Hirdetés
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ubul86
üzenetére
Úúúú.... basszus de jól néz ki!!!

Sajnos ez mindig benne van a pakliban (kivéve aki most ad el videókártyát) hogy az IT-s cuccokon bukik az ember... Úgy tudom könyvelésnél is év 33%-ot lehet avultatni, azaz három év múlva maradványérték nélkül eladhatók. (de ebben nem vagyok biztos, majd jön egy könyvelő és felhomályosít
)Minimálisan, érzésre semmi (azaz nem lesz hangosabb a hűtés) mérésre 1-3 fok a difi a kettő között...
-
vakablak93
őstag
válasz
FőDudu
üzenetére
Ha igp-re gondolsz, alapvetően igen, de exportkor PS/ LR mindkettő belenyúl egy mai dedikált kátyába is, miközben a 8/16-os procikat is is fullba kihasználják.
Nyilván elmennek ha jó proci adott igp-vel is simán csak akkor az export lesz lassabb valamivel.Én emiatt a bődületes hardverigény miatt dobtam azt a két szoftvert.
-
válasz
vakablak93
üzenetére
Igen. Ahogy azt mondani szoktam; ezért kell minél több magos CPU-t választani ezekben e vékony gépekbe. A CLEVO-d az más történet, ott rendesen lehet a CPU teljesítményét a BIOS-ban paraméterezni.
-
FőDudu
veterán
válasz
fordjee
üzenetére
Akkuban nem az igazi, a dedikalt gpu vicc kategoria (ha nem iGpu-val venned)- egyedul a merete es a haz minosege az elonye

13" 4K felejtos.
Alaplapra forrasztott memoria, emiatt csak SSD-t tudsz boviteni (es fogsz is), mert gyarilag kicsi amivel szallitjak.
Kompromisszumos megoldas, az tuti.
-
FőDudu
veterán
Jah: kene valami kicsi es nema USB-C tolto. 65-100w kozott barmi jo.
Ami nekem van (Blitzwolf BW-S16) az sajnos coil-whine-t produkal, de dulvan.Ahogy huzom az ujjamat a touchpadon, ugy valtozik a hangja

Szoval kene valami nagyon kicsi de jo USB-C tolto. Hatha tudjatok melyik a franko...
Minnel kisebb a cel - azonban az uj GAN verziokat nem ismerem, szoval felek a coil-whine problematol...Amugy a Blitzwolf tokeletes minden masra (telefon, karora, iPad toltesere) - de durvabb terhelesnel hangos. Nema laptop mellett zavaro.
-
FőDudu
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Valami hasonlo.
HP Envy 15-ben letezik RTX2060 - az mar kb. eleg videot kodolni.Nem ez a fo profil - inkabb PS/LR.
Vagy most jelent meg INTEL Referencia gep (valami NUC laptop) ami 1165G7 es 15", jo kijelzo es TB4. Aztan TB hazba barmilyen GPU ha kodolni kell.
Jol gondolom, hogy PS-nek kb eleg a belso GPU (ha csak kepekkel dolgoznak)?
(nem vagyok PS hozzaerto) -
ricogsm
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
-
vakablak93
őstag
válasz
FőDudu
üzenetére
Szabadna egy kérdést?
Ha irodisták meg meeting meg minden, akkor számít a külcsíny is igaz? Ilyen esetben kb csak a tied van
lehet hogy totál hülye vagyok
de én inkább hagynám a gamer vonalat, ha irodába kell meg üzleti felhasználásra én errefelé fordulnék a 100% DCI P3 eszméletlen lehet benne+ 8/16-os i7 proci meg egy quadro RTX 4000: [link] -
fordjee
aktív tag
Jah, bizonytalanság, covid, az arak meg szarnyalnak felfelè.
Hp Omen, 9300H, rtx2060, 144hz-es kijelző Nem használom ki még ezt a teljesítményt sem , meg vágyok valami újra😀
Mindig könnyű ès erős gèpet akartam, úgyhogy most a razer stealth 13 es a rog flow között őrlődöm😀 -
Ubul86
őstag
mennyire rosszabb a noctua 1-es a 2-esnél, és mennyivel lehet jobb az mx4-nél? Emagon most tök olcsó
mondjuk az Mx4-et 2300-ért vettem

-
FőDudu
veterán
Epp megtalaltak a marketingesek, hogy kellene uj laptop.
Persze Adobe CC minden szirszarjat hasznaljak.Mondtam, hogy tippre valami gamer szeruseg kell - eros proci es RTX grafika az NVENC miatt.
Otletek ilyen felhasznalasra alkalmas gep tipusarol?
15", sok ram, minimum 2TB SSD, dedikalt gpu szerintem kelleni fog...
Sajnos windowsos kell, Alma kizart. -
Ubul86
őstag
lol, azért van pofájuk elkérni ennyit a gépemért?
még ha már nem is lehet kapni 
kíváncsi leszek egyáltalán ha jövőre elakarom adni tavasszal, kapok -e érte 200-at egyáltalán

-
hito
nagyúr
-
vakablak93
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Köszi a pontostást

Ahha szóval a jó öreg ledobom a turbót trükk.....Ugyanezt csinálták a régebben a lenovo gépek is csak azok 78C-nál.....azok se tették vissza többet....
Mondjuk azok alapórajelre estek le végleg, ez talán egy fokkal jobb ha marad belőle valami 🤔A gond ezzel csak az hogy az a kis 4 magos i5 ha leesik a turbó már Age of-ban se tud mikrolaggok és szaggatás nélküli jatékmenetet biztosítani, legalábbis nekem úgy tűnt, többféle jatéknál Doom Eternal meg fél tucat másik esetén, hogy túlmelegedés után rendkívül széles skálán dobálta a gép az fps-t....

Már pedig a Doom egy elég jól megírt játék, és még single-be is laggol.... +/- 30 FPS-t figyelve, szerintem olyan limit van ott hogy az hihetetlen....
Komolyabb turbó nélkül kb egy 3630QM-el egyeznek meg
Ennek tudatában én személy szerint játékra már rásütném a használhatatlan jelzőt ezekre....
Tényleg minimum már a fizikai 6 mag.
-
hito
nagyúr
válasz
ricogsm
üzenetére
Ha a külső jegyeket vesszük, akkor nem az a tipikus gamer notesz (ami egyeseknek előny, főleg ha ilyen csudagyönyörű
), viszont tudjuk, hogy a lényeg a motorháztető alatt van
Ne ijesztgess, le is veszem gyorsan
Különben is, tegnap elvitték a G14-et, úgyhogy eggyel több érv amellett, hogy megtarthassam 
-
conqver
aktív tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Köszönöm
-
válasz
vakablak93
üzenetére
Valóban lutri az i5-ös, de a friss modellekné azt alkalmazzák a gyártók, hogy amikor 80 fok fölé kúszik a CPU akkor az EC power limitet csinál a procinak és ilyenkor leesik a turboboost órajel és így is marad. Nem veszi vissza alapórajelre, de már nem is engedi fel a maximumig. Ezzel végeredményben azt oldja meg, hogy nem melegszik tól a gép, de a felhasználónak sem fáj, mint a thermal throttling ami brutálisan fékezi a processzort. Ezeket az AIDA64-ben az Unified grafikonon lehet jól nyomon követni.
-
Dhampir
félisten
válasz
vakablak93
üzenetére
A linkeket tekintve a másodiknál a paszta a bűnös, az első esetében meg a mester azt említette nekem, hogy a melegedős i5 processzorok a nyolcadik generációs gépeknél voltak.

-
Dhampir
félisten
válasz
vakablak93
üzenetére
Lehet, hogy a pasztával volt a gond, vagy a ventivel?
Vajon a Legion 5 esetében is ugyanez a helyzet, mert nem emlékszem ilyen problémára a bemutatókból?
-
vakablak93
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Nem, szerintem a i5 9300H és 10300H procikra gondol, azok "betegek" már gyárilag, konkrétan jobban fűtenek mint a velük egy generációban lévő i7-ek, a barátom MSI GF65-ében is 9300H-van, konkrétan életemben nem hallottam olyan hangos notit mint az( igen még a clevo-m is halkabb), de mikor megnéztem közelebbről, kiderült csak a cpu oldalon ordított így a venti...
.
Ja és a játék amit játszottunk Age of empires Definitic Edition volt, szóval még csak nem is valami cpu olvasztásra termett 64 fős multi fps... -
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Registrybe tárolta valószínűleg az adatokat azt kellett volna csak kitörölni és kész.. Bár nem értek hozzá de 99,9999% (ugyanis ez egy bevett szokás)
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én is, most meséltem.
Látod ezért maradok még mindig régi motoros, amiket folyton olvasok másoktól csak elveszik a kedvem minden újrakezdéstől. Igaz nálam meg a hardver romlik el időnként. -
Kérdezd kdavid forumtarsat, o tudna meselni!

Azért kellett újra húzni a rendszert, mert cpu lett cserélve és az obsidian program nem azzal volt konfigolva/telepítve és a keyt nem fogadta el így az uj procival....hiaba törölted a progikat és tetted újra (akkor már keyt sem lehetett megadni) tehát kdavid mondott igazat (saját Clevo tapasztalatai alapján) a rendszert újra kell húzni.

-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Milyen elavult konstrukciót kezelsz te hogy cpu cserénél újra kell húzni a rendszert? Ne már hogy ez lenne a jövő?
Ha valami megromlott eddig nálam csak az alap drivereket kellett újra tennem win upgrade után......ilyen se nagyon volt csak párszor.Remélem felnőnek a hardver gyártók a feladatra mire már tényleg hardvert kell cserélnem, mert különben nem lesz új beruházás soha laptopilag.
-
Dhampir
félisten
válasz
krisz4b70
üzenetére
A kijelzőkhöz némi adalék:
A Lenovo Product Specifications Reference oldalán kikereshető, hogy milyen adottságú kijelző van benne.
A linkelt gépben ez található, a lényeget félkövérrel kiemelvén:
15.6" FHD (1920x1080) IPS 250nits Anti-glare, 120Hz, 45% NTSC, DC dimmer
Érdemes általában a notebookcheck PWM-es listáját is lecsekkolni, az ott lévő linkek teljes teszteket is takarnak olyan plusz információkkal, amelyekben kis buzgalommal bárki rálelhet a kellő adatokra (már évek óta sokszor vagy legtöbbször a notebookcheckről tájékozódunk):
PWM Ranking - The Best Displays for the Eyes
Néhány esetben a laptopmedia is szolgálhat segítségül tesztjeivel, vagy ott is létezik egy PWM táblázat, amelyek tovább is segíthetnek némely esetben:
Top Laptop PWM Ranking (Rated by negative impact on eyesight)
Vagyis nemcsak a PWM-ről, hanem egy adott típusban lévő kijelző gyártójáról is nyújt kevés információt, ámbátor ez régebben változhatott a legyártott laptopok esetében, attól is függően, hogy milyen készlet áll rendelkezésére a notebook gyártónak az adott panel beszállítójától.
-
válasz
vakablak93
üzenetére
Ennyi

Az a max. ami bele tehető (4x32GB)
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Eredetileg volt i5 7600 majd az lett a mostani i7 8700-ra cserélve, és most van úton bele egy i7 8086K

Majd akkor próbálkozok még ha az is belekerül, meg újra lesz húzva a rendszer ismét, addig is tovább piszkálom a supportot hogy vajon mért nem válaszolnak..
Látom a név tényleg kötelez ha 128Gb rammal tervezel, nem lesz az kevés kicsit
? -
Crucial Ballistix 64GB (2x32GB) 3200MHz DDR4 BL2K32G32C16S4B
Memót akartam venni, de a sok negatív értékelés miatt letettem róla és a meglévő (2x16GB HX432S20IBK2/32) Kingston Spec szerint megegyező Kingston HyperX Impact 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz HX432S20IBK2/64 lesz a kiválasztott és a meglévő 32GB mellé (a +64GB) untig elég lesz (de lehet a 2x16GB is cserélve lesz később 2x32GB-ra
/és teljes a kép/ -
válasz
vakablak93
üzenetére
Jónak kell lennie...
Milyen procit tettél bele? (mi volt és mi lett?) -
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Írok nekik meginnt hogy mi van, meg az új procival meginnt újrahúzom a wint és utána kiderül
, simán lehet hogy valamit én cseszek el.
Igazából nincs gáz mert CCC-ben már elég jól belőttem a dolgot, de nyilván örülnék ha menne ha már megvettem a progit.
-
válasz
vakablak93
üzenetére
Nekem jó lett.
Újra lett húzva a teljes rendszer/programok (minden) és a Key-t beírva minden oké (regelt)
Biztos jól csináltad? -
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az újrahúzás megvolt, és azóta se válaszolnak
, majd még megpróbálom ha meginnt cpu-t cserélek, és kössz a linket
-
válasz
vakablak93
üzenetére
Részletek ITT
Obsidian Support 10 perc email küldés után válaszolt, amúgy ha CPU-t cserélsz, akkor újra kell húzni a rendszert.
Nálam megy együtt a Control Center és Control Station (megfelelő telepítés mód kell hozzá) és OC/UV is gond nélkül kivitelezhető. Updater is hasznos progi. A Battery Utility viszont nem megy, korábban ment (lehet újra rakom) "This Machine does not Support" -t ír indítás után.PCS Support aki 7 naponta 1 választ küld

-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem semmi az a gép hogy ilyen könnyen elbír azzal a kazánnal, pedig az majdnem úgy fűt mint egy Babcock anno a K.u.K Szent István fedélzetén
, kíváncsian várom mi lesz ha delidelteted, az a cpu már forrasztott kupakos ugye?
Ilyen esetben mennyit hoz a delid?Illetve neked sikerült már válaszra bírni az Obsidian supportot?
Konkrétan nekem is cpu csere óta nem működik a licensz ( pedig pont emiatt vettem decemberben), és 2 emailt is írtam nekik de nem hajlandóak válaszolni
-
i9-10900k IDLE is jobb hőfokokat produkál, mint az i7-10700k
i9: 30-33c
i7: 40-43c
Ettől független lehet delideltetem Pio fórumtárssal az i9-t (az csak jobb lehet azután és mehet feljebb is a frequency)
-
vakablak93
őstag
válasz
conqver
üzenetére
Eléggé, de nyugi elég az a proci, mondjuk ma már egy LR képes egy 8/16-os procit is fullban járatni, a PS-is, az exportokhoz is a GPU besegít ma már de a 2060 is oké még, ramod mennyi van?
Amivel gondod lehet az a párhuzamos szerkesztés LR+PS ahhoz szerintem csak akkor lehet elég ha a gép hűtése engedi teljesen kipörögni a procit, ha nem, akkor szerintem keress mást, illetve a sokak álltal trotty elkerülésére használt 99%-os beállítást is felejsd el, az oda már kevés lesz.
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Mennyi volt? Menet közben elkelt a motyó.
-
conqver
aktív tag
Szevasztok, photosop ill. normál szerkesztés mennyire vesz igénybe egy Asus g531gv-t I7 9750H +rtx 2060-nal szerelt gépet?
-
-
2018
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Koszi behuztam.
Csak vicceltem vedd meg nyugodtan nekem marad a g733qs, hany wattos ebben a 3080? Erre is el a premium gari hogy hazhoz jonnek megcsinalni? -
Olcsó AW [link] :D :D
-
-
Sziasztok!
Mennyire rossz a down scale-ing 1440p-n?
Csak mert nagy dilemmában vagyok. A kézenfekvő, árban is legjobb a legion 5 pro ami ugy durvan max 660k es 3070 140w r7 5800h van benne, de rosszul esne ha ezzel az értékekkel kevesebb fps em lenne mint az elozo 2070 es konfiggal. Ezért szeribtem pár esport gamet 1080p ben jászanék, csak olvastam nagyon csunya a 1080 p egy 1440p s kijelzőn....
Mennyivel lesz trébb az fps 1440p n ( g es free sync et tud a egion pro 5)?
Lehet jobb lenne egy 1080 p s lapos es egy 1440p s kulso moni de basszus 750k a legolcsobb 17,3 as 3070 es lapos es azt sem lehez mar kapni (gp76)
-
fordjee
aktív tag
Hito, hogyhogy eladod az Asus Pro Duot?
-
fordjee
aktív tag
válasz
krisz4b70
üzenetére
Itt írt a Legionokról egy fórumtárs:
[link]
Amit linkeltél, 120Hz-es, valószínűleg gyenge panel van benne.
Pavilion ugyanaz, mint az Msi Gf, azt hanyagolnám mindenféleképpen.
Megnéztem , mik vannak 1660Ti-vel, i7-es procival (i5-ös procik nagyon melegszenek, jobban mint az i7), szépen el vannak szállva az árak.
Acer Nitro 5
Asus g15
Omen 15 (ez most akciós, de már így is 470.000, soknak tartom 1660Ti-ért.).Ha nem zavar a gyengébb panel, akkor a Legion jó választás lehet, a többiről nem tudok nyilatkozni, utána kellene olvasni, milyenek.
-
krisz4b70
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, hamar lebeszéltetek róla.

Esetleg akkor ez? [LENOVO LEGION 5 15IMH05H] 420 ezer, de talán belefér ha tényleg jobb.Vagy esetleg ez [HP PAVILION GAMING 15-DK0008NH] ?
-
vakablak93
őstag
válasz
krisz4b70
üzenetére
Csatlakoznék Fordjee-hoz, élőben látva a gépet mert egy barátomnak ilyen van csak más konfig, hát eléggé olcsó hatást kelt, a táska amit kapnál lenne kb a legjobb az egészben, amiket még láttam játékközben lanpartyn azok a Legion-ok, sokkal jobb anyaghasználatuk van, itt a topikban is álltalában ajánlják őket.
-
ricogsm
őstag
Asus Biosában mi az ErP? Disable -van most.
Ki használja a Hyper Tradinget? most letiltottam egyből nem trottyol a proci és 3300Mhz körül ketyeg.
-
fordjee
aktív tag
válasz
krisz4b70
üzenetére
Annyira nem ajánlott ez a laptop. Melegszik, nem kicsit, bár azon lehet segíteni valamilyen szinten.
Az rtx3060-as változatában nagyon gyenge a kijelző, nem valószínű, hogy ebben jobb lenne.
[link]
Bontási engedélyt kell kérni az Albacomptól, azután bővíthető.
Megbízhatóságáról nem nagyon van információ, ami biztos, hogy a ház nem valami masszív, a GF sorozat gyakorlatilag a belépő szint az MSI-nél, a belépőszint minden "olcsósításával" együtt.
Ha neten rendeled, van 14 napod, hogy elállj a vásárlástól, de várjuk meg, hogy mit ajánlanak helyette, azt meghagyom másra
-
ricogsm
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
Köszi ezért nem értettem
-
fordjee
aktív tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Így van, ebben 10750H-van, GF szériában nincs energiatakarékos proci.
-
vakablak93
őstag
válasz
ricogsm
üzenetére
Az MSI oldalán megnézve i7 10750H-van benne ami a standard 6 mag 12 szálas volt abban az évben, az Edigital-nál nem tudnak olvasni szokásuk szerint...Teljesen jó proci
A proci amivel összekeverték az energiatakarékos apróság kisebb ultrabook-ok, stb számára 28W [link] -
-
krisz4b70
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy mindenes laptop-ot, amin alkalmanként játszanék is. Keret max. 400 ezer. Kikötés mindössze a 15-ös kijelző és az intel-nvidia párosítás.
[MSI GF65 Thin 10SDR] Ezt a laptopot néztem ki, igazából teljesítményben ennél jobbat nem találtam ebben az árban.
A fő kérdés az lenne, hogy milyen a hűtése és a megbízhatósága, illetve, hogy ezeket a laptopokat lehet gari vesztés nélkül bővíteni? Gondolok itt a plusz ram-ra, ssd-re.Esetleg van ennél jobb alternatíva?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
ricogsm
őstag
válasz
olahjanos4
üzenetére
Szia!
Köszönöm,hogy írtál!Ez ugyanaz mint az 550 csak más néven.
Nekem jelenleg kupakok vannak alatta
Bár 8 mag miatt gondoltam jobb lenne egy tgc paszta mellett mert hamar leszabályoz.
2500-2800 re.Lehet asztali gép lesz belőle.
-
echterion
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Ha munkára veszel gépet, akkor onsite garis üzletit vagy workstation-t veszel, nem egy Predator-t.
Normál kereskedelmi viszonylatban ez (sajnos) jónak számít, ennél nekem bármilyen más műszaki cikk gariztatása több időbe telt, akkor is, ha itthon van a szervize. Úgyhogy én örültem, hogy jó lett, nekem az volt a fontos, hogy ne csesszék szét. -
olahjanos4
csendes tag
válasz
ricogsm
üzenetére
Szia !
Kb ugyanez, Trust gyártmányként most akciós az [Edigital] -nál.

Nekem tegnap jött meg. Összességében, eddig 3-4 laptop állványt/hűtőt láttam, ennek a legjobb a minősége. A felső része tényleg fém, "szép kidolgozású",masszív. Szerintem egy 17-es kb pont elfér rajta, nekem a G15 mellett 2,5 cm marad ki oldalanként.
Igazából elég sok videó van fent a youtubeon ebben a témakörben. Egyet sem láttam amiben olyan jelentős hőmérséklet javulást értek volna el hűtőpaddal.
Én igazából azért vettem mert szeretem ha szemmagasságban van és meguntam a 8 könyvet alatta. Terhelés alatt max 1-2 fokot ha ad. Viszont, ha eddig mondjuk asztalon volt teljesen a laptop, akkor -bár inkább a felemelés és így nagyobb "légáram" hatására- lehet h több fokot is érzékelhetsz.
Ami egy kicsit meglepett, hogy "alapjáraton" viszont 38 fokon megy a CPU, az eddigi 50-52 helyett. Így most teljesen "hűvös".
A "lényeg" a hang... hát egész nap annyira nem szívesen hallgatnám, gaming közben tökmindegy, úgyis füles van, de egyébként nem zavaró. Semmi kerregés, berregés, stb. mint az olcsóbb társainál. Mintha erősen befújna a huzat az ablakon kb olyan hang van. Kéken világít, amit külön nem lehet kapcsolni, sem a fordulatszámot szabályozni. Egy ki-bekapcs. gomb van rajta, így nem kell mindig ki-bedugdosni.
Remélem tudtam segíteni.
-
echterion
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Bezony, nálam is fixdirect-es volt a srác.
De jó tapasztalatom van Acer-rel is amúgy, 2-3 hét alatt megjárja oda-vissza a szervízt a gép (Brno), nekem kétszer volt bent gépem, mindkétszer ugyanolyan állapotban kaptam vissza a gépet, csak a sok futárkodástól lett viseltesebb a doboza, de erről nem az Acer tehet, hanem a dpd.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

lehet hogy totál hülye vagyok

(

.
, simán lehet hogy valamit én cseszek el.
Muerte