Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
-
-
Dhampir
félisten
válasz
whitemetal33
üzenetére
Inkább csak érdeklődésképpen kérdeztem rá, sajnos összeszerelést tekintve nem tűnik elég masszívnak rendszeres hurcoláshoz.
Nekem Nvidia-val is volt kisebb gondom, igaz, hogy csak egyszer (GTX 960M esetében), mert egyébként nem túl sok gépemben volt dedikált kártya, főleg Nvidia.
AMD esetében FirePro és a régebbi ProBookokban lévőknél a gyártó által aláírt HP driverekkel nem volt problémám, a Trinityre épülő Lenovo IdeaPad Z585A drivereivel sem.
Az újabbaknál a Crimson-tól kezdődően már néha instabil helyzet alakult ki, amit a gyártó is folyton változtatott, frissített, ámbátor nem követtem végig, ám ettől függetlenül az Y700-15ACZ AMD dual konfiggal végig tudtam játszani az instabil Lost Alpha-t is.
-
whitemetal33
tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Én a helyedben megkérdeznék vki olyasvkit akinek van ilyen kártyával notija. Én az amd mobilkártyáiban egyáltalán nem bízom, rengeteg bajom volt velük (megfelelő driverek keresgélése, játék nem ismeri fel a kártyát) nekem illetve ismerőseimnek. Ezért is váltottam Nvidiára bár tudom ebben az ársávban meg nemigen van azzal noti.
-
kirjak
aktív tag
Mi lett ezzel a fórummal?
( TheNewDawn )Marharépa szeletelést lehet venni pénzért vagy csak prémium fiókot ?

Ha egy márkának nem megfelelő a szervíze, hűtése stb akkor miért ne lehetne ne ajánlani ?
Majd ha megveszem az AW r4 -emet végre akkor visszajövök és csak azt istenítem ?
IGEN lehet
főleg ha az ilyen GL xyz képeket beteszitek. 
-
height
aktív tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Egy linket tudsz róla dobni melyik modell lehet ez ?
-
https://hardverapro.hu/apro/msi_gt72vr_7re_dominator_pro
[link]
Engem pedig ezek így hirtelen felrakják és már viszik is őket
Csak a 1060 nem tetszik de az idő nekem dolgozik remélem be esik 500 alá a 1070 is -
Angel2014
addikt
Na ez az új Battlefield 1 Jót raktam fel?
Majd 30 perc játék után 78 fok a max amire kient de visszaállt 60 fokra ...ez jó ha ez a BF 1? [link]
-
Rexton
tag
Ha egy notira rákötök egy G-Sync képes monitort, akkor azon működhet maga a G-Sync? A video kimenetek közvetlen az Nvidia kártyára vannak kötve?
-
height
aktív tag
Sziasztok!
mi a véleményetek az MSI notebookokról azon kívül, hogy piszok drágák, szóval ?
Jó laptopok a többi márkához képest ? -
NTonee
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Az előző gen 752 980m-el az tiszta sor. Én úgy gondolkodom, hogy árban elindulva a gl553-tól felfelé az első, amin már esetleg elgondolkodnék az a dell. Már ha csak a hűtési megoldást nézem, nekem azonnal megérné. Oké, billzet fos, kijelző sem egy csoda, de valahol engedni kell. 290ért inkább ez, mint az 553. Az meg ne legyen kiindulópont, hogy valaki kapott egy már 6x szétszedett/összeszerelési hibás használt példányt. Nyilván nem mind olyan. Belülről persze ettől sem várok többet.
A lenovo nálam (persze ez lehet, hogy csak nálam kizáró ok) a tmx miatt totálisan bukta. -
törölt tag
-
Ianbond
csendes tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Tudsz nekem ajanlani vmit akkor?
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4
üzenetére
Jah hát én az árukat sem néztem a GL-eknek,de 400-at egyik sem ér meg valóban,annyiból sokkal jobb alternatívák elérhetőek.
-
maximilian4
addikt
válasz
üzenetére
Ez a topik nem erről szól, szimplán ezért írom amir írok. Valaki kérdezte hogy játékra alkamas-e egy i5/1050-1050ti konfig, erre te írtad hogyha bf1-el játszik, akkor i7 only (ez idáig oké, bár ott sem volt szó róla, de figyelmeztetésnek simán fasza). Aztán jött a sok offtopic a bf1-ről, aminek semmi köze a topik témájához és a fene nem akart vele foglalkozni. Szimplán ennyi az egész. Aki meg ezzel akar foglalkozni az úgy is ott fog rizsázni a bf1 topikban, ami teljesen okés, mert annak ott a helye.
-
törölt tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Fogalmad sincs (nem is lehet) hogy pontosan kit érdekelnek, vagy kit nem a BF1 és az azt futtató hardver összefüggései. És az én felfogásomban egyáltalán nem off. Még akkor sem, ha a góré esetleg így gondolja. Ezesetben persze alkalmazkodom, de még nem szólt. Lehet, hogy a gaming notebook és az azzal futtatható game esetleg kapcsolatban állnak tematikailag.
-
maximilian4
addikt
válasz
NTonee
üzenetére
7567/7577 láttuk milyen minőséget képvisel. Semmivel sem jobb mint a többi budget. Ugyanolyan kompromisszum dús választás.
702/3 alá meg ha nem raksz fémet, ugyanolyan szar mint a többi gl. Ráadásul 400zé...vicc. Akkor már ezerszer inkább egy előző genes hardverrel rendelkező g752 980m-mel 350-ért.
-
maximilian4
addikt
válasz
üzenetére
Te vitázol itt a bf1-ről, fenét nem érdekelné amúgy, de legalább tedd már off-ba azt az istenverte hozzászólást kérlek.
Mirr Murr
Szerintem 240-ért simán jó vétel lehet ez a konfig. Ha lehet hinni a kolléga méréseinek (miért ne lehetne, feltöltötte), akkor az i5-tel elbír a hűtés, az rx560m pedig egy jó kis multimédiás kártya. Ha nem a TMX vinné a szervizt én nem gondolkoznék rajta, de így neked kell eldönteni hogy beválallod-e. Lehet hogy egy jó darabot fogsz ki, de ha javítani kell...akkor inkább irány KillHates mint TMX -
NTonee
veterán
válasz
Muerte
üzenetére
A 702-703nak már egészen más hűtése van. Igen, az már megüti a használható szintet, mondjuk cserébe jóval drágább is, 400 körül van. Ez a 250 körüli kategória még mindig egy halom fos. Az első, amin már el lehet gondolkodni, szerintem a dell 7567 és 7577. Ráadásul most egy kicsit be is csúszott az áruk 300 alá oprendszer nélkül.
(#20363) workdontplay:
Nem, a 702-nek pont ki van "vágva" ott hátul azon a részen. -
törölt tag
Az előző vitához még: Battlefield 1 teljesítményproblémákkal kapcsolatos tapasztalatok
-
Dhampir
félisten
válasz
Muerte
üzenetére
A nemrég megvett Kincsem DVD-t is arról játszottam le, de a szinkronos Clear Sky játékot is lemezről. Habár az utóbbi is megvan Steamen is, de angol nyelven beszél (persze a magyar sem illik bele az adott környezetbe, de vicces hallgatni).
Valamint időnként saját felvételes videó és hanganyagokat kell megszerkeszteni és kiírni.Rendelkezem külső író-olvasóval is, de minek hurcoljam még azt is. Sokkal praktikusabbnak tartom a mobil "svájci bicskát" ebben az esetben. A hordozhatóság megőrzése mellett a folyton kézügyben lévő beépített "szerszámkészlet" számomra fontosabb, mint a 100+ FPS-t biztosító hardver játék közben. Ilyesmiben etalon egy régebbi workstation, amelyek a szép kijelző mellett mindezzel a plusz tudással is fel voltak vértezve és pár játékra is be lehetett fogni a jobb konfigokat, vagyis úgy lehetett használni, mint egy asztali gépet.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
NTonee
üzenetére
Igen.A múltkor is futottunk itt már pár kört a GL-lel kapcsolatban.Én amit utána néztem abból az derült ki hogy a GL702-703 az élhető hőfokokat produkál,ha megkapja a folyékony vasat,de másról nem tudok nyilatkozni,kezemben soha nem volt egy sem.
Az biztos hogy ha nekem 300-350e Ft lenne a max keretem,akkor eszemben se jutna hogy új gépet vegyek,de ez én vagyok...mások meg máshogyan gondolják
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Dhampir
üzenetére
Mire használsz manapság még DVD olvasót?
Én szerintem 3 éve már biztosan nem raktam bele semmit az enyémbe,talán utoljára még gyári AW-s win7-et telepítettem vele,később még azt sem.Játékot utoljára 2002-ben vettem CD-re,a MOHAA-t,minden steames,meg origines,meg uplay-es,sokkal egyszerűbb,a DVD-ket amúgy is megeszi a fene,még tokjukban állva is 4-5 év alatt. -
Pocok256
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
Most lehet magam ellen beszélek de amióta van 13 as AW m azóta megtanultam nem feltétlen kell a vastag ház itt a gépem aránylag vékony és simán lehűti az i7 1060 kombót is, throttling nélkül, egy dolog kell neki, egy kolás kupak kb talpai alá, vagy egy 3k forintos hűtőpad. Más tészta, hogy cserébe elég hangosan dolgozik, de élhető kompromisszum.
-
maximilian4
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Nem is akármekkorára venti és hűtőborda férne be oda. Úgy letudná adni a hőt mint a huzat. Szándékosan csinálták ezt. Ennyi pénzért ezt kapod és slussz passz. Ha kell 2 körös hűtés, akkor vedd meg a drágább gépet. Csak abba nem gondoltak bele hogy inkább ugyanannyi pénzért megveszi a júzer más gyártó gépét, ahol valamivel jobb a helyzet.
-
Dhampir
félisten
válasz
Pocok256
üzenetére
Nálam jó pont a DVD olvasó.
Vastagabb házat és más elrendezésű belsőt kellett volna tervezni. Nézz meg például egy Dell Precisiont, milyen szépen elrendezett a belseje. Ezek a konzumerek néha nagyon gagyik. 
(#20350) Muerte75
Jogos.

Sajnos azok a típusok annyira nem érdekelnek, inkább csak rácsodálkozásképpen. Az AW még hagyján, de az nem az az árkategória, ami érinthetne.
-
Pocok256
veterán
válasz
NTonee
üzenetére
Viccesnek és szánalmasnak tartom, hogy egy DVD olvasó miatt ennyire meg kellett nyomorítani a gépet nézzétek meg kb 30% helyet foglal csak az a nyomorult olvasó amit évente 1 szer talán ? használ az ember a helyére pont befért volna egy korrekt hűtési rendszer és ha mégis kéne dvd, usb csatival kívülről lehet rákötni kb 5k pénzért lehet venni egy ilyet, vagy adjon a gyártó hozzá ha nagyon akar.
-
NTonee
veterán
válasz
Muerte
üzenetére
nálam úgy kb itt van vége a gl553 témának

Ez minden, csak nem hűtés. Szánalom, hogy az asus képes ilyen gépet a gamer kategóriába bedobni. KillHates is ugye megénekelte már párszor, hogy a belseje nem több egy tejfölös doboznál. Műanyag csavarfészkek, csúnyán nézel rá és széthullik. Hogy már nem throttlingol... nos, azért megnézném én a terhelés alatti frekvenciákat, mert a gép elődje is csak úgy tudott 90 fok alatt maradni, hogy már 80foknál elkezdte visszavenni az órajeleket.
-
Dhampir
félisten
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Igaz és emberek, "klubtagok" készek akár meghalni értük.
Egy gésa és a Télapó szerelemgyermekére gondolsz?

(#20342) Muerte75
Ezt ajánlanád jóval 250.000 Ft alatt visszafogottabb játékra és általános használatra? Még egér és hátizsák is jár hozzá (lehet, hogy azok többet érnek ennél a gépnél
). -
törölt tag
Az 7577 (i5 7300HQ + 1060 MQ + SSD + 8GB Ram) jó notebook, kitűnő hűtéssel. Notebooknak, játszani is. BF1-hez nagy kompromisszumokkal, de használható. Mondjuk BF4-re gondolom ajánlható is akár. Billentyűje szar, nyomásút nélküli kopogós játékbill. Billentyűk kiosztása példás. Monitor általános célokra elég, profinkak nevetséges kategória. Szép is. Enyim selejt volt és használt.
Na, ez válasz lett volna egy törölt hsz-re
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nekem van: dell 7577 7300HQ + 1060MQ= BF1 majdnem kaki. Épphogy elég kategória, sok kompromisszummal. Borderless meg lehet próbálni, de lesz lagg úgy is.
(#20338) TheNewDawn: ^^ olvass, meg ezt is: desktop i5 7500 + 1060 3GB is épphogy elég kategória. Lagg.
Nem írom le mégegyszer
Slick, a desktop és a notebook között nem olyan nagy a különbség már szerintem. Én úgy tapasztaltam, hogy majdnem azonosak, hasonló hardverrel.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
üzenetére
Nem.Nem ez a lényeg.Nincs semmi bajom a Lenovoval.Én eleve nem vennék gépet játékra 300k körül több szempontból sem,ezért nem is érdekel és nem is ajánlok új gépként senkinek semmit abban az ársávban.
Azért ne ajánljon senki semmilyen gépet,mert neki éppen az van,és akkor az a jó,a többi meg biztos csak rosszabb lehet.És ne ajánljon gépet olyan,akinek még más gépe nem is volt,azon az egyen kívül amit megvett.Nulla tapasztalat,viszonyítási alap nélkül hogy lehet bármit is ajánlani? Ezt sosem fogom megérteni...
-
maximilian4
addikt
válasz
üzenetére
Tiszta lap hogy az i7 alkalmasabb, mint ahogy egy 1080 is alkalmasabb játékra mint egy 1060. Te nagyon más irányba akarod elterelni a vitát, félrevezetően. Az írás közel sem azt támasztja alá hogy egy i5 alkalmatlan lenne, hanem azt hogy a több szál számít. Viszont nekem elég sok kérdés felmerült pl. a mérési környezettel (is) kapcsolatban, amit mások le is írnak. Ha már gyakorlati tapasztalat. Gondolom a több tucat kommentelő gyakorlati tapasztalata meg le van sz*rva?
Ha valaki megkérdezi hogy a bf1 játszható-e egy i5-ön azt fogom válaszolni, hogy igen, bőven játszható. Ha megkérdezi hogy alkalmasabb e egy i7, azt fogom válaszolni hogy alkalmasabb.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
én asztali i5-öt használok ezt hozzá kell tenni, nincs véleményem az i5 7300hq-ról, eme játék kapcsán.
és még valami workdontplay, muerte utolsó hozzászólásában láthatod a lényeget! ez a gamer-laptopokon való játék topicja ahol a kérdés hogy melyik laptop hogyan alkalmas játékra, itt ezt szokták megvitatni természetesen sok egyéb mellett, ezért is van sokszor ajánlva az i5 de, ha visszanézed a sokezer hozzászólást az utóbbi hónapokban ez világosan kitűnik,
(Muerte: tudom tudom befogom) -
törölt tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Azokkal a hsz-ekkel nem értek egyet, akármennyire szakik írták. Általánosítók, és nem gyakorlati érvek. Nekem gyakorlati tapasztalataim vannak, és ezek alapján az i5 gyenge a BF1-hez. Számomra az i7 lett a megoldás.
Én ezzel lezártam ezt a témát.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Muerte
üzenetére
Megvan a játék. És milyen érdekes, mások is irták már hogy megy i5 el is. szóval pont hogy nekem van személyes tapasztalatom vele, azok alapján amit irtál neked nincs.
A gépemről pedig ugyanúgy fogok és gondolom hogy lehet szabadon írni, ahogy mások is megtették.
Nem hiszem, hogy bármivel több összehasonlítási alapod van.
( A személyes tapasztalatomat istenitésnek beállitani meg nettó hazugság, ami szerinted milyen emberi tulajdonság ? )) Vagy ha úgy gondolod, Asusról, Dellről, meg minden más gépről szabad írni, Lenovo Y520 ról egyedül nem, csak mert neked nem tetszik, az nettó nácizmus. És nyugodtan tilts ki, ha fáj az igazság.
Arról nem beszélve, hogy ontopiknak írod a dolgot, aminek semmi köze a topikhoz, ráadásul személyeskedő dolgot írsz, csak mert adminként megteheted, visszaélve ezzel a dologgal. -
TheNewDawn
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Ennyi.
-
törölt tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Még annak is elég lehet, aki multizik, lásd Slick5, vagy maximilian4 fórumtársat. Én azt mondtam, hogy ajánlgatni nem jó ötlet.
Vannak nyomi videók a youtube-on, amik firtatják a gépigények realitását. Vannak laptopos videók is, ahol GL asussal játszanak a legújabb játékokkal, és mindenféle cikkek, amik félrevezetik az embereket. Amikor idejön valaki, az igazságra kíváncsi, nem akar mellé nyúlni. Rátok számít, mert speciális felhasználók vagytok, és van tapasztalatotok. Egy így fasza. Kurvajó, hogy van ez a topic. Engem pont maximilian4 küldött a BF1 topicba. Hamarabb kellett volna ott kérdeznem. Megspórolhattunk volna néhány karaktert.
Ha valaki megkérdezi, hogy elég-e az i5-ös laptop a BF1-hez, kérdezzetek vissza, hogy elég-e neki az i5-ös laptop a BF1-hez. Jobb ötletem nincs. Ezt most a többség nem érti majd, de nembaj.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Muerte
üzenetére
Ezért kérdeztem,most magamból indultam ki.Soha nem multiztam,nem is akartam.
Ezért is árulom a gépem,rájöttem,hogy már nem is köt le a játék,szinte egyik sem semmilyen szintem,így az a gép "Ferrarival járni a boltba" kategória.
Kis barátunk nem jelentkezik,elküldted pihenni?Pont írtam a választ neki.
-
maximilian4
addikt
válasz
üzenetére
Azért okulásként az általad linkelt cikk hozzászólásait is ajánlatos olvasgatni, ahol 1-2 szaki is kifejti véleményét a cikkel kapcsolatban. A másik: nem azt támasztja alá az írás hogy az i5 ne lenne elég a jétékra. Harmadrészt: nem úgy jött ide hogy konkréten bf1-et akarna játszani, de ha akar az is el fog futni a vason. Negyedrészt, nem ajánlott senki semmit: az a kifejezés ismert számodra hogy "nagy általánosságban", tudod ez mit jelent? Erre ide offolsz sokadszorra egy konkrét példával. Úgy tűnik most ez lesz a sláger, nem a család, nem a bárszék, nem a pia.
De itt üzenem a felhasználónak, csak hogy megnyugodj: Ha bf1-el akarsz játszani, vedd az i7-et, i5-ön el sem fog indulni. -
törölt tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Én neked nem akartam megmondani semmit. Főleg azt nem, hogy legyél-e elégedett az i5 processzoroddal meg a beállításaiddal.
Valamit mégiscsak szeretnék megmondani, úgy általában mindenkinek: Ne ajánlgassatok laptopot i5 processzorral olyanoknak, akik úgy jönnek ide, hogy Battlefield 1-gyel szeretnének játszani. Nem mindennapos eset, de még előfordulhat

-
törölt tag
válasz
üzenetére
hiszek neked, annak tekintetben amit írsz, hisz te tapasztaltad, meg a saját géped képességeit, én csak leírtam a saját tapasztalataimat, de egyetértek hogy jobb az i7 ezzel nem vitatkoztam és nem is teszem maradjunk ennyiben és békében
egyetértesz ? 
(nekem elég lesz a 75Hz-es monitorhoz is remélem) -
maximilian4
addikt
válasz
üzenetére
Akárki akármit mond nekem bőven elég az i5 és pont. Magas/közepes vegyes beállításokkal bőven 60 fps felett. Megértem ha másnak nem felel meg, nem vagyunk egyformák, de ne akarja nekem megmondani senki hogy nekem mi a jó meg mi nem. Bőven játszható, számokra elfogadható minőségi beállításokkal. Megértem ha valakinek kevés, de ez már az egyéni preferencián is múlik.
Egyébként megint full off téma, ráadásul berakod ontopik-ba.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ez erdekes szamomra, hogy i5+1060 6GB-tal siman fut a BF1.
https://m.prohardver.hu/tema/gamer_notebookok/hsz_20298-20298.html
Itt irtam, hogyan lepkedtem feljebb hardverben.
A BF1 topicban kb mindenki tisztaban van vele, mik a nyugjei a játéknak, es kivetel nelkul mindenki az i7-et javasolja. A vga (marmint az en 1060 3GB-os kartyam az en vasamban) most nyilvan a gyenge lancszem, de szo sincs arrol, hogy hianyerzetem lenne. A laggok amikrol irtam, alig észrevehetők, nagyon ritkak, es nem zavaroak. Nalam a processzor volt a gyenge.
Senkinek nem ajánlom az i5-ot BF1-re. Nem azert, mert kurvara ertek hozza, hanem, mert meggyozodtem arrol, hogyaz i5 gyenge. Es egyebkent igen, nagyon sok korulmeny szamithat, es nem tartom elképzelhetetlennek, hogy mashogy is mukodik a dolog. Minnya linkelek valamit...
https://logout.hu/cikk/battlefiled_1_tenyleg_kell_a_4_szal_hozza/bevezetes.html
-
buherka
addikt
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Az Asus oldalán írja...amit ÉN linkeltem.
17.3" (16:9) LED-megvilágítású FHD (1920x1080) felbontású, 60Hz Tükröződésmentes Panel 72% NTSC színtérrel IPS-elAz csak egy dolog hogy a Laptop Szalon nem írja. Erre van a 15 napos visszaküldési gari...oszt csókolom.
Túl sokat remegsz a témán...lépjél már túl rajta légysziles.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Honnan tudnád mit tud BF1-ben,mikor állításod szerint meg sincs neked a játék??? Simán tudja low-on a fix 60 fps-t I7-tel.Én tudom mivel játszottam 970M-mel és tudta,az 1050Ti meg még jobban is megy picivel.Nem fog felére esni az fps multiban,elhiheted nekem:[link],de ha kétségeid vannak,itt egy multiplayer is: [link]
Megkérlek hogy fejezd be ezt a hozzáállást a dolgokhoz! Arra is megkérlek egyszer és mindenkorra hogy ne istenítsd csak Lenovo-t,mert Neked momentán az van,mivel SEMMI más személyes tapasztalattal nem rendelkezel,csak egyszerűen elfogult vagy! Ha neked az van,akkor csak az lehet a jó...Csak Te dönthettél tökelétesen,Te csináltad a legjobb üzletet azzal hogy azt vetted...stb.stb.
NEM! Ez csak egy emberi rossz tulajdonság,nem több annál!
Viszonyítási alap nélkül nem mondhatsz egyetlen egy gépről sem,helytálló,korrekt véleményt! -
TheNewDawn
addikt
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Egyes ( hogy milyen tipusu azt mindenki kitalálhatja magától ) emberek legfőbb tulajdonsága, hogy amit ők irnak és mondanak, mindjárt odairják mellé a királyi többest.
De tudod, ha már itt tartunk, akkor a nagy király Asus Shitobookokról nemcsak majdnem, hanem MINDENKI rosszat írt a másik topikban."
Full HD LED / matt " idézet a laptopszalonból amit linkeltél. Semmiféle IPS . Ettől még lehet hogy van, csak oda szokták írni ilyenkor, ahogy minden más esetben oda is van. Itt van pl ez:
[link]
"
Full HD IPS LED / matt " -
TheNewDawn
addikt
válasz
Muerte
üzenetére
Pont hogy tudom, mire képes az i5 + 1050 ti, mert ilyenem van, ismerősnek meg i7+ 1050 ti, szóval ez a nulla tudás meg személyes tapasztalat ez nagyon nagy öngól.
NEM lesz 60 fps full hd meg i7 el sem, még mediumon sem full hd be, ahhoz lejjebb kell vegyed a felbontást, mondjuk 1600* 900 ra, de még akkor is csak mediumra teheted maximum.
i5 el még akkor sem lesz meg, ez teljesen igaz, de ahogy mondtam, nekem elég a vagy 45 meg 50 fps is mindenhol. -
Muerte
Topikgazda
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Minél lentebb veszed a felbontást,annál nagyobb terhelés jut a procira...Egy 1050Ti+normális I7-et be lehet lőni 60 fps-re BF1 multiban,I5-tel viszont procilimites lesz bármit csinálsz.
Az a probléma,hogy jórészt nulla tudás és nulla személyes tapasztalat nélkül megy itt már az észosztás,(és ez nem csak rád vonatkozik)
Kezdem nagyon unni.Bejön egy értelmes ember akinek segítség kell és össze-vissza okoskodik olyan is,aki még egy éve sem használ játékra laptopot,értelmes gépet meg még nem is látott
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Nem csak én,mindenki rosszat írt róla-téged kivéve,kis fizetett ügynök.

Nem IPS az Asus?Na ezzel mindent elmondtál a szagértelmedről...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
szerintem ez rengeteg dologtól függ azért persze van előnye az i7-nek a több szálas telejsítmény miatt, de ha az asztali procikat nézzük nekem gond nélkül megy a játék ultrán viszont 1060 6gb-al tolom, emellé aszatali i5-el, gyönyörűen fut, most akarok venni hozzá egy 75Hz-es monitort szerintem az is megy majd simán ultrán, valószínűbb hogy a te lagjaid oka inkább a 3gb vramod... abból simán elképzelem hogy kifutsz......, és laptopon ha jól emlékszem ezt a játékot, csak herélt maxQ-val meg túlmelegedő throtlingoló 1060-akkal próbáltad....
Rengeteg tényező beleszólhat a dologba, így én a hejedben nem vonnék le következtetéseket úgy általánosságban, ki kell próbálni akkor kiderül, mivel asztalid van megteheted hogy úgy variálod most már ahogy akarod -
buherka
addikt
válasz
TheNewDawn
üzenetére
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Mondjuk úgy, hogy ahhoz képest hogy neked nincs olyan, kb 500000 alkalommal írtál róla negativ véleményt. Amúgy ha már csak kijelző számit elsősorban, akkor MSI GE 62 visz mindent szinte minden teszt alapján. Az meg a másik, hogy mióta jó egy gépen a kijelző, ahol még IPS sincs.
Merthogy az általad linkelt Asusnál ugye nincsen. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Nem tudom milyen és nem is érdekel,most hogy itt fel már megint a Y520 géped?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Mikulásbá
üzenetére
És te honnan tudod hogy az Y520 nak milyen ? Meg az összes többi dolga is. Volt vele valaha is dolgod ? Ugye hogy ugye. A kijelzőt meg chessheted ha minden másban rossz a gép. Ha már másik topik, miért nem oda mész és linkeled be ajánlottnak ezt ? Jaa, mert ott többen is megírnák hogy mennyire nem igy van ?
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Honnan tudod milyen a hűtése?Most jött ki a gép.Már írta,hogy nem a játék az elsődleges,hanem a fotó utómunkálatok,tehát jó kijelző!
Már megint okoskodsz itt össze-vissza,mint a másik topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

( TheNewDawn )
főleg ha az ilyen GL xyz képeket beteszitek. 
a GT72-re gondoltam

egyetértesz ? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)