- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
Igen én is elég sok negatív kritikát láttam itt-ott, de főleg olyanoktól akiknek nem is volt 9-es giga lapja..., gyakorlatban meg az ellenkezőjét tapasztalom, érdekes
Ha nem tervezel többkártyás rendszert, akkor tényleg elég egy 990XA-UD3 (25e környékén van már a legolcsóbb (http://www.argep.hu/main.asp?suche=990xa-ud3))
Nincs bennük PCI-E 3.0 támogatás, de nincs is rá szükség, és még jó ideig nem is lesz
-
Malibutomi
nagyúr
Tömören:
970 és 990, illetve 990XA és FXA lapok között csak a CF/SLI támogatás a különbség, vagyis hogy melyik mennyi és hányszoros (4x-8x-16x) PCIE csatolót kezel.
970 Extreme 4 lapon nekem alapfeszes tuningnál már sipolt a VRM fx-8120-al. Nekem nem jött be, másnál lehet ok.
Asusról nem tudok nyilatkozni.
990FXA-UD3 helyett lett nekem XA-UD3, mert nem kell CF, elég egy VGA kártya, és nem zavar hogy nem fekete a lap. Ez eddig tökéletes, tuningot birja, stabil, és nekem a ventivezérlés is jobban bejött mint az Asrocké.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Mini-ITX
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged