- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthisa
tag
válasz
- = Zk = - #1716 üzenetére
Nekem az 5750-en volt d-sub, azzal nem csinálta, habár az egy ma770t ud3ban volt!Hát én is erősen forgok egy használt 19es TFT-ben amin van dvi csak már keret nincs rá
-
Matthisa
tag
válasz
- = Zk = - #1714 üzenetére
nincs véletlen dsub dvi átalakítód? nekem azt írják amiatt van!
-
Findzs
addikt
válasz
- = Zk = - #1706 üzenetére
3 db személyi kölcsön ?
jól bevállaltad, gondolom nem jókedvből, ilyen világ van ba***a meg
-
Findzs
addikt
válasz
- = Zk = - #1703 üzenetére
dehogyis
csak sajnos kell a pénz, a lakáshitel fontosabb
-
TRitON
aktív tag
válasz
- = Zk = - #1604 üzenetére
Nincs benne a támogatási listában... Lehet ez baj? Ha igen, mi okozhat problémát? Az időzítéseket megfelelően ismeri fel és állítja be.
Minden lehetséges dual channel konfigurációt kipróbáltam, nem segít; am. az alaplap hivatalosan is támogat 2000 MHz+ frekvenciájú memóriákat, szóval igen nagy blama lenne, ha már az 1866 MHz sem működne.... Most a proci foglalathoz közelebbi slotokban vannak, elvben így jobbnak kell lennie az alaplapon lévő vezetékek csillapítása miatt. -
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #1595 üzenetére
Sok felesleges dolgot telepítessz oda. win764 bit ha jól emlékszem 32 Gb-ot kér...Még + pár progi, és akkor is marad 15 Gb kb. Minden mást másik vinyóra pakolsz, lapozó off, és teszi a dolgát..Én is így használom.
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #1595 üzenetére
Nekem meg a 420ból épphogy 11
Bár a letöltés meg minden is ide megy.. Egy 120GB-os SSD-n azért elférnék, oprendszerrel meg mindennel aminek jóttenne egy kis sebesség. -
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #1593 üzenetére
Értem, bár 1 oprendszernek bőven elég....szerintem...
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #1586 üzenetére
Oké, hogy méret gondod van, de annak mi köze az ssd-hez...??
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #1589 üzenetére
Te ezt most direkt csinálod, vagy sosem vagy józan?
Tehát ha valaki friss (AHCI) drivereket és BIOS-t használ, jól beállítva, akkor elméletileg nincs sebességvesztés -
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #1583 üzenetére
dupla
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #1583 üzenetére
Ne agyalj ennyit rajta, vegyél gianni-tól egy 60Gb-os Agility3-at 13500 Ft-ért és ne vessz el a számok halmazán. Gyorsulni fog a rendszered.
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #1580 üzenetére
Az SSD-knek is van ám tudáshatára, attól még hogy Sata-III-as, nem fog neked napi szinten 600/600-al írni meg olvasni
Ahogy most néztem a teszteket 120GB-os Vertex3-ról, szinte csak a 4k-64-esnél marad le eszakas kolega ssd-je.. Hol itt a problémó?
http://www.legitreviews.com/article/1624/6/
Akkor tessék megnézni/összehasonlítani
Najó inkább 15-20% körüli a lemaradás mindenben, úgylátszik másik tesztet néztem előbb mint amit linkeltem mosteszakas : És ezek az eredmények amiket írtál, a legújabb BIOS-al készültek?
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #1578 üzenetére
Read: 437,97 MB/s - az pedig több mint a sata2 max, szóval nem mondanám hogy nem tudja.. Azért kérdeztem én is hogy akinek gondja van az mutassa meg légyszi hogy más alaplapban jobban/gyorsabban megy-é az ssd-je, akkor lenne csak bizonyítva, addig ez max elmélet.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
- = Zk = - #1573 üzenetére
Én sem tudom, ezért állok értetlenül az egész "nem hozza a SATA3 sebességet" kérdéskör előtt.
HGyu
-
crus90
tag
válasz
- = Zk = - #1545 üzenetére
nincs ne is kérj.! xD
-
crus90
tag
válasz
- = Zk = - #1543 üzenetére
Nagyon jó deszka.
-
Akcok94
senior tag
válasz
- = Zk = - #1532 üzenetére
nekem azt mondták hogy lehet.
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #1515 üzenetére
Színpompás
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #1513 üzenetére
Arról meg már nem is beszélve hogy maga a lap is fekete
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #1511 üzenetére
Najó, igazad van, jobb biztosra menni
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #1509 üzenetére
Hát nem tudom, ennél melegebb, mint ami mostanában van, már aligha lesz, és ha ezt túléli a lap, akkor már no problémó
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #1499 üzenetére
Na igen, tavaly még jókora felára volt az 1866os ramoknak is, most meg párezer Ft különbség van 1333 és 1866 között, így talán érdemesebb a gyorsabbat venni, főleg ha hosszútávra tervezel.
-
Tanisz
senior tag
válasz
- = Zk = - #1491 üzenetére
Hát az az volt
-
Tanisz
senior tag
válasz
- = Zk = - #1484 üzenetére
És nem adod el?
Milyen +2 lehetőség? -
atollox
csendes tag
válasz
- = Zk = - #1476 üzenetére
Phenom/Thuban esetén sokat számít, hogy a CPU-ba integrált memória-vezérlő hogyan sikerült, így nem merem kijelenteni, hogy egyértelműen jobban jársz magasabb órajelű memóriával. FX esetén gondolom hasonló a helyzet. Ha az int. mem-vezérlő "elviseli" akkor tudod magasabb órajelen járatni a ramjaidat, megint más kérdés, hogy valós alkalmazások esetén mennyit profitálsz belőle. Magamból kiindulva és gondolva a jövőre (mert vagy Bull-om vagy annak utódja, ha megjelenik a Piledriver lesz) 1866MHz-es ramokból bespájzoltam: ezt vásároltam. Szerintem a jövőre vonatkozó elképzeléseid egy hasonló 1866MHz-s KIT jól kiegészítené. Hogy nézne ki egy Bull/Piledriver 1333MHz-s memóriákkal?
-
atollox
csendes tag
válasz
- = Zk = - #1474 üzenetére
Bakker túl gyorsan olvasok és néha kimarad 1-1 szó.
Vegyél 1866MHz-s ramokat, a Bull-hoz az dukál ("gyárilag is támogatja ezt az órajelet, nem OC-nak számít).
-
Borokafa
őstag
válasz
- = Zk = - #1307 üzenetére
Persze azért van más apróság is, de úgyis át fogod te ezt nézni alaposan
-
Borokafa
őstag
válasz
- = Zk = - #1303 üzenetére
PCIExp a leginkább .
Nálam az XA-nál 16x-8x-4x -
törölt tag
válasz
- = Zk = - #1299 üzenetére
Még nekem sem
Eddig
A Giga 2 ventise jobban tetszett mindenesetre, de hagytam magam lebeszélni, gondoltam "azon" a fórumon biztos jobban tudják...
Aztán kiderült hogy egy nagy antigigás egyén beszélt le végülis, csak ezt akkor még nem tudtam...
Most is írt egy csávó hogy vett gigát, aztán egyből elkezdte oltani hogy kiváncsi lesz mikor megy tönkre, meg ilyenek -
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #1293 üzenetére
Nekem ez az első lapom tőlük, és nincs is vele bajom, amég nem volt meg, csak jókat hallottam a márkáról, amint megvettem azt látom szinte mindenhol, hogy bármilyen alaplapot ajánlanak, csak gigát nem, sőt azt inkább kerüljük
(#1294) Borokafa : Még jó
-
Borokafa
őstag
válasz
- = Zk = - #1290 üzenetére
Nálam , -mint tudod is- mindig változnak a cuccok, de ez a Giga megint "megfogott"
Ez most maradni fog egy ideigJó lap.
-
Borokafa
őstag
válasz
- = Zk = - #1288 üzenetére
Még az én régi lapom is teszi a dolgát.
-
Borokafa
őstag
válasz
- = Zk = - #1286 üzenetére
Arról a matuzsálemről beszélsz
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #1284 üzenetére
Vissza olvasol jópár hsz-t, akkor láthatod, sok embernek olyan meleg a NB hűtőborda, hogy kézzel nem tudja megfogni.
Mondjuk nem tudom miért fogdozza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged