- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
assemble #50589 üzenetére
Az mp4nation elég jó bolt, sokan rendeltünk már onnan a topikból, és a garanciával sem szokott gond lenni, bár időben persze nem a legrövidebb sajna a postázgatás miatt. De azt hiszem náluk csinálták azt, hogy nem kellett feltétlen visszaküldeni a fülest, hanem egy képet kellett küldeni a szétvágott kábelekről, és küldtek újat.
A VSD3-ról nem hallottam még, hogy hamisítanák, bár volt egy blogbejegyzés a Vsonic hivatalos weibo odlalán, hogy két online bolttal vigyázni kell, mert nem hivatalos partnerek, és még vizsgálják, hogy eredetit árulnak-e.kolosanyi: Azt a megoldást próbáltad, hogy a füled felett vezeted a kábelt, és a hátadon le, aztán a derekadnál meg vagy Sansa, vagy telefon? Vagy esetleg azt, hoyg egy rövidebb vezetékkel a sport-tokkal felkarra erősített telefonba megy a kábel? Azt még meg is lehet csíptetni a ruhán, így nem lifegne annyira. Szerintem ezeket megpróbálhatod mielőtt rendelnél, mert nem kerülnek igazán semmibe.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
assemble #50523 üzenetére
Nekem 8-ért se kéne, nem arra írtam.
Cathfaern #50522:
Jó pedig az RHA, 3 évig cserélik szó nélkül, ha van valami (és hivatalos helyről vetted). Egyébkènt kapható sima 750, azon nincs mikrofon.
Ez a "nagyon megtörik" azért erős túlzás lehet, én a 750i-t táskaaljába gyűrve használom, a legkisebb jele sem mutatkozik bármi problémának. Hogy őszinte legyek nem is nagyon izgat, ha valami lenne vele egy-két év után, majd akkor cserélik újra, de nagy esélyt erre nem látok. A kategória legmasszívabb fülese, remek garanciával. A magasok hiányoznak belőle kicsit, az tény. Masszívabbat, megbízhatóbbat ennyiért nem fogsz most találni. -
törölt tag
válasz
assemble #50503 üzenetére
UE?
Huhh, hát igen, valóban eltelt pár év. Azóta van egy olyan dolog, amit úgy hívnak, hogy armatúra, és egy inkább elterjed, alsóbb kategóriákban is. Kicsit komolyabb füleseknél már csak ilyet használnak, egyszerre többet oldalanként. Nem kicsit hagyja maga mögött mindenféle tekintetben az ilyen IE8, vagy UE füleseket.
-
-
törölt tag
válasz
assemble #50496 üzenetére
A probléma szerintem az, hogy nagyjából nulla fejlesztés ven a CX sorozatban, nem erre fókuszál láthatóan a gyártó, így évek óta nem nagyon változott pozitív irányba a hang. Az a hangminőség akkoriban még elment, nekem is volt egy CX200 (illetve nem az, hanem annak az egyik "klónja", Creative EP630), és imádtam, de akkor nem nagyon volt még verseny az IEM piacon. Manapság ezt a hangot, anyagminőséget megkaphatod magyar garanciával olyan 4-5 ezer környékén, csak körül kell nézni a piacon.
Szóval nagyjából elhúzott a piac a Senn mellett sajnos, és jelenleg kb a nevükből próbálnak megélni, de a eflső kategóriát leszámítva nulla fejlesztést fektetnek a termékeikbe, a marketing és márkanév megoldja így is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest