Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Aktív témák
-
Arhel
senior tag
-
Borisz76
nagyúr
Köszönöm a gyors válaszokat !
-
Borisz76
nagyúr
Gyerekek most melyik a legutolsó hivatalos és stabil bios a DS-4 -hez ?
Vagy kérdezhetném úgy is hogy melyiket ajánljátok ?
THX előre is !!!
Bye. -
Gorneck
legenda
Már most 3 fokot csökkent az alaplap hőmérséklete...hol a francba van az a rohadt érzékelő?! Jahh és a proci hője is...2-3-at.
A ram pöccre indult a Geil beállításaival...tesztre nemtom mikor lesz időm...lehet holnap.
bim: Én meg azon, hogy HR-5, mert TT van rajta.De lényegtelen...
ui: Elmehet a pics@ba az NV.
[Szerkesztve] -
bim
veterán
vajon gorni izzitott e már egy 7x500-at az uj memokkal?
-
bim
veterán
-
-
ati2
őstag
válasz
keszegduda #34 üzenetére
Nálam a csak a ram ciripel, a procinak elég a 6 tekercs
De ha rev 2.0-ás lapot veszel az talán nem fog ciripelni, mivel abban be van öntve a tekercs (ha egyáltalán tekercs van rajta).
-
arpi6k
addikt
Ugye be van kapcsolva, hogy a proci visszaveszi magát, hogy ne legyen annyira meleg... Honnan tudom hogy játékok alatt kakaóra tekeri magát? Mert pl ha elindítok egy prime-ot ami csak az egyik magot terheli, akkor ugrál a proc sebesség. Hol felugrik a max órajelre, hol pedig visszaesik takarékra.
Ha elindítok még 1 prime-ot akkor fixen beáll.
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #65 üzenetére
Coolermaster nem egy drága dolog, ahogy a coolink u92 sem. Sztem jobbak az ac-nál...
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #63 üzenetére
-
arpi6k
addikt
válasz
keszegduda #61 üzenetére
AC Freezer 7Pro. Olcsó, és jó. Teszt: [link]
-
keszegduda
őstag
Hűtőt valami kedvező áron, tuningra? Hőcsöves lenne jó, haladjunk a korral...
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #39 üzenetére
Adata nem is játszik? Hmm...holnap veszem át az enyémeket és még van belőle pár kit...brutál egy dögök...bááár remélem nem kell csalódnom.
-
arpi6k
addikt
válasz
keszegduda #47 üzenetére
-
arpi6k
addikt
válasz
keszegduda #45 üzenetére
Hát ezt nem tudom megmondani. Annak idején volt giga 955es lapom, amin ugyan ilyen volt az NB hűtő, azon elfért...
-
keszegduda
őstag
Látom elég nagy a NB? hűtő. Elférne mellette egy Primecooler HC III+ procihűtő?? (ez egy Zalman 7700CU utánzat...)
-
denes242
aktív tag
válasz
keszegduda #39 üzenetére
a-data vitesta extreme editionre szavaznek
ui: geil value-rol itt mar mintha mondtak volna, hogy azota azert le lett butitva
[Szerkesztve] -
arpi6k
addikt
válasz
keszegduda #42 üzenetére
Elvileg a Value-k is mennek annyit mint az Ultrák... Bár árban asszem nincs olyan nagy különbség...[link]
-
arpi6k
addikt
válasz
keszegduda #39 üzenetére
Egy szavazat a Geil-nek!
-
Látom pörög a topik nem is láttam, hogy megnyílt a 3.
-
arpi6k
addikt
válasz
keszegduda #36 üzenetére
Nem hinném. Nagyon gyakran előfordul. VGA-k is szoktak sercegni, alaplapok is. Engem teljesen hidegenhagy. Szerintem nem kell vele foglalkozni.
-
arpi6k
addikt
válasz
keszegduda #34 üzenetére
Eddig az összes nálam járt lap ciripelt full leterhelve (dual prime)
-
AtG
aktív tag
válasz
keszegduda #26 üzenetére
Nekem S3-as van, csak javasolni tudom.
Még nem volt időm jobban megnyúzni a masinát, de 3,4GHz-n úgy megy benne az E6400, mint a kisangyal. Kondikban tér el, állítólag nem húzza ki addig, mint a DS3. De magamat ismerve, amúgy is cserélve lesz annyi időn belül, ameddig nem bírná (gondolom nem 1 év az élettartama
).
[Szerkesztve] -
arpi6k
addikt
válasz
keszegduda #30 üzenetére
Nem 20évig fog működni, hanem csak 15.
-
arpi6k
addikt
válasz
keszegduda #26 üzenetére
Itt találsz tesztet + leirást [link]. Amúgy asszem a kondikon kívül más különbség nincs.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #26 üzenetére
Jó olvasgatás: [link]
-
keszegduda
őstag
Hy!
Gigabyte lap vásárlásán gondolkodom, de nem tudom eldönteni melyik legyen.
Ezek közül választanék:
Gigabyte S3
vagy
Gigabyte DS3
Nos a kérdésem az, hogy mi különbség van köztük? Mennyivel befolyásolná a tuningot hogy DS3 lap helyett S3 lapom van? Mi a különbség? Kondik?
Kedvezőbb ára miatt szemeltem ki.
Válaszokat előre is köszönöm! -
g@bo
nagyúr
asszem belevágok a ds4-be egy core2 duo 4300-ast. azzal el lehet felejteni a 450-es fsb-t...
-
Gorneck
legenda
Holnap megyek a 2giga ramért...elvileg talán hétvégén tesztelni is tudom őket...bááár asszony nemtom mi időt hagy erre...tanulok vele...
-
Pipiripi
senior tag
válasz
Stalker-2572 #13 üzenetére
Nekem a DS4 430-as fsb-nél +0,1 FSB és +0,1V MCH-val max 57C-re megy föl. Elég régóta használom így, és semmi gáz nincs vele. Szal ha nem akarsz fsb csúcsokat dönteni vele, akkor elég rá ez a passzív hűtés.
-
bim
veterán
válasz
itt a gigát fogják dicsérni a másik tupicban meg az asust.
neked kell döntened ugyis.
a DS4 hütője egy átpasztázás után szerintem jó.bár a ninjátol nem kapna tul sok légáramlatot.
ez fent áll az asusnál is.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Az a kép csalóka...nem merőleges...
Egyiknek se hűt rendesen...a többire meg tudod a választ...sőt erre is, hisz ott volt a teszt, ahol nem voltak elájulva a HP-tól...
Sztem nem kéne kezdeni ezt a témát melyik a jobb...kinek mi. Biztos nem vennék Asus-t.
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #11 üzenetére
Nagyon...az az 1 centi és 2 milli...szvsz kevés lesz...
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #9 üzenetére
Typhoon-tól nekem nem igazán fért volna el a HR5 ninja méreteiről meg nem igazán tudok semmit...amúgy elég értelmetlen most venni ilyen karit mikor lassan itt vannak a kisebb kat dx10 karik...amúgy nagyon remélem, ehhez nagyon jó házszellőzés is párosul majd...ez egy rohadt nagy kazán egy gépnek tűnik elsőre...
-
Stalker-2572
veterán
Nah csak beírom közösbe is:
Szerintetek az alábbiak felférnek egy DS3-ra: Ninja+HR-05+Passzív VGA (XFX7950GT) ? Lehet inkább DS4-et kéne vennem, hogy tuti elférjen a passzív VGA+Ninja -
Uzmany
őstag
Up, hogy megtaláljam
-
péter007
senior tag
üdv. az új topicnak
-
Muréna
őstag
sálálálá köszi admin bá
-
1face
senior tag
-
bim
veterán
ki korán kel uj topicot lel!
-
Pompi
nagyúr
''Átlagos lap conroe-k alá, semmi extra nincs rajt. DE 1 területen mégis különleges, az pedig a tuning. Ez fogott meg benne
600 fölötti fsb-t is elértek vele, márpedig erre nemsok lap képes jelenleg. (kiv vagyok DFI LP 975x-es lapjára) az ára is egész barátságos: ~38K. Szept-re azért lesz ez olcsóbb is.
Leírás: LGA775, p965+ICH8 chipset, Marvell gigalan, ALC883, 6db SATA2, 1db PATA, 1db PCIe 16x, 3db PCIe 1x, 3 PCI, 8db USB
Teszt: [link]
eredmény- összefoglaló: [link]
Konflikt''
Harmadik felvonás!!
Előzmények:
Gigabyte GA-965P-DS3/DS4 - Achívum I. [link]
Gigabyte GA-965P-DS3/DS4 - Achívum II. [link]
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest