- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
golyani #5016 üzenetére
Hát trógeres ja. De ez van, én egy pár hétig használtam úgy is, hogy a fekete kábelhez fehér szigszalagot tekertem, na az már tényleg suttyó volt, de a feketével nem nagyon látszik úgy nagytotálba.
Amúgy az egész elágazót körbetekered, úgy hogy kb középen legyen a szakadás. Elég erős a sennheiser vezetéke, szal az is tartani tudja a gumiborítás nélkül, szigszalaggal meg el tudod takarni a kilátszó rezet. Más ötletem nincs. -
harkai
tag
-
Travelos
őstag
válasz
golyani #2074 üzenetére
az a baj, hogy rohadtul nincs olyan hely sehol, ahol szépen sorban ki lehet próbálni őket
egyszerűen le vagyunk maradva nyugattól piszkosul ilyen tekintetben
amcsiban ez elképzelhetetlen, hogy vesznek valamit kipróbálás nélkül, itt meg közli velem az eladó az ország legnagyobb műszaki áruházában, hogy nem lehet kipróbálni!
hihetetlen! -
Termi16
őstag
válasz
golyani #1780 üzenetére
Hát ez egy hosszú történet
Lényeg hogy akartam venni egy jobb vga-t, amihez úgy állítottam volna elő a pénzt, hogy eladom a memóriám és helyette veszek noname-t. De az emberke aki megvette volna a memórimat visszamondta a dolgot, így a meglévő pénzemből vettem a fülest. De most megint meggondolta magát az örge, ráadásul az új vga-t is megkapnám előnyös áron, viszont ahhoz feltétlen kéne legalább 4k a fülesbe fektetett 6ból -
ZakRob
senior tag
válasz
golyani #1691 üzenetére
Ma bementem a Médijába és kipróbáltam a fejhallgatókat, azaz csak ki akartam, mert egyszer katasztrófális zene ment, ráadásul olyan minőségben, hogy még egy SOKOL rádión is jobban szólna szerintem. Másodszor amikor egy AKG-t akartam próbálni csuti hangerő mellett valami kis cincogást hallottam, ennyi elég is volt, hagytam inkább a fenébe
-
bwoay
nagyúr
válasz
golyani #1673 üzenetére
szerintem szinte semmilyen körülmények között nem egyszerűbb
a lejátszón állítani a hangerőt, mint a kábelen levő potméteren,
de ha jön is a tél, attól ő még tud hangerőt szabályozni a lejátszón is,
ezt a lehetősége megmarad továbbra is
''benyúlsz zsebbe löksz kettőt a joyon és kész.''
ja, benyúlsz, kitapogatod a joyt, és csak azután.
a hangerőszabályzó meg ott van az orrod előtt (ha lenézel).
az mx500-on kívül pedig van azért még pár hangerőszabályzós Sennheiser!
[Szerkesztve] -
-
válasz
golyani #1100 üzenetére
hmmm nem tom
a BaSys-es listán 9990 van feltüntetve de az csak tájékoztató jellegű
ha nem csalnak emlékeim akkor olyan 12k körül szokták mások venni /legalábbis a pesti listákon annyiért láttam/
de ha gondolod akkor megkérdezheted a srácot ha bemész a boltba /hátha azóta megérdeklődte/
ja amúgy én kb. 2-3 hónapja keresem ezt a fülest /eddig a létező összes boltba bementem ami csak szóbajöhet/
[Szerkesztve] -
válasz
golyani #1097 üzenetére
na voltam bent az infobox-ba /tod ami az ifiházzal szembe van a Thököly-n /villamos megálló/
s ott beszéltem azzal a sráccal aki intézi az sennheiser cuccokat s mondta: hogyha van raktáron nekik /mármint a BaSys-nak/ akkor a héten át is vehetem
ha bemész akkor egy magas, vékony, szemüveges srácot keress /legtöbbször az a nagy dög nokia kommunikátor, ill. laptop van elötte/ a neve /ha minden igaz/ Tamás
s neki mond hogy kéne egy sennheiser CX300 -B (black) vagy -S (silver)
Szerintem ő tudni fogja miről beszélsz mert 2 hete már kiveséztem vele ezt a dolgott s most amikor bementem egyből tudta mi a dörgés
/nem úgy mint a media markt-ba ahol a srác azt hittem hülye vagyok s meg akart győzni hogy én nem CX-ről beszélek hanem MX-ről, merthogy ő olyanról még nem is hallott
/
Ja s nem kell előleg!
bár a pontos árat nem tudta megmondani mert a BaSys-es lista csak tályékoztató jellegű -
Mic ACE
aktív tag
Nem hallgatsz hip-hop-ot, meg rapet, mert nem hallottál még igazit, csak a rádióból, meg tévéból jövő fost.
(Ne vedd komolyan, még ha netán igaz is!) Gyerekek nem csak 50 Cent, Eminem, P Diddi (vagy mi a pöch), meg 2Pac a világ, mégha az utóbbi alkotott is olykor valamit. Tessék Jeru The Damaja-t, A Tribe Called Quest-et, Gang Starr-t, Pete Rock-ot, stb, stb, stb is megpróbálni, főleg '92-'98 közöttről.
...No, jó ez csak fakultatív, nem kötelező. -
ithomas
őstag
Az MX-ekben nem is az a legidegesítöbb hogy nincs elég mély,mert ez valamellyest EQ-val korrigálható(mondjuk közel se tökéletesen),de számomra ott bukik el a dolog...illetve az összes teljesen nyitott füles,hogy 90%-ban akkor használom a lejátszót ha tömegközlekedésben vagy az utcán vagyok,és hát nagyon sokszor előfordúl hogy szinte semmit nem hallok az egészből.
Ha meg a hangerőt tolom fel,a finom részletek akkor is elvesznek+ megfájdul a fülem+pár éven belül valszeg meg is süketülök...
Amúgy érdekes hogy sokan panaszkodtok rá hogy kiesik a fületekből...hát én sose használtam szivacsot,de még az életbe nem esett ki magától,pedig futottam is vele nem is egyszer...és több mint 2 éve szinte napi rendszerességgel használom. -
vili13
őstag
Márpedig azt írja a Sennheiser, hogy a CX300 nyitott... Lehet próbálkozni az EX-51-gyel, de szerintem annak sincs jobb drótja, mint az EX-71-nek. Ha csak keveset és nagyon óvatosan használod, talán nem megy szét olyan hamar.
MX300 - igen, kicsit kevés basszus, merevedős drót (ami a zajt is jól viszi az ember fülébe), kipotyogás, hamar elhulló szivacsok, stb. Nekem hamar lett elegem az MX-ekből.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eredeti Xbox One játékok
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xbox Ultimate előfizetések
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest