776 #3065 üzenetére
ezt találtam egy forumon skacok:
" Windows 98 mind az USB2.0-t, mind a SATA vezérlést csak külön driverrel tudja megoldani. USB2.0 Windows 98 drivert általában adnak az USB eszköz mellé, de a SATA winchesterekhez ilyet szerintem nem is készítettek! A Windows 2000 kezeli ugyan a SATA vezérlőt, de a Windows 98 (SE, Millennium) széria nem tartalmazza! "vagyis a win98 alapból ugrott.
aszondják van oylan xp telepitőcsomag, amiben már gyárilag belevan épitve az SP2. ez igaz? -
volvoguy
addikt
válasz
#65675776 #3014 üzenetére
megnéztem a gigabyte hivatalos oldalán a kompatibilis memóriákat. találtam egy iylet a listán
- KLDD48F A8KB5 - na msot nekem az egyik ilyen, mármint az egyik memóriamodulom, a másik meg:
- KLDD48F B8KB5 - az előző sorozatszámmal egy betű kivételével megegyezik, ez pedig a B...B8K5ez hogyan lehet? mert az egy betű kivételével (na és persze felépités) megegyezi ka 2 memo száma...
-
volvoguy
addikt
válasz
#65675776 #3004 üzenetére
ugy azonos, hogy mind a kettő 1gigás, 800 mhz-s...árban is egyformák voltak, csak akülső felépitésben van különbség...nem tudo mhogyan fordulhatott ez elő - v. átbasztak...vagy nemtom...mindegy
tehát akkor a ddr2-s ramoknál oylan nincs, hogy csak párban működnek?
működnek külön külön is?(amugy én mindenféle mechanikai hibát kizárok, kivéve ezt a memóriadolgot, beleértve hogy nem teljesen egyformák, valamint hogy jó helyre dugtam-e őket, bár inkább az előbbi; ha meg nem mechanikai hibáról van szó, akkor egészen egyszerűen BIOS-ban kell vmit állitani...bár minden default-on van...és ugy sem jó...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Viccrovat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honda topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest