- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pöttön #113486 üzenetére
Azt a mindenit. Merész vagy.
Én a Clevo P751TM1 laptopomhoz ezt használom. [link] 17.3 méretben. Minden belefér, mellé még az asztali vga kártya asztali távegység kettős is. Ügyesen kell pakolni + egy portable külső monitor kijelző.
Maga a laptop vastag, ennél a méretnél még jól zárható hátul a cipzár. Szerintem bírná azt a méretet is. -
-
Chiller
őstag
válasz
Pöttön #113481 üzenetére
Laptoptáska vagy hátizsák?
Ha előbbi, akkor én Samsonite-ra szavazok, pld: Samsonite Vectura EVO 17.3 (123675).De ez se lesz olcsó
BTW, most ennek az elődje van (ráadásul a 15.3-as méret, és kb. ami benne szokott lenni:
- Asus G713M 2022 (pont befér)
- Lenovo P12 matte + toll
- Bose QC 35
- Töltők, kábelek, 2,5" külső SSD, 10000mAh powerbank, 2 okostelefon, Logi rádiós egér, egérpad, meg kb. 50db A4-es-nyi doksi, plusz az apróságokNéha még egy Lumix DC-FZ82-t is besúvasztok, de olyankor már nagyon reklamál
Ha repülök mindenki megnéz -
válasz
Pöttön #113466 üzenetére
Úgy tudom csak a gyáriakkal. Ez a nincs belső kép ha nem jól viselkedsz sem magától van, ügyeltek rá. Van ott áram csati is alul a laptopban a vga-nak, azt is csatlakoztatni kellene. Bár nem próbáltam, ezt szedtem itt össze a topikban másoktól. Ha nem így van majd kijavít valaki. Padozni is nehéz volna, ezek a kártyák nagyon eltérnek a régi szabvány félétől.
-
válasz
Pöttön #87675 üzenetére
Ha teljesen megtisztítod a rendszert mondjuk csökkentett módban DDU-val akkor a GPU-Z mit ír? Nálam az MSI 1462(mint minden MSI-nek ez a kulcsa)....nálad ha 1028 akkor az AW lenne ezt nem tudom annak mi, illetve amit az IGP ír, vagyis belegondolva az stimmel. Minden márkának más 4 jegyü szám kulcsa van. Ez ezen kívül van még a bios változat karakterei. A vbios kollekcion oldalon lehet őket megnézni milyen változatok vannak és miben térnek el egymástól. [link] . Itt van két Dell....mobile [link]
-
válasz
Pöttön #87669 üzenetére
Igen csak nekem minden drivernél át kellett írnom az aktuális részt. Mint korábbna írtam egyszerre több minden kell egy új driver felrakásához. Bios beállítás, driver módosítás a megfelelő arra alkalmas driverrel. Most az utóbbi időben már alig találtam megfelelőt.
A Standard driver kell....lehet studio is. [link]
-
cs.zs.
veterán
válasz
Pöttön #87658 üzenetére
Ha másban fut, akkor a kártya jó.
Innentől valami egyedi játékbeállítás lehet még.
Ezért kérdeztem a legelején hogy windows 3D beállításoknál nehogy energiatakarékos legyen az adott játékhoz társítva...
Hasonló az NvidiaGeforce beállításokhoz. Hiába van Geforce menüben nagy teljesítményű beállítva, ha a Windows 3D-ben meg energiatakarékoson van.
Mindkettő kell.Egyéb tippem nincs ..
-
válasz
Pöttön #87652 üzenetére
Az NV panelben kell beállítani ha akarjuk, mert ha jól be van üzemelve a kártya akkor nem kell semmit beállítani, vált okosan magától, de lehet külön is besorolni.
Nézz egy Valley benchmark-ot ha az rendben fut akkor elvileg jónak kellene lennie.Ahogy visszaemlékszem talán nálam is volt valami az elején az új gtx 980m kártyámnál, kellett a TS progi [link]
Kellett mert (valaki más állította be a vga kártyámat) egy nem 100%-osan nekem való vga bios miatt nem akart rendesen működni a vga. A TS-ben a vga rész meg lett piszkálva és onnantól már vette a lapot. A Valley álltal ment a tesztelés távkapcsolat mentén ment a segítség, kártya beüzemelés stb....én már alig emlékszem rá olyan régen volt.Kérdés? Akkor most Az igp és a dedikált jól össze van hangolva? A hardverkulcs azonos mindkettőnél? eszközkezelő, vagy gpu-z megmutatja
-
válasz
Pöttön #87517 üzenetére
Ha nem megy akkor privátban keress meg. Én kicsit más felfogásban közelítek. Ha ugyanúgy működik minden mint nálam MSI-nél akkor gyerekjáték az egész, akár meg is írom neked.
Persze az igazi az volna ha nem kellene mókolni hanem menne a kártyára a kompatibilis vbios az AW-tól. Amúgy nálam az is kell driver kulcs átírás mellett hogy előtte a laptop bioszban kikapcsoljam a digitális ellenőrzést, hogy a mókolt, átnevezett fájl átmehessen a vizsgán, vagyis a sikerhez 2 dolog szükséges egyszerre. Muerte mikor küldte nekem ezt a megoldást már nem emlékszem mi miatt bénáskodtam vele és akkor mi volt a gondom, de vannak programok amik ugyanoda visznek, csak valaki így valaki meg úgy szokta csinálni. A legjobb az volt mikor ezt mások készítették helyettünk, csak ők idő közben leálltak vele, talán mert a körmükre koppintottak. -
vakablak93
őstag
válasz
Pöttön #87329 üzenetére
Az egy szörnyeteg brutál hűtéssel nem kell félteni.
Mire fogod használni?
Emlékeim szerint azok még i7 4690K+ GTX980M-el voltak szerelve maximum.
Ezeket már tényleg olcsón megkapod, de azért nézd meg, lehet hogy a sokéves gumírozott már kopó burkolat nem lesz szép, viszont burkolatelemeket simán lehet venni aliról a mai napig. -
vakablak93
őstag
válasz
Pöttön #87324 üzenetére
Melyik típus konkrétan? Elég sok van belőlük asztali procival 4(+1 pár kifutott ha használtat nézel) baraboneban, különféle procikkal és hűtésekkel proci kategóriájától és gyátójától függően.
De általánosságban ha nem high-end Intellel veszed akkor elbírnak velük, röhejes, de jobban mint az azonos de mobilprocikkal szerelt társaik.
Ehhez persze hozzátartozik, hogy a procit ha lehet delideltetni is szoktuk.Emellé egyes tipusokban a gpu is erősebb asztali proci mellett, míg az azonos gép mobilprocival szerelt válozatainak némelyikében le van fojtva.
Visszatérek tehát a kezdőkérdésemre, melyik konkrétan?
-
válasz
Pöttön #84535 üzenetére
Valamikor erre pont rákerestem hogy mi a f@sz ez.
Most így hirtelen nem sok maradt meg arról amit akkor olvastam, mert egy hülye zenész vagyok az agyam nem erre van beállva.
Csak annyi hogy az teljesen természetes ha +10 fokkal több mint maga a gpu hőfok. Most is rákerestem.....csináltam belőle fotót, ez a Quora (Digest) oldalán van, ott mindent megtalál az ember.
Nálam is van egy dolog, a PCH dióda kicsit magas most 67 fok alapon. Igaz ha megdolgoztatom a procit akkor meg csökken valami miatt.
Csak nem mert gyorsabban forognak a ventik és a laptop belsejében lévő belső keringés jobban hűti az alaplapot. Van egy keskeny sáv ami nem érintkezik a hátlappal és belülre is megy a levegőáramlásból. Szóval a belső keringés. Csak mondom erről KillHates mester beszélt valamikor régen nekem milyen fontos. Na emiatt sem vagdostam szét most a jelen Clevo laptopom hátlapját, nem csak mert nincs tartalék.
Amúgy utána olvastam a 70+ fok még lehet teljesen jó egyes alaplapok esetében.A vga-nak kellene jobb hűtés. Jobb paszta, talán jobb felfekvés. Ha csökkenne a vga chip hőfoka a jobb hűtés miatt akkor az a hot spot is lejjebb menne szerintem.
Ajánlom neked KillHates mestert, ő mindent beállítana neked, sokan hozzá járunk itt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged