Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Majd meglatjuk. Valamelyik azt mondta tavaly (mar nem emlekszek melyik) hogy egy darabig nem lesz Strix halo termek mert egyszeruen tul draga. Mar a Strix Point cuccok 1200EUR+ igy a Strix Halo meg kezikonzolba se lenne/lesz igazan olcso. Majd talan a mini PC gyartoknak sikerul valami 1000EUR alatt.
-
Csupati
őstag
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Ha már a gyártó választékot ad mint CPU mint GPU terén, addig a kijelzőből nem, és ez egy nagy kapufa, hisz mindenkinek más igénye van.
Aki gaming és azon belül is fps játékot játszik, annak kisebb felbontás és magasabb képfrissítés kell. Olyan játéknál ahol a látvány világra mentek rá és story alapú, ott a részletek amik fontosak ergo nagyobb felbontáson szebb.
Plusz aki grafikai munkára veszi, a lapost tudja vinni de a külső monitort már nem és megint más az igény...
Nem tudom mikor fognak erre rájönni a gyártók de remélhetőleg minél hamarabb. -
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Szerintem a R5800-astól nem rossz visszafogás nélkül a 90 fok. Lehetne rajta faragni, de csak fémpasztával. Meg lehet oldani, de ha nem vagy ebben gyakorlott, akkor érdemes szakemberre bíznod.
Tudsz ezen a hőmérsékleten egy picit faragni a zajkomfort rovására, ha a Legion Fan Control-al feljebb piszkálod a ventilátor fordulatokat. -
nggabi
félisten
válasz
Gawamatsu
üzenetére
ez tényleg jobb mint ha turbo nélkül 3250 MHzen menne a proci. Most 70 fokon 3900MHz. Raktam is be autostartba
hát illetve ha váltogatok a profilok között akkor felmegy 80 fokra is, hiába van beállítva 70...
Turboval 90 fok aztán annyi. tedd fel a legionfancontrolt és használd a gépet, ne kenegesd meg méregesd. na jó azért jó ha nem megy 70 fok fölé a proci.
-
ricogsm
őstag
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Íme akciós
Dobd fel a géped kinézetét akár a gépházon belül vagy kívül használva, a 3.5 colos kijelzővel, ami megjeleníti a CPU, VGA hőmérsékletét, kihasználtságát és még egy csomó adatot, amit külön testreszabhatsz
Kupon:HEKKASCREEN
[https://shrsl.com/3rfhp](https://shrsl.com/3rfhp) -
válasz
Gawamatsu
üzenetére
És mik vannak. Már régi dolog....nálam a túlmelegedés ami kb 90 fok környéke az alaplap cpu lefogatás megolvasztását okozta/za. Az a csavar anya amibe becsavarozok többször levált az alaplapról. Hogy nálatok nincsen ilyen melegedés mellett.
Persze KillHates kitalált erre is valamit. Ő mindenre tud megoldást.
-
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Saját vélemény, így fel se vegye senki, de szerintem ez "baromság" és nem lényeges...jó hogy nem azt mondod csak 60Hz monitort/lapost szabad vagy kell venni, mert az a jó(?)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha ezt nézzük "Nem 165-ször frissíti a képet másodpercenként, hanem csak 60-szor" akkor valóság alapja van, de üzemidőt számítva nem igen veszed észre és mást nézve már igen... Anno mikor az első 100Hz-s Samsung TV-t megvettük, a kép fantasztikus volt a régi TV képéhez képest (az fene tudja milyen volt már) meg a régi képcsöves TV volt.
-
Digidroid
aktív tag
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Hmmm... ez nekem 02 Jun 2022 dátummal van..
-
-
vakablak93
őstag
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Szerintem semmilyen pad nem éri meg, alapból nincs szükségük a gépeknek ilyesmire amikor meg hogy a te szavaiddal éljek "fütyül" a gép akkor max 1 köbméteres szárazjégkocka segítene csak.
Én sem használok semmilyet mert személy szerint hülyeségnek tartom.
De a fórumtárs kérdezte így visszakerestem innen.
Viszont jó tudni hogy más is így gondolja.
Whysperer: akkor nézhetsz ilyen kis laptopasztalt ami ágyba való, sok van ahol a felülete rácsos, hidd el ezek a nyeklő nyakló műanyag vackok csak idegesítenének ágyban.
-
FőDudu
veterán
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Ha meg tudod vasarolni a kiterjesztest Magyarorszagon - marpedig a Markiten ott van - akkor azt az adott tipusokhoz lehet hivatalosan hasznalni az adott orszagban.
A vasarlas nem feltetele a garancia kiterjesztesenek - csak a gyari garancia meglete.
Ilyen egyszeruen mukodik a Lenovo.
De en itt befejeztem, nem tudok tobbet segiteni.
-
FőDudu
veterán
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Na akkor mar megint a kulfoldinek kell megmondania miamerre.
Szlovakoknal vasarolhato a kiterjesztes.
Ott a 2 szukseges tipusszam. 5WS0T73726 vagy 5WS0T73717
Ezek a gari idon belul aktivalhatok.
Es nem orszag fuggo, lehet nalunk is es Magyarorszagon is vasarolni oket
Megveszed, aktivalod a szeria szamra, jonapot. Utana a szerviz elfogadja. Ennyi.Markiton meg megveheted oket.
Masodikat is.Vagy szimplan felhivnam az Asbis Hungary-t (ha mar nemzetkozi a ceg) ugyanezen cikkszamok utan erdeklodve... End of story.
-
istv20
csendes tag
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Köszönöm. A Vantage szoftver folyamatosan tolta az arcomba. Én pedig gondoltam, hogy egy közel 700.000.- Ft -os gépre megkötöm, mert ezt nem egy két hónapra vettem. Sajnos akkor buktam. Reméljük nem lesz baja, alapvetően vigyázok a cuccaimra, de sajnos ez sokszor nem rajtam múlik.
-
baro32
aktív tag
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Nekem is volt velük kalandom igazat adok az állításodnak 100%-ig
Egy Lenovo IdeaPad Y510p-vel 1héttel a gari lejárata előtt de megcsinálták igaz nem szakszerűen mivel utána a gyári töltője nem volt jó hozzá nagyobbat kellett vennem hogy működésre bírjam
ezt megreklamáltam de hülyére vettek ennyi.
Többet LENOVO SOHA! ................utánna ASUS ROG G750JZ-vettem és utána meg inkább HP OMEN 17-et. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Én ismerek olyan sztorit régebbről(kb.10-12éve) nagyon jó ismerősöm révén, hogy szándékosan úgy intéztek mindent a TMX-nél, hogy a jótállás megszűnjön
Az okot azóta sem sikerült kideríteni, hogy miért.De amúgy itt PH-n is nagyon sok a negatív tapasztalat a TMX-el kapcsolatban.
-
DonAttilas
tag
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Nagyon szép laptop, gratulálok
Egészséggel használd! Valóban az lenne a korrekt árazása amennyiért akkor jutottál hozzá. Igazából én a helyi BestByte üzletnél érdeklődtem (kisebb város) és már többször kerültem kapcsolatba velük, mindig hantázik a srác össze vissza. Azért ragaszkodom ehhez az üzlethez mert tudnak nekem olyan pappírt kiadni amelyikkel ha kiviszem külföldre (Ukrajnába) a laptopot vissza tudom igényelni róla az ÁFÁT. Előző (egyben jelenlegi) laptopomat is náluk vettem ezzel a módszerrel és többször volt garanciális szervizbe Magyarországon gond nélkül. Így például tegyük fel egy 700.000 forintos lenovo legion 7 3070-nel (erre az árra kalkuláltam, de már ki tudja milyen árak lesznek itt) 530 ezer körül jönne ki ami már szerintem korrekt vétel volna.Ui: Tegnap még kíváncsiságból érdeklődtem a DigiPrime-nál, megkérdeztem hogy honnan szerzik be a Lenovo laptopokat. Közvetlen a magyarországi Lenovotól vagy pedig külföldről? 5 percet vártam a válaszra ami az volt hogy magyarországi disztribúciótól szerzik be de semmi információjuk nincs róla hogy mikor lesznek elérhetőek az új Legionok

-
mind12
csendes tag
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Megvan, de csak a fehér

Ezek szerint pont azok a konfigok lesznek ami PSREF-en van fent és szürkéből nincs 3070-es.
Azzal egyébként vigyázzatok hogy mindegyik 3070-es cikkszáma 82JQ00B3HV, psref-en ez 16GB ram-al és 1TB SSD-vel érkezik szval ha más a konfig azt a Radium teszi bele, ki tudja milyen minőséget.
-
-
fordjee
aktív tag
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Radiumnál vannak érdekességek, nem tartozik az ajánlott boltok közé. Ha normális beszerzésből van, akkor nincs gond, de náluk előfordulhatnak szürke zónás gépek is, legalábbis régebben volt pár elég rázós hozzászólás.
Notebook.hu tudtommal csak hivatalos forrásból értékesít gépeket, róluk nem olvastam idáig elrettentő sztorikat. A Tmx meg mindegyiknél Tmx, ismerős mesélt a garanciális ügyintézésükről, nem volt valami bíztató (alaplaphiba, visszaküldték, ugyanúgy hibás, visszaküldték, össze-vissza karcolták a fedlapot, amikor mesélte épp arra vártak, hogy megérkezzen az ú és cseréljék). -
fordjee
aktív tag
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Kérdés, hogy nekik van-e készleten. Ahogy nézem, a notebook.hu-nál van, Radiumnál nem látom, hol a készlet. A keresőjük is halál szar, vagy csak én nem tudom használni, de beírom hogy lenovo legion 5 pro, és az összes létező notebookot feldobja.
Szerk, jaj látom az adatlap alján, hogy elérhető. -
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Én az asztali monitor és a tv képernyőjét, az autótakarítós cuccaim (Koch Chemie Speedglasscleaner) segítségével segítségével és kifejezetten üvegre való microszálas kendővel szoktam takarítani(reggel mielőtt használnám őket). Billentyűzetet és egeret, pedig (Koch Chemie Green Star) 1:40 arányban(1liter szer, 40 liter víz), sima microszálasra fújok belőle, áttörlöm a felületeket és utána egy tiszta microszálassal szárazra törlöm.
-
Silverboy
aktív tag
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Bejelentik jó előre, adnak visszaszámlálót is hozzá, és pár darab van. Kb. 1000 bot ugrott rá egyszerre, esélye nem volt senkinek se megvenni. Ezért nem is linkeltem ide, felesleges lett volna, plusz sztem a 400e nem volt annyira BB, hogy erre mindenképp rá kellett volna ugrani, annyira azét nem jó az a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Fury 15 G8 - i7-32GB-1TB
- HP Elitebook 845 G8 - Ryzen5/16GB/500GB
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem az otthoni tesztek fogják hozni az elvárt eredményeket!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azt hittem a gsynccel van összefüggésben a 60Hz.

Az okot azóta sem sikerült kideríteni, hogy miért.
Muerte