-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Szerintem nagyon jól sikerült képet! Nekem utoljára OP5 volt a kezemben, de annak a fotőképessége meg se közelítette ezt a szintet, ahol most tart az OP a 13-mal. Nyilván az évek, meg a megfelelő fúziők nagyon sokat dobtak az ügyön. Szóval szerintem a OnePlus is kezd felfejlődni a legnagyobbak közé.
-
Helltak
őstag
Nagyon jók szerintem is. Nálad már a januári frissítés van fent? 4-5 napig volt nálam egy Oneplus 13, tetszett, bár a kamerával nem voltam teljesen kibékülve (annyiért amennyiért adják). Abszolút jó képeket lehet vele lőni, picit a bőrtónussal voltak bajaim. Nekem a gyerekek a fő téma, nem szeretnék mindig fényképezőgépet használni 😅
Viszont minden másban igazi flagship!
Emiatt is lett az utódja egy Oppo Find X8 Pro. Kamerában, üzemidőben (és azzal a kamera gombbal jobb). Haptic feedback, hangszóró viszont gyengébb kicsit a testvérénél.Nate: 200k körül közel sem lehet jobbat kapni, nem is csak a kamerát nézve.
-
Ixion77
addikt
Az árnyékok nagyon be vannak zuhanva. Ilyen pocsék időben persze nehéz jó képet csinálni, de inkább lenne valós szürke az egész minthogy a fekete autó kereke egybeolvadjon a karosszériával a kontraszt túlhúzása miatt.
--
Magic7 Pro: 200Mp telefotó, jöhet?
Omnivision OVB0A = 1/1.4 (9.1 x 6.9mm), 3x, F2.6
MSRP €1299 -
outdoor
aktív tag
Nagyon szep kepek. Milyen szenzora van?
Ezt a bulihajot lattuk mi is.Juuzer, dogos. Nem is tudnam elfelejteni, hogy a P9 vegzett a samu es az lg g4 utan. Nagyon jo telefon. Amit azzal orokitettem meg, megallja a helyet. A csucstelefonok egyetlen csucskameraja Kinabol. A tobbi mind koreai.
(Ez csak a tarsadalmi berendezkedes kulonbsege miatt erdekes. Ami moge a kommunizmus leteszi a voksat, valoszinuleg a legkevesbe sem fancy, de szaz ev mulva, lebombazva is beindul, elzummog, mukodik. Persze Korea is zsenialis, csak a P9 az egyetlen kinai fotos telo.) -
Pista0001
addikt
A Parlamentnek elég fura színe lett. Kb 1 éve nem láttam nappal, de mintha világosabb lenne a dunai homlokzat. Bár az is lehet hogy lerakódott már kívülre is valami a benti koszból.
(#15565) MR007RM: A 3. éjszakai szerintem elég jó lett, és a 3 fás is. Utóbbin a kutyád is szépen kivehető
Éjszakaiak Razr-el:
És egy sima nappali esős-borongós szélvédőn keresztül: [link]
-
novinyul
veterán
Minden évben megyek Csehországba,náluk 3 repnap is van egy évben.Ráadásul most először hozták el az amcsik a B52-s,muszáj volt kimennem.Ráadásul nem csak statikus bemutató volt,az egyik madárka repült is egy szépet
Nyolc hajtómű hangja valami eszméletlen volt
Kormányunk jóvoltából nálunk meg lóf@sz sincs
,teljesen más világ ami kint van
Ja Ostrava volt a helyszín -
Tuninger
addikt
-
B1T3
addikt
A képek jobban tetszenek, mint a videók, mármint ami a minőséget illeti.
Ezek Galaxy W-vel készültek? Az aláírásod alapján igen, de érdemes a hozzászólásban is feltüntetni, hogy később könnyen visszakereshető legyen, másrészt telefoncserénél az aláírásod is jó eséllyel megváltozik, így csaknem ellenőrizhetetlen lesz, mivel készültek a felvételek.
-
p06
senior tag
Szerintem is jobb itt az lgCamera. Tetszik, hogy kevésbé "színes" mint a gyári így szerintem kellemesebb és természetesebb. És valóban élesebb is (bár mintha az elsőnél elszúrta volna a fókuszt a gyári app.)
Akkor ezek szerint csak az enyémet nem szereti mert ott elég fúra a képminőség néha....
irgum .bruszli. Ricardo Köszönöm
Ricardo: azért is furcsállom mert teljesen ugyanúgy jártam el a féltöltésnél és a linkelésnél mint az előző hozzászólásomban.
.bruszli.: Van benne valami, a kép címeket mindig elszúrom
-
p06
senior tag
Hát néha szoktam használni az Lg camera appot videózásra, de szerintem a gyári jobb. Hiába állítom magasabbra a bitrátát és hasonlóak, beszemcsésedik a kép... Szerintem ebben még jobb a gyári. Mondjuk még én is csak próbálgatom.
Fotózásban meg talán az lg jobb.
Nekem ez a véleményem.
Amúgy az első esetben az 1. a másiknál talán a 2.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest