- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
ez a normál nekem szólt?
Szóval akkor szerinteted is procc nem bírja a magas FSB-t? Úgy látszik, mégiscsak visszarakom a szorzót... Még egy kérdés: Ha egyszer beállítom neki, hogy memória:fsb arány 1:1 legyen, akkor azt miért állítja el magától? Erre van valkinek valami ötlete? Jelenleg 250-es fsbnél felrakja 333-ra a memóriát. -
Tomi84
aktív tag
Akkor az a leállás természetes? Pedig F4-es biosszal nem csinálja, csak az F5-össel.
Nekem alapvetően elég egészségtelennek tűnik, amikor a kilépésnél megnyomom az entert, olyan minhta hirtelen áramszünet lenne...
Én is nagyon keveslem a 284-et, de egyszerűen nem tudok belölle többet kihozni. Az lehetséges, hogy a proci nem bírja ezt az fsb-t? Mint írtam egy pentium d 945-ös. Órajelben nem kéne, hogy zavarja, 4.3-ig simán bírja, most meg levettem neki a szorzót. -
robekri
addikt
-
Termi16
őstag
Volt sok-sok memteszt...
Arra jutottam, hogy nálam csak és kizárólag 667mhz-en megy rendesen.
Orhossal teszteltem sokszor procit, fél órákat ment 2,8-on illetve 2,4-en is, az nem dobott még hibát ha jól emlékszem.
Most alapról indulok és megpróbálok kis lépésekben haladni.
Talán van, most raktam össze havernak E4300-as gépet, bár neki csak 2*512mb ramja van. Lehet hogy szólok neki. -
Termi16
őstag
Nálam most egy s3trio dübörög a gépben, az 1950xt-m gariztatás alatt van több mint 1 hónapja, most épp a kinti nagykerben/gyárban rostokol elbíráláson.
Nekiállok én, csak már végimentem rajta párszor és valahogy nem lettem okosabb
Muréna: Mert annó még mikor más ramom volt, akkor ennyivel is vitte a 2,8ghz-et, gondoltam akkor a ~2,4-hez bőven sok. -
törölt tag
DE MI ESIK VISSZA, MI EZ A STRAP?
Angolul azt jelenti, kötni, viszonyítani, kapcsolni. Beszélünk 1066-os meg 1333-as strapról, mi ez, órajel, viszonyszám, szorzó, miez, melléknév, főnév, mondjatok már róla valamit, mert mindenki úgy beszél róla, mintha ez olyan természetes kifejezés lenne, mint az fsb... -
Gorneck
legenda
Más chip lesz a ramjainkon...1000-es CL4 esetén meg pláne...memo perfor állítgatás esetén komoly sííípolást kapok...szinte biztos a ram nem bírja. Elég sok tesztet néztem, CL4 nem a GCT erénye...sok fesz meg pláne nem...mch +0,2V, +0,3V a ramnak és 440-en se volt stabil a dolog...sajna nem tud többet a ram, ahogy Cerebellum írta...Te kifogtál egy jó GMH vagy GCT chipet...mi nem. Szal ezé tippelek, hogy 480 környékén nem a procim fullad ki...
-
Pietrosz
addikt
Feladom!
Nagyon a határán vagyok vagy a lapnak, vagy a procinak, vagy mindkettőnek
most pl:
1,475V
9*386 +0,2V mch 49 min restart
9*388 +0,1V mch 10 min restart
9*388 +0,2V mch 32min hiba
orthossal
A tesztek nem pont ilyen sorrendben készültek
Egyszerűen nem értem. Magasabb órajelen csak simán hibázott orthos 32 perc múlva.
Visszavettem kicsit, tovább is ment, de nem hibázott, hanem egyszerűen restartolt.(nem, nem kékhalál miatt, az a beállítás ki ban kapcsolva.)
Láttok valami értelmes magyarázatot?Én nem.
Lehet mégsem olyan jó az S3, mint ahogy hittem?
[Szerkesztve] -
-
Pietrosz
addikt
Elvileg ez a proci nem FSB limites, de igazad van, meg kéne nézni kisebb szorzóval is
Hőfokkal nincs baj, 1,5V loadot is 75 fok alatt tartja a hűtőm.
Most azt csinálom, hogy emelem biosban a feszt 0,0125V-onként, és 9*4mhz-et a procin.
Tehát most 1,45V és 9*382. (1,4375V és 9*378 betonstabil) Ha bírja akkor még 4 fsb-t. ha nem akkor feszemelés. 1,5V-ig. Többet nem szeretnék neki adni.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Lexus, Toyota topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged