Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Muerte
Topikgazda
válasz
üzenetére
Na látod,pont azért kell másnak csinálnia,mert elkenve neked egyértelműbb,majd ha túl leszel sok pasztázáson addigra azt is érteni fogod miért nem kell kenni mint a vajas kenyeret.
Nyilván valahol el kell kezdeni a gyakorlást,de most hirtelen még ne csináld egymagad azon a gépen,mert sírás lesz a vége.
Vegyél szépen vasat és vidd el KillHates-hez a gépeddel együtt,akkor az bírni fogja 1-1,5 évig.Az összes többi csak félmegoldás,olcsó paszta+ki tudja milyen szervizes emberke munkája csak arra garancia hogy 3-6 hó múlva megint magasak lesznek a hőfokok. -
törölt tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Nekem MX4-em van, assejó? Egyébként az asus szerviz azt mondta, jó a gyári paszta, csak hamar (2 hónap) használat, és kiszárad, tehát érdemes újrakenni, de nem kell azonnal.
-
törölt tag
válasz
Muerte
üzenetére
Rendben, elfogadom. Akkor viszont úgy lesz, hogy leszervezem egy szervizessel, akit ismerek is, hogy hadd nézem végig, ahogy csinálja. Kerítünk rá időpontot. Ha úgy ítélem, hogy nekem is menne, akkor másodjára esetleg megpróbálom. Valahogy megtetszett az acernél a pasztázás, Bár elkenve nekem egyértelműbb, a dellemet úgy csináltam. És azóta hűtőgép.
-
Muerte
Topikgazda
Na akkor fussunk neki mégegyszer,innentől kezdve OFF nuku!
A digiprime nyitvatartását is beleértve,nem ide tartozik!workdontplay: A saját kezüleg pasztázást annál a gépnél felejtsd el,túl nagy falat volna,ott nem 8 csavart kell kitekerni a boldogsághoz,hanem alaplapig bontani mindent.
-
törölt tag
Szerintetek meg tudnek birkozni a G752 pasztazasaval? Inkabb a bontastol felek, ott is a műanyag fulektol. A videokat lattam. Elég hosszu procedura, esetleg elfelejtek valamit visszacsavarozni...
Mit lehet elrontani jellemzoen?
Az asus bontasa sima ugy volt, egy kabeltol ijedtem meg csak, es ott a paazta lett sok
-
Muerte
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jelenleg inkább másnapos vagyok... ,vége a Karácsonynak,jön a radír ha túl sok lesz az OFF megígérem.
Megkérek mindenkit hogy kanyarodjunk vissza a rideg valóságba,és a gaming topikba!

-
AD4MINATOR
nagyúr
Látom Muerte75 megint vajszívű vagy. Gondolom karácsonyra való tekintettel.
-
válasz
üzenetére
50 éves vagyok maholnap... Hokizzon az akinek még feláll a hokiütője, nem hiányzik nekem a teniszkönyök... Meg különben is utálom a sportszimulátor játékokat, ha csúszni akarok felcsapom a korit, vagy a lécet és uzsgyi! Ha meg feszült vagyok lemegyek a kempó terembe megveretni magam, vagy elugrok egy kettlebell edzésre!
Meghagyom Neked az egyedül hokizás gyönyöreit és ha már te sem bírod, elmehetsz meg helyett ki... magad

-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
üzenetére
Erre kérdezz már rá,miért ennyi!
Vagy 8.-ig vegyél egy Chimera-t játszogatni.

-
törölt tag
Ezt KillHates fogja értékelni szerintem.

-
törölt tag
válasz
maximilian4
üzenetére
A nyitva tartás azt jelenti, hogy az üzlet nyitvatartási időben fizikailag vevőket tud fogadni. Leltár alatt sincs nyitva általában egy üzlet, mégis folyik a munka.
Egyébként webshopoknál nem csak a rendhagyó nyitvatartási időt szokták jelezni, hanem a kiszállításokkal kapcsolatban is informálnak. Itt lehetséges, hogy a zárvatartási idő valóban azt is jelenti, hogy kiszállítás sincs, de ezt kétlem. Na, ezt akartam megkérdezni. Majd írok e-mail is, és megkérdem.
-
maximilian4
addikt
válasz
üzenetére
Dehogynem. Mivel ez is munka és munkaköri feladat. Ha egy bolt zárva van, akkor zárva van; és ha nem dolgozik, akkor nem is dolgozik. Nem véletlenül nem veszik fel neked a telefont és nem is dísznek van a kiírás a honlapon. Persze mindig van egy egy türelmetlen ügyfél, aki ennek ellenére elvárja hogy neki vegyék fel a telefont, menjenek be az üzletbe dolgozni, postázzanak számára stb.
-
törölt tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Hát, a bolt nyitvatartása nem feltétlenül kötődik a megrendelések postázásához. A bolti telefon annál inkább.
-
maximilian4
addikt
válasz
üzenetére
Egy darabig nem is fogja. Nem dolgoznak. Jobban jársz ha írsz egy emailt. Azt valószínűbb hogy elolvassák és válaszolnak.
"Ünnepi nyitvatartás!
Boltunk 2017. 12. 22.-én (péntek) tart nyitva utoljára az évben.
Legközelebb 2018. 01. 08.-án (hétfő) nyit boltunk a szokásos nyitvartartási idővel.
Kellemes ünnepeket kívánunk!"De ezt te is tudod, hiszen már írtad. Nem is értem miért vagy meglepődve azon hogy nem veszik fel a telefont.

-
törölt tag
Mindent ki kell vágni a picsába, ha új, ha régi. Kinek van ideje szétválogatni. Pocok: nem veszek semmit, ami nem eladó, pláne itt, A főni is megharagszik, meg már megrendeltem a G752-t.
Ez a digiprime nem veszi fel a telefont... Meg fogok őrüni.
-
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Ha ismernél tudnád, hogy van alapja
(steel ismer személyesen ha erre téved megtud erősíteni
)
Btw tényleg unalmas a gép és nem azért szoktam újat venni mert kell hanem mert megunom g751 et is azért adtam el, és valószínűleg ezt is ezért fogom, most egy mackbook pro 13 as gépet néztem ki annyira szexi
Persze lehet mostani mellé lesz ez még kérdéses. -
kreten67
senior tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Igen lehet amennyiben hivatalos dell kereskedő ad hozzá számlát és NBD a gari akkor költségmentesen honosíthatsz. Csak néhány esetben van olyan,hogy ez nem müxik pl egyedi lokális gari van a gépen néhány arab országban. Ismerek tulajt aki Kínai és Dél-afrikai gépet is tudott itthon honosítani.
Az Usá-ban forgalmazott gépeknél volt már,hogy nem NBD a gari és csak 1 évre adták,de amire 3 évet adnak az tuti honosítható. -
[-HERO-]
senior tag
válasz
TheNewDawn
üzenetére
En meg nem kalkulaltam sehogy, csak elore gyujtom az informaciot a tapasztaltabb kollegaktol.

-
[-HERO-]
senior tag
Usaban vasarolt AW gep garanciajat lehet itthon honositani?
Az uj 17 es szeria 1080 al mennyire ajanlott?
Vagy esetleg meg a 15-os?
Kijelzo es egyeb opciok teren mit erdemes kerni bele? -
válasz
hszilard666
üzenetére
Ilyen gép nincsen,. Vagy vékony és problémás, vagy vastag és nehéz mint egy járdalap. Főleg egy retina után vastag minden...
-
kirjak
aktív tag
Egész éjszaka forgolódtam rosszul aludtam mindenféle laptopokról álmodtam meg világvégéről... Valami nem stimmel. Vennem kell egy laptopot hogy megnyugodjak.
-
Muerte
Topikgazda
Asus GL702V Strix vs Asus G752V
Nagyon jól szemlélteti a fizikai különbségeket a két gép között,őszintén szólva én eddig a pillanatig nem is tudtam hogy ekkora a különbség,nem csoda hogy a GL-nek hűtésgondjai vannak.
-
törölt tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Mégsem találok újonnan AW-t 350ért. Oké, túltárgyaltuk.
Tűkön ülök, igyekszem nem offolni. Holnaptól munkanapok. Újévi fogadalomként visszaszokok a cigire, és elkezdek végre tisztességesen inni. De hátha lesz laptopom, és akkor... mindennek vége.
-
törölt tag
válasz
Muerte
üzenetére
Nem a gyártásra gondoltam, hanem a brandekre, piacpolitikára. Vili, hogy minden kínai, de a dell felső kategória (aw) nekem nem elérhető, az asus felső (pl G752 - szerintem globális összehasonlításban felső-közép) viszont igen. Ár-érték arány szerint választunk, hálistennek. Az én szintemen legalábbis.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
üzenetére
Ne ringasd magad illúziókba,az összes AW-t is szorgos kicsi kínai kezek pakolják össze,pont mint az összes Asus-t,annyi a különbség hogy az előbbinél kb. olvasztott margarinos dobozokból,utóbbinál meg tejfölös dobozokból öntik ki az alkatrészeket,leegyszerűsítve jelenleg ennyi a különbség,hogy a Dellnél jobban odafigyelnek az anyaghasználatra.
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Mi a koncepció? Úgyegyébként?

-
törölt tag
válasz
Muerte
üzenetére
Nem hiszem, hogy nincs valakinek itt ismerőse ott. Megtalálom, összehaverkodok vele hátsó szándékkal, és meglesz a vasam a két ünnep közt.
--
Azé miki vasa nem szar. Ezmár árban is AW kategória, értem, hogy miért írta felső kategóriának a G752-t. A különbség ezek szerint anniy, hogy az AW nem megy lejjebb árban egy bizonyos szintnél, az asus meg de. Meg talán az is, hogy az AW dell eredetű, és az drága mulatság. Az asus meg egy kínai cég, akik kiszolgálnak mindenkit az égvilágon mindennel. Ha kétfejű ribit akarsz, megkapod. Ha felsőkategóriás vasba akarsz olcsón hardvert, megkapod. A dell inkább próbál brandeket építeni, mint az aw, vagy a számozott szériák, az üzletiben meg a latitude, precision, stb. Tehát ha olcsón akarsz okos dellt, akkor süsd meg a szar billentyűzeted a CPU-val, és vegyél 7577-et.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Nem is töröltem,mert nem...,bár bőven átlépted a hirdetés fogalmát.Elég sok mostanában az új fórumtag a topikban nem baj ha ők is látják a szabályokat,mert abban szinte biztos vagyok hogy az ÁSZF-et nem olvassa el senki,ezért itt hagyom példának,de innentől kezdve,nem lesz kegyelem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Muerte
Topikgazda
Ugye nem itt fogtok üzletelgetni?
Adok-veszek,kéne,csinálom neked,stb.kizárólag privátban,vagy HardverApró! -
-
Pocok256
veterán
válasz
üzenetére
AW anyagfelhasználására gondoltam. Az kiemelkedő a többi géphez képest.mondjuk pasztázás után nincs is bajuk.
(#19822) Muerte75
Nincs az aw val semmi baj én gépem is képes 80 fok alatt tartani a cpu t ha jól le van pasztázva ami egy 13 as géptől 1060 al szerelve igen kemény munka ha azt nézzük, hogy 15 ös társak bőven küszködnek ezzel. -
törölt tag
Remek szervizrendszer (de szeretik pakolászni a használt vasakat új dobozokba). 7577 jó vas(nak tűnik, első ránézésre). Enyim i5 7300, 1060MaxQ volt, 256 ssd-vel. 362.000-ért. Kijelző gyenge, a billentyű nyomásút nélküli vicc, bár a kiosztása jó. Ezt a vasat érinti a Windows mikrofagyásos, jobbklikkes akadozása, és a game közben fellépő reszketés, és ha a MS-nek kell javítani, arra várhatsz. Az enyém használt volt és selejt is. Egyébként nagyon szimpatikus vas, csak elkúrt. Szerintem ne vegyél olyat.
-
törölt tag
válasz
Pocok256
üzenetére
A G752-re gondolsz? Élettartamáig nekem elég lesz. Aztán majd megint szerzek egy nem legújabbat, mert sóhinger leszek.
--
(#19817) Mikulásbá: Ha bírom cérnával, akkor nem. Számotokra ez a sztori kissé banális volt, és valóban... de nekem ez egy fájóra sikeredett megtapasztalás volt. Még véletlenül sem számonkérés, de senki nem mondta, hogy az acer V nitro trottyolni fog, azt sem, hogy a G752VT-t használtan küldik, és azt sem, hogy a 7577 selejt is lesz, nem csak egy lerecskázott, újrapakkolt consumer. Ezeket az eseményeket nem lehetett modellezni. Nem így terveztem, hidd el. Milliókat költök anyagra, vasalatokra havi szinten, és kevés szarba futok bele. Persze ahhoz értek is, ehhez meg nem. Kötöttem kompromisszumokat, és meggyőződéssel döntöttem a G752VY mellett. Persze a körülményeim is változtak, és ez így ezzel együtt ennyi. A mentős sztori mínusz 200-ba volt, az egyik ügyfél felmondta a rendelést. Eztisleszarom. Várom a vasamat. Jól döntöttem.
-
Laurh
aktív tag
Köszi a reakciókat. 320-ért vettem a gépet, de azért írtam, ha van esetleg a Dellnél jobb ajánlat 350k környékéig, akkor érdekes lehet számomra.
Első körben azért lett a Dell, mert a hazai szervízhátteréről jókat olvastam. -
Azért a 17R4 nem egy rosszul sikerült modell...
-
törölt tag
válasz
Muerte
üzenetére
Szomorú, de kezdem megszokni ezt. (Mindennel ez a helyzet, szerszámokkal, autókkal, cumisüvegekkel.)
Észrevettem, hogy a steelseries név sokszor feltűnik az msi laptopoknál. Ezek szerint jól választottam egérpadot

--
Tényleg, komolyan: Szerintetek a digiprime januári nyitási időpontja (jan 8.) csak az üzlet nyitvatartására vonatkozik, vagy azelőtt nem adnak fel csomagot sem nekem? Nincs valakinek ott egy keresztapja vagy valakije?
Én ezt nem fogom kibírni az e5410-zel addig. -
Muerte
Topikgazda
válasz
üzenetére
Ha egyszer egy igazi,minden tekintetben jó gépet akarsz venni akkor AW18,az még gép volt mikor gyártották,azóta az AW is elkurvult,BGA-s az újakban már minden.
Egyedül a G-sync hiánya ami kissé fájó pont,de ha most letennének az asztalomra egy extrem procis,980M-es,2 éves 18-ast,meg egy bontatlan G752-t,én őszintén szólva ki sem bontanám az Asust,mert nem volna kérdés melyiket válasszam.
A most elérhető felső kategóriából én az MSI GT73/75-öt pártolom leginkább,csak hát ott meg kérdéses az anyaghasználat AW-hez képest,de másik több szempontból meg jobb azoktól,egyszóval nincs most tökéletes vas,legyen bármennyi péze rá a jobbágynak. -
törölt tag
válasz
KillHates
üzenetére
Esküszöm kitaposok egy listát a webből, meg ebből a topicból, és a vásárlás előtt állók kérdéseire egyszerűen csak copypaste.
Macska: vegyel mindenkepp vastag, eros gepet, es nezz utana teszteken hogy throttlingol-e, hangos-e, milyen a kijelzoje, van-e pwm (ami nemjo), milyen a billentyűzete, meg mindene. Le fog csökkenni a lista az igenyeid szerint nehany gepre. Notebookcheck eleg alapos teszteket csinal.
Itt ért hozzá killhates, muerte, mikulasba, darthraven, buherka, meg még paran.
A g752 felsokozep kategoria, 330-tol 900-ig van vasa az asusnak ebben a kasztniban. Neked arban az felel meg, amit linkeltem. Alatta csak a g752 vt van.
-
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Azért a G752-est elírni Asus Rog Gl502-nek... elég meredek!
Mondjuk én annak is örülök, hogy a jó betűket eltalálom most az ujjammal. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Mikulásbá
üzenetére
250 ért vettem 350 helyett 1050 ti vel rendelkező notit, ennél jobb ár-érték arányt kb lehetetlen találni, szerintem összefosnád a bokád örömödben, ha életedben egyszer sikerülne, ennyit arról hogy ki milyet ajánl, nem is beszélve pl helyette a 260 ért általad ajánlott 200X spamelt 960m el rendelkező gépről.

Az 1050 ti nek és a 960m nek kb annyi köze van egymáshoz mint a Ferrarinak a Trabanthoz.Az Asus GL elírás volt, a Workdonplay által rendelt Asus G752VY t akartam, bár úgy tudom abban is 980m videokártya van, és semmi baj nincs a géppel.
Mindenesetre óriásit csalódtam benned az eddigi 100 ból 100 kötekedés és 0 hasznos információ után, hogy a 3 ból csak 1 ajánlatomba tudtál belekötni, ez nagyon gyér, ideje lenne összeszedned magad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Erre vágyik pici szívem