- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
Aktív témák
-
kugli81
aktív tag
Beallitottam mindent memo 2x van,de sehogz nem akar menni mar allitottam mindent egzedul a pci nem raktam feljebb lehet a proci nem tud tobbet
de akkor miert nem meleg +0.3v al el se indult ki-be kapcsolgatott a feszt alul meg alitottam 1.45 re de akor se akarja az igazsagot
Kifogytam az otletekbol.Most 375 ös fsb vel megz +0.2 és 1.4V ra raktam....Igz csak 750en megz a memo igy 4-4-4-12be raktam
nem jott be nekem ez a core tuning 3.2 akartam a memok miatt,de vmiért nem megy...
-
kugli81
aktív tag
Latom az en problemamra nincs megoldas
.Cpu fesznel ugy vettem eszre a +xxxV ot nem kell allitani csak alul normalrol kell atallitani az erteket .Hulyeseget irtam ????
-
kugli81
aktív tag
Everestben most nezem fesszel kapcs lehet elnéztem alaplapnal cpu ott 1.325v de az erzekeloknel cpu mag 1.36v akkor lehet a fesz megis ok asszitem megy ez nekem de ugy tunik nem ertek hozza
-
Mikádó
senior tag
Hali!
Lenne eg yoylan kérdésem hoy a DS3 Rev 3.3 laphoz képest a DS4 rev 3.3 as alaplap hoz valami pluszt? Legfőképp a tuning része érdeklne. Hogy pl nem drropol akkorát a lap vagy nagyobb feszek állíthatók. Esetleg jobban e mennek benne a procik mint a ds3 ban.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv -
kugli81
aktív tag
Szerintem a cpu fesszel van gondom mind a kettot kell allitani +fesz is meg alul is allitani kell vmi-re mert mintha nem valtozna everestbe semmi amugz 4.000.976 os az everest..
-
kugli81
aktív tag
A proci 6400 es .Everestben cpu feszre csak 1,325 öt ir pedig +0.2re allitottam alul meg 1.4 re .Nem jól csinálom ??
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok kellene egy kis segitseg
.Vettem egz 965p-ds3 at ver 3.3 f10es bios.400as fsb ig se jutok de nem tudom miert...a memo birja mert 800as geil 5-5-5-15re van allitva.Adtam a cpu-nak +0.1-et mch +0.1 ddr +0.3 es a proc feszt 1.4 re raktam.Mindent kikapcsoltam eist... A windows betoltesenel ujraindul ja probalkoztam pci 100mhz re rakni de semmi.Lehet nem megz a lap 400as fsb-t vagz a proc nem tudja??Elöre is koszonom ha valaszol vki
-
tlac
nagyúr
nem csak ezt a kettőt lehet felcserélni, lehet egy pöcökkel pl. arrébb van dugva
nekem egy ősi gépen volt ilyen, hogy a reset gombot a powerre kötöttem (mert a power gombom meghalt), de még is csak néha kapcsolt ki, sokszor csak resetelt
ajánlott ellenőrízni, hogy tényleg jól van-e bekötve
a lap manualjában benne van, de a lapra is rá van írva -
DeadMeat
nagyúr
Szia
A giga honlapjarol letoltod a @bios nevu progit [link]
aztan letoltod hozza az f10-es biost pl,vagy amelyik mar tamogatja a 4magos rocikat.Kicsomizod a bios fajlt,es megadod a .bin kiterjesztes helyet a proginak.
Mindent tegyel elotte alapra,szal tuning ne legyen.
Vagy ha van kislemezmeghajtod,arra teszed fel a biost,es a bios post kozben megnyomkodod a megfelelo gombot,a tobbit csinalja a lap(a gomb nem jut eszembe
)
vagy a mit a kollega ajanl 2vel lejjebb
[Szerkesztve] -
Bisz
tag
Másnál is csinál olyat a lap, hogy tuning után biosból kilépve leáll egy pillanatra a lap, majd úgy indul újra? Illetve a másik idegesítőbb hiba az hogy ha a power gombbal kinyomom a lapot, akkor szintén újraindul, van, hogy 2-3x kell kinyomnom, mire végleg kikapcsol.
-
sb1
csendes tag
A segítségeteket szeretném kérni.
Szert tettem egy Q6600-ás procira, ami nagyon jó, csak sajna még használni nem tudom, mert frissítenem kellene a biost.
Igen ám, csak hogy én még ezt ezen a lapon, ami most van(956p-ds3)még sosem csináltam, nem is tudom, hogyan kell. Ebben kellene a segítség, ha valaki lenne olyan kedves, és leírná melyikre érdemes(ha jól tudom, jelenleg f10-ig van), és főleg azt, hogy hogyan kell.
Előre is köszönöm. -
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
sorry az offért de kéne egy kis segítség
melyik hűtőt vegyem erre a lapra Asus silent square pro vagy Zalman cnps-9500
köszi a helpet előre is és sürgős lenne a dolog -
Lidi
aktív tag
Nekem meg egy gondom van: pata csatin levo vincsi nem akar aludni menni, pedig ha nem használom sokáig, jo lenne ha lekapcsolna. Mert igy a rackben eléggé melegszik szegény.
A gyári sata csatin levok leállnak, szoval a vin jol van beallitva.
A ram sajna nem indul el ilyen magas frekin, csak ugy ha manualisan lazitottam 1et rajta. Alapbol 800 on ugyanis 5-5-5-18. De azért elég jol seder igyis sztem. Néztem közben 3.5 ös everestet is, ottis ennyi megy.
kösz a listázást
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
válasz
Gorneck #4044 üzenetére
Csak 1 bánatom van
Nem megy a ram szorzás. Más nem tapasztalt ilyet? Mi lehet a baja?
Tehát pl proci 9*300-on, ram 2,5-ös szorzóval, és nem megy. Mielőtt töltene a win, restartol a gép. 2,66-os szorzóval már nem is bootol. A ram még ezt az órajelet is bírja pedig. MCH/FSB fesz emelés hatástalan
Persze lehet, hogy nem igazán lehet észrevenni a 732 vs 800-900 MHz-et , de így meg sem tudom próbálni...
Kösz, hogy beraktál a listába
[Szerkesztve] -
Lidi
aktív tag
válasz
Gorneck #4037 üzenetére
Hi !
Asszem feliratkoznék énis:
Sima S3 rev 3.3 lap, e6300, 2x512 noname 800 as ram.
460x7 (1:1) 6-auto-auto-auto (6-7-7-20) cpu alapfesz, memo +0.2, fsb norm, mch +0.1, pci-e normal
Everest 4
memread: 7730
memwrite: 8238
mem késletetés: 69n
Cpu Queen 6490
idle cpu 47
idle lap 39
terhelve a proc felmegy 63 ig is. Gyári hűtő + egy 12 es a lap felett, mert féltem a NB-t.
Igy viszont kézmeleg a bordája.
A ventit magam szabalyzom, mert idegesit az alaplap vinnyogós szabályzása, tul erzekeny sztem. Egy kicsit hozzanyulok a gephez, es mar valtozik a hangja.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
salytmasztor #4038 üzenetére
Pedig már van nem is egy 4300!
Pietrosz: Minnyá fent is vagyol! -
Gorneck
legenda
válasz
salytmasztor #4035 üzenetére
Pedig rengeteg beállítást tartalmaz az oldal...400-tól 500 fsb-ig.
-
salytmasztor
aktív tag
Ujra sziasztok
Megvettem a gepem a ti es mas forumok tanacsai alapjan, koszi a segitsegeket.
Gigabyte 965P-DS3
Intel Core2Duo E4300
CoolerMaster HyperTX
Geil 2gb Ultra Kit DDR2 (800mhz / 4-4-4-12)
8800GTS 320mb
FSP 500W Bluestorm
Ossze lett rakva a gep, minden megy szepen.
A keresem es kerdesem az lenne most, hogy ossze tudnatok foglalni egyszeruen es roviden hogyan tudnam maximalisan kihasznalni a tuningot, BIOS beallitasokban pontosan mit es mennyivel erdemes emelni es maximum meddig, ennel a konfignal.
Gorneck oldalat es sok forumot is vegigneztem, de egy gyors osszefoglalast megkoszonnek. -
ZaJanga
tag
ÜDv All!
DS3-as lapot tervezek vásárolni. Elég ''apró'' már a topik szal. bocs ha megkérdezem, de milyen memóriát javasoltok?Azt olvastam elég érzékeny a lap a modulokra. Egy A-Data 800 extreme-t néztem ki.
thx a választ -
Sárpac
nagyúr
Jó, csak azért kérdeztem mivel rákérdeztem a szolgáltatónál és azt mondták, hogy csak ők tudják odabent átírni és akkor lesz jó. Azért gondoltam, hogy nem lehet, de végül is tényleg nem hisz az bele van égetve a kártya romjába a modem szoftvere pedig kétlem, hogy felveszi a kapcsolatot a winnel.
-
-
tlac
nagyúr
talán az új revekben van vmi pci-e x1 bug, amit talán a béta bios javít
talán jobban is dropolnak az újak
C2-es chip van bennük, ami már a javított, de sebességben nem gyorsabb
újabb integrát hang és hálócucc
de van vmi hiba is, de lehet frissíteni: [link]
ezek már biztosan támogatják az 1333 fsb-s procikat -
Bisz
tag
Kinek mennyire tartja stabilan a feszeket az S3-as lap? Nekem egy D820-as proci alapfeszen 14x250-re húzva, és Orthos alatt a fesz leesik 1.216V-ra. Gyenge lenne a tápom?
-
SLYM
veterán
Gigabyte GA-965P-DS3 V3.3 DDR2 800, Sata2, GLan, Core2 3 év gar: 25.900
a V3.3-assal mik a tapasztalatok? többen mondták, hogy ennyiért ez a lagjobb választás... -
Siriusb
veterán
válasz
Pancsermeste #3998 üzenetére
El kell keserítselek. Gyorsan kipróbáltam, bootoltam az Acronos CD-ről, látta a satás DVD-t, sőt még a pendrive-ot is!
Próbáld ki az Acronis 10-es verzióját. -
válasz
Pancsermeste #3998 üzenetére
esetleg próbáld meg rendszeren belül elkövetni a visszaállítást, hátha akkor megtudja ODD-ről is csinálni. /ha jól emlékszem a pata HDD-t nekem látta amikor még volt ebbe a lapba/
a régi lapomnál látta szal valszeg majd egy frissebb kiadás biztos kezeli majd
de hálózatba kötött gépről is megcsinálja a visszaállítást
legalábbis a 10.0.4942-es verzió mármit az Acronis
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- eBay
- sziku69: Szólánc.
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest