Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
válasz
Gigi01
üzenetére
Szia.
Semennyire nem jó vétel.
A kijelző panel az egyik legrosszabb minőségű, 120Hz olcsó rossz színhűség-színlefedettségű, drága, ennyiért 3060-at kapsz ugyanebből 100€-val olcsóbban.
Válogass ezek közül és ne kapkodj, nézz szét, járd körbe mik az igényeid, kérdezz nyugodtan és segítünk a pénztárcádhoz és igényeidnek megfelelően választani.
Ezek között mazsolázz ha 17"-os verzióban gondolkodsz, és nem akarsz egy régebbi GPU-val szerelt gépet jóval drágábban megvenni, mint amennyit ér.
17 Zoll Notebooks nVidia GeForce RTX 3070; nVidia GeForce RTX 3060; Intel Core i7-10750H; AMD Ryzen 7 5800H; Intel Core i7-10875H -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
AMD és Nvidia drivert csereld le mindkettőt a legújabbra az Nvidia és az amd oldalakról. Hatalmas teljesitmeny ugrást nem hoznak (picit azért igen), viszont folyékonyabb lesz és megoldja az ok nélküli apró beakadasokat is.
Én feltettem a 311-es bios-t is ami pár napja jött ki. Gyárilag nálam 307-es volt fent .
Legújabb bios, Nvidia és amd driverekkel Fire strike olyan folyékony mint desktopon volt, Clevo gépek ezt maximum megközelíteni tudták nálam.

Na ezt miért új üzenetbe írta ? Néha furcsaságokat csinál a PH mostanában amikor telefonról írok

-
Darth_Revan
veterán
Nekem is tetszik az enyém, meglepődtem azon hogy több ponton átlátszó műanyag van használva hogy bele lehessen látni

Digiprime -t nem mertem bevallani, de szerencsére egy sokkal megbízhatóbb bolt kapott 1 db-ot a QS-bol igy én arra csaptam le. Én nem táskát kaptam ajándékba hanem 3 év McAfee licenset és 3 év baleset, lopás és rablás biztosítást

-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A linkedet mentettem. Nekem amit írnak bejönne. Nálam a vga 16GB alatt nem lehetséges, vagyis nem szeretném, csak ha......
-
Itt azért két oldala van az érmének, dizájnban elég hasonlóak, az is lehet szempont hogy ne forrjon szét pár hónap alatt, majd mehessen a szervizbe történet. És a vga tdp a procival együtt hogyan módosul terhelés alatt, meg huzamosabb idő tartamnál, vagyis hogyan vannak ezek a gépek alap beállítva. Jó lenne ha minimális szinten konfigurálhatóak lennének fogyasztási szinten, és hűtőpad használat is működjön.
Kíváncsi leszek a hőfokokra, várom a tesztedet.
Én meg közben elkezdtem faragni a hűtőbordámat a quadro rtx 5000-hez, már majdnem meg van. Most van rá időm, körbejárni mindent, mit hogyan lehetne, nem kis kockázattal. Lehet szétbarmolok mindent és a végén egy olyan laposnál fogok kikötni mint amit te vettél.
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Egy ASUS ROG Strix SCAR 17 G733QS - Ryzen 7 5800H, 17.3FULL HD, 1000 GB, 32GB, Geforce RTX 3080 16GB, Win10 + ASUS gamer hátizsák-os gépet bontottam ki az imént. Még hagyom melegedni mert fázik.
Brutál minőség kézben fogva. Tesztek csak délután lesznek. -
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nincs. Úgy értettem, hogy a GT után lehet hiányérzeted lenne.
-
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ha annak idején a dell G7 vonal nem jött be, akkor nem biztos, hogy a linkelt gép a szívedbe lopná magát, most nem feltétlen a teljesítményéről beszélek.
-
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én nem vennék 1 maxq-s laptopot sem már. Főleg a 3000 szériánál. Mert csalódás lesz a vége ha nem azt kapsz amit elvársz. A TDP-t ki kell deriteni mennyit kap a vga minden esetben hány w-os. Nekem ma jön egy nem max q-s 3080-as asus laptop.
-
Erről valakinek vélemény? [link] (ára rendben van szerintem - 16GB RTX 3080 is jó lehet, többi kérdéses)

-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Ez mennyire jó vétel? [link] -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Korábban örömmel nézegettem terhelés közben hogyan ugrál a mutató, és keresgéltem a bios-ban hogyan adhatnék hozzá többet. Nem lehet olyat, ez hardveres.
-
válasz
hercii
üzenetére
Nekem pontosan ez van. [link]
A problémát sehogy(sőt vettem új akkut, most kettő van), a 330W -os tápot használom, a lapos rajta keresztül mérve 200W fölött alkalmanként nem tud több áramot felvenni.
Korábban a 180-as táp végét, csatlakozóját egy szakemberrel leszedtem és átrakattam egy 230W tápegységre(aztán vettem még egy tápot csak....belejöttem, már nem tudom minek
bebiztosítottam magam vagy 20 évre), hát lehet volt valami difi az akkori 980m kártyámnál, bár kétlem az 100W mellett el volt.....kb ugyanott vagyok. 120-130W még ok a laposomnak, habár itt azért már szív az akkuról, de normális tempóban. Efölött akár 1 óra alatt lemerít kritikus értékre. -
válasz
hercii
üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy erősebb táppal jobb lesz-e. Én annak idején a 180W-os tápomat cseréltem 230W majd 330W -ra, hát kellett kis idő mire felfogtam több áramot nem fog tudni felvenni, mint amit a gyárban beállítottak. Mondta is Muerte nézzem meg fogyasztásmérővel. Az új vga kártyáim kicsivel szerettek többet zabálni a megengedettnél, ilyenkor (meg tuning esetén is) mindig az aksi-tól kezd el leszívni.
Eszembe jut mikor most nem rég húztam a vga órajelén az alaphoz közelítve aztán rövid idő alatt 30% környékére merült az akku, a játék meg 20fps alá lassult akadozva futott, én meg megijedtem hogy döglődik a vga.
Az erősebb táp ettől függetlenül nem rossz dolog, azt mondják jobban bírja a fokozott terhelést. -
-
echterion
nagyúr
válasz
KillHates
üzenetére
Zenbook Duo-t írt az üzenetbe. De azóta néma a fószer, sztem maga sem gondolja komolyan.
Ezért nem szeretek facsén hirdetni.Gago: akkor ez nem lesz jó nekem sztem. Köszi a linkeket, én is a nokicsekkes linkedet láttam, csak gondoltam, rákérdezek itt is, ha már téma volt. Megérte.

-
gago1975
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
"Zephyrus Duo az visz mindent. Ha i9 akkor tuti 2080-as és 4K OLED."
Mester, az Intel-es Zephyrus Pro Duo-ba AU Optronics B156ZAN03.1 4K IPS 60Hz-es G-Sync panel van, míg az új Ryzen-es Zephyrus Pro Duo-ban pedig AU Optronics B156ZAN05.1, IPS, AUOB394, 120 Hz Freesync panel van.
Az i9-9980Hk+RTX2060 Zenbook Pro Duo-ban van egy rosszul beállított( m15R1/R2-höz képest) Samsung SDCA029, OLED panel.+echterion A Zephyrus Pro Duo 2 x NVME SSD-s 10980HK RTX2080s max-q, míg a Zenbook Pro Duo 1 x NVMe SSD-s 9980HK + RTX2060 erre figyelj oda.
-
Ubul86
őstag
válasz
echterion
üzenetére
mondjuk nálam asszony képes rábökni egy-egy dologra a kijelzőn ha valamit mutatni akar, ugyanez most már a gyerek is, ha hozza magával az ölében, szóval a nyál lassan természetesnek vehető a monitoromon
bár nézek is gorombán, mikor már a közelébe próbál nyúlni, hogy ne merészelje... 
-
echterion
nagyúr
-
-
Raymond
titán
Egy szervizes kerdesem lenne azokhoz akik ertenek hozza.
A regi de szivemheznott Acer Aspire V5-573G laposom fura dolgot muvel mostanaban. Kikapcsolt allapotban fel-felvillan naracsszinuen a Power LED par masodpercre. Gondolom valamilyen alkaresz lassan haldoklik, a kerdes az lenne igy vakaban van-e valamilyen tipp. Az akku vagy a ki/be kapcsolonal lehet kontaktprobelma esetleg valami IC gond az alaplapon?
-
válasz
KillHates
üzenetére
Volt egy ilyen laptopom anno, igaz nem gamer: Toshiba Satellite L755D-10N
CPU: AMD Phenom™ II Quad-Core Mobile processzor P960; 1.8 GHz,
VGA: AMD Radeon™ HD 6330M videokártya 1GB
RAM: 4GB DDR3 RAM (1066 MHz)Lassú volt mint a dög, cserébe melegedett mint állat.

Utána váltottam szintén consumer vonalon egy TOSHIBA Satellite M50-A-110-re. Másfél évvel ezelőttig azt használtam, a mostani Asus előtt.
CPU: i5-4200U
VGA: NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
RAM: 4GB DDR3L RAM (1600 MHz)Nos az körbehugyozta az AMD+Ati-s elődjét és kevésbé is melegedett.

Btw kár, hogy a Toshiba kinyiratta magát, a Qosmio sorozatukról annó jókat olvastam.
-
válasz
kdavid23
üzenetére
Szerintem most a UK szállítmányokra különösen odafigyelnek, hogy szopassák mind az eladókat mind a vevőket. Mennyi lenne rá a vám?
Egyébként én BGA-s Clevot nem vennék, egy betegágy javítani ha elromlik. És sok elromlik... Az EC szarik be benne. Bár ennyi pénzért... vesz az ember egy másikat
-
kdavid23
aktív tag
Sziasztok, tudom nem annyira gamer téma. Feleségemnek szeretnék olcsón jó minőségű hurcis notit, új/haszált ryzen 4000 szériásat.
clevo nl50ru-t nézem pcspec-től 166k postával. DE JÖN A VÁM. Ki lehet e azt kerülni esetleg más Clevo pl. németországi importőrrel szabályosan? Vagy hogyan tudom megoldani? Esetleg valaki utazik ki UK-be?
-
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Ugyanmá'!
Talán a procik nem annyira driver-függők mint a VGA rendszereik... -
-
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Az Intelnek annyi ami csúcsprocikat illeti. B@szott rendesen fejleszteni az elmúlt években. Megérdemli, hogy kikerüljön a felső házból.
-
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
KisApám
üzenetére
Mi Multifoam + papírtörlővel ipari mennyiségben.
Figyelni kell, hogy a folyadék része ne másszon be a kijelző aljába, de ezt bármilyen anyagnál ugye.
A rongy nem jött be, az csíkoz.A baj a Multifoam-mal annyi, hogy kizárólag kartonban kapható (12db) és darabja 3600-5000 Ft).
-
KisApám
addikt
A kijelzőket mivel szabad tisztítani?
Pl. meleg vizes rongy/zsebkendő utána szárazzal óvatosan áttörölve?
A műanyag háznak pl. a W5 törlőkendő nem árt gondolom, de a kijelzőt nem biztos, hogy törölném vele. -
hercii
csendes tag
válasz
KillHates
üzenetére
A középső képen látszik szépen,hogy fél 8kor elkezdtünk fifázni és 11:50 lemerült,végig töltőn használva.ott játék közbe fel is dobta,hogy lefogok merülni,kihúztam bedugtam és ment tovább,gondolom visszavette a teljesítményt,azért. 46% az akksi elhasználódás aida szerint.
Egy erősebb táp gondolom megoldaná a problémát?(130W-t kaptam hozzá...)180w vagy 240w?nagyon sokat használja a hibryd módot,ezért gatya az akksi lassan,pedig sose használom akkuról szinte.
honnan lenne érdemes erősebb tápot beszereznem?esetleg valami utángyártott pl green cell,hogy ne 40k-t kelljen kiadnom érte?szintén keresnek akkut valami low budgetabb megoldással,azis 30k az új.ali,ebay,külföld simán opció,ha jó árban van.
-
kdavid23
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hasznos írás, bár ahogy írtam Neked anno, nálam gyengébb ghosting van, de ha figyelem, tényleg látható.
5800 főleg 5900hx nagyon bitang cpu-k, főleg majd clevo-nál, ahol 54w lesz engedve...
130-165 w lesz különbség 3080-ak között. Már alig várom, hogy x170-be bele tegyem
(ha elviszik elviszik) -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Picit visszatérve a témához jöjjön a véleményem ezen a téren az új Asus laptoprol, a G733QS-rol.
Nos, mint írtam az x170sm-g esetében simán látható volt az inverse ghosting. Ugyanazon teszteket megcsináltam az új ROG-on bekapcsolt Freesync mellett és sokkal kellemesebb eredményt kaptam. Clevo 240 és 300 hz AUO panelt használ, míg az Asus 300 hz Sharp-ot és ezen a téren mintha a Sharp jobb minőségű lenne.
Ugyanazon jelenetekben vagy nem volt overshoot vagy jelentősen kisebb mértékben. Mint írtam Clevo-nal simán látni lehetett, ennél az Asus-nak viszont nem vagy ha mégis akkor olyan mértékben hogy max akkor vettem észre, ha kerestem.
Tehát ezen a téren az Asus sokkal jobb minőséget biztosít.Volt játék ahol tudtam hogy van de kb nagyítóval kellett keresnem hogy lássam.
Biztos ami biztos (és hogy ellenőrizzem azt hogy nem csak bekepzelem) megnéztem a dolgot az UFO tesztben: [link]
Na itt már jobban látszódott a fehér szellemkep, viszont itt is az a véleményem a teszt alapjan mintha fele akkora szellemkepet csinálna mint az x170.
Röviden: az új Asus esetében a 300 hz Sharp panel jelentősen kevesebb helyen és jelentősen kisebb mértékű inverse ghosting szellemkepet csinál mint a Clevo x170sm-g gépben lévő AUO 300 hz panel és még így is a Clevo-val ellentétben az Asus használható és nem rontja a játékélményt.
Na de itt jön a csavar amiért a Clevo szegyenkezhet: mint írtam véleményem szerint ezt a problémát gyárilag bekapcsolt overdrive okozza, amit a Clevo nem enged kikapcsolni, viszont az Asus igen.
Így próbaképpen kikapcsoltam az overdrive funkciót és megnyitottam a fentebb linkelt ufo tesztet ismét és nagy meglepetésre már nem volt fehér inverse ghosting szellemkep a repülő ufók után húzva , szóval ha valakit az Asus esetében meg ez a minimális, alig látható szellemkep is zavarna, akkor az egy gombnyomással tudja korrigálni
Emlekeztetoul: az overdrive lényege hogy tuningolja a panelt és több feszültsége ad neki, ezért kisebb a válaszidő. Normál játék alatt semmi értelmét nem látom ennek, de esport játék (pl Counter Strike) alatt minimálisan segíthet és 0.1 ms-el (?) gyorsabb lehetsz ... Cserébe viszont szellemkepes a kép fekete -> világos átmenetnel. Clevo raderoszakolja ezt a funkciót az Asus viszont engedi hogy te válassz.
Magárol a gépről röviden annyit, hogy Fire Strike alatt 5800H veri a 10700K-t , a 130W-os 3080 pedig nem hozza a remélt hatalmas ugrást, viszont még úgy is csuklobol veri a 200W-os 2080 Super-t ami az x170-ben van. Tehát mondhatjuk hogy az Asus fogott egy X170-et, javította a hibáit majd azt beletomtek egy vékonyabb hazba. E mellett emeltek a teljesítményen és csökkentették a fogyasztást. X170-nel 2db 280W-os tápot kell húzni, g733Qs esetében csak 1db 240W-os van.
Cpu és vga hőmérséklet fel napnyi Fire Strike és Superposition után 80-82C-ig kúszott fel.
Jah és a Freesync a ROG-on láthatóan simább és folyékonyabb, mint a G-Sync az x170-en.
Hűtés téren jobb az X170 az tény, de szoftver téren egy katasztrófa a ROG-hoz képest.Jah mellesleg az új Clevo gép, az X170KM-G (SM-G 30-as szériával frissített változata) 165W-os 3080-al lesz szerelve, szóval Clevo nem engedi a 200W-ot ...
-
-
Az új szörnyeteg: R9 5900HX, 130W-os 3080-al
Itt már van értelme a 4K 120Hz-nek
-
válasz
vakablak93
üzenetére
Kihajtani legfeljebb valami öreg GTX-et tudna teljesen, ahol nem a 4x PCI-e a bottleneck. Minél erősebb kártyát rak bele az ember annál nagyobb lesz a teljesítményvesztés a kártya referenciaértékéhez képest.
-
hito
nagyúr
Köszi srácok!
-
FőDudu
veterán
Tegnap lattam egy tesztet ujabb Razer Blade 3060-as kartyaval. Meg kulso 3060ti es 3090 kartyaval.
Az egpu a lassabb kartyaval valahogy nem ment jol, a gyorsabbal viszont mukodott.
Azt ne felejtsuk el, hogy a notiban is 3060 volt gyarilag.
Azaz van amikor valami nem kompatibilis. Pedig elvileg mennie kene.
-
FőDudu
veterán
válasz
MyNameIsBalu
üzenetére
Amazon.com oldalon akcios az Acer Triton 500.
300hz kijelzo, 2070s kartya.Az szallitassal es afaval egyutt kb. belefer.
A topik hozzaertoi majd megkopkodik ha nem jo vetel.Szerintem jo gep.
Amugy a Rog G14 is 1200 dollar korul van.
4900hs, rtx2060. Azt is jonak mondjak, bar en nem probaltam. Europaban 2000 euro. -
hito
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Nem, valamiért nem szimpatizáltak. A mai napig rejtély, hogy miért.
Jut eszembe a teszteket a noti saját kijelzőjén futtattam, ami még egy bő 10% mínuszt jelent az eredményből ahhoz képest, hogyha külső monitoron futtatom. Úgyhogy van ebben még tartalék
Ami a legfontosabb, hogy videó render esetén (főleg úgyis azt nyomom a gépen) kivezettem a hő nagy részét a gépházon kívülre és a render time is majdnem a tizedére csökken. Nagyon nem mindegy, hogy meddig izzasztja az ember a notit ilyen feladatok alatt, 3 órán keresztül vagy 30 perc alatt végez. Szerintem ezzel a megoldással alaposan megnyújtható a gép várható élettartama.
-
Raymond
titán
O szviit dzsiizusz! [link]
-
Szotyi222
aktív tag
Pöpec kis gép [link]
-
MyNameIsBalu
csendes tag
Sziasztok!
Laptopot keresek 500k forintig. Tavaly nyáron leakartam tudni már, aztán haveromnak kellett pénz, és átvettem az Ő régebbi Lenovo Y910-ét amit ebben a nálam töltött fél évben nagyon megszerettem
És mivel még mindig remek állapotnak örvend, így vissza is szeretné vásárolni tőlem haverom. Úgyhogy most ott tartok ismét, hogy kell egy laptop, szeretnék 1-2 héten belül pontot tenni az ügy végére.Ami nagyon tetszett a 910-ben az, hogy mindenhol fém burkolatot használtak, nagyon masszívnak tűnt. 1070-es videókártyával szerelt volt. Még a karácsonyi ajándékhajrában volt szerencsém megtekinteni egy MediaMarktban jó pár készüléket, és valahogy az y540/legion 5 sem jön be, ugyanúgy ahogy az ott található Asus ROG g15/g17-ek sem. Valahogy túl műanyagok. Én nézegettem ezen az áron ezeket találtam amik tetszenek küllemre. Sok összehasonlítása alapom nincs, de az y910 teljesítménye számomra bőven elegendő volt, így valami hasonlót keresnék, de nyílván ár érték/arányt nézve a legjobbat
Mindenképp új, garanciás készüléket szeretnék. Követve a fórumot láttam, hogy a predatorokba valami szar kijelző kerül, viszont 70%-ban itthon használnám a laptopot, külső monitorral, külső perifériákkal. Így nézve a dolgot melyiket ajánlanátok inkább ezek közül?http://www.computerimperium.hu/images/Lenovo_IdeaPad_Y740_2.jpg
https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_bontatlan_17_acer_predator_helios_300_2020/hsz_1-50.html
https://hardverapro.hu/apro/uj_bontatlan_acer_predator_helios_300_ph315-53-72d_4/hsz_1-50.html
https://hardverapro.hu/apro/hp_omen_15-ek0007nh_15_6_fekete_laptop/hsz_1-50.html
Köszönöm a segítséget előre is!
-
bogabi
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Ez tényleg DELL nyavalya, nálunk Latitude a mobil vonal (kb. 40 gép), és már ki tudja, hányadik gépben cserélünk akksit, mert kicsit meghízott az akku. De a legjobb, hogy az userek többsége nem is foglalkozik vele, konkrétan volt olyan, aki akkor hozta be a gépet, hogy valami baj van, amikor már a hátlapot lenyomta az akku. De még akkor is csak azért hozta be, mert asztalra téve kicsit billegett, és kényelmetlen volt gépelni, gondolta szól, hogy nézzük már meg, mi baja lehet.... hihetetlen, hogy milyen userek vannak. Ennek tükrében egyenesen csoda, hogy hol tart az emberiség, mert ezek alapján már rég ki kellett volna halnia.
-
2018
senior tag
Rog strix scar 17 full review. Elcsabultam, jön nekem is egy 5800h-s procival. Az erősebb procival szerelt változatra folyékony fém pasztázást mondott az egyetlen unboxingos videón a gyerek.
-
Ubul86
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
aztmindenit, az a 2. kép

mondjuk nálunk telefonban volt hasonló, huawei p30-as, apósomé volt, konkrétan úgy felfújódott az akku, hogy kipattant hátulról a telefon. Először mondja asszony, hogy jó ez még, pl Xiaomi kamerán nézni a gyereket, mondom f**t, még felrobban
szóval repült is a megfelelő helyre -
-
válasz
hercii
üzenetére
Én szétkapnám azt a gépet, ha 50% körüli az akkud. A G5 egyik tipushibája, hogy felfújja az akkumulátorait. Már ennyi felfújódás is okozhat problémát az energia ellátásban és kritikus lehet; AZONNAL LE KELL CSERÉLNI

Ne várd meg míg időzített bomba lesz belőle:
Az ilyen már bármelyik másodpercben lakástüzet csinálhat. -
hercii
csendes tag
válasz
gago1975
üzenetére
Sajnos gyanúsan kevés a táp(130w)
Mostanában jött elő ez a probléma fifazas kozben kb 4 óra után, hogy kiírta lemerül.(tvre kotve FHD) az akku 56%korul van talán, aida szerint, ami vicces, tekintve, hogy kb sose hasznaltam akkurol csak hálózatról...direkt kimeltem. A hibrid mód gyanúsan nem kímélte gondolom, és mostmár hamarabb lemerül, hogy sokszor"használtam ". -
válasz
FőDudu
üzenetére
Szerintem nekem van a "legrendesebb" gépem a cégnél. Fújnak is a kollégák miatta
Most a második gépem egy 15 MBP TB. Szerintem annál jobb notebook nincsen a világon.
Tényleg 10-12h üzemidő, totál csendben csinál mindent és villámgyorsan. Csak nem dugtam el az asszony elől rendesen és behúzta magának, most alig jutok hozzá
-
válasz
vakablak93
üzenetére
Ahogy elnézem pont egy szegény CLEVO-ra akarszották rá ezt a monstrumot.
Egyébként nem olyan drágán lehet kapni USB-C-s külső kijelzőket, Azokból és némi csuklópántokból lehet építeni ilyesmit házi megoldásban.... Jerry elég jó barmolásban!
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
Erre nagyon egyszeu a megoldas: adjon a csoportvezeto 'rendes' gepet.
Razerre van Dbrand skin, az a palmresttol kezdve a fedlapon at az aljaig mindent tud takarni.
Nalam csak a vilagito logo nem kell.Nekem is van ceges, elo se veszem. 1040G6.
Nem is eossz gep, nem is olcso, de nem egy kategoria a ketto.Amugy is a Covid miatt nem dolgozunk, igy meg aztan foleg nincs ra okom.
Ceges dolgok elmennek Google okoszisztemaban, Macen pont jol elment a Parallels alatt egy VM ha netan VPN kellett valami specko wines alkalmazassal. Amugy VPN-en belul van RDP eleres, szoval meg a VM sem lenyeg.
BYOD eleg jo lehet a Razer Studioval is. Arra Dbrand Skin sem kell, nem mellesleg a Mercury White nem lesz ujjlenyomatos.
Alienware tetszik, foleg a feher verzioban kek vilagitassal faxa - de sulyban mar szerintem sok lenne.
Szeretem a vekony es konnyu gepeket.
Ahogy mar irtam, szamomra elkepzelhetetlen a kollega G751JY laptopja. Nekem az egy monstrum.Most hanyatt fekve a 2 kilo alatti MBP meg kenyelmesen tarthato a terdemen (tartani kell, kulonben lecsuszna) - az also ventik miatt a Razer mar neccesebb. Meg minden mas is. Kelleni fog valami tarto az agyba, kulonben megfonek a takaron.
Sok kijelzos megoldas kb naponta szembe jon a facsen.
www.offiya.net Nem is draga, programozoknak jol johet. -
vakablak93
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Ez most egybe van az egész? Ez egy noti a rengeteg kijelzővel? Ez valami egyedi cucc, vagy ilyet venni is lehet?
Elfogadnék egy ilyet 
#58108 FőDudu : szerintem te nem értesz valamit, a gémer notikból az a csili vili ami nem gémernek hanem valami puritán üzleti koppincsnak akarja magát álcázni, szemét meg az amelyik nem bír a hardverrel és trottyol.
-
válasz
FőDudu
üzenetére
Hát... azért gamer noti topicban fikázni az RGB-t...

Egyébként is, az egy opció, ki lehet kapcsolni.
Anno én is húzodoztam tőle, de ma már jópofa dolognak tartom, ha nagyon hivatalos munkába viszem a gépet akkor kikapcsolom. Különben senki sem mondaná meg, hogy "Sheldonos laptopom" van

Az USB portban meg az MSI a király:
Ezt is elsőre, borzasztó bazári dolognak tartottam, de aztán rájöttem, hogy baromi jó dolog!
Főleg amikor a qrva LAN portban nem meg a pendrive-om:

Ami az üzemidőt illeti, nekem olyan 4-4.5 órát ketyeg el az i9-el, OLED-el, RAID-be kötött 981-esekkel a gép. Ami azért szerintem nem rossz. Azért írtam ilyen szűk határt, mert valóban kiegyenlítődik az akkuidő; netezés/munka alatt, jobbára világos felületet néz az ember; ilyenkor a hardver nem annyira dolgozik; amikor meg tartalomfogyasztásra használom, akkor fekete a felület, viszont a vas jobban dolgozik.Szerintem imádnád
Én is imádnám, főleg ha lehetne kígyós gépem, de én az ufóknak dolgozom, és amikor ideiglenesen Zephyrus-om volt, annak sem örült a csoportvezető...szerk:
találtam neked egy optimális gépet:

Visszafogott dizájn; sehol semmi RGB csicsa
Ahogy elnézem azt a járdalapot; tuti a 12 órás akkuidő
És ezeken a monitorokon minden IS! elfér ami kellhet a boldogsághoz
Összecsukva egy kicsit odalesz az ergonomia de valamit valamiért
(bocsi a trollkodásért, de most futottam rá a neten erre az agymenésre
) -
FőDudu
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
En ugyan Eurora gondoltam, de Forintban ja.

Megfordult a fejemben ( az elado is rendes), az legalabb tenyleg nem egy vilagitos gamer gep.

(hogy is irtam anno? Csilivili gamer szemet?)
Marmint azon nem vilagit a Razer logo sem

Es nem zold az USB port sem. Kicsit uzletibb a kinezete.Viszont az uzemidejet durvan csokkenti a 4K kijelzo.
Barmennyire szep is az a kijelzo. Nincs benne 2 SSD foglalat. Valoszinuleg bejonne a minosege. Lehet imadnam.Viszont mostanaban 6-7 orakat netezek tolto nelkul. Repul az ido. Vagy fejhallgato vagy fulhallgato es kozben lehet mindenfelet csinalni amit eddig kevesbe tudtam.
Covid, 4 honapja itthon vagyok, dolgozni nem kell.
Szoval a lakas minden reszet bejarom a laptoppal.Fajna ha az uj gep nem tudna legalabb 5-6 orat wifin netezni. Kisebb felbontasu advanced Razerek tudjak.
Oled 4K meg lezabalja az akkut.Szoval mar ott tartunk hogy kell egy asztali konfig es egy netezos laptop. Acer Orion 3070 es egy uj Macbook Air pont annyi mint a Razer Studio.

Hoppa...
Holnapra (vagyis ma reggelre) kitalalom megvegyem-e.
Valaszt igertem az eladonak. -
válasz
vakablak93
üzenetére
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
Van ra 2 ev gari?
Parszazzal tobbert ott a vadiuj Razer Studio Edition 2 ev garival (a hardverapron) - es annak a kijelzojerol valoban odakat zengenek a tesztelok. Mind.
No meg abban RTX 5000 a quadro - ami ugye nekem semmire nem jo. De biztosan van aki ki tudja hasznalni.
Nekem kicsit tulloves lenne. Mindketto.
-
válasz
vakablak93
üzenetére
Látnád a SAMSUNG AMOLED-es AW-t... Az még erre is ráveri a köröket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- E-book olvasók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bebiztosítottam magam vagy 20 évre), hát lehet volt valami difi az akkori 980m kártyámnál, bár kétlem az 100W mellett el volt.....kb ugyanott vagyok. 120-130W még ok a laposomnak, habár itt azért már szív az akkuról, de normális tempóban. Efölött akár 1 óra alatt lemerít kritikus értékre.

Köszi és én is köszi!
Muerte