Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
-
Tanya-
tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Itt a pont, nálam is ugy ment, hogy letiltottam az előlapi jack érzékelést, majd akkor már a front-hoz hozzárendelhető a hang, amugy sehogy nem akarta az igazságot.
Ez a realtek audio hq manager, audio I/O, analog fül melletti kis kulcs szerü izében van.
Ha egyszer igazán berugok tuti elgondolkodom rajta, hova lehetett volna még ezt jobban eldugni
Amugy ha beállitjátok headphones-ra ezt a front részt akkor nektek is elkurja az equalézer valami csodálatos telefon szerü sz*rra, hát nem értem én ezt. -
-
Gorneck
legenda
válasz
Anonymus23
üzenetére
CF hivatalos...SLI nem hivatalos hackelt driveres baromság...mééég jó hogy nekem egyik se köll...már próbáltam...

-
Yushchenko
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
DS4 cf-et támogatja hivatalosan. SLI-t hackelt driverrel lehet működésre bírni, de full bug, ezért nem ajánlom. SLI-t nforce-os lapok támogatják.
-
Anonymus23
veterán
Huhh, lehet, hogy butaság amit kérdezek, de teljes tapasztalatlan vagyok SLI/Crossfire téren.
A DS4 az tud SLI-t és Crossfire-t is? Vagy ezt minden 2 PCIE csatlakozóval rendelkező tud?
Előre is köszönöm a segítő okítást!
-
Domino90
csendes tag
Helló!
Most vettem egy DS3as lapot. Egész eddig azt hittem, hogy REV1-es, erre a CPUZ ezt mutatja: [link]
Még egy kérdés. Az F10es BIOSt ajánlatos feltenni, vagy inkább mást? -
Tanya-
tag
Szevasztok,
Használja vki DS4 front audioját az alaplapit. Roppant nagy hasznára válna gépemnek ha valaki elmondani mit kell belöni hogy megszólaljon, mielött rommá rugom szegénykét. A normál alaplapi kivezetésen szólnak a hangszórók, de a front rész az süket. Van vmi megic kapcsolo, vagy mi lehet a gond, asus a8n-sli-n simán ment anno -
-
LSL1337
őstag
namost már 5-6perce 44fokot mutat everest és nemfagyott még meg a kép...
kiváncsi leszek meddig bírja a gép:\
ilyen magas hőm szerintetek nem káros?, gariztassam? -
LSL1337
őstag
hát elöbb megint elment a kép, nem a VGA nem meleg, visszavettem az órajeleit gyárira... de sztemmost ugyanúgy meg fog fagyni... e az északihíd bordája meg elég meleg a délihídi sztem annyira nemvészes
nem értem miért pont most jött a probléma elő..., annyi volt tegnap este hogy levettem egy P-ata dvd-írót, de utána eégsz este ment a gép (még videót is kódolt) ma hazaértem, és kódoltammég 2-3 órát videót, közben cod2ztem és egyszercsak 6perc orthos után elszállt a kép de a hang az megmaradt..., miért melegszik az északi híd ennyire?:S
nálatok everestnél mennyi szokott az alaplap lenni?
most 7x400on megy MINDEN alapfeszen, és most 43 fok az alaplap idle a gép... cpu 38 :\
nem nagyon figyeltem alaplap hőmérsékletet de szvsz 35 körül szokott lenni (nem biztos!), szóval nem értem hoza ez az emelkedés:S
[Szerkesztve] -
Pancsermeste
őstag
Nos, én is visszább vettem az FSB-t 300-ra, tehát most pont ugyan úgy megy, mint a tiéd. Csak az én hőmérsékleteim ca. 10 fokkal magasabbak. idle - full load: 45 - 80.
Valószínűleg reális is ez a különbség a gyári és a Hiper izé hűtő között.
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
LSL1337
őstag
hali, újra írok a topicban
napokban cseréltem le a 667es ramome gy 800-as a-data-ra most így 420-as fsbvel egész jól megy a cucc nem akarom xarrá tuningolni, nemmegyek sokkal alapfesz fölé
2 napja stabilan működött 420FSB-vel (7x420), míg maorthos közben egyszercsak elszáll a kép de hang meg minden megy csak kép nincs először fekete kép majd átvált fehérbe
resizek biosbannézem alaplap 40fokos :\ visszavettem 6x334Mhz-re a procit, 1V-ot kap a proci, alig melegszik stb... de most is gép 10 percet állt, visszahűl 34 fokra az alaplap, és idleben szép lassan felmelegszik... ez mitől lehet?
még régebben olvastam a topicban hogy a szenzor nem is a chipsetet méri..., ráraktam egy 12cm-es ventit 12Vról nyomta rá a levegőt de nagyon lassan hült csak le BIOS alatt (PC HEALTH STATUS-nál néztem)
mi lehet a probléma? milyen chipset coolert javasoltok, ami elfér egy zalman 9500AT mellett??
ui: régebben ilyen kép elmegy probléma azért volt, mert vga ram túl volt húzva, de visszavettem és megszűnt a para...
vga ram órajele azóta nem változott, és nem hinném hogy ennek köze lenne ahhozl...
15perc idle után everest szerint már 40fokos az alaplap
ne gyertek azzal hogy everest xar stb... mert ugyan ezzela buildel eddig nem ennyi volt és biosból nézve is hasonlóak az adatok... -
-
na innentől 2gb-os Geil value KIT -et kellesz megizzasztanom

remélem legalább hozza azt órajelbe mint a a-data 1:1-be
eddig 480-as FSB simán ment /0.3V-vel
/ -
válasz
Gorneck
üzenetére
Hát jah, úgy látszik erre még egy kacsacsőrű félemlős, izé, félisten sem tud megoldást.

Egyébként még az szomorú, hogy mióta lecseréltem a 7800GTX-et egy X1950PRO-ra, többször volt fagyásom (az egész gép úgy ahogy volt), egyszer kékhalál. Azt hittem, hogy a tuning miatt, de ilyen 3 hét alatt 1x sem volt az nvidia kártyával, az atival még néhány napon belül vagy 5x. Ráaádsul eddig csak netezés közben volt ilyen, max terhelés alatt 1x sem (játék, orthos, stb).
Lehet valami PCIE bug? Emelnem kéne 100-ról a PCIE frekit? Ha igen mennyire? -
Köszi a segítséget mindkettőtöknek, akkor marad, mert van PATA-s vinyóm.
-
Ugye eszközkezelőben nyugodt szívvel letílthatom a Gigabyte GBB36X Controller-t, és utána is szépen fog futni a win? Elvileg ez a Raid controller. Sejtem, hogy nem lesz probléma, de hát sok mindent sejtettem eddig, és nem feltétlen az volt az igazság.

JA, Uninstall után mindig magától újratelepül. -
Vakegérke
félisten
Gondolom a boot közben CTRL+I kombinációval előhívható dologra gondolsz. A kedvedért újra indítottam a rendszert, hogy megnézzem.
Mint a csiga. Nyomok egy lefelé nyilat, semmi, nyomok mégegyet, semmi. Aztán kettőt ugrik lefelé. Az enter sem azonnal hatásos. Igen, a felület is lassan frissül.
Két deci házi pálesztől lelassul az ember fia. Ebből logikusan adódik, hogy némi ittasság kívánatos a beállításokhoz.
-
válasz
arsenlupin
üzenetére
Ne aggódj, érteni én sem értem.

-
válasz
arsenlupin
üzenetére
Minden, általam használt monitorozó progi (CPU-Z nálam helyből nem működik, tehát Abit mguru, Everest) - igaz némi szórással - ugyanazt mutatja feszben, és órajelben. A hűtő elhalkul, a hőmérsékletek csökkennek a proci órajelének megfelelő szintre. Annak idején alaposan körbejártam a dolgot, mert érdekelt, hogy ezt így mégis hogy sikerült kihozni.
A 9*400-as proci órajel, és az 1.4V-s CPU fesz visszaesik 6*400-ra és 1.060V környékére, és a hőmérsékletek is is ennek megfelelően alakulnak 52-54 fok idle-ről 36-38 fokra. -
arsenlupin
aktív tag
''BIOS-tól függetlenül''
Ha eltérsz a ''normál'' beállítástól a feszt nem veszi vissza! Csak úgy tűnik, mert a CPUZ és más progik ezt írják ki.
Everestben a számítógép/érzékelőket nézed, ott is kevesebb lesz a fesz?
Nézd a hőmérsékleteket, visszavett fesznél kisebb hőmérsékletet kell mérned a magoknál.......
(Lipton világított rá erre a másik oldalon...) -
tlac
nagyúr
válasz
Vakegérke
üzenetére
mivel ds4-ed van meg raided ezért rád rontok egy kérdéssel:

Neked is nagyon lassú volt az intel matrix storage manager? (Az a bios-os raid állítgatós cucc.)
Nekem olyan, hogy pl. nyomok entert, lefele nyilat, akkor azt kis várakozással csinálja, és a program felülete is lassan frissül -
Vakegérke
félisten
Megy valakinek a SpeedFan a DS4 lappal, vagy csak nálam nem stimmel valami?
-
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Idlébe eist vissza veszi.

-
Balupapa
senior tag
idle 34, dual mag terhelés alatt se megy 50fölé
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Pancsermeste
üzenetére
E4300, alapfesz, 9*300, idle (6*300): 37-45, full load: 65-70
[Szerkesztve] -
válasz
Pancsermeste
üzenetére
E6300 1.45V 480X7: idle 35-40 load 60.
E6600ES 1.45 370X9:idle 50 load 70. -
válasz
Pancsermeste
üzenetére
E6300: 7*480-on --> 65-70°C
terhelés nélkül meg olyan 42-50
[Szerkesztve] -
Pancsermeste
őstag
Azért kíváncsi lennék, hogy vajon nektek milyen hőmérsékleten megy a proci. Terhelve, terheletlenül. Írnátok néhány eredményt???
-
Pancsermeste
őstag
Nah, újrapasztáztam. Nyertem vele 1 fokot! Most már csak 87 fok max.

Nem baj, úgyse nem fogom ennyin használni. Visszarakom alapra. -
válasz
Pancsermeste
üzenetére
C1E a feszt veszi vissza, nem a szorzót.
-
tlac
nagyúr
válasz
Pancsermeste
üzenetére
amíg a proci fesze normálon van addig visszaveszi
-
nagyamte
tag
Sziasztok.
Nálam is nagyon sokat segített az újra pasztázás mert most 3.1 GHz n megy és terhel ve sincs 65 fok felett (nekem nincs rajta az oldala a gépnek és nincs venti benne). De míg a régi szürke cucc volt rajta addig simán megvolt a 75-76 is. szóval érdemes megcsinálni (nem tom hogy számít-e hogy milyen paszta van rajta de én mindig zalman pasztát használok mert nekem nagyon bevált) Ti milyet használtok?
(amúgy már hallottam hogy vki kézkenőcsöt használt pasztakánt és bevált neki.)
na további szép napot.
nagyon jó az idő
Aktív témák
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

/de lehet kise jön vesekő miatt... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)