- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mondjuk én olyasmi meleg teát iszom.
Nem leforrázni gondoltam. -
krizmo_
Topikgazda
Nekem a vegetával volt a bajom, nem tudom elképzelni benne...
Én gyerekkoromban nem is ettem spenótot, először középiskolai menzán találkoztam vele, és akkor nagyon megszerettem. Az én anyum nem főz túl jól, jobb is, hogy nem készített spenótot.#7335 kovacsen222
Azért ne egyél meg mindent. -
-
Nyilván egyik sem atomfizika, de megvan az oka, hogy nem főzök otthon sört, meg nem csinálok otthon sajtot, meg stb., stb.
A sűrített tej esetében kb. 40-50 percig kellene a tejnek finoman gyöngyözni, nekem meg ennyi ideig kellene kavargatni
Ha végképp nincs más megoldás, akkor kipróbálom, de az ilyen dolgok esetében jobban bízok a bolti termékekben.
-
krizmo_
Topikgazda
-
inf3rno
nagyúr
Ja, én csak az ízvilágára értettem az olaszosat, hogy bazsalikomot és majorannát használtam a szószba. Egyébként nem ilyen szószt szoktam, mert nekem túl savanyú. Van egy bejáratott szószom fahéjjal és sült paprikával, évek óta azt használom minden tésztához. Azt elismerem, hogy az enyém közel sem olyan, mint ami a hivatalos nápolyi pizza. [link] Amúgy ilyet nem is nagyon tudnék, mert nincs hozzá kellően száraz paradicsom fajtám. Vennem kéne egy csomó san marzano tövet [link], és abból talán lehetne, addig marad a főzés, különben elázik az egész, vagy esetleg még azt lehet, hogy kivesszük a belsejét és csak a héjánál a húsosabb részét használjuk fel a friss paradicsomnak. Én próbáltam már mozzarellával régebben, de nekem nem tetszik, hogy tocsog a zsírban utána. Ez ízlés kérdése gondolom.
-
krizmo_
Topikgazda
Ez az igazi olaszos pizza.
Csodálatos!
A végén meglocsoltad olívaolajjal?
Holnap be is teszem az összefoglalóba, még néhány elmaradt recepttel együtt.#5406 Ance
Egy jó pizzara nem is kell sok feltét, sok helyen ettem Olaszországban pizzat, nem igazán jellemző, hogy túlpakolják/túlfűszerezik, de olyan a tészta, hogy simán is megenném. Hoztunk is haza pizza lisztet onnan (00-ás manitobát), valami isteni pizza sül belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest