Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
KillHates
üzenetére

(#19994) Angel2014
Nekem még semmi, habár az nem is csoda, valamint családi körben sem volt velük gond, viszont tudok a honi Lenovo fórumokról barbár történeteket is.
(#19995) KillHates
Az Asus által alkalmazott forraszanyagtól tartok, de csak "mendemonda" miatt; állítólag az átlagosnál hamarabb megadja magát. Nem vagyok szervizes, de egy javító mesélt nekem efféle dolgokról, lehet, ámbátor lehetséges, hogy ez nem általános, sajnos azóta nem futottam össze szakértővel.
Az biztos, hogy sokan ajánlgattak másoknak régebben egy típust (K501), amivel a visszajelzések alapján nekem erős fenntartásaim voltak, és ez be is igazolódott. Jobban főleg azoknak érte meg, akik még regisztrálhattak az akkori promóciós pénzvisszatérítésre.
Jó lenne, ha nem visszacsomagolt, leharcolttól kellene tartani...

-
válasz
maximilian4
üzenetére
A MBP teljesen másra való:
75%-ban a sznoboknak villantani
25%-ban dolgozni
Egyébként elképesztően profin összerakott gépek. Nem csodálom, hogy arany árban mérik őket!De egyébként lehet velük játszani is;
Win10 install
és egy tundebolt-os e-GPU
aztán mehet is a gyepa!Ha nem megy a GPU a vas belsejében, akkor a hűtése egészen kordában tudja tartani a 4860HQ-t.
De ha belendül a GT750 is mellé, akkor Windows alatt hamar előjönnek a gondok, a Makkos persze azt hazudja szemrebbenés nélkül, hogy minden rendben, de ha monitorozod akkor az a 86 fokos CPU ami szerinte oké, az már trottyol olyankor rendesen!
-
Dhampir
félisten
Srácok, mit ajánlanátok mindenes gépnek, időnként játékra is, ami nem kerül fél millió forintba, és 1050 Ti-nél nem gyengébb videókarija van?
Ez az Y720 amúgy nem rossz gép, általában kedvelem a Lenovo gépeit, a hazai IdeaPad/Legion szervizét leszámítva. :-(
-
kirjak
aktív tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Ilyet ne vegyél soha! Iszonyú nehéz a versenytársaihoz képest(ha opc). A többi része nagyon rendben van nekem.
-
buherka
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Én hiszek neked...ez nem vitás.

De inkább azon van a dilemma, ha nem adj isten garizni kell a notit mondjuk venti csere, vagy alaplapcsere. Akkor megbontják és ott lesz az a levakarhatatlan megkeményedett higany trutyi. Ők nem fognak smirglizgeti, meg vakargatni, meg polírozgatni, ez hétszencség.Szerintem úgy visszadobják a gépet mint a huzat...

Nekem még 2 év garim van a Predatorra, de nem szivesen buknám be.
-
Pocok256
veterán
válasz
buherka
üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy a folyékony fémet nem kell 1 év múlva levakarni az bőven el van rajta jó esetben 2-3 évig is.
(#19973) Angel2014
Azért van mert ahogy te használod nem terheli a géped hidd el ha én hasznánám aida nélkül is felforna.. Eresssz rá egy kis 1080p 60 fps obs streamet meg egy bfet háttérbe két full hd twitch streamet a másik két moncsin a fő kijelzőn meg mehet egy bf vagy akár egy ow is és akkor máris látni fogod hogy lefőtt a kávé, hidd el aki tényleg hardcore játékra használja a gépet annál letrottyol a nagypapiknak meg nem
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
-
maximilian4
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A COD WW2 nem a legmegterhelőbb játék. Viszont nekem a VX magasabb hőmérsékletet produkált egy BF'1 multi alatt mint aida stress teszt alatt. Mikor azt értjük hogy játékok alatti hőmérséklet nagyon nem mindegy hogy milyen játékok alatt.
-
válasz
Angel2014
üzenetére
GT75VR legmegterhelőbb játék alatt is max 80C CPU 4.3 Ghz-re húzott CPU-val. ha viszont Prime95-öt ráeresztem akkor másodpercek alatt 90C fölé mászik.
El kell dönteni, hogy elég-e az, hogy a legmegterhelőbb játék alatt is normális a hőmérséklet vagy az is fontos, hogy szintetikus teszt alatt se trottyoljon?

-
válasz
Angel2014
üzenetére
Nehéz megértenem az autóm működését;
-megyek a városban, látom, hogy sárgul a lámpa, odalépek, kilő az autó és még eljátszhatom a "rasszista autóvezetőt" nem fog fogyasztani 40 litert
-megyek az autópályán, megy a külső sáv 100-al, de látom, hogy a távolban ballag pár kamion, bemegyek a belső sávba, megrúgom, gyorsul rendesen 130-140-re, hogy ne toljon le az X6-os BMW-s és nem fogyaszt 40 liter
-itthon áll a kertben az autó, beindítom, ráteszem a téglát a gázpedálra miközben üresben van. Ugat a motor tiltáson, forralja a vizet, bekapja az 50 litert is pedig nem megy sehová közben!
Könyörgök használjátok arra a gamer notit, amire ki van találva, azaz játszatok vele jókat! És inkább magatokat kínozzátok az edzőteremben!

-
válasz
Muerte
üzenetére
Itt is polírozás lesz a vége, ha minden igaz.
Ha jól tudom a rezet nem lehet ötvözni az alumíniummal, csak az ónnal=ez a bronz, a cinkkel=ez a sárgaréz és a nikkellel= ez az alpakka (kamu ezüst)
Mivel mindegyik drágább fém és rosszabb hővezető ezért nem hinném, hogy bármi érdeke fűzné a fillérb@szó gyártókat, hogy a fenti ötvözeteket használnák, úgyhogy gyanítom, hogy a hűtésben tiszta (azaz ötvözetlen) rezet használnak!
-
TheNewDawn
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Tényleg kíváncsi vagyok amúgy, mennyiért mennek el a 3-4 hónapos használt notik, könnyen lehet, hogy én is megkapnék akár 240 et is a Lenovomért, mert máig nemigen látni ennyiért 1050 TI vel felszerelt notit.
Ez esetben ugye csak 9k lenne a bukó rajta. Most amúgy én is elgondolkoztam, főleg ha még sokáig lesz akciós 340 ért az a bizonyos nemrég linkelt Y720.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
KillHates
üzenetére
Hm..az nem lenne baj hogy megmarja a felületet,de ha már lyukat is mar a hűtőbe az nem fasza.
Bár nekem már afelől is kétségeim vannak,hogy milyen tisztaságú rezet használ az AW,mert tiszta rézbe nem hiszem hogy lyukat fúrhatna.
Én az enyémet régen Liquid ultra-val csináltam,megmarta a hűtőt,de fel tudtam utána polírozni 1 órás munkával. -
buherka
addikt
válasz
KillHates
üzenetére
A rák megeszi ezt...akkor inkább hanyagolom. Nem cseszném szét a garis Predatorom hűtését.
Akkor maradok inkább a Kryonaut-nál. Annál nincsenek ilyen korróziós anomáliák. Azt mindig is le tudtam szedni maradéktalanul.
Amit hoznak hozzám gépet, az is garis...szóval akkor ott sem javasolom a használatát.Főleg ha még úgy megmarja a felületet hogy hullámos is lesz, akkor aztán valóban valóban nem éri meg vele szarozni.

(#19966) Muerte75...van mind a kettőben. Utánanéztem. Ón, gallium és indium keveréket használnak ezekbe a folyékony fém pasztákba. Legnagyobb része a gallium és az úgy néz ki rettentő agresszív a fémekkel szemben. Főleg az alumíniumot imádja és valószínűleg ahogy Te is írtad a rézben lévő ötvözeteket megtámadja.
-
válasz
buherka
üzenetére
Kapton szalaggal maszkolj, vagy olyannal ami hőálló a ragasztója. (van a gépjárműtechnikában is ilyen jellegű szigszalag!) A sima szigcsó nem jó, mert az összehúzódik, ha meleget kap!
Valóban szétmar mindent a gallium! Nem csak az alumíniumot marja meg, hanem a vörösrézbe is bele diffundál! NTonee-nak teljesen hazavágta a 15R3 hűtését! Vehet most szegény egy újat (de akkor már a 100W-osat veszi
) Tisztítás után így nézett ki a hűtése:
ami még nem lett volna baj, de hullámos is lett a felülete, valahol jobban bele mart, valahol kevésbé!
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Ha van egy kis forgó tőkéd,vedd meg az új lapost,a másikat meg kiírod-de amit szeretnél,az meg van,a másik majd elmegy egyszer-mert el fog,csak idő kérdése.
Emlékszem anno,mikor megjött az új G751JY,a másik mellé téve de szép is volt a 2 gaming fenevad. -
maximilian4
addikt
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Nyilván. Minél olcsóban adod, annál nagyobb esély van hogy hamarabb elviszik, de azért van egy határ.
echterion
Ezen ár alatt már csak sima 1050-es laposokat látok, vagy gari nélkül, vagy kétes külföldi garival, szóval gyanakszom nem rám céloztál.
-3 ezer vs -40 ezer -
buherka
addikt
Hoznak hozzám egy notit és újra kell pasztáznom. Kapok hozzá Thermal Grizzly Conductonaut-ot.
Folyékony fémet még nem használtam, bevallom őszintén. Nálam hagyják a maradékot a pasztából. Gondoltam újrakenem a maradékkal Predatort. Jobban utánanéztem a dolognak, és kicsit aggaszt a Gallium összetevő hatása. Szétb@sz mindent...amivel reakcióba lép. Szétzabálja az alumíniumot, a rezet meg megmarja és beleköt. Kicsit aggasztó...
Nem a rövidzárlattól tartok, mert a maszkolást azt tuti jól megcsinálnám, hanem attól félek hogy szétcseszi nekem is a hűtőmet...ilyen levakarhatatlan, smirglizni való szutyokkal.
Úgy is mondhatnám, hogy ennek már nyoma marad...keményen. -
echterion
nagyúr
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Dehogy függ ez ettől, felrakja új áron mínusz 3ezer és ha nem viszik el, akkor értetlenkedik, hogy miért nem viszik el, hiszen olcsóbb, mint a bolt.

-
TheNewDawn
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Hogy sikerül-e eladnod és megvenned a másikat

-
Dhampir
félisten
-
maximilian4
addikt
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Bocs, de ezt nem tudom értelmezni. Mi függ ettől?
-
Dhampir
félisten
válasz
maximilian4
üzenetére
Ez egyre olcsóbb, már sokan küldhették vissza.

(#19925) Muerte75
Lehet azzal, csak be kell állítani. Firepro M5950-el is jót játszottam az adott játékokkal.

(#19950) k-adi
Nemrég kitöröltem, de a kedvedért most visszaírtam.

-
TheNewDawn
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Hát ez csak attól függ, mennyiért hirdeted meg, vagyis mennyi bukást vagy hajlandó bevállalni emiatt.
-
maximilian4
addikt
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Meg is vagyok vele elégedve. Viszont a többiek tudják hogy régóta fáj a fogam rá és nagyon tetszik a cucc. Ha nem viszik el ameddig akciós a mm-ban, akkor maradni fog, ez nem kérdéses.

-
fm!
tag
válasz
üzenetére
Nézem is a gépet, de még mindig nem tisztázott, hogy a mostani Latitude 5580-at cserélik vagy visszaadják az árát.
Elvileg a DELL üti a disztribútort, hogy szóljon már oda a forgalmazónak, hogy vegye vissza a gépet, én csak annyit érzékelek, hogy 12.15-től van egy új gépem, amit nem tudok használni... 
-
törölt tag
Mindenkinek kösz mindent. Úgy gondolom, sokat tanultam, és bár sokba került (időben és energiában), megérte. Lesz majd valami laptopom, amivel esetleg lehet valamit megjeleníteni is, de nem most.
Holnapra kész a PC-m, a hétvégén már dolgozni fogok rajta.
Remélem, az én hibáimból tanulnak az új fórumtársak, rossz példaként fel lehet hozni a korábbi döntéseimet (vékony laptopok). Az Asus G752 valóban nagyon jónak tűnik, de a karbantartási velejárók ismeretében úgy éreztem, jobban járok egy PC-vel.
Az én döntésem az Asus G752VY, vagy a G752VM lett volna, esetleg a G752VT, ha spórolni akarok. Mind közül ezeket találtam a legjobbnak, az összeszedett ismeretekre és a hozzáértő fórumtársak tanácsaira támaszkodva. Tehát vegyétek úgy, hogy ezek közül vettem volna meg valamelyiket. Ezzel válaszoltam azoknak, akik jelezték, hogy érdekli őket a végkifejlet.
Legjobbakat!
-
dugo_
veterán
válasz
Bluesummers
üzenetére
Még a nézésébe is belefáradtam.

-
-
D@niel
addikt
köszönöm a válaszokat, januárban megy is bele a 4 giga ram

-
Rickeffe
aktív tag
Van valakinek a g752-höz hasonló I/O port kiosztású laptopja?
Konkrétan az a kérdés, hogy mennyire zavaró, hogy a lankábel, a jack/hangkábel és a betáp a jobb oldalon van ahol az egérrel is matatsz?
Nem tippeket kérek,
hanem gyakorlati tapasztalatot. -
TheNewDawn
addikt
válasz
D@niel
üzenetére
Nem lehet, már a videokártya is nagyon karcsú, de ilyen beállitásokkal még elmenne ahogy írtad, ( bár városban és zsúfoltabb helyeken akadhatna) de nem is az a fő baj, hanem a 4gb ram nem elégséges neki, és az az ami elfogy, és azért akadozik. Szóval ha veszel még 4gb ot, akkor valszeg megoldódik a dolog.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
echterion
üzenetére
Ha a 4Gigás verzió a 950M akkor nem bír kifutni HD felbontáson a vram-ból,de rendszermemóriából igen,bár ha a vinyó swappol az nem több mp-ig szokott tartani,ssd-nél meg nem igazán lehet észrevenni.
Igen a megoldás rá a monitorozás az tudja megmutatni mi a helyzet,lehet ez túlmelegedés miatti drop is,én inkább arra tippelek. -
D@niel
addikt
sziasztok,
(előre is sry, külföldi a bill)
konfig: i5 6. gen, 4gb ram, geforce gtx 950m karigta5 40-60fps-el megy az általam beállitottak szerint, aztán olyan 3 percenként van egy több mp-es megakadás, majd megint megy szépen a játék
feldobtam a cod4 remastered verziót, ebben 60-100fps között mozog a játék, és ilyenkor is néhány percenként van egy több mp-es megakadás
nem vagyok túl hozzáértő a beállitásokhoz, 1366x768 a felbontás, v-sync kikapcsolva, és médiumon van mindena gépen a kari driver legujabb
mitől van ez a megakadás?
másik kérdés még, hogy be lehet úgy állitani, hogy ne legyen ekkora nagy fps különbség? tehát, hogy egy -nagyjából- állandó értéket hozzonköszönöm

-
TheNewDawn
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Miért akarod lecserélni az Acert ? Úgy tudtam nagyon elégedett vagy vele

Ráadásul még ha pár hónapos is a gép, már tuti minimum 50-60 at lehet bukni rajta szerintem. -
TheNewDawn
addikt
válasz
üzenetére
PC ből én nem vásárolnák összerakottat, hanem saját magam válogatnám egyesével az alkatrészeket, meg később ugyanúgy is cserélném (minden egyes PC vel így tettem életemben és bevált )sokkal jobbat össze lehet rakni ennyi pénzből, vagy ugyanilyen teljesítményt jóval olcsóbban.
-
echterion
nagyúr
válasz
Bluesummers
üzenetére
Na, akkor kreten67 barátunk egyenlőre maradjon otthon, míg mindenki talál valaki mást, akit megpüfölhet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Annak a hutese nem ugyanaz, mint az vy-nek. Teszten ki is derül.. Meg igy is fasza, es gondolom tisztaba vagy vele, csak szoltam.
-
törölt tag
válasz
Muerte
üzenetére
Tiszta, es nem game-re kellene. En a muhelybe is keresek melos vasat. Mindenem haldoklik a benti pc is, a muhelylaptop is, a nappalis filmnezo laptop is.
Talaltam egy ilyet is, ezzel meg játszani is lehet https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_dell-xps-8910-225038-asztali-pc-core-i5-6400-8gb-1tb-gtx1070-8gb-vga-windows-10-1225688.html
Fm keresett precisoint, ő biztos örülni fog.
-
törölt tag
Várjá-várjá-várjá
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_dell-precision-m2800-6-notebook-15-6-full-hd-matt-core-i7-8gb-1tb-sshd-amd-firepro-w4170m-2gb-vga-1197959.html
-
maximilian4
addikt
Na újra 300k a g752 a mediamarkt-ban. Lehet az ami a kollégánál járt, de nekem akkor is nagyon tetszik ez a gép.
Holnapigmáig fel is rakom hirdetni az acert hátha elviszik és meg tudom rendelni. Ha nem, akkor véglegesen marad most már.
-
Alienware 15 R2 --> a tervezők menjenek a jó büdös k...a anyjukba! Ki volt az a redvás idióta, aki egy idétlen akkucseréhez minden eszközt le kell választani + monitort bontani + alaplapi szintig + még a redvás hangszóró kábeleket is szét kell szedni? Ez után már NEM marad a gépből semmi, csak az akkumulátor.
Há nóóóóóóóóóóóóórmááááááááááááááááááááális? Margit!
Végre megérkezett a túlvilágról az a rohadt akku. "Csak" másfél hónapot vártam rá. 0%-os, működik, perfekt. Szerencsére még nem kellett full szétbarmolnom a gépet, elég volt kívülről letesztelnem.
Na de ... most kell széjjeszedni.
Csak erős idegzetűeknek! --> jútyúb szeggyük szét a rohadt erkettős élienverünket
Ez az akku nagyon szánalmas. Aki egyetért velem, verjen meg egy DELLes munkatársat! Köszönöm!

-
válasz
Pocok256
üzenetére
Abból csakis 13-ast, a 15-ös egy betegágy!
Viszont a régebbiekből, meg pont a 15-ös az agyonüthetetlen a 13-assal vannak problémák. (persze az is elég ritka!)
Viszont az USB C mizéria miatt többször fenn fog forogni az autofelláció esete majd nálad!
Ha egy i7-est veszel majd akkor már spórolhatsz is mellé a Thunderbolt-os külső VGA dobozra is!
Vigyázz mert a mekkbúk finnyás és nem eszi majd meg Vinfos alatt mindegyiket! Makkos alatt meg felejtős normálisan használni az e-GPU-t. Meg különben is a makkos nem játékra való! -
válasz
üzenetére
Hallgass Muerte-re! Ne kísérletezz feleslegesen; megtette ezt már helyetted sok tuner, professzionális eszközökkel monitorozva az eredményeket, laboratóriumi körülmények között. Van fent a jutyúbon sok videó erről. Elég meggyőzőek!
Én még azért is parázok, hogy felbátorodsz és nekiesel majd a G752-nek, aztán meg majd vakarhatom ki a bajból.Egy híres mondás innét a PH-ról egy AW M18XR1-es újrapasztázásával kapcsolatban:
"ültünk a nagyinál és egyszer csak büdöset éreztem" by: Ursache -
válasz
üzenetére
Nagyon határeset. mert belső akkus gép és elég macerás a történet, mert úgy kell lehúznod az akku kábelt, hogy egy kis résen kell benyúlnod úgy, hogy a billentyűzet és a touchpad kábeleit addig nem húzod le amíg az akkut le nem húztad hátulról-belülről...
Meg a szétpattintás sem egy leányálom, már a G751-nél is komoly szerszámparkot igényel... -
kirjak
aktív tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
A legtöbb oldalon a ROG ZEPHYRUS és az AW R4 van kikiáltva a 2017 es év legjobb laptopjának. Pár helyen van még MSI GS63VR 7RG Stealth Pro szerepeltetve kézen fogva New Razer Blade Pro -val.
Nem egyezik a véleményünk. Megnéztem pár magyar tesztet laposokról és elég vicces volt ahogyan nyilatkoznak a bemutatott termékről. (pl. ejuronics )
Ha nem jártam volna a fórumon itt, jól össze kavarna a felhozatal. -
echterion
nagyúr
-
kirjak
aktív tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Ha azt mondja az asszony hogy vehetek "jobbat" többért akkor várok még picit. Az egy más tészta hogy érdemes-e vagy megéri-e. Valaki/k egyébként is kivárásra biztattak . Addig meg nyúzom az asztalit.
Ez csak ilyen vágy nekem, persze azért majd nyüstölöm is olykor ha eljutok odáig hogy megveszem végre.Van akinek az a heppje hogy sokat megvesz és egy se jó neki, visszaküldi. Nekem meg az lesz hogy elindulok megvenni de az asszony majd mindig felhív.

Az én feleségem egybként nagyon jól ráérez a dolgokra és sok klassz ötlet született már abból amiket ő talált ki. Ilyen pl. a "pipakupon" . (most ezt nem fejteném ki)
De hogy ne legyek innen kitiltva a szakmai jellegtelenség miatt még hozzátenném hogy nagyon ötletesen van a hűtése elhelyezve, halkan szív és nagyobb igénybevételnél sem trottyolja össze magát. Órákon keresztül sem veszít a cuflából ha turbózik, viszont elég gyakran kell pasztázni.

Találtam egy oldalt amit még nem láttam: íme , elég érdekes a lista szerintem .
Ui.: nem vagyok papucs
-
Dhampir
félisten
Milyen a jelenlegi aláírásom?

-
Freddycom
őstag
Ha bedugok egy type-c csatlakozós fülhallgatót a gép type-c portjába, akkor automatice a zenét fogja továbbítani a fülesbe? Aztán ha bedugom a külső HDD-t type-c to type-c kábelen keresztül, akkor meg megy az adat, mint a kisangyal?
-
kreten67
senior tag
válasz
buherka
üzenetére
Azt a kínai szart felejtsd el,mert törik mint az üveg.
Egy minőségi gitárpengető a notebook szétszedéshez sokkal hasznosabb.Az már egy másik kérdés,hogy a g752-nél hol van garancia-matricával
(kis sárga) leragasztva(én nem tudom),de a G751jy-nál 3db is van az alaplapot rögzítő csavarnál és a hűtésnél is ,így azt csak annak a letépésével tudod pasztázni. -
kirjak
aktív tag
Éppen úton voltam ezért a gépért amikor hív a feleségem és kérdezi merre járok. Mondom neki megveszem a laptopot végre. Mire ő, melyiket, mire én (linkelve) mire ő miért nem az élienveert , miért éred be azzal, mire én értesz hozzá (?) mire ő nem.

Majd azt mondja , édes várj még egy picit had évüljenek el kicsit aztán vegyél sokkal jobbat !

(Ezt azért mondta mert felvilágosítottam hogy ezt majd 2-3 évente cserélni kell hogy maradjon is egy kis értéke mielőtt eladom)
Először majd szét robbantam
de aztán úgy döntöttem bízok a női megérzésben max megveszem holnap ha ma nem sikerül nem laptopok nélkül álmodnom.Egyúttal szeretném megköszönni mindenki türelmét, azokét akiket felbosszantottam, akiket felhívtam és feltartottam, akiket privátban zaklattam stb.
Úgy gondolom elegendő lesz csak olvasnom a jövőben ezt a topikot és most már egyénileg is tudok informálódni + megvan minden mestör embörnek a száma is ha kell valami.Boldog újévet nektek, hűvös cpu és gpu-kat, erőt és egészséget !
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Laptop ez is,csak kicsit nagy 
Micsoda viszonyítás.

Elvileg a DELL üti a disztribútort, hogy szóljon már oda a forgalmazónak, hogy vegye vissza a gépet, én csak annyit érzékelek, hogy 12.15-től van egy új gépem, amit nem tudok használni...
(kis sárga) leragasztva(én nem tudom),de a G751jy-nál 3db is van az alaplapot rögzítő csavarnál és a hűtésnél is ,így azt csak annak a letépésével tudod pasztázni.