- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
A dendro annyira broken, hogy post nerf Alhaitham is még lehet, hogy jobb lesz, mint Ayaka vagy Hutao. (further calcs needed.)
Ha tényleg ennyire jó lesz, akkor remélem jut rá elég fatem. És rip yelan
-
jonnyjoker01
veterán
És pont ez a trial tette hátra a bevásárlólistámra
Eddig úgy voltam, hogy rerunkor muszáj behúznom, de nem tetszik a playstyle. Karakter stílusból pedig nekem jobban bejön a komolyabb, mint a cuki jópofa, Dehya-t nagyon várom már.
A gond viszont hogy rögtön utána jön majd Baizhu is, akire már nagyon nagyon rég óta várok. Elvileg 3 pity-t addig tuti össze tudok szedni (welkin + commission + abyss + eventek), de az nem garantálja mindkét karaktert sajnos. Talán a két új terület meg új questek fognak még egy pity-t hozzá dobni, nem tudom de jó lenne.
-
emiki6
veterán
Alhaitham 3.4-ben fog jönni (hogy milyen szerepe lesz, azt valóban nem tudni) és lehet, hogy Ayaka is addigra kap rerunt (akkor kap egy új skin-t), szóval nem árt, ha felhalmozol addig párszáz fate-et, biztos ami biztos.
Ja, zajef túl jó.Néha ránézek a többiek videóira, de semmi értelme.
#14739 F34R: Meg tudlak érteni, de hát hogymáshoz hozzanak ki 5 éven át különböző karaktereket powercreep nélkül?
Ha szimpatikus a dps, de a support-ját ki nem állhatod, akkor meg megszívtad.
Mondjuk Sara és Shenhe bőven nem szükségesek, (C6) Gorou (és Albedo) nélkül viszont Itto és Noelle le van maradva.
Én azt bánom, hogy Shenhe nem on-field dps és hogy ki fogom húzni, de a kitjét nem igényli az acc-om, mert Ganyuhoz és Eula-hoz nem optimális. Sebaj, majd beerőltetem valahova.#14738 xeon forever: TL;DR
Más:
-
emiki6
veterán
Egyáltalán nem must have. Ha tetszik, akkor kihúzhatod, ha nem, akkor skippelheted.
Yae or Nae?Meta szempontból viszont Venti elég jó, mert a legjobb "ventiable content"-re, (de az egy niche), továbbá lehetővé teszi számodra a morgana csapatot.
Ayaka is sokak kedvence, ő is értékes és lassan ő is előkerül majd.
Rajtuk kívül ahogy én láttam még kokomi, raiden, nahida, esetleg kazuha és zhongli vannak általánosan ajánlott karakterek, de ők megvannak neked.
(Nekem mondjuk venti és kokomi nem kell, hiába jó unitok.)3.3-ban jön Faruzan, aki lehet, hogy jó xiao support lesz, mert a burstje anemo res-t shred-el és anemo dmg bónust ad.
-
Shiro
senior tag
Miko gyakorlatilag egy szteroidos Lisa.
Erősség:
Mivel EM alapján kap DMG bónuszt, a Burstje pedig ICD mentes, így kifejezetten ajánlott lehet Quicken csapatokhoz. (Dendro-Electro)
Egyaránt hassnálható DPS-ként és Szupportként is
"Gyengeség":
A skillje mindig Miko a aktuális statja alapján sebez, így pl Benett Buffját csak akkor kapja meg, ha ő az aktív karakter, és benne áll a körben. Ellentétben pl Fischlel, vagy Bedouval, akiknél akkor is megmarad az offscreen talentjükön a Benett buff, ha nem állnak benne.
Cserébe viszont pl a már aktivált skillt harc közben is tudod buffolni az arra megfelelő karakterrel. pl Kazuha, Dendro Traveller...stb
Egyébként pedig ha tetszik a karakter, akkor húzzál rá, ha nem, akkor hagyd ki. -
-
Shiro
senior tag
Nilou megvan? Ha igen mennyit sebez a bloom?
Ha 10-15K felett akkor az már elég az Abysshoz.Ha nincs meg Nilou akkor próbálj ki egy burgeon csapatot.
1. Nahida
2. Kokomi vagy Barbara
3. Xianling, Xinnyan, vagy Thoma full EM-re építve
4. Teaveller, Collei, vagy egy a fentiek közül.Lényeg, ha a 10-15K megvan robbanásonként, akkor a magok létrehozásának sebességét próbáld növelni.
Egy ellenfelet másodpercenként 4 bloom reakció sebezhet meg.
Ha a ezt összehozod a fenti sebzéssel, akkor már szinte nyert ügyed van. -
emiki6
veterán
Attól függ...
Itt van zajef elemzése róla: [link] Lényeg: pure dmg, gameplayen nem változtat és Nahida C0-on is elég erős, könnyen játszható.
Én várnék egy rerunt, addig van időd átgondolni.vakablak93: Egyetértek. Az, hogy erős, könnyű használni és rengeteg jó csapata van, van egy collector talentje és mint karakter is jópofa mind jó érvek mellette és összeadódnak.
Viszont nem sietek, 3.6-on valszeg rerunol (az eslő archon rerun 4 patch után szokott lenni) és addig be kell gyűjtsek pár régebbi karakter. -
xeon forever
addikt
A szervert futtatni az a titka, hogy bejelentkezés után leteszem talcara akkor gpu 1% fogyaszt, Genshinben pedig mindent a lehető legalacsonabb videó beállításokkal fusson 640*480 ablakban, Windowsban ki kell kapcsolni az automatikus alvó állapotba helyezést.
Most egy régi Fujin fut. A biztonság kedvéért majd mérek egyet fali konnektorból.Ezen a gépen kb kilépni meg belépni tudok a max 10fps miatt. Persze nem ezen a gépen porgettuk ki a területeket.
-
emiki6
veterán
Aqua simulacra, polar star, TP, harp. Mind működik mindkettővel.
A hunter's path tighnari és melt ganyu BiS. Freeze ganyunak már kevésbé jó blizzard szettel, túl sok CR.
Melt Ganyunak egy R5 hamayumi elég jó.Ganyunak úgy érzem egyik íjat sem éri meg kihúzni.
Nahida catalystja sem éri meg igazán, mert túl specifikus.
-
F34R
nagyúr
Hat pl jo a Thundering Pulse is mindkettonek de nem annyira BiS. Kovetkezon Yae Miko es Childe lesz szoval ijjat nemigen fogsz onnan szerezni a bannerjukrol.... illetve talan Childenek egy Polar Star rerun becsuszhat. Attol fugg hogy hasznalod Ganyut.. a 3.0-s Hunter's Path pl jo mindkettonek Thignarinak BiS, es Ganyu Meltnek is BiS. azzal nem lottel volna melle.
-
Shiro
senior tag
Elsőre kicsit nehéz volt rájönni, de szerintem próbáld meg a másik hárfával.
https://youtu.be/sc8WJpfr1X0?t=1921 -
Shiro
senior tag
Az artifact main stat kellett volna, de mindegy.
Ha jól számolom (ami igazából a netes kalkulátor) akkor Xianling Pyrodadoja a legrosszabb esetben is 1500 Vape és 2000 Melt sebzéssel kell hogy rendelkezzen.
A Sands of Eon fő statja legyen Elemental Mastery vagy ATK%
A Goblet of Eonthern fő statja legyen Pyro DMG% vagy ATK%
A Circlet of Logos fő statja legyen ATK%
ATK-ATK-ATK esetében: kb 3000 Vape és 4000 MeltElemental Mastery - PyroDMG-ATK esetében: kb 3500 Vape és 4500 Melt.
Xianling mellé kell még Noelle és Kaeya+Bármely Pyro
A következőképpen használd őket:Kaeya Burst.
Xianling Burst és Skill.
Noelle Skill és Burst majd pedig pörögsz mint a búgócsiga.
Amennyire tudsz, legyél az Abyss Mage közelében, hogy Kaeya Burstje elérje
Még ha nem is építed Xianlingot a fent leírtak szerint elvileg így akkor is kb 20 másopderc alatt meg tudod oldani. (S ennek java része a karakterek képességeinek aktiválására fog elmenni) -
vakablak93
őstag
Ha abbahagyod a küldit akkor sem megy a coop? Mármint a küldetések menüjében leállítod a küldit.
Én legalábbis úgy tudom aktív küldiknél nem megy a coop csak.Ha mégse én ezt anno Beidou - Noelle - Diona meg még valakivel csináltam meg, látom van Xianglingod is.
Hol tartasz a világszinteddel? -
Sirandrish
legenda
Én is a játszásra szavazok, de ha mindenképpen vásárláson töritek a fejeteket, akkor ez pl fasza lehet..
Ganyu/Hu-Tao/Zhongli/Diluc/Jean/MonaNem néztem végig, és fogalmam sincs hogy árban mi számít jónak vagy drágának, de 50 ez 50 euro alatt van, és az a kevéske 5 csillagos ami van az accon, azok faszányosak
Viszont szerintem amúgy meglehetősen szürkezóna az accvásárlás.
Nem vágom a Genshin alapelveit ezzel kapcsolatban, de úgy amióta világ a világ, az account árusitások tiltottak.. -
Sordoran
Topikgazda
Gyanítom a genshin sem kivétel, és tilos az accountok kereskedelme, na meg bármikor visszaszerezheti az eredeti tulaj. Vannak tier listek, mely karakterek jók, de itt senki nem fog rábökni neked egyik fiókra se, és támogatni se a vásárlást.
Az már csak ráadás, hogy ha nem magad fedezed fel a játékot, szerzed meg a karaktereket, tolod le a küldetéseket és kutatod fel a világ titkait, oldod meg a puzzle feladatokat, az eléggé megöli és értelmetlenné teszi az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged