- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
Lehet hogy igazad lesz es a CN23ast kell ilyenkor tolteni, viszont nekem mindenki a CN22esrol beszelt. Bar nekem tuti refund volt.
Amugy jelentem megerkezett vissza kinaba a tablet es ma meg is kaptam a penzt a GB walletra ezen felul a termek aranak a 10%-at GB pointban. Szoval orom es bodottag.
-
sicc33
aktív tag
Surci1:
Hát én is nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Egyenlőre nem válaszoltam az üzenetükre, inkább segítséget kértem
.
Most kénytelen voltam itthonról rendelni akkut, hogy a lámpa amit rendeltem egy napon az akkuval (9 nap alatt megérkezett feladást követően!), használható legyen. 1 db kerül kb. annyiba postával mint a 4 db kintről.
-
Knobber
aktív tag
Mivel kínai új év volt, így a gyárak még csak most indulnak újra. Általánosságban max egy hét a processing time mindenütt, ha annyi időn belül nem szállítanak akkor érdemes érdeklődni.
Szerintem az eredeti tervként, kedden érdemes rájuk érdeklődni. Majd megmondják hogy végleg out of Stock vagy csak ideiglenesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Gray Zone Warfare
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest