- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
aham. Akkor majd teszek egy-két próbát mégis 6-os szorzóval...
Ezeket a steppingeket nem vágom, de az én CPU-mra L6-ost ír ki a CPU-Z... valszeg ez már az újabb széria... végül is, lehet korlátos...
s akkor emiatt nem engedné a BIOS a plusz feszt?...
Kipróbáltam azt is, hogy Normalon hagytam a CPU-feszt, a DIMM-et +0.3V-ra raktam, a többit meg normálra, de akkor sem akart menni...
Sőt, ha manualra átállítom a feszkezelést s az összes értéket normalon hagyom, akkor sem bootol rendesen...
Azt is megcsináltam, hogy minden normalon, kivéve a CPU kapott 1.325-öt (mint amennyit auto-n ad a CPU-Z szerint...), de akkor sem bootolt a mocsok...
Kicsit érthetetlen a dolog, még így is hogy nem értek hozzá
.
Remélem nem a lapomnak van vmi defektje... pedig rev 3.3... habár lehet, hogy pont emiatt...?
És ha megpróbálnám az F9-es BIOS-szal?... lehet butítani a BIOS-t? mármint kisebbet feltolni egy nagyobbra...?
Aktív témák
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

s akkor emiatt nem engedné a BIOS a plusz feszt?...
.