- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
fpatrik17 #20620 üzenetére
Nekem is vot' de csak volt
nem huzol mindenkire Welkin + PB. Meg ha nem ugy sul el akkor Credit Card. Bar en azt mar nagyon reg nem hasznaltam.
Amugy messze Wayne-k van a legjobb accja szerintem itt a topiktarsak kozul.
Az artifactjai is bombak, meg a legjobb karakterek, must have constelletionjeivel vannak felvertezve. -
kill_switch
senior tag
válasz
fpatrik17 #20505 üzenetére
Nem olyan régóta ilyen hasznosak ám, 5.2-be lettek jók, mióta jelölik a cuccokat a térképen is. Azelőtt csak az irányt mutatta, aztán volt olyan láda, amire rá kellett lőni vagy 10x, hogy értsem merre is kéne menni, mert sokszor alattam volt a láda és nem is láttam, hogy a fényjelzés alám ment be.
Konkrétan inkább nem is használtam őket, mert csak felcsesztek.
-
Wayne
aktív tag
válasz
fpatrik17 #20442 üzenetére
Az "a" csapata a legerősebb. A "b"-nél Zhongli-ra petra kell, amit nagyon nem szeretek a kristály szedegetés miatt. Az elobbi csapat szerintem most a legerősebb a játékban, ha valamilyen nehéz content jön, akkor mindig ezt veszem elő
. Én nem szoktam túlbonyolítani: Nevil E - Furi QE - Xil Q E 2N - Kazuha QE - Nevil CA, ha visszatölt az E, akkor E CA - repeat.
Lányomnál tegnap éjszakába menően kihúztuk nála is Nevilt. 6-8 hónapnyi trash arti gyűjtögetés majd strongboxozás és arti felhúzás után ez lett a vége:
102/249 36,6k HP lesz, ha majd fel lesz huzva + set bonus. -
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #20394 üzenetére
Én emlékszem milyen szar volt a mobilitás eleinte. Nem tette kellemessé a játékélményt, hogy egy csomó sziklát kellett véges stamina-val megmászni. Ahhoz képest egy kazuha E-nek úgy örültünk, mint majom a farkának, de nem azért mert az annyira jó volt, hanem mert előtte annyira szar volt a mobilitás. Sumeru volt az első nem szar terület a leaf sigil-ek miatt.
Minél jobb a mobilitás, annál gördülékenyebb és kellemes a felfedezés, én abszolút adom, hogy ilyen mobilisek az új karakterek, ez már egy új era, a játék átalakult, fejlődik, 4.8 után egyre nagyobb tempóval jöttek a QoL frissítések, sokkal jobb lett a gém, mint egy éve volt.
Nézd meg amúgy, mindenki merrefele konvergált? Yelan, wanderer, xianyun stbstb, legtöbbünk ezeket a karikat használta legtöbbet, mert ezekkel lehet haladni. Most kivételesen nem félévente jön egy mobilis karakter, hanem patch-enként. Ha mobilis karit akarsz, akkor sokkal több közül tudod kiválasztani a neked szimpatikusabbat, szerintem ez tök jó. Sőt, nem is kell egyiket se kihúzd, mert tele van a a map sárkányokkal, akik tudják mindazt amit ezek a karakterek.
-
Amúgy ha nem élvezed, akkor tedd félre, jót tud tenni pár hét, pár hónap kihagyás, semmiről nem maradsz le, ha az új karakterek nem tetszenek, a content megvár.
-
kill_switch
senior tag
válasz
fpatrik17 #20362 üzenetére
Én nem tudom, de ez a része a harcnak szerintem nagyon gagyi vele...
Natlannal szerintem elég rossz irányba vitték a játékot. Eddig nincs egy karakter akire azt mondtam volna, hogy na ez az... Ezt az anemo ágyúsat is azért húztam ki mert már untam, hogy csak a gyűjtés megy és Mavuika így is garantált.
Mavuika volt az első akinél nem volt kérdőjel (eddig), erre ebből is ilyen ökörködést csináltak. Jól áll annak a motornak, hogy 12-vel megy és persze a falon függőlegesen is közlekedik meg azért repül is ha úgy van. Következő mi lesz, valami kamionos csaj? Vagy valami gundam féle mech? Meg ezek az új mechanikák is...De lehet, hogy már velem van a baj és lassan tényleg el kell engedni. Mondjuk ha így haladnak, legalább nem fogom sajnálni.
-
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #20342 üzenetére
Én is genshin optimizer discord-ról szedtem a multi-opt targeteket. Márhogyha kellettek. Sok karaktert elég egy statra vagy skillre kihegyezni úgy, hogy pár másik statnak megad alsó limitet az ember.
Legtöbb esetben volt elképzelésem, hogy mit akarok az adott karaktertől és annak megfelelően optimalizáltam. Pl arle bár sok vape dmg-t tud, de én inkább pyro dmg-re optimalizáltam, hogy normál környezetben, ow-n (amikor nincs hydro app) nagyobbat üssön.
Naviánál fontos volt, hogy a CR minél nagyobb legyen a konzisztencia miatt.
Multi-optot leginkább alhinál használtam, mert nála a NA-ok vegyülnek a skill spread-elkkel, azt nem nagyon lehet átlátni multi-opt target nélkül.Akasha helyezés meg nem minden, ha az akasha cél nincs összhangban azzal, hogy neked mi volt a célod.
A casual optimalizálást szerintem megnehezítette, hogy már nem karakterekre épül a folyamat, hanem csapatokra. Több idő csak egy általános eredményt megkapni.
-
Wayne
aktív tag
válasz
fpatrik17 #20342 üzenetére
Én nem szoktam ennyire speciálisan beállítani. Összeállítom a csapatot, úgy ahogy Akashan van, ügyelve az artikra, fegyverekre, stb. Mindenkinél beállítom, hogy skillt, burstot használjon-e. Fegyverek passzívját kipipálom. Utána meg, hogy mire optimalizáljon (skill, burst dmg-t, etc), mennyi minimum ER, stb legyen. Elemental reactionra is pipa.
A speciális kérdésekre meg majd Emiki tanár úr válaszol, ő nagyon vágja a beállításokatAmúgy van egy csomo YT guide, de engem ilyen mélységben nem érdekel a téma.
-
Wayne
aktív tag
válasz
fpatrik17 #20331 üzenetére
Zhongli pajzsa semmit sem ért nálam, simán szétütötte. Én a fentebb írt csapatommal csináltam meg, Xilonent full def (heal) buildre raktam, illetve Nevil is tudja gyógyítani magát, de még így is bődületesen nagyot sebez, muszáj dodge-olni a támadásait. De ugye ha rohangálsz akkor nem sebzel és lejár az idő, így a köztes időre jókora DPS kell, hogy időn belül meglegyen. A burstoket is ekkora kelll időzíteni.
De ha beírod yt-on, hogy "Feast Of Pursuit Event Guide Day 5", biztos találsz olyan videót, amit hasznosítani tudsz. -
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #20001 üzenetére
Ilyen kérdésekben én azt szoktam, hogy megnézem a zajef videót róla: [link]
Egyik se kell, de leginkább Dehya felé hajlok, szóval ő-t választottam most épp. C2 lett, ami már egy jó con.
Annyit érdemes tudni, hogyha már meglévő 5*-t választasz, akkor jár 10 starglitter, ami 2 wish, az szerintem legtöbb esetben többet ér, minthogy meglegyen mégegy kari, aki nem kell.
-
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #20005 üzenetére
Wayne az aki hyperinvesztált akasha-ba és a luckja is megvolt jó artikhoz, az ő buildjei példásak. Nálam kb reálisan elérhető, magas szintű buildek láthatóak, sokkal kevesebb persze.
wayne-nel szoktunk optimalizálni, kicsit az optimizer kezelőfelülete meg lett kutyulva pár hónapja, de ha megnézed a tutorialokat és kitartó vagy, akkor ráfogsz jönni hogy működik. Tech supportot discordon tudok nyújtani
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
fpatrik17 #20001 üzenetére
Fontos bármelyik standard karakterre a konsti számodra? Én nekem egyedül Tighnari hiányzik, így őt fogom választani. Nem tervezek vele semmit, de pokemon (szerezd meg hát mind
).
Amennyiben tervezel még húzni patch végégig, úgy várhatsz is, ha buknád az 50/50-et, akkor becsúszhat egyik.
Amúgy előfordulhat, hogy véletlen valami bekerül (karakter vagy artifact) amivel kap egy kis löketet, de én nem építenék erre. Mono-pyro csapatban el lehet vele szórakozni, de ennyi. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
fpatrik17 #19859 üzenetére
Ugyanezt érzem én is. Vtuberek. Bár ahogy haladunk előre úgy látjuk, hogy a nemzetek mennyivel előrébb vannak technológiailag az előzőhöz képest. Mindig egy fokkal fejlettebb. Gondolom ha felérünk Snezhnayaba ott már nem lesz elképzelhetetlen esetleg valamilyen jármű is. Talán a karakterdesign is ezt próbálja jelképezni. Én pl el tudom képzelni Snezhnayat úgy mint Belobogot a HSR-ből.
-
Shiro
senior tag
-
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #19497 üzenetére
Peruere megjelenése óta én még nagyobb sajnálatot érzek Dehya iránt.
Oké eebaszták. Biztos azért nem, kapott nagyobb szorzókat, mert akkor talán egy későbbi mechanika miatt túl broken lesz majd. pl Shinobu a Dendro elem megjelenése előtt és után.
Kapott saját szettet, hát nem lett jobb.
Kapott számára kedvező Abysst, hát más karakterek jobban teljesítettek ott.
Aztán itt van Peruere egyetlen alap támadásával üt annyit mint Dehya a teljes burstjével.
Oke kicsi túloztam, de értitek a lényeget. -
fpatrik17
senior tag
válasz
fpatrik17 #19487 üzenetére
Közben eszembe jutott, hogy Yanfei-nek volt két db Crimson motyója, picit átvariáltam a buildet meg felhúztam lvl 80-ra + a skillek is kaptak picit.Elkezdtem kipróbálgatni, hát mit mondjak... Szerintem ezt a karaktert annyira túltolták, nagyon powercreep.
A 3 Kenkit ilyen kiépítettségi állapotban is úgy verte agyon, hogy csak pislogtam... Egyik oldalról kimondottan jó érzés egy ilyen tápos csirkének a birtokában lenni, ugyanakkor picit elszomorít, hogy ezután minden gyengének fog tűnni(Neuvim nincs). Nagyon kéne még end game content ebbe a játékba, mert ennek így nem sok értelme lesz.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
fpatrik17 #19487 üzenetére
Erre még rá fog jönni valamennyi CD, mert crit damage-el lép szintet
Szerintem ez nem rossz, viszont nekem nincsenek akkora elvárásaim, mint pár embernek, C1 Arle egy ilyen aránnyal már amúgy is kb. mindent szétszed
(Nekem 64/210 a saját fegyverével, és brutális már így is)
Oh, most látom, hogy 2pc2pc. Glad-ban az a jó, hogy tudod strongboxolni, szóval idővel simán összejöhet egy elég erős szett, és tudtommal nincs sokkal lemaradva a saját szettjétől a Glad.Viszont te tudod, hogy mennyire szereted a karaktert, én farmolom a saját szettjét
-
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #19455 üzenetére
Én nagyon örülök, hogy a design tekintetében számomra legjobban tetsző karakter ennyire jó kitet kapott. Persze már a béta leakeket látva tudtam, hogy jó lesz.
Amit nem tudtam, hogy mennyire zseniális, hogy ow-n pl végtelen infusion van, mert nem duration-höz kötött, hanem ahhoz hogy van e BoL vagy nincs.
-
Wayne
aktív tag
válasz
fpatrik17 #19247 üzenetére
Probáld ki az [optimizert] , elsőre talán kicsit bonyolult használni, de megéri megtanulni. Sokszor meglepő buildeket hoz ki jobbnak. Be lehet scannelni egy programmal a karaktereidet és az artifaktjaidat, ő meg kiszámolja, hogy melyik build az optimális. Megadhatod, hogy pl minimum 130 ER-t szeretnél Nevilnek és kiszámolja, hogy mely artikkal jön ki a maximum sebzés.
Egyékbként 3 domaint farmoltam szanaszét, leginkább azokból vannak jo buildjeim: Emblem, Deepwood, meg a Fontaines. -
Fernet
senior tag
válasz
fpatrik17 #19230 üzenetére
Arlecchino egyelőre semleges számomra, HuTao (C1) + Homa mellé nem tudom szükség lesz-e rá. Neuvillette-nél egyelőre nincs meg az a must have érzésem mint annó pl. Nahidánál. Ezért is nehéz döntés.
#19231Renok
Zhongli nincs sajna, Layla-t használom shield-nek ha arra van szükség.Na mindegy, még azért van időm kitalálni mi legyen.
Még valami: fegyvernek a BP-s sacrificial jade-et ajánlják még neki, de ahogy nézem ott főleg akkor ad buffot ha off field a karakter. De Neuvi nem éppen hogy onfiled? Lehet hülyeséget beszélek, annyira nem mélyedtem bele ezekbe a dolgokba
-
vakablak93
őstag
-
-
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #18681 üzenetére
Elég bonyolult, ha így belegondolok.
Igazából ez egy oda-vissza ható tervezés eredménye. Meta csapatokat rakok össze a saját ízlésem szerint és amikor ezeket összerakom, akkor a kellően magas output mellett szempont az is, hogy minél mobilisabb legyen és minél kevésbé burst függő, mivel a játék javarésze OW-ban játszódik.
Olyan karaktereket húzok ki, akik szimpatikusak és akikkel szimpatikus csapatokat tudok alakítani. Nem tagadom, egyre inkább a tall female karaktereken van a hangsúly, de néha van kivétel, ha jó a dizájn és kit (alhi, furi). Alapvetően a short femaleket és lolikat kerülöm, mert nem lehet velük bunnyhoppolni, a short male-ek pedig túl kisfiúsak, ami szerintem béna.
Ha egy karakter szimpatikus, akkor elkezdek agyalni, hogy a meglévő kedves karaktereimmel milyen jó csapatokat tudnék összeraktni, ami megfelel a korábban említett szempontoknak.Wanderert nem húzom ki, mert nem tetszik a karakter. Sayu és Lynette sem tetszenek különösképp és nem is olyan jók. Anemo res miatt nem fogok két anemo-t vinni, pláne amíg az első igazán szimpatikus anemo karakter xianyun.
Viszont kell valaki a csapatba, aki könnyíti a közlekedést, ezért C1 Yelan mindig ott van, amikor a csapataim megtervezem szempont, hogy Yelan hasznos tagja legyen. Ha Xy jó alternatíva lesz, akkor szempont lesz, hogy vagy [yelan] vagy [furi és xy] legyen hasznos tag harcmechanikailag.Kazu volt az első event 5*-om, így sokáig alapvető tag volt, aztán jött alhaitham, aki számomra nem nyújtott kevesebbet mobilitásban, kazuha nyugdíjazódott.
A játék igazán Yelan C1-gyel vált kellemessé, Alhi-Yelan lett a keménymag, melléjük vittem Shinobut vagy EM raident HB triggernek és zhongilt, kirarát, később nahidát. Shinobut kifejezetten megszerettem ezidő alatt, legjobb OW healer.
Furina megszerzésével idő volt, mire beállt a dolog, először Yelant cseréltem le rá (nahi furi alhi kuk), majd megnéztem mivan, ha Nahida helyett viszem (furi yelan alhi kuki), utóbbi lett a befutó, egészen Navia-ig, aki alhaithamot váltotta. Navia-yelan-furi-kuki is működne, de jelenleg Navia-yelan-zhong-benny-t szoktam vinni, mert általános domainekre az jó. Most noblesset farmolok, oda kell kazuha, így benny helyett ő van benthagyva.
Xy megjelenésével megnyílik a furi-yelan-navia-xy csapat, remélem beválik.Karakterek:
- Kazuha számomra annyira nem hasznos. A loot gyűjtése és E-je nem hiányzik annyira, hogy szempont legyen.
- Cyno-t a megszerzése után hamar nyugdíjaztam, OW-re számomra elviselhetetlen a használata és harcra sem annyira jó.
- Ganyu nem lenne rossz, de nem sebez elég nagyot önmagában és alacsony is. Nameg nem dinamikus a charged shot playstyle.
- Raidennel sok bajom van. HB triggernek QoL-ben Kuki downgrade. Sima builddel használható, ha jó sok ER van rajta és nem túl erős. Cserébe a karakterdizájn gyönyörű és az a haj... Raiden-furina-yelan-kuki/xy csapata érdemel egyedül említést.(xy sajnos csak lehetővé fogja tenni neki a plungot, de buffot nem fog rá adni.)
- Alhi számomra Kazuha sidegrade mobilitásban, a teleportjával magasabbra lehet jutni de csak a földről. Az, hogy erős carry, az E-jében ott van minden ereje és nagyon dinamikus kifejezetten kellemessé teszi a harcot vele, OW-re kiváló.
- Nahida... Nálam a cukiság nem szempont, amiatt nem választom be, pláne, hogy pöttöm, így a közlekedés vele nyűg, fieldtime-ja kimerül emiatt az E cast-ban. Cuccok összeszedésére csak akkor jó, ha azok nehezen megközelíthetőek, de ő rálát és a hatáskörében vannak. Ha tudna crystalfly-t összeszedni, akkor vinném, de így abszolút lecserélhető.
- Yelan skillje egy nitro-s sprint, amialatt töltődik vissza a stamina. Csak akkor nincsenek stamina gondjaim, ha C1 yelan csapattag (sayu és lynette ezt nem tudják). A hilik általában 1 skilltől fekszenek, de ha kell van mégegy skill és ott a spéci shot is, amit AoE-ben a skill tölt vissza. Bossokhoz, domainekre meg ott a Q a nagy sebzésért.
- Navia akár alhi egy skill orientált on-field dps. A gyengébb mobokat egy lövéssel agyonlövi, erősebbeket is pikkpakk szét tud kapni némi csapatmunkával.
- Zhongli bányászásra jó, pajzsa kényelmes, de a healerek jobbak OW-re szerintem.
- Miko nagyon jó afk unit, de elég unalmas is. Mivel sebzésen kívül mást nem ad, így nincs jó okom vinni.
- Furina dizájnja top tier, a vizenjárás egy jópofa ow opció. Legjobb afk unit, nagy előny a gyors cast és long duration. Hátrány, hogy élettelen tárgyakat támadva is szívják le a hp-t az állatkái, valamint furina alacsony, így vizenjárva nem lehet bunyhoppolni. Healelni is tud akár Shinobu.
- Shinobu legjobb OW healer és transzformatív trigger. Egy unit, aki off field brutálisakat tud sebezni hb-ok, overloaded és electrocharged triggerelésével. Legjobb EM unit szerintem kazuha mellett. Kezdetekben bajlódtam EM Lisával, Shinobuval sokkal jobb az.
- Kirara nem lenne rossz, de annyira nem gyors. Mászásban segít, de nem olyan sokat. Igazából felejthető, bár elég cuki.Uhh, jó hosszú lett.
-
Xeon:
"After damaging an opponent with an Elemental Skill, the skill has a 80% chance to end its own CD. Can only occur once every 16s."
Tehát 16 másodpercenként, ha sebzel a skillel, akkor van 80% esélyed CD resetre. Nem egy jó üzlet.
-
vakablak93
őstag
válasz
fpatrik17 #18680 üzenetére
Minden szavaddal egyetértek kb.
Hasonló nálam is a szitu, eszméletlen jó a karakterrel játtszani
, csak én Noellt tettem oda nem az öregsarkányt.
Nagyon bejön hogy végre egy csapat amiben azt érzem a pancélos cselédnek is heje van.( tudom nem való ide, de nekem bejön)Legjobb benne hogy nem egy dögunalmas mintát kell vele követni mint egy Radennel pl...
Xeon/emiki6: meggyőztetek ha legközelebb jön Yelan akkor megoróbálom kiszedni
-
fpatrik17
senior tag
válasz
fpatrik17 #18680 üzenetére
Más:
Exploration-re ti milyen team-et használtok?Jelenleg Fischl-Yelan-Sayu-Kazuha team-mel tolom és messze ez az eddigi legjobb a meglévő karaktereimből összeállítva, viszont kíváncsi lennék ti mivel toljátok.
Indoklás a csapathoz:
- Anemo Resonance: -15% Stamina, +10% Futi speed, -5% Skill CD
- Futáshoz Yelan skill, aztán átváltás Sayu skillre és ez a kettőt rotálva nagyon tempós a felfedezés
- Kazuha skill a loot összegyűjtéshez (emiatt ő nálam kihagyhatatlan, utálok rohangálni az tömegfájtok utáni dropokért). Továbbá mászásnál, magassabbra ugrásoknál is nagyon jól jön
- Sayu a gyors és hosszú guruláson felül nagyon jó healer, tehát a survivability se gond és energybe is besegít. (C6 EM build + Favonius)
- Harc: Fischl Skill, Yelan skill -> ulti, aztán Anemo karakterek és vissza. Eddig minden kontenten, mint kés a vajon. Mostanában Domain farmolásnál se cserélem át őket, csak ha nagyon muszáj. Max 30 sec körül eddig megvolt minden szoba. -
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #18628 üzenetére
Azé a magas CV nálam se norma, de Navia asc statja is, fegyója is crit-es. Nálam bőven a legkritikusabb kari.
Wayne arany keze hozott egy virág upgrade-et, így a CR mégmagasabb lett:
akasha.cv a site neve, de enka-ról is oda tudsz menni, legörgetve az integrations-nál van egy akasha link.
Nekem az tetszik, hogy ki lehet választani a hasznos statokat és azoknak a roll value-ját (RV) összegzi.Ayaka-t nem ajánlanám, annyira nem jó a kitje, mint pl navia-nak. GaMing is burst függő lesz, így OW-re nem igazán jó. Xianyun tud flappy bird-özni párat, amúgy ow-re ő se jó, (de cserébe szemrevaló
), plunge bufferen kívül meg furina csapatokba jean sidegrade circle impact nélkül. Én tervezem xianyunt is kihúzni.
vakablak93: 1 év alatt talán navia domain-jéből is össze tudna jönni egy jó szet, de én nem vagyok hajlandó arra a domainre annyi időt szánni, az emblem domain legalább több karaktert is felöltöztet.
-
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #18626 üzenetére
Egy olyan karakternél, akinek az egyik hitje 10-30k (NA és burst, és ezekből van sok), a másik 100-200k (full stack skill, amiből kevés van, single hit), ha a skill pont nem crit-el, akkor a 100-200k-ból lesz mondjuk 40-80k és instant buksz egy csomó sebzést, navia sebzésének mondjuk 10-20%-át.
90-95% crit rate-et tenném meg kényelmes minimumnak emiatt, amihez dukál 180-190 crit dmg.
Az meg hogy a crit rate és dmg aránya 1:2 kell legyen az örökérvényű és csak akkor veszti hatályát, ha a cr eléri a 100%-ot v pl navia és eula esetén, ha a cr-t érdemes minél jobban a 100 közelébe vinni, akár némi cd-t is beáldozva.
-
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #18619 üzenetére
Jön xianyun (cloud retainer emberi alakja), aki 5* anemo catalyst healer és plunge atttack enabler + buffer.
Jön vele GaMing (4* pyro claymore), aki xianyun-nal nagyon erős plunge attacker lesz.
Lesz még
4.5 Chiori, 5* geo
4.6 Arlecchino 5* pyro polearm
4.7 Clorinde 5* electro swordAmúgy r/Genshin_Impact_Leaks
-
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #16748 üzenetére
Milyen dodge?
Áthajítanak a terem túl felére.
Le se estél de már kapod a következőt, ott röplabdáznak veled.
Úgy CD-re rakjék a skilled, hogy el se nyomod.
S közben meg kergesd őket.Azt a kristály totemet kell szécsapni, akkor veszít egy adag HP-t és el lehet kábítani.
#16747 Wayne
Kipróbáltam az első kamrában, kifejezetten jól teljesí...tettem volna vele, ha nem lennék annyira béna. -
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #16142 üzenetére
Ideje beköltózni az emblem domainbe, több darabod is fokozottan gyász.
Az meg nem igaz, hogy elég íjat swap-olni. Simulacrával a crit arányod nagyon eltolódik, érdemes CR gobletet feltenni mellé.
Az igaz, hogy Aqua-val C0-on kell a double hydro, talán még egy ER sand is.
Amúgy +1, Yelan nagyon adja (C1-en meg pláne). Valszeg állandó tagja lesz az OW csapatomnak. Előny, hogy olyan OW on-fielder, akit jó nézni.
Kicsit még tápolnom kell rajta, mert csak akkor nyiffantja ki a hilichurl-öket az E-je, ha crit-el. Lvl90 már megvan, még dupla korona kell (most 2-7-8), meg egy jobb set. Úgy talán a nem crit is elég lesz a hilikre.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
fpatrik17 #16040 üzenetére
Update:
Nagy kínok árán, de 8 nappal a lejárat előtt 2/2 Fate ponton végre kiesett 69 pity-re a Yelan bow, így a gazdájának immárom két fegyója van.Ahogy nézegetem ez nálam egy esetben lesz működőképes, ha XQ és Yelan duóval megyek, viszont akkor nagyon ász!
Még elég kezdetleges a Yelan buildem, így néz ki Fav bow-val ->
Annak viszont örülök, hogy csak swappelem az íjat, ha bejön mellé még 1 Hydro. Kikészülök, ha artikat is cserélgetni kell a karaktereken...
Nagyon bejön ez a leány, be is került a kedvencek közé.
Kövi Yelan rerunon fixen rámegyek a C1-re, de akár C2-re is. Imádom, hogy most már nem kell agyalni XQ melyik csapatba kerüljön. Jelenlegi Abyss simán meglett elsőre 12 csillagra a Raiden National + Nahida Yelan hyperbloommal.
-
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #16037 üzenetére
Gondolataim:
- C0-on, dupla hydro-ban működik Yelan fav nélkül. Mono hydro-ban, ha nagy a csapat energiatermelése, akkor tud működni fav nélkül, és ha ügyes vagy és a rotáció engedi, akkor be tudsz szúrni 2 E-t.
- Én a helyedben megpróbálnék összesajtolni annyi wish-t, hogy kiessen az Aqua, mert eleve amiatt húztál a banneren és különben kárbavesznek az epitomized path pontjaid. Ha mázlid van kapsz pár fav swordot is.
- Ha 37-en vagy, 65 a soft pity, 80 a hard pity, akkor még 30-43 wish fog kelleni. Annyit csak megér egy garantált aqua.
- Ha van, én bevetném a welkin kristályt és a starglittert is.
- Yelan rerunkor még mindig behúzhatsz egy C1-et, ha akarsz. Talán akkor a 4*-ok is jobbak lesznek számodra.
- Az Aqua jó Ganyunak és Tighnarinak is, Childe-on is oké. Bár van egy polar star-od, ami csökkent az értékén...
- 3.6-ra várható Nahida rerun, Kaveh és Baizhu release.
- - Kaveh egy 4* dendro claymore lesz.
- - Baizhu 5* dendro catalyst. Pletykák szerint shielder és off field dps, de megbízható infó még nincs erről.Ezek alapján hozz meg egy döntést és tartsd magad ahhoz.
Homát bárkire ráteheted, akin nem energiaéhes. De magam sem tudom. Hutao az egyetlen nem burst függő dps polearm. Talán Cyno és Xiao tudná hasznosítani, ha az ER megoldott. Raidenre és xianglingre nincs értelme a Catch, pláne nem az EL mellett.
A pride-ot én Beidou-ra szoktam tenni, ha kevés az ER sand. Fav-hoz képest magasabb base attack, tehát az ATK% statokat értékesebbé teszi kicsit. Eula és Noelle tudja még talán használni. A serpent spine jobb, hacsak nem kell a plusz ER.Jó eséllyel jönnek még karakterek, akiknek majd jók lesznek ezek a fegyók.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
fpatrik17 #16037 üzenetére
Rámész Hu Tao C1-re.
Látszik hogy hozzászoktam már sajátomra, mivel try-ban nagyon suta most a csajszi. C0, és egyedül van, ennél sokkal jobb életszerű helyzetben.
Ha megvan Yelan, megvan a Homa, van C6 XC és egy Zhongli is, akkor tényleg csak egy Hu Tao-t hozzácsapsz, és mehet a buli. -
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #15962 üzenetére
9-11 végig ugyan az a két Quicken csapat.
12-2-nél a sültcsirke és a skorpió túl nagy falat volt Yaoyao gyógyításának.
A 12-es szintet csapat vagy oldal váltás, nélkül akartam teljesíteni.
Sikerült bár eléggé megszenvedtem vele.
Alhaithamot mindenképpen vinni akartam. Bár még nincs teljesen kész a buildje, a sebzése már jó, de azt kell mondjam, hogy nagyon korlátolt a használhatósága. -
slimG
tag
válasz
fpatrik17 #15962 üzenetére
Elsőre csak 33* lett.
1. Zhong-Yae-Fischl-Tighnari
2. Shinobu-Nahida-XQ-Kazuha.
Ma kicsit javítani próbáltam, 35re fel tudtam vinni.
1. Zhong-Yelan-YunJin-HuTao, 2es változatlan. Raiden nationalt próbáltam XQ helyett Yelannal, 12-3ra sajnos elfogyott a hpja Raidennek. Meg Raiden nincs is igazán jól kiépítve, túl sok az er rajta és rosszak a crit statok. De a Shinobu hyperbloom az nagyon jó csak kicsit mozogni kell vele. -
-
-
fpatrik17
senior tag
válasz
fpatrik17 #15629 üzenetére
Update Keqing Aggravate csapattal kapcsolatban:
Keqing végre lvl 90 és 8-8-10-en állok talentokkal (k*rva Wolf-ot ritkán farmoltam, aztán kevés a material a skilleket tovább vinni
).
Mostani Abyss 12 első felét simán átszántottam velük. Sucrose-zal is kipróbáltam, de ehhez a csapathoz nekem Kazuha sokkal jobban fekszik.
Borzasztóan tetszik a gameplay, nagyon örülök, hogy kiépítettem Keqing-et.
Szerintem Alhaitham így skipp lesz, és rámegyek Yelan-ra. Leírásotok alapján őt hasznosabbnak gondolom, mint Dehya-t.Egyéb érdekesség: első nekifutásra második félidőre Yanfei-Xingqui-Zhongli-Bennett-et vittem, 3. floor második félidejében a 15 kutyusnál 2 másodperccel csúsztam be 7 perc alá, mert elsz*rtam a rotation-t, azt hittem ríva fakadok. Lusta voltam újrakezdeni, szerintem marad úgy.
-
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #15629 üzenetére
Hát már majdnem akartam mondani, hogy Keqingnek miért nem 4pc Thunderbirdöt adtál a 2pc+2pc helyett S a gondolattól vezérelve csináltam, egy gyors számítást, ami alátámasztja érvelésem, ám de...
Nahida 1000EM
Kazuha 900EM
Keqing Substatok: 45% ATK, 180EM, 30%Crit, 60%CritDMG
Alap Qicken Atlag =(2xAlap+Quicken)/32pc Thunderbird+2pcATK
15.135 42.547 24.2724pc Thunderbird:
14.190 43.960 24.113
4pc Thunderbird (EM Sands):
11 744 45.996 23.161
4pc Thundershoother:
15.404 45.164 25.3244pc Thundershoother (EM Sands):
12 749 48.367 24.288
Az most teljesen meglepett, hogy az ATK jobb mint az EM.
Nézhetem át az összes Electro karaktereimet, mert mindegyiknek EM Sandset adtam -
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #15063 üzenetére
Off: Emlékszem nem rég kipróbáltam online a Yugioht. Pár túl könnyű győzelem után az első vereségnél kett elegem, mikor az ellenfelem már az első körben egy sereg olyan szörnyet hívott le amik egyenként lenullázták volna az életpontjaimat. Oké ez az évek alatt anynira túlbonyolódott, hogy erre nincs energiám.
Szóval mivel most ennek az elején vagyunk, még nem túl bonyolult, így kifejezetten tetszik.Lapokkal kapcsolatban:
Rhodeiát úgy érzem, meg kell majd szereznem, mert iszonyat erősnek tűnik az idézettjeivel.
Diluc burstje akár egy ötéssel le tud nullázni egy ellenfelet.
Kaeya is kifejezetten erősnek tűnik, az öngyógyításával, és a burstjével
Yoimiya elég olcsóak.
Ganyu egy kicsit csalódás, a Charged Shot meglehetősen drága mivolta miatt és hogy a Piercing attack fizikai sebzést okoz cryo helyett. -
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #15068 üzenetére
Ali talentjei és Yaoyao talentjei. . Ali képességei Keqinghez képest. . NA: Magasabb szorzókkal rendelkezik, viszont a videó alapján egy kicsit lassabbnak tűnik. . Skill: Gyakolatilag Keqing skill és Klee burst kombinációja. A kiegészítő támadások off field nem használhatóak Ali a tartósabb elemental conversationt kapja szembe Keqing elemental infusionjával. . Burst: Jóval nagyoibb szorzókkal rendelkezik. A sebzés a skillhez kapcsolódik. Kicsivel nagyobb a töltési ideje. (18s vs 12s) . Ali skill és burst ATK mellett EM-ből is skálázódik. Ezek a támadások DMG bónuszt kapnak az EM alapján. . Javasolt F2P kard az Iron Sting, vagy a most ingyen megszerezhető Toukabou Shigure. . Ali gyakorlatilag egy szteroidos Keqing. -
emiki6
veterán
válasz
Egy biztos, a teapotnál én sokkal jobban élveztem, kicsit be is húzott az első napon, azóta nem mertem hozzányúlni.
A PH-s matcheket támogatom.
A fő bajom talán az, hogy, ha jól értem nincs rá különálló app, pedig azt még hajlandó is lettem volna telóra feltenni.Sordoran Utána is hasonló lapjaink lesznek, mert van pár must have kártya, ami mindenkinél ott lesz. Liben, strategize, paimon, pár olyan, ami nem számítja lépésnek a karakterváltást stb.
Karakterekből prerelease alapján ganyu, noelle és fischl lett mondva legjobbnak, lehet megyek vissza Noelle main-nek.fpatrik17: Azé ő se kapott gyenge animációkat, kihúzom, ha jut rá primó, legalább bebetonozza keqinget a kispadra.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Mivel más minijátékok is elsőre jópofák voltak, majd hamar unalomba fordultak, így egyelőre erről még nem mondanék véleményt. Bár itt adott a pvp (bár jutalom nélkül minek), és később a kártyák bővítésével lehet újítást behozni, szóval reménykedem. Most még lelkes vagyok, bár hétvégén fogok több időt szánni rá.
Jelenleg még nem erőltetném az egymás elleni harcot, mivel mindenkinek kvázi ugyanazok a lapok vannak. Nem tudom mennyi idő míg egy teljes saját ízlésünknek megfelelő paklit össze lehet rakni, de lehet ünnepekig inkább csak gyűjtögessük. Aztán lehet addigra el megy kedvünk tőle. -
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #14805 üzenetére
Nekem az tetszett (amit nem említ), hogy hyperbloomban előfordulhat, hogy túl gyors és sok a hidrója, túl sok seed keletkezik, ezért a raiden/kuki off field app túl lassú, túl sok seed aktiválódik egyszerre és megy kárba, viszont Dori burstjének vonósugara kiválóan alkalmazható a magok időben elosztott aktiválásához.
Amúgy meglepő, hogy a viridescent hunt mennyire BiS számára a grouping miatt, ami a riptide miatt kiaknázza a quadratic scaling-jét.
-
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #14682 üzenetére
4p deepwood, ha máson nincs. EM ha jól emlékszem legyen 800 körül, jó ha több. Sok esetben a fav codex a legjobb, mert generál a csapatnak energiát.
Csapat és szerepfüggő, hogy melyik build a legoptimálisabb, de ha nem ő a fő dmg dealer, akkor kvázi mindegy, nem kell túlbonyolítani. -
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #14656 üzenetére
Majd csak holnap lesz lehetőségem/energiám, de ha a leírtak alapján jól értelmezem, akkor részemről.
A oldal: Kokomi - Nahida - Fuschl - Beidou. (Fézer-HyperBloom.)
B oldal: Yoimiya - Yun Jin - Xingqiu/Yelan - Zhongli (Pyro Nachinegun)
Még van lehetőség beszerezni Yoimiyát.Bár lehet a 3. szint az cserecsapatos lesz.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
fpatrik17 #14657 üzenetére
Az én esetem:
Szerk. kíváncsiságból visszakerestem régi kommentjeimre hátha találok infót a régi húzásokról, találtam is egy paimon moe screenshotot
Játék első éve (Raidenig): 8 karaktert húztam, ebből:
-12 50/50 win
- 1 off-pity karakter (összesen kb 600 db húzás, amúgy ez egy ugyanazon karakter volt, Ganyu esett off pity40-50.30. húzásra Albedo után. Kár hogy véletlenül felülírtam a paimon.moe mentést)Játék második éve (Nahidáig): 13 karaktert húztam, ebből:
- 6 50/50 win
- 4 off-pity karakter (összesen 792 db húzás)Majd egyszer neked is megfordul a szerencséd
-
xeon forever
addikt
válasz
fpatrik17 #13860 üzenetére
Az ismerték közül Deyha lesz érdekes...(Karakter rajzolás miatt 100% playable/ ez nekem teória, különben minek szenvednek a grafikusok a fülcimpa megrajzolásával...NPC karakterekhez viszonyítva/) Rout szerint talán késő tél/tavasz eleje.
Most lehet primot spórolni.Scaramouche számomra nem vonzó male karakter, cíno az volt, mint kiderült playstyle-on kívül semmi extra. Nilou ugyanez, -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged