Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Volt acer V nitro-m egy hetig. Megsült, throttlingolt. Volt egy g752-m egy óráig, azt hasznaltan küldték, és akcióban nem tudták cserélni, csak ha postázom. Nem postázok laptopot, pénz vissza. Volt egy dell 7577, az hasznalt is volt, meg erdekesen selejt is volt, meg fagyogatott is, meg a billentyűzet is gaz volt.
Ezekre valasz egy vadonatúj G752 akcioban a digiprime-tol.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Az a nagy mázli,hogy te ajánlasz itt gaming gépet-de lehetne máshogy fogalmazni...
Vak vezet világtalant!
GL Asust ajánlani játékra??Pláne 980M-el!!
Még "lightosan" sem fog sokat bírni! -
válasz
hszilard666
üzenetére
Hál'isten! Megjött a sütnivalód

-
TheNewDawn
addikt
Nagy mázlid van és igen, mindenképp. Mármint 1050ti re 350 et költeni brutál pénzkidobás és pazarlás lett volna. Kb 3 lehetőséged is van szerintem :
1: Veszel egy 980m es kártyával felszerelt Asus Rog Gl502 őt
2: Egy Dell 7577 et 1060 as kártyával
3: Egy Lenovo Y720 at ( szintén 1060 assal ha lehet ne a Max Q s verziót )Mindhárom gép fényévekkel jobb a Dell 7567 hez képest teljesitményben ( + 50-60% ) és csak kb 20-30 at kell rátenned a 350 re.Ill ott van még az Acer Aspire Nitro is, de azt abszolút nem ismerem, szóval ajánlani sem merem, nem tudom mennyire jó a hűtése.
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Karácsony előtt sikerült vennem egy videokártya hibás dell 7567-et (i7, 1050ti) modellt. Amit visszaküldenék, de pont nem tudják cserélni, mert készlethiány van belőle így levásárolhatom az árát.
Szerintetek érdemesebb lehet másfele nézelődni? Asus Rog, Predator vonal vagy maradjak a Dellnél?
A keret 350k környéke.Előre is köszönöm a reakciókat.

-
törölt tag
Szerintem mindenki tök részeg.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir
üzenetére
Eltoltam a linket, ez lenne a beszámolóm.

-
Dhampir
félisten
válasz
TheNewDawn
üzenetére
A bolti kóstolás során hörpintettem először. Akciós volt (talán év végéig az is marad) körülbelül 259 Ft a CBA-ban, persze még így sem olcsó, viszont nagyon finom, egészséges ital. Legalább az életben egyszer érdemes lehet megkóstolni.

Más; legutóbbi hozzászólásom képernyőképekkel fűszerezve, egy kis játék HP ProBook 6570b üzleti notebookon. Szexepilje, hogy Ubuntu Linuxon fut a Windowsos Steam is (PlayOnLinux programmal feltelepítve) a natív Linuxos mellett, a játékot az ily módon Linuxra telepített Windowsos Steam futtatta.
-
bandras54
aktív tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Msi gs63: 17,7 mm
AW 15 r3: 25,4 mmA téves információk elkerülése végett. Olvasd végig nyugodtan a hizzászólást.

-
NTonee
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Jah, az a ge63vr lett volna, csak állandóan keverem. Ge, gs, gt, gl... a franc se tudja már követni
-
Rexton
tag
HP Omen 15(az új verzió) 7700HQ-val, ha AIDA64 CPU stressz tesztje nem megy 60 fok fölé, az gondolom jó? Vagy a trial verzió nem terheli eléggé a procit?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
Köszi, sajnos a nemsokára felszabaduló tárhelyem már le van foglalva előre, a Final Fantasy Stormblood ill a 2-3 hónapon belül megjelenő ( mármint PC re ) Final Fantasy 15 nek,
És hátha lesz majd PC re Horizon Zero Dawn is
Vagy ki tudja, talán még a Fade to Silenceből is lesz majd valami nemsokára.
A Csiki Sört majd 1 éve iszom néha, tényleg nagyon jó, csak ez a hazai 350 ft os ár valami brutális
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Van rá megoldás, de az inkább az agóniájának az elnyújtása, csak idő és nyúzás kérdése, hogy mikor fog térdre rogyni.
Javítottam már jó párat belőle, egy volt ami már menthetetlen állapotban volt, de abba belematattak előttem. -
törölt tag
válasz
Balázzs
üzenetére
Már rövidre zártam, csak várnom kell január 9-ig, akkor nyit a digiprime.
Biztos jó ez az msi, de csa 15,6-os, nincs magyar billentyű, drágább is, mint a G752 (bár van ssd is benne), és sztem nincs számla sem, meg így a garancia is kérdéses - ha valaki ráér ezeket tisztázni, és pont ilyesmit keres, jó vétel lehet. Éncsakszótam.
-
törölt tag
https://hardverapro.hu/apro/uj_msi_gs63vri7-6700hq16gb_ddr4_1060_6gb_2tb_hdd_256gb_ss
Ezt találtam, ha valakit érdekel. Nekem nem lenne ehhez most energiám... Pestre utazni.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
üzenetére
A saját MSI laptopom hasonló használati feltételek mellett idén nyáron adta meg magát ( 10 év után ) míg öcsém anno kb elsőnek vett akkoriban gamernek számító Dell Inspiriont, i7 3700 as proci, és ha jól emlékszem 660m es kártya ( utóbbiban nem vagyok biztos de vmi ilyesmi ) és picivel több mint 4 éve működik minden hiba nélkül.
-
törölt tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Bejöttem dolgozni kicsit. Mi várt az asztalomon? Az egyik kolléga tudta, mire lesz szükségem

Csíki megvolt. Nem rosszak.
---
A G752 hány évet bírhat ki? Tudom, hogy ez így változó, de találgatni lehet azért. Tegyük fel, hogy átlag napi 3 órát fog futni. Ebből legyen napi 1 óra game.
Ja, elfelejtettem: Ha monitorral használom, lecsukva, az a G752 esetében gáz? Nyilván gázabb, mint kinyitva, mert a billentyűn át is távozik néhány Celsius, de nagyban bafolyásolja az élettartamot, vagy nem nagyon?
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
A 870M es blade et, még KillHates kapitány sem tudja megmenteni a haláltól? Találtam egyet ebayen 180K ért. I7, 870M. -
Dhampir
félisten
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Ha újból lesz szabad tárhelyed és érdekel; tölthető a Lost Alpha DC v1.4005.

(#19743) workdontplay
A Tiltott Csíki Sört is kóstold meg, ha eddig kimaradt (mellette még többféle is létezik ugyanattól a manufaktúrától). Nagyon finom, forrásvízzel készül.

-
gengfeco
csendes tag
Hali tervezek laptopot venni.
Az lenne a kérdésem hogy mit gondoltok a Lenovo Y510p gépről?
Már ez kevés a mostani játékokhoz full hd ben a 750 sli?
A másik opcio a y50-70 gtx 960nal de ha nincs nagy különbség maradnék az olcsobbnál
-
törölt tag
Lehet, hogy valami szavazásféle jobban sikeredne, de ha mindenki leírná egy hsz-ben, hogy mennyi idős a gépe, választ kapnék, illetve betekintést nyernék a statisztikába. Az enyém 0 perces lesz január 9-én. Komolyan érdekel az átlag vas-kor.
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Olyan vagy, mint anyám. Elmegy 3 busszal a Pennybe, mert olcsó a tejföl. Odaér, rájön, hogy összesen 3 doboz tejfölt akcióztak le, és az akció előtt elfogyott. Erre mindent megvesz, amire nincs szüksége, csak mert akciós. És aztán kioktat engem, hogyan kell spórolni.
-
kirjak
aktív tag
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Attól hogy megveszed nem kell egyből mindet letölteni.
-
TheNewDawn
addikt
Emberek, na ebbe a csapdába ne essetek mint én.... Lassan vége a karácsonynak, és előtte szerintem nagyon jó áron szereztem dolgokat, meg black fridayen is, mi több, úgy érzem az ajándékválasztásaim is ültek, de közgazdászként ( még ha most átmenetileg tanítok is de akkor is pénzügyes tárgyakat ) picit ég a pofám mit művelek, tudjátok , a STEEEAM

Kb kimerítettem az 1 giga hdd tárhelyet, és telepakoltam szegény Lenovomat olyanokkal, amiknek kb 70% ra soha az életben nem lesz elég időm/kedvem, de megvettem, csak mert occcsóóóóó....
Merthogy egy Deus Ex mankind divideot nem hagyunk ott mikor 50 euró helyett 7.5
Vaaaagy egy Ghost Divisiont mikor 50 helyett 15. Vagy endless space 2 őt hasonló árért... És még kismillió tök jó pár éves játékokat ilyen 30 helyett 5-6-7 ért
Csakhát.. sok kicsi sokra megy 
-
törölt tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Nagyon szerencsés vagy. Sorozáskor lealkudták a napi 2 dobozt 1,5-re, hogy legyen mégegy "A" kategóriás katona. Ez 23 éve volt. 18 évesen ennyit szívtam.
Amúgy te milyen játékokkal játszol? Azért kérdezem, mert az az acer szimpatikus volt a döntésem előtt is. Mire elég - érted. Vannak adatok, de én így két laptopot bepróbálva úgy gondolom, a személyes megtapasztalás az igazi. A 7577 pl papíron elbír mindent, és a hőfokok is jók, de mégsem volt az igazi.
-
maximilian4
addikt
-
törölt tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Igen, sejtettem, mondatm is az eladónak, hogy kösz, de nem fogok többet szánni rá a közeljövőben.
---
Neked akkor anyagilag érné meg piálni. Most karira söröket kértem az asszonytól. Kaptam párat a legdrágábbakból. Kezd fogyni.
Cigit rakd le. Egy egyszerű e-cigaretta neked kiváltaná azt a napi két szálat, csak nehogy magával sodorjon az is. Néha egy miniszivar (pl moods) pótolja az égetett dohány iránti vágyat.
-
törölt tag
válasz
Muerte
üzenetére
Naigen.
Amióta az eszemet tudom, lenyűgözött a belsőnézetes harci szimulátor. Ilyen az agyam. Én szerettem katonának lenni is. Még a teszteket is úgy töltöttem ki, hogy őrkatona legyek, és ne híradós, vagy írnok. Nekem ez a kikapcsolódás, a pihenés. És ha lehet, minden részletét szeretném élvezni egy-egy fps játéknak. Sajnos nem sok időm van rá, de most majd szakítok. A gyerek miatt hegyet mászni már nem tudok, és jön a másik is... a bakancsomat befogtam dolgozni. Nem marad más, mint napi egy óra hangulatos lövölde. Ezért nem elég nekem egy latitude, vagy precision. Szükségem van rá. És csendben mindig arra vágytam, hogy ezt egy laptopon csináljam.
Egy PC-t sokféleképpen el lehet helyezni. Akár a falra rögzítve. Lehetne PC is a választásom. Mégsem. Nem csak technikai okai vannak, hogy gamer laptopot akarok. Szerintem ezt itt a többség érti.
---
Ja, igen. Néztem ezt a x-x gamert. Kifejezetten szimpatikus, hogy hátul is vannak portok. Ahogy látom, az újabb felső kategóriás asusokban hátul is vannak dugaljak. Ez újdonság? Ez lesz a trend?
-
maximilian4
addikt
válasz
üzenetére
Intel 8-as szériás i7 procit nem fogsz kapni 980m erősségű gpu-val 350-ért. Ha csak a 6700hq és 7700hq közötti különbséget nézzük, akkor nem hozott túl sokat az új generáció. A 8. generációt viszont nem vágom milyen újdonságokat rejteget. De ha erős 8. gen.-es intelt akarsz egy közepesen erős gpu-val, akkor szerintem még azt is vedd számításba hogy erősen gyűjtened kell a mostani kerethez.
Én azért nem iszok mert, mert a szervezetem mondhatni nem tudja lebontani az alkoholt, vagyis letudja de sokkal lassabban mint a normál emberé. Szóval ha berúgok akkor garantált a napokig tartó másnaposság és rosszullét. Szóval max. 1-2 korsó sör belefér, de se erősebb, se több.

Viszont a szerb barátom hozza nekem a marlborot, így legalább azt megúszom olcsón. Kint 700 valamennyi, én 800-at adok neki, de tudtommal még mindig 400 forinttal olcsóbb egy doboz mint itthon. Mondjuk nekem 1 doboz 2 hétig elég. Napi 1-2 szálat elszívok evés után, mert jól esik teli hasra. -
törölt tag
Amúgy iszik itt valaki rajtam kívül?
-
törölt tag
Apropo, várakozás. Azt mondák nekem egy helyi boltban, hogy ne vegyek semmit, várjam meg a 8-as intel szériát. Legyintettem egyet, de nem tudom, igazuk volt-e. Várni nem tudok, de vitaindítónak ez is megteszi.
-
-
Pocok256
veterán
válasz
Muerte
üzenetére
Abu amd maszlaga pont annyit ér mint amennyit évek alatt bizonyított

A piacot egyelőre az nvidia diktálja és diktálta, na meg az intel az, hogy az amd mit marketing bullshitel az senkit sem érdekel. Ha zöldek ráfognak tenni 32 gb vramot a krátyára az bizony ki lesz használva mert meg lesz támogatva klellő pénzzel, hogy ki legyen

-
Muerte
Topikgazda
válasz
Pocok256
üzenetére
Ez egy baromság az egész

Abu85:
"Ahol igazán számít a HBCC azok a 8 GB-nál több VRAM-ot igénylő játékok (nincs ilyen), vagy a Shadow of Warhoz hasonló, rossz streaminggel működő programkódok. Még ha van is elég VRAM-od, akkor is elszenvedi a hardver a programkód problémáit, amire a HBCC immunis."Csak a szokásos piros vs ződ téma,szó nincs itt olyanról hogy majd az újonnan megjelenő játékoknak 32GB vram-ra lenne szükségük,de ha lenne is,akkor pótolni fogja a rendszermemóriából.
Kb.olyan hype train ez is mint már vagy 3.éve tartó: majd a DX12 meglássátok elhozza a kánaánt,oszt azóta is csak hozza és hozza folyamatosan,kár hogy én nem vettem belőle észre semmit
-
Pocok256
veterán
-
Muerte
Topikgazda
válasz
üzenetére
Erőre tök ugyanaz mint 980M 8GB,csak az Asus lespórolt 4Gigát,annyi hátránya lehet a 8Gigással szemben,mint amit pocok írt fentebb,de nálad multi fps-ben a büdös életben nem fog elfogyni a 4Giga vram,meg különben is mikor egy játék már 6-8giga vramot kérne oda eleve kevés lenne a 980M ereje normális futtatáshoz.
-
törölt tag
válasz
Muerte
üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy ebben mi van. Mert ez 4 GB-os, de ezek szerint nem az, amit linkeltem, mert az alapvetően asztali csip.
A notebookcheck csak a 8 GB-ost elemzi, legalábbis én nem találtam mást ezeken kívül. Az Xotic PC tesztje azért nem hihető, mert tévesen egy 8 GB-os kártyára hivatkozik, bár valószínűleg a 4GB-os kártya volt benne, mert még panaszkodtak is, hogy spórolt az asus.
Összevetve viszont a Xotic PC
és a
Tévesen hivatkozott GTX 980M (8GB VRam)
Game FPS értékeit, azonosságok vannak (Batman: Arkham Knight; Fallout 4; Thief, stb.)
Tehát vélhetően igazad lesz, miszerint hasonló teljesítményűek 4 és 8 GB Vrammal is.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Pocok256
üzenetére
Attól még nem lesz erősebb a nyócgigás clock to clock a 4Gigástól.Ha kifut a vramból az megint tök más téma,de nem is erről szólt a kérdés lényege ha vissza olvasol a kezdetekig

A 4GB-os asztali 980 Clevokba rakott változatát hasonlította össze véletlen workdontplay a sima 980M 8GB-tal,és nem értette hogy miért kap több fps-t a 4Gigás,mikor az két különböző kártya.120W vs 165W,cuda stb. -
Pocok256
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
Mrguba
üzenetére
Ebben az esetben elnézésedet kérem! Mentségemre szóljon, hogy valóban félreérthető volt.
A gond tényleg az, hogy vannak játékok, amik bőven nagyobb terhelést löknek a gépre, mint egy superposition bench. Sajnos ezért nem sokat jelent egy ilyen tesztben mért hőmérséklet. A pontszám meg csak farokméregetésre jó.
Egy jó paszta viszont tényleg sokat segíthet. Az említett nth1 10fokkal rúgta lejjebb nálam egy alien 15 r3 fűtését, ami még így is kazán. Most vettem egy vödör kryonautot, amitől remélhetőleg tovább javul. Sajnos viszont vannak olyan gépek is, ahol annyira gyenge a hűtés, hogy még ha a fagyasztóba ül be az ember, az sem használ. -
törölt tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Mindenképp érdekelne ,mert bár a későbbi egyszerűbb bővíthetőség miatt vettem csak 1x8-al és bár most nem volna több ramra szükségem de ha ennyire erőteljesen hátrányos akkor inkább most megveszem nem várom meg amíg komolyan kéne a nagyobb mennyiség.
Előre is köszönöm a választ, sokat segítenél vele.
És minden topiklakónak BOLDOG KARÁCSONYT kívánok. -
-
törölt tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ennyire érezhetően visszafogja még kevesebb memóriához képest is? Ráadásul egy 16gigás modul minden csak nem olcsó, ez nem igazán tűnik jó üzletnek így hogy egy akkora moful árát hozzá is adhatjuk az árhoz...
-
válasz
Muerte
üzenetére
Tudom, hogy csont ugyanaz a két GPU (még revízió számra is) de mégis fennáll ez a jelenség. Szerintem nem is annyira driver/CPU/winfos konstelláció lesz ott a különbség oka, hanem inkább a VGA BIOS-ra tippelek, hogy többet vacakolhat a címzéssel. Ez már régóta felmerült; már anno a GTX9602GB vs 4GB kérdésében is) és akkor sem tudtunk konkrétan a végére járni, hogy miért van

Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kerékpársportok
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ÁÁÁÁááááá.... b@szki! Ezen felnyerítettem!
A család meg csak néz, hogy mi lelt!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem jó ötlet.