- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leon11
tag
válasz
RetepNyaraB #87001 üzenetére
" kicsit feldúsított basszussal bír, ami hiba és a magasai enyhén beszorultak, nem szabadok, "
Kell még idő neki, kinyílik majd szépen a magas is. Majd a szűkebb szilikonnal kontrollálhatod a mélyeket. -
leon11
tag
válasz
gelbelex #84975 üzenetére
"a T4 basszusa mélyebbről indul, mint a Senn Hd660s-é.
Melyikben van több?"
Természetesen a Hd660s-ban több és jobb. A dx3 pro-val mélyebbről indul a T4, de csak ennyi, a P20 szimmetrikus kimenetén pedig ez is megváltozik.
A HD660s a HD600-hoz képest melegebb, de a HD650-től világosabb. Közelebb áll a 600-hoz, de frissebb szélesebb hanggal, több mély és magas, talán a közepei semlegesebbek a HD600-nak. -
leon11
tag
válasz
-NoVa- #84965 üzenetére
A részletek megjelenítése azért nem ennyire egyértelmű, én a P1 közepeit hallottam csak jobbnak...
[link] ennél az összevetésnél is a T4-et hallotta részletesebbnek, szélesebbnek, persze az is csak egy vélemény.
Tény, hogy a forrástól függ minden, melyre érzékenyebb a P1, de a T4-nek sem mindegy.
Viszont itthonra gondolkodom egy P1 beszerzésén. -
leon11
tag
válasz
Eversmann #84960 üzenetére
Meghallgattam NoVánál az EA3-t is, szanaszét eq-va (értsd fűrészfogszerűen - percekig röhögtem a látványon) ennek ellenére elég meggyőző volt, de nekem ott akkor a T4 jött be. A P1 is kiváló, ha meg tudod rendesen hajtani.
Saját preferencia, ízlés és forrás kérdése, hogy melyiket találod jobbnak. -
leon11
tag
válasz
-NoVa- #84930 üzenetére
A Tin T4-es füleshez egy rövid szösszenet:
Először is köszönöm NoVa profnak, hogy időt, energiát nem sajnálva komplett termékbemutatót tartott számomra.
Köszönöm Dudunak, hogy elküldte a fülest, valamint fericskének az ajánlását.A T4 hangja mai napig változik. Aq Cobalttal hallgatva semleges, de elég világos több melegség jó lenne. A P1 réz kábelével melegebb hangzású volt.
Este jött a meglepi, amikor isotek cd-vel történő 1 órás járatás követően a Topping Dx3 pro dac/amp-al olyat villantott, hogy bef...tam a gyönyörtől.
A mélyei tisztán részletesen nagyon nagyon mélyről szólaltak meg (eq nélkül), közepek simák, finom énekhangok érzelemdúsak. A magas kellően részletes, csöppet sem bántó. NoVa által említett 2- és 5 kHz kiemelését én is éreztem ezért -2dB-el korrigáltam. Nagyon tuti így. Összevetve a Sen HD 660s basszusával a T4 sokkal mélyebbről indul. (Mellesleg a HD6-os sorozatban a 660-nak a legjobb a basszus tartománya).
Tehát a T4-nek sem teljesen mindegy miről hajtjuk és van minőségi mély rendesen. Szimplán telóról elégé kevéske, Cobaltról azért sokkal jobb, a Dx3 pro-ról meg csodás. A Loxije P20 sem lesz a barátja, de ott a magas kimeneti impedancia az ok.
Hogy legyen valami negatív is, az a kábele. Jövet-menet nekem kényelmetlen, túl merev és a gumiszerű köpenye könnyen összegubancolódik, az asztalnál viszont jó.
Hangzás végett a Cobalthoz jobban passzolna occ réz kábel.
Tudtok ajánlani minőségi kábelt hozzá?
Meghallgattam többek között a P1-t is, ami nagyon tetszett, de a Cobalt nagyon kevés neki. Vajon az asztali rendszerembe mit tudna produkálni.. -
leon11
tag
válasz
fericske #84749 üzenetére
Néztem ezt a T4-et, tetszik jó az ára is.
Többször ajánlottad a P1-hez viszonyítva, azonban konkrét tapasztalattal rendelkezik itt valaki? Értem úgy hogy birtokolja, hallgatja, ismeri.Az elvárás, hogy legyen muzikális, mint technicista. Mélye legyen elegendő, de inkább minőségi mint mennyiségi. Közép naturális vagy inkább enyhén meleg, jó ének hangokkal, jobb felbontással. Magas legyen tiszta részletes, de enyhén lekerekített, éles kemény nem játszik.
A T4 a fentieknek vajon megfelelne?Esetleg GR07/2018-as és a GR09/2019-es fülesekről mit lehet tudni?
Fentebb lépve képbe került a Titan 6 vagy a RHA T20i mennyire felelnének meg?? -
leon11
tag
válasz
kemcso #84744 üzenetére
A héten meghallgattam az E50-et és az E80-at is, nem igazi előre lépés.
Egyébként a véleményeddel ellentétben számomra az E80 basszusban jóval erősebb volt az E50-nél. Az E50 az E10-től szinte alig különbözik, talán nyíltabb, középen jobban kiemelt.
Más kellene, lehet kintről akár hibrid is.
-
leon11
tag
Sziasztok!
Érdeklődöm mi mostanában a bestbuy 35e-ig?
SM e10-t váltanék és Aq Cobalt hajtaná.
Az e10-et kedvelem, de feljebb lépnék nagyobb felbontás és dinamika irányába, enyhe
V karakterű és sima, inkább meleg középtartományú legyen.... -
leon11
tag
válasz
benfolds #55332 üzenetére
Nem értem hogy jött ki az 1000 Ft különbség!!?? Piston 3-as: Csájnából 4300-, Edigital: 8990-. Nálam a különbség cirka 4700- ami több mint a duplája. Garit tekintve persze hogy az Edigital a nyerőbb, de kínába is lehet gariztatni. Max veszel még egyet akkor is bentebb vagy. Ezek után a döntsd el, hogy melyiket preferálod.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest