Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
boecce
tag
Nos, utánanéztem, amit elértem az az ACAD2000 magyarítása. Itt nincs beépítve, és az ''eredeti'' R12 -höz amit valaha használtam, feltehetően a magyarítás miatt nem müxik. Ha az angol nyelvű verziód van, írj, és elküldöm mailban neked, próbálj vele szerencsét. Én nagyon régen használtam már , csak emlékszem rá, hogy pl rugót lehetett a segítségével csinálni. Neked annyi különbséggel kell ugyanezt, hogy változó sugarú (a kúpra illeszkedő) spirál kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest