- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktommy91
addikt
válasz
*Ropi* #70031 üzenetére
Xiaomi RN3 Pro-n az ARISE részeként elég bejövős, mostmár elégedett vagyok a QCY QY7-tel.
Btw ha valaki az aptx miatt telepítené az ARISE-t, akkor arra figyeljen hogy nem fog alapból működni, terminálból kell engedélyezni a "setprop persist.service.btui.use_aptx 1" paranccsal. -
*Ropi*
félisten
válasz
*Ropi* #69373 üzenetére
Kezembe került egy "noname" Auricular BT-1 Bluetooth headset és annak ellenére, hogy nem APT-X-es, az én fülemben jobban szól a Tronsmartnál: nagyságrendekkel jobb a mélye és a közepe, a teteje meg nem annyira kásás (igaz magasai sincsenek nagyon
). Szóval aki inkább dübörögni szeret, annak ezt ajánlom a TS cincogása helyett. Előnye még, hogy nem a füleknél vannak az akkui hanem csak 1 db van a mikrofonos részben, így könnyebben moddolható. Ja és meglepően hangos.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
*Ropi* #69371 üzenetére
Jelgeneratorral megküldtem, 40Hz-ig simán nem esik a hangerő annak ellenére hogy azt már leginkább érzékeli az ember...de akár ki is probalhatod, vannak nagyon jó kis sample videók ahol írja is éppen milyen frekis hang megy a hangsávon...
Másrészt árához képest pedig, khm...de hasonlitsatok nyugodtan 10-20-50-100ezres cuccokhoz. Úgy látom megint találtam egy elitista topikot...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest