- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
rumos14 #3990 üzenetére
Ha boltban veszem, akkor 1 év garanciát adnak rá. 9k-ért igazán adhatnának többet.
Másik (olcsóbb) fülhallgatót tudtok nekem ajánlani? Az M6-om fülese ment tönkre (iszonyat idegesítő, mert kontaktos lett az egyik oldal, szóval menet közben hol elmegy, hol berobban a fülembe a hang), az a minőség nekem tökéletesen megfelelne. -
ponti_ak
addikt
válasz
rumos14 #3884 üzenetére
varrótűvel szoktam kipiszkálni a khm... piszkokat belőle.
És azt hogyan? A fémrácson keresztül, elölről? Én nem tudom, de vili13 is írta, hogy ő pl. ecsetet használ. Az a bajom, hogy túl kicsit a rácson a lyukak, és nekem nem ment bele semmilyen tisztító-szerszám, pedig próbálgattam...Ezt a mostanit szeretném már karban tartani, de valahogy a fenti módszereket nem tudom megvalósítani.
Van más ötletetek? Vagy csak én vagyok ilyen ügyetlen..?note: a régi fülesemet szétszedtem, és a fémgyűrű lefeszegetése után azt tapasztaltam, hogy a hangszóró (driver) mögött volt nem kis mennyiségű anyag. A tisztítás ilyen módja talán működne, de ahhoz eléggé feszegetni kell a gyűrűt, és a driver tokozása (a műanyag foglalat) sem valószínű hogy megköszönné.
Szerintem félig el volt már törve a bal oldalin a műanyag, de így is elég stabil volt, viszont nem tűnt patentosnak, amit csak úgy vissza lehet pattintani tisztítás után...
-
bwoay
nagyúr
válasz
rumos14 #3884 üzenetére
hát én már alig tudom visszafejteni, az biztos, hogy az U3
(amire 2006 májusában tettem szert) még nem volt meg,
szóval a füldugót még az iFP-590-es iRiverhez vettem.
Megvan, 2006 04 28, ez a cx300-ról beszámoló HSZ-em dátuma.
És kb 2 hónapja adta be a kulcsot, de csak a kábel törött meg,
tehát még sor kerülhet a javításra.
Aki tudja, hogyan használom (zsebbe belegyűre, onnan előhámozva,
ezt munka közben naponta min. 10x ismételgetve),
az maximum elismeréssel adózhat velem egyetemben.
Kiváló a kábel, a Sennheiser ennél a típusnál végre leváltotta a korábbi,
rugalmasságot nélkülöző, hidegre fokozottan megmerevedő kábelt.Ellenben azt is el kell, hogy mondjam,
hogy miután gigászira gyúrtam magam,
és közel 7 órát öltem a kalandozásba,
úgy érzem, hogy ma be fogom fejezni a God of Wart -
bwoay
nagyúr
válasz
rumos14 #3771 üzenetére
ja, az walkman?
amúgy el is feljetettem, hogy van olyanom.
télleg walkman, rá is van írva,
bár nekem ezek network walkmanként eléggé elkülönölnek,
akárcsak a telók.na mindegy, nw-205F, a dildo player az nem "A" széria
köszi, bari, magamtól sosem jöttem volna rá.
akárhogy kutattam az agyamban, csak a panasonic jutott eszembe,
amire ráhúzhattam a walkmant, mégha szó szerint nem is az -
bwoay
nagyúr
válasz
rumos14 #3517 üzenetére
megműteném, de csak a hosszabbítót, arra jó lenne egy hangerőpoti,
így megmaradna a garancia a füldugóra.
viszont még mindig nem derült ki, hogy hány cm-es a hosszabbító.
én ezt már kérdeztem 1-2 hónapja is, akkor sem tudott rá válaszolni senki.a 70 cm amúgy a Sennheisernél az RC füldugók megszokott kábelhossza.
az mx400 RC-nek is ennyi volt. Szerintem sem az igazi,
mert önmagában még pont nem elég hosszú, távirányítókkal meg sok.
viszont ha a cx400 hosszabbítója 50-60 cm,
akkor nekem fasza lesz. Ha több, akkor mindenképpen műteni kell. -
Macilaci457
őstag
válasz
rumos14 #3521 üzenetére
Ez mondjuk gáz... én nem vagyok valami magasm, de nekem a 90-100cm a kényelmes, a fül mögött vezetve. Mondjuk ha csak lóg, akkor 80-90cm. De a 70 az szívás. Legalábbis zsebben hordva a lejátszót. Övre csatolva még jó lehet.
Gondolom nem adnak hozzá 20cm-es hosszabbítót.
-
Macilaci457
őstag
válasz
rumos14 #3517 üzenetére
anélkül túl rövid a zsinór, azzal együtt meg tutira összegabalyodnék benne.
Nem tudom hány centirő lvan szó, de a Jays-re alapból kell hosszabbító, kb 40 cm-es a kábele. Ez addig jó, amíg a nyakadban lóg a lejátszó, utána hosszabbító kell, azzal meg kb 1,5 méter lesz a vezeték, ezért többen stóltak is, hogy kicsit hosszú...
De én teljesen megszoktam.
Néha ha ki akarok menni, és le akarok csatlakozni valamiről itthon, nem a fülemből rángatom ki, hanem széthúzom a hosszabbítót, és kisétálok a fülemben a fülhallgatóval meg a 40 cm kábellel. -
BloodRay
veterán
válasz
rumos14 #3480 üzenetére
Feltéve persze, hogy megtalálnám az egykori Win Mobile topicot.
asadasad22 -> Nem barátnőmé tényleg nem egy csúcs lejátszó(csak egy alap oledes kis készülék), de épp ezért is voltam kiváncsi mekkora a különbség mondjuk a pda-mhoz képest.
Meg én sajnos nem szeretek magammal több cuccot is hordani, mert vagy nem találnám amelyik épp kellene, vagy helyem nem lenne nekik, vagy ami a legjobb elfelejteném feltölteni valamelyiket. -
BloodRay
veterán
válasz
rumos14 #3477 üzenetére
Én csak Pocket Playert használok, de elég jó minőségűnek tűnik a hangja.
Az a gondom, hogy én leginkább csak a méret miatt váltanék E51-re, mivel semmivel sem tud többet a mostanimnál(sőt sokmindenről le kellene mondanom), ezért nem szeretném ha még zenehallgatás sem menne normális minőségben.
Azért végén úgyis megveszem. Saját kárán tanul az ember. -
BloodRay
veterán
válasz
rumos14 #3437 üzenetére
Kizárólag a méret miatt.
Sajnos HTC Blueangel-em eléggé nagyocska. Egyébként teljesen elégedett vagyok vele(tegnap jöttem pl haza, 4 napig voltam el és lazán kibírta aksija), csak hát pl nyáron nem a legkényelmesebb.
A beépített böngészőt kivéve, amit még nem tudtam lecserélni az Operára mindennel elégedett vagyok.
Ezért is félek, hogy ehhez képest egy E51 mennyire követel majd kompromisszumokat.asadasad22 (3436) -> Volt már Win Mob-os telefonod/PPC-d?
-
ponti_ak
addikt
válasz
rumos14 #3414 üzenetére
hyper-off válasz: szintén Nokia, ezúttal 3110Classic, és nem lesz, hanem már van.
A topikjában kifejtettem az előnyeit, hátrányt nem nagyon találtam. Amúgy nagyon jó kis teló az E50 is, de nem igazán használtam ki, és van/volt pár bosszantó hiábája, rájöttem hogy nem nekem való.ruscus: köszi a drukkot!
-
ponti_ak
addikt
válasz
rumos14 #3284 üzenetére
Pompi: Bingo!
Plusz a mostani kezd meghalni, gyakran elhalkul a jobb fele (szerintem eltömődött), szóval nem megbízható, és pont mostanában kezdett hiányozni. Erre az akciós példányra lesz majd egy potméter később (valami olcsó hangerőszabis Sennheiser-ről), addig meg szerzek hozzá egy filléres átalakítót...
A típus bevált, bár a hangja lehetne jobb, de ennyiért jobbat ma sem tudok, többet meg nem akarok költeni.. inkább egy bazinagy SDHC kártya kellene a D2-be már..
-
bwoay
nagyúr
válasz
rumos14 #3280 üzenetére
nekem olyan nem kell, toldva lesz úgyis (valamivel...)
ezért nekem mindegy az is, ha egy hét múlva a 3.5-ös lesz akcióban,
azzal sem lennék előrébb, le kellene vágnom róla a csatit ugyanúgy.Peat, beraktad a 2,5-ös fülest a 3,5-ös aljzatba?
u da man
u da man, u da muthafucking maaaaan
-
Pompi
nagyúr
válasz
rumos14 #3236 üzenetére
Ugyanaz ami múlt héten még 9990.- volt. BaSys matricával. Nem hiszem, hogy egy Saturn megengedheti magának, hogy hamisított terméket áruljon (persze láttunk már falon pókot).
Még jó, hogy nem akkor vettem meg, hanem kicsit vívódtam rajta, most rögtön kettőt kaptam egy áráért -
k.t.a.
senior tag
válasz
rumos14 #3185 üzenetére
Nekem csak a telómhoz kell. Nem tökéletes annak sem a minősége, de az a pár száz forintos vacak, amit éppen be tudtam szerezni valami förtelem. Mintha nem is lenne benne mély. Másra nem használnám. Zenét ha hallgatok, vagy játszok a gépen, akkor ott vannak a hangfalak. Megrendeltem a CX300-at. Majd megírom a véleményem ha megjött (kb jan 2.).
-
Llew
senior tag
válasz
rumos14 #2779 üzenetére
Hát ja, rossz is a sok kábel. Nem biztos, hogy szeretnék egy sok ezres új fülest valami szaki kezébe ani, hogy hátha sikerül. Ha mégis akkor nem tudom, hogy nézne ki a rövidítés után? Elgondolkodtató ötlet. Milyen fülest ajánlanál? Ilyen agyba dugdosós kéne, occsón, jó. Kicsit sokallom a CX300-asra a pénzt, de lehet az lesz a vége. Valaki írja feljebb, hogy vett Creative EP-635-at a pécsi MM-ban 5490 Ft-ért. Csak fehér. Az milyen? Ötlet, vélemény?
-
[Ace]
aktív tag
válasz
rumos14 #2762 üzenetére
Az igaz, hogy agybadugósabb, viszont ennek puhább az anyaga, a másik nagyon masszív volt, komolyan kisebesedett a fülem. A hangerővel valóban vigyázni kell, mert itt minden hang közvetlenül a füledbe megy. Megsüketülni meg kár lenne.
Amúgy garival vitte már ezt vissza valaki? Én a Media-ban vettem, azt mondták 2 évet vállal a cég aki forgalomba hozta. Ezekszerint ha gond lenne oda kéne másznom? (Remélem nem lesz rá szükség.)
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
rumos14 #2742 üzenetére
Hm és mikor vagy hogy vagy merre mennyi?
Pontit nem ismerem, őt hol tudom elérni esetleg? Vagy ide lehet menni magánszemélyként is, hogy ''két közepes gumit kérek''?
Mert érdekelne a dolog, illetve előtte egy ár is, mert az anno 9'900Ft-ért vásárolt fülesemhez nem kívánok többezerért gumiharangocskát venni. -
jolti05
őstag
válasz
rumos14 #2579 üzenetére
Új álláspontom szerint 5e forintot is rászánnék
(Nemes egyszerűséggel tegnap kaptam egy ezrest, és ezt hozzácsaptam a kis pénzecskémhez)
Nem hülyeség. Kapásból találtam egy ilyet: Sony MDR-E931LP [link]
hunnylander: A 6Hz szerintem néphülyítésÉs persze, nem csak ezt kell figyelembe venni.
Lehet, hogy nem halljuk de...olvass surányihifitLeírja emberünk, hogy lehet, hogy nem hallunk pl 20khz felett, mégis máskép cseng, ha benne van a muszikában az a fölötti hangfrekitartomány. Nade nem keresek kifogásokat.
Ez a Shure is hatalmas márka lehet. Láttam, hogy nagyon drágák a fülesei.
Ja és bwoay, valóban, a Sennheiser CX300 és a Creative EP-630 ugyanaz a ketyere, más cimkével, és 2 rugó különbséggel.
Igen, tudom, hogy a Sennheiser az egyik legnevesebb cég ilyen szempontból.
A CX300 alá nem szabadna adni a mércét, de, nekem az már tényleg drága. És kizárt, hogy az imént említett két termék, ha már látszólag ugyanaz, ugyanúgy szóljon?
Nem vagy valami tisztelettudó, hunnylanderViszont, van benne valami. Tehát elképzelhetőnek tartom, amit az utolsó hozzászólásodban írtál. De ennek még utána kellene járni.
Ezek közül lehet végülis válogatnom ebben a kategóriában: Creative, Griffin Technologies, KOSS, Panasonic, Philips, Sennheiser, Sony.
Panasonic/Philips nálam élből kiesett. Kossal nem szeretnék foglalkozni. Tehát maradt még 3. Sony igazán a 90-es évek végén volt hatalmas márka. Mára már azért nem mindenben alkot nagyot. Hajlok a Sennheiser felé, csak az már egy kicsit tényleg drága. Tudom-tudom, több 10e forintos fülesek is léteznek, de...szerintem értitek miről beszélekMeg azt sem árt nézni, hogy ha most venném, akkor van 5 rugóm. Párszáztat még tudok hozzá varázsolni farzsebből, stb, de +3 ezer forint a Sennheiser.
Egyébként az ilyen cuccok mennyire tartják az árukat? -
jolti05
őstag
válasz
rumos14 #2567 üzenetére
Azért, mert, igen, ahogy írtad, rövid a zsinór, olyannyira, hogyha bedugom a fülembe, kb a nyakamnál van a jack, tehát felejtős, hosszabbítot + nem akarok használni. Tehát sajnos az a füles élből elfelejtve
Maximum 4e forintot szánnék rá. Nagyjából a következőket néztem ki:
Sennheiser MX55 [link]
Árban már kiesik, de azért megszemléltem. Ami gyanús, hogy 64 ohmos. Az a kis pöcök a hangszóró fölött nem tudom mi, de 2 dolgot tudok elképzelni. vagy jobban megmarad a fülben, vagy az is egy hangszóró. Valószínűleg az előbbi. És nem arany dugós. 17Hz az már ütős.
Sennheiser MX51 [link]
Szintén 64 ohmos. Nem aranyozott csatis. Árba beleférne, 19Hz nem rossz.
Genius HP-02 Live [link]
Kialakításra kb mint egy SonyEricsson füles, tehát 1 jópont. Jobban hiszek az ilyen fülbedugós ketyerékben. Árban azt a kategóriát képviseli, amit még szívesen kiadnék érte. jellemzőket nem írnak, utána kell még néznem. De aranyozott jack-dugós, ez szintén egy jópont.
Sennheiser MX35 [link]
Jókat ír róla a jellemzőknél. Mind mélyhangra, mind Hz-re. Nem is vártam már az aranyozott csatlakozótViszont 16 ohm. Úgyhogy fura. Úgy tudom a szabvány, ha lehet így fogalmazni, 32ohm. Tehát nem tudom, hogy ez most hol számít, hogy ennél pl kisebb. Ilyenkor számolgatni kell? R=U/I P=U*I Rgo minél kisebb ellenállású, annál nagyobb U vagy annál kisebb I. Nem tudom hogy mennek ezek...
Ha nő U, nő P, vagy férfi?
Szóval ja. Viszont ha I csökken, csökken P is. Nagyobb ellenállás esetén (64ohm), pedíg ugyanígy nem értem, csak pont fordítva. Enyhe képzavar. Nem tudom a készülékek esetében az áram vagy a feszkó ''állandó'', amit lead. Mit tudsz erről mondani?
Ezeket csak felvetettem, hajlok bármire, ami ütős, és jó árban van!
MOD: Félkövér betűk
[Szerkesztve] -
jolti05
őstag
válasz
rumos14 #2565 üzenetére
Semmi gond. Létezik, íme például: [link]
Az az igazság, hogy vennék egy mp3 lejátszót, és felváltva géphez, és hozzá használnám, ezért kellene valami minőségi. Tehát akkor tekintsünk el a PC-től, és nézzük meg légyszi ezeket a fülhallgatókathogy mit ajánlasz/ajánlotok?
-
Aerodyn
csendes tag
válasz
rumos14 #2545 üzenetére
Én amugy próbáltam a G2-vel a cx-300-at, de akkor abban a helyzetben félrészegen nem volt kedvem a hangszínszabályzót átskálázni
, és így sajnos nem volt az igazi. Biztos, hogy jól szólna a G2-vel is a Senni, de egyenlore megteszi az EX-71 nekem, ha meg tönkremegy akkor nem szarakodok, azaz: Shure E2C
.
-
-
asadasad22
őstag
válasz
rumos14 #2497 üzenetére
Remélem, hogy jól fog szólni
Nagyon bejön a lejátszó, ennyi pénzért meg még a hülyének is megérte volna, most nézem az újságokat: egy 2 gigás full alap nullatudású elemes thompson kerül 14k-ban akcióban. Ez meg Sony és nem is akármilyen. Napfényben... 35 fokban úgy, hogy a nap közvetlenül megvilágítja, nem sokat látni belőle
De normális körülmények között aránylag jól látszik a kijelző, nappal is. Szép kis OLED kijelzője van amúgy, gyorsan mozognak rajta a pixelek és az is durva, hogy maguk a pixelek világítanak, így ha beteszel egy olyan képernyőkímélőt ami feketéből indul aztán egyre több pixel van a képernyőn, az elég jól néz ki sötétben, úgy indul, mintha ki lenne kapcsolva, aztán egyre világosabb leszAz aksija brutális, ilyet még nem pipáltam. Ez tényleg bír 50 órát. Már csak egy CX300 kell és teljes lesz az öröm
Csak akitől venném (Lasi) nem jelentkezik több, mint egy hete.
-
Maxtreme
addikt
válasz
rumos14 #2442 üzenetére
Az hogy rossz vagy nem rossz, teljesen szubjektív dolog
Ki mi részesít előnyben. Aki az erős dinamikus mélyeket szereti, a koss-nál jobbat ebben az árkategóriában nem igazán talál.
Én kb 1 éve vásároltam 1et a szóban forgó termékből (azóta 1 garón már átesett) teljesen meg vagyok vele elégedve. Adni kell neki egy kis magasat EQ-val, és máris semmi probléma a hangjával
(Najó azért nem oylam mint a Monacor MD6200-as nagyfejesem, de azt nem is vártam tőle
)
-
Jadro
veterán
válasz
rumos14 #2228 üzenetére
Lehet hoyg azonos széria, bár a kettő vásárlása közt eltelt azért pár hónap, ráadásul az egyik fekete volt, a másik szürke. Mondjuk ettől még akár lehetnek egy szériában. Na mindegy. Megyek beszerzek egy újabbat. A sima szivacsos fülesek nem védenek az erős busz zörgésektől.
-
Oracle
senior tag
válasz
rumos14 #2077 üzenetére
keret az van rá nemgond, csak olvastam rosszat is jót is a cx 300-ról ezért kérdem kinek mi a tapasztalata? a sonyról azt olvastam hogy ''málik a vezeték'' de milyen a hangzása?
rumos14:A kialakításnál mire gondolsz? hogy ilyen agybadugós, mert én kifejezetten olyat akarok mert metron buszon nem kell annyira bömböltetni mint a nyitott fülest. -
Ck.
addikt
válasz
rumos14 #1927 üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy ha már ennyire szerenték egy CX300-at, akkor a Plug halála elég indok lesz rá...
Egyébként természetesen majd elviszem gariztatni ha lesz elég időm, de ha javítani fogják (forrasztgatni, stb.) akkor sztem át se fogom venni, mert még ha tökéletesre sikerülne is a forrasztás, javítás, stb., én még akkor is bebeszélném magamba, hogy recseg, rosszul szól, stb., szal ettől inkább megkímélem magam.
Egyébként 9270-nél van vhol olcsóbban CX300, ami vidékre is szállít? -
Lotusomega
senior tag
válasz
rumos14 #1884 üzenetére
Köszi ,bocs igazad van,plugról sokat olvastam hideget meleget,azt hogy nagyon jó a mély benne de nincs közép és magas taromány,fáj az ember füle tőle, kényelmetlen és hasonlók,cx-300ról csak olyasmiket hogy jó ,meg hogy megvannak elégedve vele,de azt nem tudom hogy annak milyen a magas-mély-közép,mennyire kényelmes,stb..Thx
-
vili13
őstag
válasz
rumos14 #1872 üzenetére
''az említett sony-val sokan küzdenek: pár hónap után szétmálik a füles vezetéke.''
- Állítólag már kifutott a szétmálós széria. Viszont drágább is, meg rosszabb is mint a CX300.
''cx300-at használ mind Adamsky mind bwoay és egyikük (sorry, nem emléxem pontosan) a 2m-t súrolja.''
bwoay tudtommal már rég jól meg is hosszabbította a sajátját valami mx55 zsinórjával... (Amúgy én is majdnem 2m vagyok, de nekem elég hosszú. Persze nem nadrágzsebben hordom.) -
ez_meg_emaz
őstag
-
vili13
őstag
válasz
rumos14 #1861 üzenetére
CX300-on még hallani valamit a 15kHz-ből, de pl. 17kHz-ből már azon sem igazán (- talán már a fülem sem a régi...). Valamivel jobban hallható a különbség, ha pl. aluláteresztő szűrővel hallgatsz zenét, és azt nézed, milyen frekvencián érezhető a különbség az eredetihez képest.
Mindenesetre a CX300 nekem sokkal jobbnak tűnik magas átvitel szempontjából, illetve a Plug elfogadhatatlannak. Talán az volt vele a fő gond, hogy a G3 EQ-jának két felső sávja 4kHz és 16kHz - vagyis a legfelső sáv jelentős emelése túl sokat fog emelni a középmagas tartományban is, így bár összességében harsány, de az igazán éles, csilingelő magasaktól mentes hangzást eredményez. -
vili13
őstag
válasz
rumos14 #1857 üzenetére
Én azalatt a rövid és sanyarú időszak alatt, amíg nem volt cx300, és plug segítségével kellett sokat rontottam a G3 hangminőségén, azt vettem észre, hogy hiába emelem az égig a magasakat. A plugnak ~12..13kHz körül vége, és lehetetlen annyit emelni rajta, hogy kijöjjön belőle valami. Persze ettől még remek füles annak, aki élvezi a dobozhangot. (Aki nem hiszi, csináljon magának egy 15kHz-es wav-ot, és próbálja ki, szól-e vele a plug valamit is. Nem fog.)
-
válasz
rumos14 #1820 üzenetére
Konkretan egy Sennheiser eh-150-rol van szo ([link]), aminek 3 meteres vezeteke van, ami neha jo, viszont ha mondjuk vonaton ezen hallgatom a laptopom, akkor belegabalyodok a sok drotba (amikor meg elrakom a hatizsakomba, akkor meg remenytelenul osszegubancolodik) - erre keresnek vmi megoldast.
-
Ck.
addikt
válasz
rumos14 #1802 üzenetére
Nekem a Plug-gal igazából az a bajom, hogy a szivacsot amire ráhúzom cső, az szúrja a fülem behelyezésnél néha, és eléggé kellemetlen.
Akkor maradt a CX 300, de még érdekelne hogy egy HPM-70 füles (olyan mint az EX-71 [link])
Valamint még gondolkodtam az MX-51 street-ben is. Ezeket összevetve hangzásban melyik jönne ki győztesként? A HPM-70-el van már tapasztalatom, azt nagyon szeressem, bár a mostani Plug-omhoz képest elég halk.
Az MX-51 street milyen? Jól szól? A három közül milyen sorrendet állítanátok fel? -
izomhod
őstag
válasz
rumos14 #1635 üzenetére
rock, metál, punk, ilyesmik jaja
Sony MDR-E818LP:
Névleges ellenállás: 32 Ohm
Frekvencia átvitel: 18 - 20,000 Hz
Hangnyomás: 122 dB
Torzítás: < 1%
Sennheiser mx 400
Érzékenység 104 dB
Frekvenciaátvitel 12-22000 Hz
Hangerőszabályzó ---
Impedancia 16 ohm
Teljesítmény 50 mW
a frekvenciánál elég nagy különbség van, ellenállás is duplája egyik a másiknak. igazából mit lejentenek ezek? decibel is eltér vagy 15-20%-kal.
ja, és amit olvastam itt lejjeb, hogy miylen szilikondugó? meg ezekhez adnak több dugót? hogy van ez?
köszi -
G@ben
addikt
válasz
rumos14 #1614 üzenetére
Kicseréljük rajta a szilikont, így megtudjuk azt is, hogy kompatibilis-e. Egyébként nekem a legkisebb a jó, mintha bwoay a középsővel használná.
Na bwoay, 5 után általában ráérek, itt a kihagyhatatlan lehetőség!
Na jó, csak ki akarom próbálni a CX300-at, de nincs pofám ingyen kérni!
[Szerkesztve] -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
rumos14 #1591 üzenetére
Hmm, igaz
Akkor szétnézek a másik topicban.
Ha pedig FÜLhallgató, akkor Sony MDR-EX71SL !
Kb 1 éve vettem 10rugóért, és NEM bántam meg! Aki ismeri, tudja h miért, seni középkategóriás fejhallgatóival vetekszik! Nagyon brutális, szépen szól, de főleg a basszus kegyetlen! Csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest