Hirdetés
- Mobil flották
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Miért szabadulnál meg a szénsavtól?

Ha öntöd az üvegből akkor is kimegy belőle, vagyis szerintem még több... Elvileg a nyomás így az üveg tetejében lesz, azaz a gáz halmazállapotú szénsav, és nyomja ki a folyadékot, ami a saját súlya illetve a széndioxid nyomása által kijön az üvegből.Szénsav nélkülieknél is működik, de úgy marad az üvegben folyadék.
-
bul07
nagyúr
Jött egy hívás így szerkesztés lejárt
Ugye a múltkor volt akcióba ez a "kóla csap" (1$-ért)
Na de ki fogja a kólát rátekerni és így csapolásnál a szénsavtól megszabadulni?Mert ha jól látom szénsavmentes folyadékokkal nem működik
Lehet ajándék lesz valakinek
-
azbest
félisten
válasz
szabi__memo
üzenetére
van aki beveszi... fekete péntek 50% kedvezmény például. Csakhoz az évben kb 1-2 napon át árulják listaáron, egyébként 40-45% kedvezmény van állandóan. De az egyszeri balek a szórólapon meglátja, hogy juj must fél áron van, rohanjunk megvenni. Az emberek szeretik okosnak és fifikásnak hinni magukat, ha ez teszi őket boldoggá, akkor a boltosok kiszolgálják az ilyen igényüket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
axlfsi
üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy nem tudják mi merre mennyi, hanem azért idióták, mert az hiszik ezt van aki beveszik. Eleve úgy kezdődik a termék árusítása, hogy látod, hogy az infóikkal át akarnak verni. Ilyet csak idióták csinának. Kapásból gyanakodsz, hogy vajon miféle oldalon vagy érdemes-e egyáltalán rendelned.
-
axlfsi
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem hiszem, hogy idiotak, sot, nagyon is jol tudjak, hogy mi mennyibe kerul (arrol nem is beszelve, hogy - ha csak egy kis eszuk es uzleti erzekuk van - szamukra nemi kedvezmennyel elerheto lehet akar a Oneplus (vagy akarmelyik masik) telefon, mint kvazi bolt, viszontelado, ha ugy tetszik).
Inkabb minket neznek teljesen idiotanak...
Hja, es ez raadasul 64Gb verzio, nem is a 128GB, ami ¥ 2699 naluk - BARKINEK (nem boltnak, hanem csoro maganszemelynek), ami dollarban:
((de worldwide se tobb 450 dollarnal, akarhova, ahova szallitanak - mar eleg sok orszag).Ez azert eleg epic fail (es szomoru is).
Na mindegy, szkippeljuk a temat....
-
AcCEsS
senior tag
Akciós a Gocomma Roidmi 2S International Version, 15.99$ Jó ideje vacillálok rajta, de most pontbeváltással rendeltem egyet!

-
hevizms
addikt
Köszönöm a válaszokat.Sejtettem.

Viszont kapkodtam és rányomtam a fizetés gombra és ugyan kifizetni még nem fizettem,de a "fizetésre vár" opció van a vásárlásaim közt.
Gondolom ezen akkor már nem tudok változtatni igaz? -
Bornie127
aktív tag
Az első öt értékelőnek jár még a dupla pont? 23,5 eurós cucc.
hevizmus:
Az a cseh posta lenne, nagyon lassú, sok minden elkallódik, ahogy itt olvastam a fórumban.
-
hevizms
addikt
Üdv.
Registered Air Mail 15 - 25 business days$0.00
US&EU Registered 15 - 25 business days$0.00Mit takar az US&EU Registered? Milyen postával jönne?
Köszönöm

-
Surci1
tag
Sziasztok!
Egy hete rendeltem EU raktárról egy 280$-os terméket. Ez az első EU raktáras rendelésem, így nincs tapasztalatom a szállítással. EU express standard shipping szállítást jelöltem be ami az oldal szerint 3-7 munkanap, de valahol olvastam, hogy ez 6-10 munkanap.
Szóval a rendelésem egy hét elteltével is a packed-nél tart. Semmi shipped, semmi nyomkövetési szám.
A korábbi hozzászólásokból azt vettem ki, hogy az EU raktáras dolgokat is Kinából küldik. Igaz ez? Lehet ezért nincs még nyomkövetési számom mert az EU-ból újra postázva lesz csak vagy ez hülyeség és inkább nyomjak a rendelésnél egy "dispatch faster" gombot?
Másik kérdésem, EU express standard shipping szállításnál jól tudom hogy a DPD fogja kihozni nekem a csomagot?
Ha valakinek van ilyenben tapasztalata, légyszives ossza meg velem.
Köszönöm. -
tonyrulez
őstag
Nem találtam még a topikban UK DPD rendelésről kézbesítési adatokat, ezért itt van az enyém, kb. mire lehet számítani szállítási időket illetően:
13.01.2017 10:04 Tatabánya (HU) Kézbesítve
13.01.2017 07:27 Tatabánya (HU) Kiszállítás alatt.
13.01.2017 06:33 Tatabánya (HU) A kiszállítást végző kirendeltségen
12.01.2017 16:18 Budapest (HU) A küldemény beérkezett az elosztó központba
10.01.2017 21:39 Hinckley, Le ... A küldemény beérkezett az elosztó központba
10.01.2017 18:44 Oldbury (GB) A küldemény beérkezett az elosztó központba
10.01.2017 18:39 Oldbury (GB) A küldemény beérkezett a feladó depóba
06.01.2017 08:36 DPD adatközpont A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.
(megrendelve 06.01.2017 napon)Beni2360: Mobilnézetben kedvenc fórumtémákat mutatja, "Itt szóltam hozzá" topikokat nem.
-
Beni2360
félisten
-
Black Phone
senior tag
NL postával tegnap postáztak egy rendelésemet, kiv leszek milyen időt fut

-
Beni2360
félisten
válasz
bahilbalazs
üzenetére
-
bahilbalazs
csendes tag
Sziasztok! Rendelnék ilyen akkut de a gearbest nem szállít Magyarországra! Lehet tudni, hogy miért nem? Illetve hol tudnék venni ilyen akkut amit küldenek is magyar földre?!
http://www.gearbest.com/rc-quadcopter-parts/pp_468518.html?wid=21
-
Beni2360
félisten
válasz
szabi__memo
üzenetére
A LIDLI-ben szokott lenni akciós bicska kb 1200 Ft. Én is vettem kettőt kintről és egyet a Lidliből direkt fanyelűt vettem itthon. Nagyon klassz és még tokot is adtak hozzá.

-
Black Phone
senior tag
leütöttem egy terméket de nem elég a pénz ami a kártyán van, 30 percig lehet kifizetni, pontokat is felhasználtam, ez utána jováírodik ha letelik a 30 perc vagy elveszik?
-
Mityu_76
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Jan 5.-én rendeltem egy ilyen 18650 Akkut
Paypal-al fizettem, és figyelmen kívül hagytam, hogy nem szállít magyar országra.
Insurance-t bepipáltam.
Belga postát ír, Q3498432882XX tracking numbert írja, de sehol nem tudom nyomon követni.
Szerintetek, meg fog érkezni a csomag? Melyik oldalon tudnám nyomon követni? Vagy mit tudok ilyenkor majd csinálni? -
Vertigo18
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nézz meg egy YouTube videot róla, majd az meggyőz. Majdnem mindenkinek éppen az tetszik benne, amit most felhoztál, és az Ő kezükben volt már ilyen kés, így tapasztalatból beszélnek. Gyere felém egyszer, megmutatom, milyen cool!

-
Zoty4
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
én ugy tudom csak az eladó reklamálhat
-
DoItYourself
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
De hát ennek csak az egyik oldalán van rendes markolat, a másik oldala csupa fém. Vagy ettől taktikai?

Ha már így szóba kerültek a bökők, olyat láttatok már, hogy cs:go carambit gyakorló kés? Aminek nincs éle. Egyik fiam szeretne egy ilyet, mondjuk azt még nem árulta el, hogy 10 évesen minek ez neki.

-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem tudom, nem foglalkozok velük.
Eddig csak jókat olvastam róla.
Személy szerint Ganzo multi szerszámom van több is, nem cserélném le másikra. -
GANZO G722
Kupon: GG722GB
Ár: 10,99Ganzo G723
Kupon: ZG723GB
Ár: 10,99 -
powerwade
senior tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Valóban van RF verzió, de ez ami linkelve volt korábban nem. Na, de ki vesz már manapság RF távirányítós cuccot?
Egyébként bejelentettem a hibát a Gearbestnél, remélhetőleg kiveszik ezt a "hamis" állítást a felsorolásból. -
Pancsermeste
őstag
-
hpsafl
tag
Autós DVD lejátszók, MP5 lejátszók, és egyéb autós kiegészítők akciója
Mindenféle kütyü akciója (a karórától az okostelefonon át, a howerboardig minden van)
Xiaomi Piston In-ear ár: 6:09$ -
hpsafl
tag
válasz
WestBam
üzenetére
Még modellezem, bár már inkább hajó, de van még itthon két autóm
A Bulletet pont nem ajánlom, max az ellenségeimnek.
Gönyörű volt az ST fluxom, jól is ment, de mégis egy kalap ... ért, mert minden autózás után szerelni kellett. Abban a legjobb megoldás az egyes modul alkalmazása volt a pinion és spur kerék esetében, minden más mérnöki zsákutca.
Volt bl-re alakított Hellfirem is, szintén hasonló tapasztalatokkal,a Savage Fluxot meg a végén már kimondottan gyűlöltem, mert mindig tönkre ment valami, pedig a kihajtások már mind bulletproof elemek voltak, és a létraváz miatt halál szerelni. Soha többet HPI!Az LRP S8BXe viszont agyonverhetetlen! kb 45-50-el másfél méter magasan röptében kapta el a fát, de csak a telókupek tört el. (nem vagyok mindig ilyen agresszív, de volt egy tempós ugró, meg mellette egy fa a "pályánkon", és kicsit ferdén ugrottam )
A TRX is jó. A nagy Summt pl kedvencem volt, csak egyedül nem jó autózni, másnak nem volt hasonló kategória, így azt eladtam. A Revo VXL meg abszolút kedvenc. 2S LiPo-val csak a kerékagyakat kell alura cserélni, és az is agyonverhetetlen lesz. Tegnap a -8 fokban kimentünk a tóra játszani, volt kb 4 centi hó a tó tetején, amihez feldobtam a homokgumikat, és már mehetett is a móka. Nincs benne semmi RPM cucc, mégis csak egyedül a szárny tört el, de az már amúgy is ütött kopott volt. 3 cellával, esetleg big blockal meg jó hogy szétszakad, meg ha ki is cseréled a hajtásláncot, akkora tempóval elkapsz valamit, és ripityára törik az egész.
Néztem róla pár videót, és elég strapabírónak tűnik, meg a HW esc is bizalomgerjesztő, mert kb bármilyen más is mehetett volna bele, de ez mégis csak egy nevesebb cucc.
Nem szabad leírni a kínait. A Savage25-ök idejében mikor még volt Monster Kategória offroad futamokon a kínai Carson Raptor (ami Schumaher Raptor, Nanda Raptor, Xceed Mad Beast, és még pár néven kaphaptó) simán verte a Savage-ket. -
Black Phone
senior tag
olyan ember segitségét keresem ami gb ről vett wifis, android rendszerrel rendelkező okosorát vett, privátot várok, köszi

-
206 cc
senior tag
válasz
powerwade
üzenetére
Bocs,hogy hozzászólok,de én is nagyon ajánlom a cuccost!
Jelenleg a 6db-ot rendeltem és mind nagyon jól végzi a dolgát...múlt héten BG flash-en volt jó árban. Talán kb.5.5.-dodó volt
Keresett valaki [usb csatis fali konnektort] ..most van az is! -
powerwade
senior tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Miért lenne offenz?

Többnyire nehezen elérhető vagy kényelmetlen helyen levő dolgokat vezérlek. Pl. kültéri világítást = télen a ház körüli, kültéri fényeket. Nyáron meg a terasz ajtó fölött függő rovarölő "lámpát" ami csak akkor kapcsol be, ha nyitva van a teraszajtó (teljesen, vagy bukóra). De idei terv még a padlás ventillátor vezérlés is. Szóval igazából ezek kis teljesítményű cuccok, a 10A-t nem fogom elérni sosem. Egyébként ez jóval olcsóbb megoldás, mint az okoskonnektor (pl. Orivbo/iTead S20, Xiaomi smart socket). Bár szerintem előbb utóbb seggberúgnak, ha ilyen "hobbivillanyász" cuccot ajánlgatok

-
Vertigo18
addikt
válasz
azbest
üzenetére
Igen, így rákerestem én is, ismerem a Gearbestet. Csak gondoltam, majd a Topikgazda, vagy más "bennfentes" megszán valami éppen aktuális kuponnal itten-e!

A V80-ast néztem én is, de a 8 col az mégsem 10...
Szerintem várok még márciusig, addig hátha lesz valami egetverő kedvezmény, hogy el tudjam pattintani a pontjaimat, meg akkor (bár azok nem járnak le) ellőhetem a wallet pénzemet is.Köszi!
-
powerwade
senior tag
válasz
axlfsi
üzenetére
Nem rossz ár ez sem, de én a gyártótól vettem 4.85 dodóért (iTead) - ahol, bár van egy "húzos" szállítási költség, több darab esetén már olcsóbbra jössz ki ennél. Az alternatív fw pedig itt található. S, hogy miért jobb mint az eredeti? Mert pikkpakk betudtam illeszteni a meglevő okosház vezérlőmbe ami jelenleg OpenHAB alapokon nyugszik, és MQTT-n kommunikáló eszközök vannak benne, mint pl. ez a Sonoff az alternativ FW-vel.
-
azbest
félisten
válasz
Vertigo18
üzenetére
ha jól szűrtem le, akkor ez most a spanyol kínálat [link] (nem tudom ide szállít-e). Az eu raktár pedig ez [link].
Bugos a többszörös szűrés, ha bepipálom mindkettőt, akkor a másodiknak kínai árat ír be a kiválaztott helyett, ezért kellett külön.8 colosból esélyes, amit szeretnél. A 10 colosnál másfél-dupla annyi kell.
Eunál a Onda V80 Plus tűnik jó vételnek ~96 dolcsi szállítással kb. Ez kicsit újabb is.
"8.0 inch Windows 10 + Android 5.1 Intel Cherry Trail Z8300 64bit Quad Core 1.44GHz 2GB RAM 32GB ROM IPS Screen Bluetooth 4.0 Cameras"Es-nél meg a Chuwi Hi8
Intel Z3736F Quad Core 2.16GHz WUXGA IPS Screen 2GB RAM 32GB ROMszerk: ja bocs, látom ES raktárnál azt írja, hogy nem szállít magyarországra.
-
axlfsi
veterán
válasz
baandii
üzenetére
Hello! ... es neked azota lett? En vettem ebbol a BT fulesbol, egesz korrekt (habar konnyen ki tud esni a fulkagylobol, ha nem nyomjuk be erosen, ami pedig mar zavaro is tud lenni).
Ami szamomra nagyon idegesito - es nem tudom modosithato-e ez a feature - de amikor bejovo hivas erkezik, egy noi hang, angol nyelven bemondja, hogy bejovo hivasom erkezik a x x x x x x x szamrol (faszan felolvassa a hivo szamot), ami azert roppant zavaro, mert ez azert eltart par masodpercig es az ido alatt hiaba veszem fel a telefont, nem hallom a hivo felet, csak ezt a noi hangot. Borzalom!!

Kikapcsolhato vajon ez a baromsag?
-
axlfsi
veterán
válasz
powerwade
üzenetére
Koszi az infokat! Jol ertem, hogy mar erre a kutyure is talalhato a neten alternativ fw? Irnal rola par sort, hogy az milyen es miert jobb (illetve, hol lelheto fel)?
Azt is jol ertelmezem, hogy nem bantad meg es vajon ez a jelenlegi ar tenyleg jutanyos? Ha igen, vennek belole tobbet is, azert kerdezem.
Koszi elore is!

-
powerwade
senior tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Ha rádiós távirányitóval akarod kapcsolni akkor 10m. wifivel értelemszerűen annyi ameddig a router látja az eszközt
Van itthon egy halom ilyen, bár én kb. a megérkezést követő 5. percben tettem rá egy alternatív firmwaret, nem bohóckodok a saját androidos programjukkal. -
WestBam
senior tag
válasz
hpsafl
üzenetére
Ennyiért? Modelleztél te is ha jól emlékszem, ilyen vackot ne ajánlj szerintem

Traxxas Slash 4wd VXL RTR - 160K
HPI Bullet ST flux RTR - 137K
Szerelhető, itthon van hozzá az utolsó csavarig minden, nem mellesleg évtizedek óta RC cuccokat gyártanak, van némi tapasztalatuk, szükség esetén egy suzuki áráig tuningolhatóak
-
Vertigo18
addikt
Valaki tud ajánlani egy jó tabletet, ami lehetőleg EU raktáras (ne kelljen Áfával, meg hasonlókkal szórakoznom), minél nagyobb legyen a képernyő felbontása, és legyen azért 10 colos...?
Olyan 30k körül kellene...
-
Hopkins_001
tag
válasz
KisApám
üzenetére
Ez a videó nagyon rosszul adja vissza a valóságot.Nekem van ilyen lámpa,ettől azért erősebb

Olvasni nem jó mellette,arra viszont,hogy adjon kellé fényt a szobának(12m2) arra tökéletes.
Színes funkciók szépek,látványosak.
Már el se tudnám képzelni sima lámpával a szobámat.Ágyban kikapcsolás stb
Ja xiaomi fiók majd kell hozzá,azt egy élmény beállítani.
-
baandii
senior tag
hellosztok,
EZZEL a Bluetooth Hangszóróval van esetleg vkinek tapasztalata?
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Valóban 5 pont jár az értékelésért? Illetve ugyanannyi jár ha csak leírom hogy minden ok vagy ha teszek képet videót azért jár plusz vagy ezt eltörölték?
-
Pancsermeste
őstag
válasz
axlfsi
üzenetére
Ez engem is érdekelne, ill. az, hogyan értelmezhető a következő két feature:
● As long as you have a cell phone, you can easily control the power switch of your home anytime and anywhere"
● Remote control distance: about 10m"
Ha valami direkt Wi-Fi technológia, akkor érthető a 10 m. Ekkor gondolom a telefon és az eszköz közti távolságról van szó. Ám akkor miért írják, hogy anywhere?
Ha Wi-Fi hálózatra kapcsolódik az eszköz, ami elérhető külső hálózatból is, akkor érthető az anywhere, és a 10 m talán az eszköz és Wi-Fi Router közti távolságot jelentheti? Ez utóbbi esetben engem is érdekelne egy ilyen cucc. Nekem a leírásból nem egyértelmű. -
hpsafl
tag
VKAR RACING BISON V2 Brushless RC Monster Truck Az autó 1/10 méretarányú, ami optimális a játékélmény, és költségek arányában, mert az alkatrészek nem túl drágák, de ezzel a méretaránnyal már nyugodtan lehet utcán is játszani, a 120A-es brushless rendszer pedig több mint elég ebbe a verdába (a kitámasztókerék sem optikai elem
).NORBI: március 31-ig ráérsz, illetve annyit pontosítanék, hogy a walleten a pénz megmarad, és csak a GearBest pontok nullázódnak.
-
NORBl
aktív tag
Kaptam mailt, most akkor el fogják törölni a pontokat, úgy, hogy el kéne vásárolni wallet-ról ?
-
axlfsi
veterán
Smart Home WiFi Remote Timing Switch - WHITE
Valaki itt ismersi esetleg kozelebbrol is ezt az okossagot? Vajon egyszerre tobb mobiltelefonra is telepitheto es onnan vezerelheto? (pl. valamennyi csaladtag, a sajat telefonjaval kapcsolhatja-e az X fogyasztot a hazban?)
Egyaltalan, jo arban van ez igy (ezzel a 40%-os kedvezmennyel, 8 dodoert?). -
KisApám
addikt
A GearBest-en van valami minőségi HDMI kábel?
-
-
KN, kérlek ref link nélkül linkeld.
Köszönöm! -
sepsi0
őstag
válasz
DJGABI
üzenetére
Jeleztem, írtam ticket-et.
Küldem képernyő képet is nekik, most processing van, majd írok mi lett.
Nem szoktam ilyet csinálni, de ezt egyből bes.optam és rányomtam a linkre, hogy megnézzem a rendelést.
Remélem a jelszó változtatás elég lesz, bár nem változtattak semmit a fiokomban, remélem a gmail-t nem törték fel, most nézegetem. Nem tudom honnan szerezhették meg a rendeléshez adott adataim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- darkFlash Shadow Pro
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

uh inkabb az elsot