- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Az én prockómat a 667-es noname (Zeppelin) ramok fogják vissza, mert 400-as FSB-n stabil a rendszer. 410-en ment egy darabig, de 420-on akármit állítok is a ramok időzítésén és bármennyi feszt is kapnak, kékhalál-kékhalál hátán, programhibák, stb.
Nosztalgiával gondolok vissza a 945-ös chipsetre, ahol vissza lehett osztani a ramokat és ment 450-es FSb-vel a proci.... -
Superman
nagyúr
Gyerekek, mi a szerepe a biosban a következő opciónak: High Speed DRAM DLL Settings? Itt két opció van, elolvastam, ami a kézikönyvben volt, de nem egészen értem, mikor kell az első és mikor a második opciót választani?
-
Superman
nagyúr
válasz
Johnny Cage #753 üzenetére
Hát nekem az Asus P5LD2 SE lapban a PCI-E fesz Auto-n volt, mert csak így indult el 450-es FSB-n, de atomstabil volt az egész konstrukció. A kártya sem 100MHZ-en ment, de semmi baja nem volt, kiválóan működött, egy ATI radeon 1950GT és egy 8800GTS is. hogy jobban lehet-e tuningolni? Nálam ez nem tűnt fel, de stabil volt.
-
Superman
nagyúr
Gyerekek! A DS4 biosában a ''Robust Graphic Booster2 opció tényleg javít valamit a videokártya sávszélességén, vagy ez is olyan, mint a PEG Link az Asusnál? magyarul: érdemes kipróbálni? tapasztalatok?
-
Superman
nagyúr
Egyik barátom vetetett velem pár ilyen lapot és én sem tudtam ellenállni a kísértésnek és vettem egy ilyen lapot (Gigabyte S-series GA-965P-DS4 rev 3.3) magamnak, saját használatra.
Talán triviális a kérdésem, de hogyan lehet a biosban visszaosztani a ramokat, mondjuk 5:4 (FSB : DRAM ratio) arányban? mert jelenleg csak 667-es ramjaim vannak és már 400-as FSb mellett 800-on járnak (itt még bootol a gép). Ha a System Memory Multipliert meg Auto-n hagyom, akkor valami horribilis 1125-ös FSb-t ír ki, ha a processzort (Core2Duo 6300) 450-en akarom járatni. Az előző lapomban (Asus P5LD2 SE) simán ment a maxon (450), mivel vissza tudtam osztani a ramokat. Sajnos itt még nem találtam megoldást és elnézést, hogy nem olvastam vissza, mert időszűkében vagyok....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest