- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
crus90
tag
Köszönöm, frissítve VGA driver is és addonok sincsenek fent. Nem marad más csak friss telepítés a Win7-nek is és a World of Tanks nak is.
Köszönöm neked is lee56 de nem tudom már mi a baj. Hisz már kérdezősködtem mindenhol és azt hittem hogy valami a lapon nincs beállítva.
Azt hittem N-vidia párti a kis mocskosa.
De nem Ati-n is megy szépen.
-
crus90
tag
válasz
Skimaster #1853 üzenetére
Skimaster: Igen van amikor le esik az Fps és akkor már zavaró a játék!
De most tényleg! Komolyan titeket nem idegesítene ha ilyen drága és nagy gépen valami ilyen zavaróan menne?Malibutomi: köszönöm azt már vettem észre.
Volt amikor próbáltam kicsit alul feszelni, Phenom 965be is szerette az alulfeszelést. (vagyis a lap magától azt is nagyobb feszen adta neki default beállítások szerint.
-
crus90
tag
Hát nem tudom de szerintem van 1.
World Of Tanks
Valamiért csak 40-45fps max és nem tudom miért.Már a nincs több ötletem, ramok oké, vga nem hiszem hogy kicsi lenne egy Asus HD7870 2Gb DCII Top 1100Mhz.
Így én már csak akkor a procira gondolok.Ami nem lenne olyan nagy baj csak az hogy az a MAX! És van amikor le esik az fps-em akár 22-25-re is.
-
crus90
tag
Üdv mindenkinek.
Nekem is van egy GA-990FXA-UD3 (Rev. 1.2) BIOS verzió FE.
És AMD Fx8150. Van egy Geil Evo Leggera 2x4GB DDR3 2133MHz ram-al.Nincs valakinek ugyan ilyen alaplap+cpu hogy mit mire állítsak a BIOS-ban hogy teljesen optimálisan menjen minden. ? Mit mire érdemes állítani? Idáig alapon használtam mindent semmit nem állítgattam. Mitől lehetne felspécizni a gépet? Esetleg a ram nem lenne tökéletes?
Most perpillanat 1866mhz 1T 10-11-11-30-on mennek 1.5V-on.
-
crus90
tag
válasz
- = Zk = - #1545 üzenetére
nincs ne is kérj.! xD
-
crus90
tag
válasz
- = Zk = - #1543 üzenetére
Nagyon jó deszka.
-
crus90
tag
Sziasztok.
Vettem tegnap egy Gigabyte Ga-990Fxa-Ud3 alaplapot és bele egy Fx8150-t. Ram pedig Kingston HyperX Genesis 8GB 1600MHZ KIT.
Kérdésem a következő lenne.:
Valakinek van pont ilyen vagy hasonló konfigja? Kérhetnék tőle tanácsot hogy mit menyire kell beállítani hogy teljesítménynövekedést is lássak?ÜDv Tibor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged