- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Igen, sajnos azt már csak utána néztem meg, hogy a szállítási költség majdnem annyi mint a füles, a nem Budapestiek kimaradnak az ilyen jó üzletekből
Köszi viszont a telekomos ötletet, szerintem megrendelem onnét én is, csak félek attól, hogy a mikrofonos változat nem lesz olyan strapabíró, mint a sima változat, de egy próbát megér.
-
Zsolt1
tag
Szia, én nem vagyok szakértő a témában, de talán valamennyit tudok segíteni a tapasztalataim alapján. Volt (van) Piston 3 és SM ES18-am is, szerintem a Soundmagic sokkal jobb, mert tisztább a hangzása, és hangosabban is szól, mint a Piston 3. Zajok ellen is sokkal jobban szigetel az ES18, gondolom a kialakítása miatt. A Soundmagic-et 3 éve vettem és semmi baja, csak ki kellett takarítani, illetve a kábele kezd elhasználódni, de én napi 12 órában használom géphez, hangfal helyett. A Piston fél év után elhalkult. Kényelemre szintén a Soundmagic jött be nekem, mert kisebb a Pistonnál méretre és súlyra is, nincs az az ormótlan része, ahol a kábel kijön belőle, hátránya viszont, hogy mindig keresgetni kell, hogy melyik a jobb és melyik a bal fele, ami sötétben rossz. (Most látom a képeken, hogy legalább már betűkkel jelölik, hogy melyik a jobb-bal oldal, az enyémen még az sincs.) Anyagminőség az egyetlen ahol nyer a Piston 3, de hiába jó érzés megfogni a fém házat, meg az akármilyen borítású kábelét, ha fél év alatt tönkre megy.
Igazából pont ezért néztem be a topicba, hogy én is megkérdezzem, hogy jelenleg a max. 5000huf-ig terjedő árkategóriában van-e valami új best-buy, mert most láttam az egyik magyar webshopban 3700huf-ért, ami már ebayes ár alatt van és van belőle fekete is
-
assemble
addikt
+1.
Ergonomiaban a VSD3S-nek sztem a nyomaba er egyik earbud sem amit eddig hasznaltam. Ful mogotti elvezetesu, es pont olyan alaku, hogy kb perfekten beleilleszkedik az ember fulebe, szerintem ezerszer ergonomikusabb, mint barmilyen earbud vagy nem ful mogotti elvezetesu fules valaha is lehetne.
(hangminosegben, plane tomegkozlekedesi zajok kozott pedig plane nem rug labdaba egyik earbud sem amit hallottam.. de jo ideje nem is hallottam ilyet, mert szinte kihaltak az ilyenek..)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest