Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #41839 üzenetére
A színek miatt megéri, a 4k-t simán vissza tudom venni fhd-ra torzítás nélkül, ha ha hetekig 4k-n tolod, utána fhd-ra visszaváltani nem egy jó élmény, próbáltam.
Amikkel én játszom, oda a 60 fps elég, az online fps-eket hanyagolom. -
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #41837 üzenetére
Pedig a 4k kijelző színei gyönyörűek, én nem bántam meg a váltást, pedig nem tökéletes maga a kijelző, így még megy a vita az ali-s eladóval erről. Igaz, az enyém tudja a g-sync-et is, ami 4k mellett azért szükséges még egy 2080-nak is talán. Bár a 60fps azért a legtöbb játékban nem kihívás neki.
-
Dhampir
félisten
válasz
gurubefree #41830 üzenetére
A "16GB usb bootable flash drive + w10 pro key . £13" hol lehet kiválasztani?
IPS kijelzővel rendelted?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
gurubefree #41822 üzenetére
Jön a Karácsony, így fel is készültél a "csillogásra" ?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
gurubefree #41817 üzenetére
Clevo is pikk-pakk szétkapható és szerelhető könnyedén.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
gurubefree #41815 üzenetére
Elvileg MSI GT-m is Clevo belső és MSI házban / azok spéci extráival
Azért is lehet ennyire jó, mint amilyen az Asus, Acer, Dell sose lesz kb. (vagy tévedek?) -
Balázzs
senior tag
válasz
gurubefree #41787 üzenetére
Jol jarsz vele, nekem meg mindig eleg a 1070 teljesitmenye. Varjuk a beszamolod!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
gurubefree #41797 üzenetére
Érdemes CPU, RAM, SSD nélkül (alappal rendelni) megvenni és azokat olcsóbban itthon beszerezni és CPU-t itthon Delideltetni.
Max. Garival és max. alap felszereltséggel a 17.3" változatot (nagyobb gépbe valamivel több a hely is és talán szellősebb is (ezt írta a Mester is)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
gurubefree #41795 üzenetére
Én néztem szinte full üresen is (alap cpu,ram,ssd) 144Hz G-Sync 17.3" RTX 2080
meg néztem fullosan is (9900K vagy 9700K , 32GB 2666MHz RAM, alap SSD, stb..) és nem eget rengető a különbség a 2 között. -
MaxxDamage
félisten
válasz
gurubefree #41793 üzenetére
A kocsi most kanyarodik, vagy épp pihenőn van!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
gurubefree #41790 üzenetére
Számolj be minden részletről majd!
Én is Octane VI amit akartam, de szerintem a GT72VR Titan Pro géppel még jobban is jártam (ár/érték arányban biztos) és ez fért bele a költségvetésbe. -
MaxxDamage
félisten
válasz
gurubefree #41789 üzenetére
Én írtam a G7-ről kis szösszenetet (címlapra) de sajnos még nem jelentkeztek a korrektorok és több mint 1 hónapja pihenő státuszba van a cikk.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
gurubefree #41787 üzenetére
Nagyon jól jársz vele remélhetőleg!
-
Balázzs
senior tag
válasz
gurubefree #41514 üzenetére
Sajna ez a command center verzió venti szabályzás terén nem támogatja a 17R4-et
-
Frawly
veterán
válasz
gurubefree #41778 üzenetére
Mikor már alapjáraton hangos, akkor olyan 40 fokos a proci. Bár még abban sem vagyok biztos, hogy a proci a hangos, mert lehet, hogy a GPU ventije az, ami hallatszik. De egyiken se magasak a hőfokok. BIOS még nem lett frissítve, megnézem van-e újabb BIOS hozzá.
Ezzel a Ryzen Master-rel is az a baj, ami az MSI Afterburnerrer. Windowsos progi, Linux alatt ilyen lehetőségektől elesek. Már pedig nekem főleg Linux alatt kéne használhatónak lennie.
Szerk.: azért van értelme ezt megbeszélni, mert most utánaolvastam. A jobb oldali ventiből jön a zaj, az meg a GPU-é a net szerint. Az süvölt ennyire. Mondom, nekem valami univerzális megoldás kéne, hogy se BIOS-ban, se Linux alatt ne süvítsen.
-
Frawly
veterán
válasz
gurubefree #41776 üzenetére
Amiről a gyerek ír, az egy Intel+NV GPU-s GL702 modell volt, ami nem ZC-re, hanem VM-re végződik. Ha tovább olvasod a topikot, ott írják is, hogy az AMD-s modellre ez nem alkalmazható, annál nincs megoldás. Egyedül MSI afterburnerrel lehet underclockolni a GPU-t, de az nekem megint nem opció, mert az idő nagy részében Linuxot használnék rajta, arra meg nincs Afterburner. Meg a procin sem tudom sehogy állítani. Mondom, se a windowos szoftver, se a BIOS nem engedi. A windowsos szoftverben csak extra boostot lehet adni a ventikra, lejjebb venni nem lehet őket. Kár érte, mert a gép amúgy tetszene, ha nem lenne vele ez a nagyon kínos gikszer. Masszív, jól van összerakva, nem rossz a billentyűzet, tapipad, jó a kijelző, hangszórók, de az egész nem ér semmit, ha a süvítéstől nettó használhatatlan. Már akkor nagyon süvít, ha csak belépsz a BIOS-ba. Ez túl van az értelmes ventizaj határán.
Ráadásul én a zajra nem vagyok kényes. Az asztali gépem sem valami csendes, Ryzen 2600, gyári hűtő, Gigabyte RX570 (azért van szépen hangja, mikor csumán megy a GPU, és a 75 fokot verdesi a hőmérséklet és mindkét venti 100%-on teker rajta), nem valami jól szellőző Zalman i3 ház. Alapjáraton halk, de tartós gémelés közben azért van hangja szépen, de összességében mégse elviselhetetlen, egy észszerű szintet nem lép túl. De ez az laptop annyira süvítős, hogy konkrétan nem lehet mellette megmaradni.
-
Kzohun
tag
válasz
gurubefree #41735 üzenetére
ez amit összehasonlítasz ez asztali teljesítmény, nem notebook-os. Asztaliban valóban sok a különbség.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
gurubefree #41752 üzenetére
Nekem anno a P751TM1-G esetében kb. 7 munkanap volt a teljes összeszerelési és gyári tesztelési idő, valamint további 3-5 nap körül volt a szállítás.
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #41699 üzenetére
A delid nem a húzás miatt kell elsősorban, hanem talán jobban hül, így a gép is halkabb lesz.
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #41696 üzenetére
Első sörben javaslom delideltesd a cpu-t, van egy nagyon jó szaki rá. Utána persze újra is pasztázhatod, addig vegyél egy kyronautot.
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #41694 üzenetére
Pedig pont most kellene, hogy mire megjön bírjad
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #41689 üzenetére
Tudsz, az overclock menü fel van nyitva.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
gurubefree #41683 üzenetére
Octane VI jó választás.
Én tuti úgy vettem volna, hogy CPU a legkisebb, RAM a legkisebb, SSD a legkisebb és ezeket itthon lehet (olcsóbban) pótolni) -
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #41642 üzenetére
Gyengébb teljesítmény, nem tud Gsync-et, nincs garancia (ha kapsz számlát talán megoldható a honosítás)... Mi a kérdés ?:)
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #41628 üzenetére
A 15-ös hűtés majdnem olyan jó mint a 17-es, marginális a diffi.
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #41626 üzenetére
Igen, mert tök ugyanaz a gép, és nem igen van benne sok olyan alkatrész ami miatt olcsóbb lehetne, kivéve a fröccsöntött műanyag
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #41622 üzenetére
Octane VI: [link]?
-
matyee
őstag
válasz
Én pcspecre gondoltam. Látom Darth mester már be is adta, ennyiért ezzel jársz a legjobban.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Vadi új clevo p775tm1-g 9700 cpuval, 16 GB rammal, rtx 2070-el, 144 hz gsync kijelzővel és 1 év magyar háztól házig garival 780k. 2 év garival 805k.
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #41620 üzenetére
egy jó clevo?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
gurubefree #41617 üzenetére
Hasznos lehet: [link]
-
válasz
gurubefree #41563 üzenetére
Az AW-nál nincsen szükség egyikre sem. A CC-ben mindent -akár program specifikusan- személyre tudsz szabni. Megoldható az, hogy akár egy adott játékhoz hozzárendelj egy adott UV-t, venti görbét, meg kismillió beállítást.
-
válasz
Ez mindjárt barátibb!
-
matyee
őstag
válasz
Szuper hogy rajottel. Meg kh-val pasztaztasd at es rendben is lesz. Low 80s meg boven jo kategoria ilyen vekony gepnel szerintem!
-
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #41505 üzenetére
Szomorú ahol az AW tart.2014 után mikor váltottak forrasztott VGA-ra,kb. ott lett vége a történetnek.Elvékonyítás mindenáron ott is befigyelt,meg is lett az eredménye,még a 2070mq+9750 procit sem tudja lehűteni ami összesen nem több 140W-nál."Szép" munkát végeztek ismét,meg kell hagyni... De azért a ceruza az még mindig vastagon fog,arra azért oda tudnak figyelni.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
gurubefree #41506 üzenetére
-
válasz
gurubefree #41502 üzenetére
Átpasztázásért kiált szegényke
-
blue_23
senior tag
válasz
gurubefree #41502 üzenetére
Téli fűtés megoldva
-
válasz
gurubefree #41485 üzenetére
Azért jobbak az értékek, mert a kilencedik genes procik messze nem melegszenek úgy mint a halmozottan hátrányos; forrófejű és púpos 8750-esek
-
válasz
gurubefree #41477 üzenetére
Jézusom! Nem láttam még a 2019-es R2-est!
Macbook-ot csinált a Dell az alienware-bőlTényleg szopás lesz pasztázni, a touchbar-os macbook-ok kenése is egy rémálom
- fix wifi
- fix ram
- fordított alaplap!! (hogy sz@rt se érjen a hűtőpad)
Hát b@sszák meg! Matyee-nak van igaza; az igazi gamer-eknek csak a Clevo a csapásirány -
válasz
gurubefree #41470 üzenetére
Azt gondoltam, hogy nem a régi R2-ben van 9750
Szerintem csont ugyanaz a két gép (az új R1 és az R2) felépítés szempontjából; csak a procit "ráncfelvarrták" -
válasz
gurubefree #41468 üzenetére
Háhá!! Nekem akkor tört el a Tobii eyetrack plexije amikor így húztam le a fóliát a keretről
Látom másnak sincs több esze
-
Dhampir
félisten
válasz
gurubefree #41420 üzenetére
Köszönöm, hogy megírtad.
-
válasz
gurubefree #41441 üzenetére
Nem értem mi a nyavajgás tárgya? Egy ilyen vékony géptől a 80-82 fok teljesen jó, főleg a DELL gyári csirízével
-
válasz
gurubefree #41421 üzenetére
Ahogy nézem nem sikerült a kencefice és az UV sem...
-
válasz
gurubefree #41417 üzenetére
Hát... ha a 15R3-at szétkaptad, akkor nagy meglepetés nem érhet:
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #41441 üzenetére
Hát folyamatos cpu terhelés mellett ez határeset lesz...
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #41437 üzenetére
Aida azért jobban meghajtja, de ez a temp sztem ok
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #41435 üzenetére
Újrapasztázás megvolt? Sajnos nem hangzik jól
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Na igen, UV is van rajta rendesen és 101c ?
Nem egészséges! Nagyon nem! -
matyee
őstag
válasz
Uhhh, ez nem néz ki túl jól...
-
Dhampir
félisten
válasz
gurubefree #41407 üzenetére
Honnan rendelted és melyik Alienware ez, a 13 R3?
-
válasz
gurubefree #41410 üzenetére
Gratulálok hozzá! Átkenni majd nem árt, mert a hőmérsékleti értékek elkeserítőek lesznek.
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #41410 üzenetére
Gratulálok, majd egy FS teszt eredményt tegyél be, kíváncsi vagyok mit tud!
-
válasz
gurubefree #41407 üzenetére
Jajdegagyi! Ez valami kínai cucc?
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #28970 üzenetére
De cpu performance módban nem állandóan maxon pörög a proci mikor be van kapcsolva a gép? Nekem a haverom azt mondta akinek 15r3 van. Én nem mertem bekapcsolni, mert nem kell hogy állandóan csutkán járjon nekem.
Én a ventiket is hwinfoban tekerem fel max-ra játék elindítása előtt.
Másik: SSD bővítés előtt állok. Megkapja a második m.2-t is. Jól rémlik hogy berakás előtt le kell húzni az akksi kábelt?
-
válasz
gurubefree #28960 üzenetére
Ilyesmit inkább egy HWinfo + Superposition-al vagy TOmbRaider teszttel kell megnézni.
Van valami bug mostanában az AIDA-val, mert több gépen láttam, hogy 90 fokig melegszik alatta -
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #28955 üzenetére
A hőmérséklet azért nem nagyon változik mert szar a gyári ventivezlés. Megfigyeltem a sajátomnál, hogy ha mondjuk kupakot rakok a gép alja alá alig-alig hűvősebb. Átlag 4 fokkal, lemértem. Viszont a ventik sokkal halkabbak, szóval inkább abból vesz vissza. Viszont ha kézzel feltolom maxra és úgy nézem a van kupak -nincs kupakot, akkor más másabb a helyzet.
-
válasz
gurubefree #28955 üzenetére
Mivel pasztáztad újra?
-
Raymond
titán
válasz
gurubefree #28843 üzenetére
MX500
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #28838 üzenetére
20-asért már lehet aprón kapni szinte alig futott 512 GB-os oem satas m.2 ssd-ket. Játékoknak meg filmeknek bőven gyors. Sőt, nvme-t: [link] Egyébként ezeket a hynx pc300-akat a dell pakolta a gépeibe. Egyik másik Alienware is ilyennel jött ki (15R3 és 17R4).
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #28833 üzenetére
m2 ssd vagy nvme ssd? Inkább az a kérdés hogy m.2 nvme vagy m.2 sata. A 13r3-ba csak m.2 méretű ssd megy bele, nincs helye 2,5"-nek. m.2-ből van nvme és sata. A sata az olcsóbb és lassabb, az nvme a gyorsabb.
-
Raymond
titán
válasz
gurubefree #28833 üzenetére
"Lehet kiveszem a 256GB es megy helyere az 512-es es veszek egy sima m.2 ssd-t 1TB ."
Ennek van a legtobb ertelme.
-
Raymond
titán
válasz
gurubefree #28830 üzenetére
Hat 2TB nem olcso, de a Samsung T5-bol az 1TB kivitel 240-260EUR korul mar kaphato.
-
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #28830 üzenetére
Játékot ssd re teszünk semmi másra. Szóval arra nincs ajánlható hdd.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
gurubefree #28798 üzenetére
Bakker pedig tervbe van nálam egy Y530-as , de végigolvasva ezt a történetet, eléggé elrémített ettől a TMX szerviztől és a márkától.
Mondjuk már a cikk elején ezt az ótvar baromságot amit a szervizes srác mond, hogy a 24 hónap garancia a gyártási időtől szól, ezen hatalmasat röhögtem, én ott akkor azért elküldtem volna a szervizes srácot egy melegebb éghajlatra.
Persze valaki vesz egy 1-1,5 éve a raktárban porosodó laptopot vagy TV-t és akkor vettél egy új elektronikai eszközt szinte már lejárt garanciával, és ezt képesek beadni embereknek rezzenéstelen arccal. -
válasz
gurubefree #28804 üzenetére
Nekem is ez volt az első dolgom, a Google reverse image search, itt vmi belső poént nem.ertunk sztem.
-
válasz
gurubefree #28804 üzenetére
Na bakker!!! Felhasználták a képemet!!!
-
kenccsi
tag
válasz
gurubefree #28798 üzenetére
Mostmár igen és tanulságos kis szösszenet, Tmx miatt soha többet Lenovo. Pedig amúgy nem lenne bajom vele..
-
Angel2014
addikt
válasz
gurubefree #28776 üzenetére
Local discet, és a GPU-t nem pipálod ki?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #28733 üzenetére
Intel graphics setting nem latja a kulso monitort .
Csak tippeltek de szerintem ez annak tudható be hogy G-Sync monitort kotottel a géphez. Mivel G-Sync kezeléséhez exkluzív hozzaferesnek kell lennie az nv kártyának a megjelenítőhoz, ezért az Intel drivert megkerülve maga az Nvidia driver kezeli exluzivan azt a monitort a DP porton keresztül.
Ha nem GSync monitor lenne hozzá kötve akkor tippre az Intel driver is látná.Legalábbis szerintem ez az oka a kavarodásbnak.
De az is lehet hogy csak bugos a driver -
Tomapiska
csendes tag
válasz
gurubefree #28704 üzenetére
Nem akarok én streamingelni senkinek sem, meg editelni sem.
-
Raymond
titán
válasz
gurubefree #28694 üzenetére
Par eve hasznaltam evezopadod. Naponta 10-20 percet delutan. Nem mondhatnam hogy nem volt eredmenye, legalabbis a mostani kondimhoz hasonlitva
-
válasz
gurubefree #28679 üzenetére
A nap vége fele én is kezdek kiszámíthatatlan és beszámíthatatlan lenni. Rám is jött a vásárolhatnék, mint mindig. Monitornál aszem megvárom a hajlított kijelzőt, aztán majd beforgatom magam elé mintha 3-mat használnék egyszerre, és mehet a móka.
-
válasz
gurubefree #28669 üzenetére
Lehet majd egyszer nekem is lesz a laptophoz külső kijelző jó nagy, hisz ha otthon vagyok akkor miért ne, de akkor valami nagyon ütős lesz.
-
Angel2014
addikt
válasz
gurubefree #28627 üzenetére
Most csináltam egy tesztet mert a lenovo topicban [link] ezzel tesztelték és ez az én tesztem is de csak az intel megy rajta ,de nálam valamiért nem indul el ezzel a progivan az NV csak az intel...hozzáadni sem tudom a kezelőben. Futtatás a nagyteljesítményű processzorrel meg nem engedi , nem tudom mi lehet a baj ha mindenkinél meg jó.
Super position benchmarkkal :
-
Raymond
titán
válasz
gurubefree #28624 üzenetére
Akkor inkabb ezt: [link]
-
echterion
nagyúr
válasz
Tuningolva van erősen, némi alulfesszel ez csökkenthető 70 fok környékére, illetve a gép nagyon halk így, alig lehet észrevenni a ventiket, tök halk a cucc, ami nekem kifejezetten tetszik. De majd megnézem max ventifordulattal, hogy mennyi lesz, de az nekem nagyon hangos, nem annyira tetszik.
(#28628) Freddycom:
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Ezert linkeltem a maláj videót. Egy mukkot nem értek a csaj dumájából, de mégis több hasznos infó van benne
Pl ugyan max fan mellett megy, de mégis ez az Aida teszt alatti hőmérséklet szimpinek tűnik
Amúgy jelenleg Magyarországon összetehetjük a kezünket, mert külföldön rengeteg nyugati EU országban szeretnék ezt a gépet megvenni, de nem kapnak a helyi boltok készletet és az előrendeléseket is sorba törlik
(lehet ezért is csak az Acershop-nál kapható nálunk is, mivel amennyi készletet kaptak azzal kifújt és nem jön több) -
válasz
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Hát ez bizony hiba volt.
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #28606 üzenetére
Szerintem 180hz sok lesz neki... javaslom inkább maradj 144hz vonalon, marginális a kettő között a difi, viszont talán jobban kihajtható.
-
pachito
őstag
válasz
gurubefree #28614 üzenetére
Vennék én Ebayről de nem szeretnék 100k-s nagyságrendben vámot fizetni
#28615: Igen, erősen fontolgatom..
SZERK.: #28618 Semmi móka nincs vele? (a postaköltségen felül)
-
Drenadar
veterán
válasz
gurubefree #28613 üzenetére
Szerintem a 13 is elég nehéz a maga 2,5 kilojaval
-
pachito
őstag
válasz
gurubefree #28610 üzenetére
Milyen webshopok ajánlottak?
-
pachito
őstag
válasz
gurubefree #28608 üzenetére
Ez az M15 derék lesz de az október végi megjelenés gyanítom csak tengerentúli lesz..
-
válasz
gurubefree #28578 üzenetére
Azért a Windows Hello-hoz elég kényelmes dolog. Nekem nagyon hiányzik.
-
válasz
gurubefree #28575 üzenetére
Látom nem arra gyúrsz, hogy az OLED "kiverje" annak a szemét aki ránéz!
Még az öreg IPS-en is elég masszív a háttered! -
Darth_Revan
veterán
válasz
99%, hogy csak bug a Fire Strike szoftverében és annak látja
Ha tényleg lenne G-Sync akkor lenne neki opció az NVCP-ben.
-
Balázzs
senior tag
válasz
gurubefree #28580 üzenetére
Mi benne az idegesítő? Gyors win logon, zárol ha nem vagy ott és dim-eli is a kijelzőt, szerintem jó móka.
Játékokban igaz szokni kell.
-
Raymond
titán
válasz
Windows-ban az ALT+PrtScrn az aktiv ablakot menti el a clipboard-ba. Aztan vagy Paint 3D es ott a Paste gomb ez eleve megfelelo meretu kepet csinal amit lementhets. A masik lehetoseg a klasszikus Paint, ott inditas utan CTRL+V es rogton utanna a Crop gomb, ez lemetszi a felesleget.
-
Drenadar
veterán
válasz
gurubefree #28580 üzenetére
jaah, engem nem zavar az
-
Drenadar
veterán
válasz
gurubefree #28578 üzenetére
mármint micsoda ha egyszer nincs is benne?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #28563 üzenetére
NVidia COntrol Panelt lefotoznád? Kíváncsi vagyok milyen gombok vannak nálad
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #28567 üzenetére
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #28560 üzenetére
Intel HD+GTX 1060+Gsync?! Mi van?
CSak tévedésből írta ki, hogy Intel HD is aktív vagy tényleg az volt?
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
gurubefree #28292 üzenetére
Amúgy milyen felbontáson kellene nyomnom, hogy a legjobban fusson?
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #28278 üzenetére
De akkor nem kellene egy fogyasztási osztályban lenniük, mert nyilvánvalóan nem azonos a fogyasztásuk.
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #28276 üzenetére
A 7-es szériában 4 magos volt mindkettő, ugyanazon tdp osztályban. Szerintem erre célzott a kolléga.
-
consono
nagyúr
válasz
gurubefree #28272 üzenetére
Erre gondoltam én is. Főleg egy vékony gépnél 10W sokat számíthat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Synology NAS
- Alkoholista nevelde
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Latitude 7330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest