- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Az én prockómat a 667-es noname (Zeppelin) ramok fogják vissza, mert 400-as FSB-n stabil a rendszer. 410-en ment egy darabig, de 420-on akármit állítok is a ramok időzítésén és bármennyi feszt is kapnak, kékhalál-kékhalál hátán, programhibák, stb.
Nosztalgiával gondolok vissza a 945-ös chipsetre, ahol vissza lehett osztani a ramokat és ment 450-es FSb-vel a proci.... -
Superman
nagyúr
Gyerekek, mi a szerepe a biosban a következő opciónak: High Speed DRAM DLL Settings? Itt két opció van, elolvastam, ami a kézikönyvben volt, de nem egészen értem, mikor kell az első és mikor a második opciót választani?
-
Superman
nagyúr
válasz
Johnny Cage #753 üzenetére
Hát nekem az Asus P5LD2 SE lapban a PCI-E fesz Auto-n volt, mert csak így indult el 450-es FSB-n, de atomstabil volt az egész konstrukció. A kártya sem 100MHZ-en ment, de semmi baja nem volt, kiválóan működött, egy ATI radeon 1950GT és egy 8800GTS is. hogy jobban lehet-e tuningolni? Nálam ez nem tűnt fel, de stabil volt.
-
Superman
nagyúr
Gyerekek! A DS4 biosában a ''Robust Graphic Booster2 opció tényleg javít valamit a videokártya sávszélességén, vagy ez is olyan, mint a PEG Link az Asusnál? magyarul: érdemes kipróbálni? tapasztalatok?
-
Superman
nagyúr
Egyik barátom vetetett velem pár ilyen lapot és én sem tudtam ellenállni a kísértésnek és vettem egy ilyen lapot (Gigabyte S-series GA-965P-DS4 rev 3.3) magamnak, saját használatra.
Talán triviális a kérdésem, de hogyan lehet a biosban visszaosztani a ramokat, mondjuk 5:4 (FSB : DRAM ratio) arányban? mert jelenleg csak 667-es ramjaim vannak és már 400-as FSb mellett 800-on járnak (itt még bootol a gép). Ha a System Memory Multipliert meg Auto-n hagyom, akkor valami horribilis 1125-ös FSb-t ír ki, ha a processzort (Core2Duo 6300) 450-en akarom járatni. Az előző lapomban (Asus P5LD2 SE) simán ment a maxon (450), mivel vissza tudtam osztani a ramokat. Sajnos itt még nem találtam megoldást és elnézést, hogy nem olvastam vissza, mert időszűkében vagyok....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged