- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
bodo753 #71872 üzenetére
Ha már felhozta az re400-at sheratan, pont gondolkodtam és elővettem kicsit hallgatni az re600-at és ha nem lenne a keretet én azt mondanám. Amíg nem dob a lejátszó valami szar mastert valami iszonyat elveszheto6ez a füles 130$-t simán megéri.
Gyártótól DHL-lel, 50$ az RE400, 130 az RE600. -
törölt tag
válasz
bodo753 #71872 üzenetére
Én a Hifiman Re400-at mondanám még, bár az nem fül feletti kábeles, meg nem biztos, hogy olyan fantasztikus anyagminőség, de marha kényelmes tud lenni és jó hangú. Igazából aki panaszkodott anyagminőségre, az évekkel ezelőtt volt, azóta csak megemberelték magukat.
Vagy VSD3S, VSD5S talán?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest