- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #58660352 #6338 üzenetére
Annyit még szeretnék hozzátenni, hogy a Super.Fi 5 EB nem HiFi fülhallgató, hanem egy kétlábon járó subwoofer. :-) Én otthon is subwoofer orientáltan hallgatok zenét, ezért nekem sétáláshoz is ez való.
HiFi mániás olvasóink figyelmébe a cég Triple.Fi nevű fülhallgatóját ajánlom, amelybe 3 membránt építettek (magas, közép, és mély), ahogy az a nagy könyvekben meg van írva:
[ Szerkesztve ]
-
Solicidium
aktív tag
válasz #58660352 #6338 üzenetére
A felsoroltak azért más kategóriájú fülhallgatók árban is, azt látni kell. Ugyanakkor a az általad vett ue armaturás, ami tudtommal szintén tartalmaz membránt, csak a pontosság kedvéért gondoltam, leírom. Sokak tapasztalata szerint kicsit más a karakterisztikája egy ilyen fülesnek.
-
zack
nagyúr
válasz #58660352 #16241 üzenetére
A Pioneer SE-CLX9-et egy 18k-s Sunrise Xcape is oda-vissza pofánveri.
Lehet hogy venni fogok IE8-at, még mindig nem döntöttem, bár kíváncsi lennék én is slfln véleményére előtte. Csak 3x annyiba kerül mint az Xcape.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
need
addikt
válasz #58660352 #16241 üzenetére
Üdv...
Nagyon érdekes ez az IE8...
Van egy m.társam aki rendelkezik ilyen készülékkel akkor tájt vette amikor kereskedelmi forgalomba került a füles! Akkor nekem még cx 500-om volt és volt egy alkalom hogy együtt dolgoztunk és kértem hogy próbáljuk ki hogy szol..! Neki is és nekem is D2 van annyi különbséggel hogy neki már a + volt az enyémen meg le lett cserélve az original fimr +-ra!
Nekem akkor a cx-500 képest nagyon dinamikusnak tűnt valamiért lehet hogy akkor én ott nagyon elakartam ájulni a fülestől de ez az elájulás nem történt meg mivel hogy szeretem én is nagyon a basszust nem étereztem akkora átütőnek mint ahogy szerettem volna nyilván persze nem tekergettem az a kis bisz/baszt az oldalán ha jól emléxem akkor olyan közép tájékon volt ami akkor eszembe jutott hogy lehet hogy ez jobban szólna ha be lenne járatva lehet hogy akkor másabb lenne..? Amit elmondott időt 1 hónap és abból a napi szinti hallgatást több órán keresztül szerintem be volt járatva...a megvétel után nagyon sokáig használta.. majd nem is olyan régen kérdeztem tőle hogy na mi van IE8..?
Most azt mondja nem érte meg a füles!
De miért? Mert ennyi pénzért ő többre számított..!
Amit szeretnénk neked javasolni és amit neki is javasoltam végig kellene gondolni milyen [gumiharangot] használsz...?!?
Nézd ez csak az én véleményem de hidd el nem véletlenül ajánlják orrba szájba..Annak idején amikor én vettem a D2 már akkor is olyan Unikum volt az U3 mi t a picsa..
Most már tudom miért...így már értem...Biztatott itt 1-2 ember privátban hogy én is írjak részletes beszámolót vagy is inkább egy össze hasonlítást a Xears II vs UE között hát lehet hogy bele vágok...
Igaz soha életembe nem csináltam még ilyen össze hasonlítást de valamikor el kell kezdeni...D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
zack
nagyúr
válasz #58660352 #16914 üzenetére
Remélem az i4-nek nem lesz gond a 16 Ohm IE8. Mert ha nem lesz mély hangom, ki fogom magam vetni a földszintről...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
SÖ
addikt
válasz #58660352 #16914 üzenetére
Ha jól tudom az iPhonokba, de az iPodokba biztos ez a DAC/Power chip van. Tehát ebből a megközelítésből nem szólhat jobban iA7, de ebben nem akarok állást foglalni, mert nem hallottam. Viszont a plusz, minusz táp kialakítása egy 3,7V akkuról telefon méretben számomra kicsit futurisztikus. Egy Hi-FiMan méretű kézi bibliában már inkább elférne az inverter, valószeg ezért is csak 6óra az üzemideje.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #58660352 #17112 üzenetére
Érdekes... Nem sok mobilt és laptopot láttam eddig szétszedve, viszont mp3 lejátszót elég sokat.
Utóbbiaknál sehol sem találkoztam kimeneti csatoló kondival.
Persze, lehet, hogy azért, mert nem 2-3 ezer Ft-os lejátszókról van szó, de már egy 4000Ft-os gagyiban is hídkapcsolású IC volt...[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
SÖ
addikt
válasz #58660352 #17112 üzenetére
Azt még mindig nem értem, hogy lesz egy db akkuból plusz-mínusz táp? Hálózati trafón is két db szekunder nulláját kell közösíteni, aminek a két fázisa megy a egyenirányítóba, a nulla meg a fázisok közé a puffer kondik. Plusz-nulla-mínusz táp. Kvázi-komplementeres kapcsolásba kötött végtranzisztorokhoz is ez kell. Paralel IC-k is a plus-mínusz félhullámot erősítik, de ott a bemenetről kapják a váltó-feszt (hangfrekvenciát) tehát az más.
szerk.
[link]
Lehet, hogy ez nem az? 101WS[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz #58660352 #17627 üzenetére
Nagyon jókat írnak róla, megszünteti az enyhe felső mély kiemelést, kontroláltabb gyorsabb basszus, világosabb hang stb. Csavart ezüstözött kábel. Ami negatívum, hogy az Y elágazásnál törékeny, és sokkal merevebb az eredetinél. De ez csak egy vélemény. Viszont nem csak az árával, de tudásával is kitünik a többi közül, tényleg speciális.
Köszi az infót, ha aktuális lesz - fogok tudni utalni - kipróbálom. -
SÖ
addikt
válasz #58660352 #17627 üzenetére
Most találtam, ez sem semmi, Kézzel gyártják, kicsit drágább, de lehet, hogy ennél maradok.
SENNHE1SER 6NOFC
-
törölt tag
válasz #58660352 #52624 üzenetére
Köszi az igényes beszámolót.
Engem még érdekelne, hogy milyen forrásokkal próbálgattad, van-e arról meglátásod, hogy milyen hangkarakterű forráskészülékekhez illik inkább, és milyenekhez esetleg kevésbé. És ha tudnád hasonlítani hasonló kategóriájú egyéb fülhallgatókhoz, az még izgalmasabb lenne.
Megjegyzendő, hogy a hibridek persze nem csak előnyöket egyesítenek a két technológiából, hanem hátrányokat is, és komolyak az illesztési nehézségek. -
Ati1979
veterán
válasz #58660352 #52624 üzenetére
Köszi, hogy írtál róla. Remélem, jössz a találkozóra.
Szívesen kipróbálnám jó forrásról mit tud.''A dinamikus meghajtók a mélyhangok képzésében jobbak''
A több armatúrás fülesek - ahol a mély külön driver (eket) kap - is igen igen szépen teljesítenek ezen a téren.
Pl. az se846-nak brutális mélyei vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- WD Gold 18TB 3.5" 7200rpm 256MB SATA GARANCIÁLIS
- Dell OptiPlex 7010 USFF i5-3470S/8GB/250SSD/DvD író WIFI WIN11Home + monitor
- Sata III vezérlő 2 , 4 , 6 port , Sata III + IDE vezérlőkártya, PCI-e riser kártya
- Szép állapotú lemezes PS5 fat konzol eladó /Beszámítás van
- Amd Ryzen 5 Asus radeon RX570 8gb Asrock B450M-HDV r4.0 gamer pc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest