Aktív témák
-
icons
addikt
milyen RAM illik ebbe a lapba? E4300 tuningra kellene, és sokak szerint vmi 800Mhzes kellene, és azt visszavenni órajelben a jobb időzítések miatt, mit ajánlotok? olyan A-DATA, Geil, Geil Ultra, vagy hasonló árszintben (egyébként 2*1GB os kitben)
-
Szereztem 2X1giga A-data 1066-os ramot most tesztelem 500FSB-n 4-4-4-12-n remélem bírni fogja stabilan.
Micron D9GMH-k vannak rajta azoknak bírniuk kell.
-
Rick4
félisten
pont erről beszélek, vannak olyan memók, amik ennyitől kifekszenek, nem is azt mondtam, hogy holnap reggel 6kor mindenki nyomja tele a memóriáját feszültséggel....van akinek bírja, van akinek meg nem...olyan ez, mint a 250km/h......nem kell mindenkinek annyival menni, de nem is tud mindenki..
-
péter007
senior tag
hy emberek most néztem h. a cpu-z-ben az időzítések 5-6-617-en voltak beléptem a biosba és 5-5-515-re raktam 2T-ben
most 680 mhz-en mennek a ramok
mennyire lehet levinni az időzétést a kingmaxoknál? -
péter007
senior tag
Azt elfelejtettem megkérdezni az előbb hogy a pqi ramok hogy teljesítenek tuning terén?
2*1 giga lenne 33K veszprémben élettartamgarival 800-as -
Rick4
félisten
nekem hasonló memóim vannak, D9GCT-s chippel szerelve...szintén Ősembertől...lehet eladom, és benevezek 2X1 gigára...tényleg tuti jó ramok, 1200on is mennek gond nélkül...
én teszteltem, 800on 4-4-4--12vel ugyanannyi lesz az írás- olvasás, mint 1000en 5-5-5-15ön..de 2.1nél még én sem emeltem jobban, pedig 2.4en is megy, nyilván sokkal jobb időzítésekkel...
[Szerkesztve] -
Muréna
őstag
Nah gyerekek csak hogy lassatok is valamit
Par napja beszereztem 2*512 Micron D9GMH-t ami eleg ritkasagnak szamit..
az alaplap 2.5-s szorzo felett kifekszik, feszt meg nem akarok adni a lapnak, mert minek
ezert ugy dontottem hogy hagyom igy: 8*400*2.5, igy a proci 3200-on ram pedig 1000-ren szaladgal...
Mivel nemtudtam tobb megahertzet kicsikarni a lap miatt belole, ezert elkezdtem jatszani az idozitesekkel:
mindezt 2.1V on
[link]
Elegge meggyozo szerintem, akit erdekel ilyen ram keressen meg engem vagy Osembert
remelem eleg hosszu voltam
[Szerkesztve] -
Vakegérke
félisten
Ugyan, nincs miért pironkodnod. A gratulát köszönöm.
Jó a lap, sikeres huzigálás, passz.
Úgy érzem, jó ez a közeg. Barátinak ítélem a társaságot. Megengedhető az érzelmi kitérő is. Kellhet még más?
Ugyan Konflikt volt az első, Racecam a második sorozat kezdője, és Pompi ennek a sorozatnak a létrehozója, Gorneck23 az, aki gyámolítja a rovatot.
Ennyi, és pont. -
ati2
őstag
Mindenképp F8, de a legujabb @biost töltsd le giga oldaláról előtte, gorneck23 oldalán le van írva a frissítés menete, ha valami nem lenne tiszta.
Az F6-os után jöttek be a profileos biosok, ami lehet nem megy majd bele elsőre rendesen egy régifajta bios után (nem indul bekapcsolásra, nem stabi a gép első égetésre).
Az F5-höz képest az F6/F8 + 10 Mhz FSB-t tud alapfeszen. -
Vakegérke
félisten
válasz
arsenlupin #3159 üzenetére
Lám, lehet ezt így is.
Amikor kezdtem a PH-n, az egyik rovatban valaki rám szólt, hogy sok a körítés, szorítkozzak a lényegre. Akkor azt tártam a társak elé, hogy szeretném sajátos stílusom használni. Ha nem lehetséges, akkor pápá PH, nem tudom megtagadni önmagam. Szinte mindenki mellém állt, így a megfeddő is retirált. Az igazság kedvéért hozzá teszem, ő is szívesen olvasgatta bejegyzéseim, legalábbis ezt mondta.
Nem tudok megmaradni száraz adatoknál, számoknál. Muszáj kidumálni magamból érzelmeimet is. Nem hinném, hogy nagy problémát okoz akár a legszakmaibb topicban is. Kicsit emberibbé, barátibbá válik ez az egész dumálósdi. Én így gondolom.
Köszönöm, arsenlupin!
Ez a bejegyzésed tett biztossá abban, hogy az emberi hangnem, érzelmek megosztása nem fölösleges semilyen körülmények közt.
Maradok az, aki voltam. Egy szószátyár borostás manus, aki igyekszik egy kis színt vinni a tracsiba. Vagyis nem igyekszem, zsigerből jön. Nem tudok szárazon dumálni, muszáj érzelmeket vinnem megnyilvánulásaimba.
Köszi, és bocs a kevésbbé toleránsaktól, meg minden. -
Vakegérke
félisten
válasz
Gorneck #3154 üzenetére
Őszinte legyek? Fogalmam sincs. Nem piszkáltam a feszültségeket. Melyik progi jelzi? Ha megmondod, és letölthető, akkor semmi gond. Leszedem, indítom, kilesem a kérdezett adatot, és közhírré teszem.
Qru: Azt a négy fekete pöcköt az óra járásával ellenkező irányba el kell csavarni. Ha nem jön magától, egy picinyke húzás segít neki, hogy kiemelkedjen. Ha mind a négy határozottan megemelkedett, nyertél.
Az a trükkje a dolognak, hogy vannak a kúpos, ketté vágott (fehér) műanyag pöckök. Ezek mennek bele a foglalatba, magyarán lukba. Ekkor lenyomjuk azt a fekete pöcköt. Nos, ez egy tüskét nyom a fehér kúpos izébe. Mivel ez a fehér kúpos izé ketté van vágva, szét is nyomja. Fekete pöcök óra járásával megegyezően elforgat, bekattan a retesz. Ettől kezdve szétfeszült állapota miatt a fehér izé válla nagyobb átmérőjű, mint a luk. Ezért nem tud kiszabadulni a hűtő. Nem árt ellenőrizni némi gyengéd rángatással beszerelés után, ha tutira akarsz menni.
Sokat dumáltam? Bocs. -
Qru
MODERÁTOR
Rev1-es DS4-hez az F8 a legújabb bios, ugye? Érdemes feltenni F5 helyett?
-
Qru
MODERÁTOR
-
Vakegérke
félisten
Ahogy elnézegetem a táblázatot, egyedül én hagytam mindent normal módban. Ezzel együtt érdekes, hogy a BIOS-ban a CPU Vcore 1.32500V, a CPU-Z meg azt mondja, hogy 1.392V. Ez valami automatikus feszültség növelő izéke lehet...
-
petyus_
senior tag
Már 5 napja ment a gép hiba nélkül 3,3Ghz-en, orthos egész este ment, winrar-ral is megnétem, nem volt semmi hiba, ma viszont bakpcsoltam a gépet, és még a képernyőt se töltötte be. Először azért volt furcsa, mert nem halkult el a videókártya. Csináltam bios-resetet, elindult, de bármilyen beállítást próbáltam, nem ment, még 266mhz-en sem, a PCI frekit is 101re raktam... Valaki tapasztalt hasonlót?
-
Muréna
őstag
válasz
Gorneck #3141 üzenetére
Nah viszont most meg megint stabil .. leszedtem egy zsir uj orthos-t es megy
6*400 stabil 5-5-5-15
ha letelt az 1 ora orthos elkezdem emelni a szorzot..
2 rammal esztelem, mivel ugy hasznalnam eleve
szerk.: ha tuningrol lenne szo lenne ertelme, de most a stabilitas a lenyeg
[Szerkesztve] -
ati2
őstag
Mennyit lát az XP és a VISTA 4 GB-ból?
Lehet dupáznám a ramom -
Gorneck
legenda
Köszönöm az újabb eredményeket
: [link]
-
Vakegérke
félisten
Nos, mikor örömmel jelentkeztem a DS4-es lapommal, kicsit lelohasztottátok a kedvem. Nem bánt a dolog, félreértés ne essék. Jó szándék ezerrel, én így fogtam fel. Szóval nem is réz, hanem alu hűtés, és hú, de nem jó, görbíti a lapot, ilyenek.
Jelenleg 8*400-on ketyeg az E6400. Itt a gép mellettem, oldala leszedve, akkor taperolom a bordákat, amikor kedvem tartja. Gumigyári melós lévén 500 fokig hőálló a kezem, vagyis az ujjaim vége. Pont ezért az érzékenyebb részekkel tapogatom a bordákat, hogy valós érzetet keltsen. Megnyugodva mondhatom, hogy egyáltalán nem süt, inkább olyan érzés, mint egy lázas homlok tapintása. Jó ez az AC hűtő, gondoskodik arról is, hogy a lapra is jusson némi hűtés.
Csak ennyit szerettem volna megosztani veletek. Meg az örömömet, hogy olcsón szereztem két giga bivaly RAM-ot. Meg azt, hogy az élet szép. -
Gorneck
legenda
-
nagyamte
tag
válasz
Gorneck #3122 üzenetére
hát már megvan már jó csak sok volt neki az amper
már nem olyan meleg és everestben is nagyon ott van de csak 2800 MHz-n
és feljebb nem tom mert a ram szorzó a 2 és ha az FSB nagyobb mint 400 akkor már megáll a tudomány és itt lenne jó a segítséged.( mert nem nagyon értem a ram beálításokat és hogy lehetne kicsit feljebb tornázni azt a 6300 ast
memory multiplier:2, + 0,2V ez volt a beállításde csinálok egy képet róla -
nagyamte
tag
Sziasztok.
Gigabyte S3 nál hol lehet beállítani a ram dolgokat?
a biosz az a gyári F8
leci segítsetek -
péter007
senior tag
Hy mindenkinek
Lehet h. megvan a proci terheléses gondra a megoldás.
Most futtatom az AVG nevű spyware írtót és eddig 134darabot talált és még a fele visszavan. A kaspersky-t már végéigfuttattam és az is talált párat.
Ha ezekután sem lesz jobb a helyzet akkor xp reinstall...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest