- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
VanAzAPénz #121736 üzenetére
Egy p30pro-t váltana, a rendszer nekem bejon, vagy csak megszoktam, igazából mindegy. Az ívelt kijelzo, hát a p30pro is az, és ez a zselés cuccal felrakott fólia elég jól bírja nálam. A Xiaomi 14 lenne meg versenyben, de nem tudom, a Miui vagy Hyper Os mennyire felhasznalobarat, és persze gyári gyárival 60 eFt plusz. Ezzel a tablet-toltőfej akcióval a Honor egészen baráti, bár még így sem olcsó. De ha az Moto ultra annyi lenne, mint a Honor, sztem azt venném. De van (gyári garival) közel 150 ezer különbség, annyit nekem nem ér. Bár az a fa hátlap nagyon ott van!
Na, hagyom, mert ez nem az a topik! Köszönöm a tanácsot!
-
natë
nagyúr
válasz
VanAzAPénz #121736 üzenetére
Nagyon jó az akkuidő a Honornál, jobb, mint a Motonál, nem kell felülni a teszteknek
-
Helltak
őstag
válasz
VanAzAPénz #121601 üzenetére
Igazából olyan kicsi az árkülönbség a kettő között (amennyiért sikerült őket beszerezni), hogy jobb a Honor.
Videóban nagy a különbség, a Motorola komolyabb shutter lagja ami még döntő volt a két kisgyerek mellett.
Oneplus 12 ami még az egyik kedvencem idén, de annál is jóval olcsóbban vettem ezt a Honort, így nem látom értelmét váltani róla.
Honor 200 Pro-t néztem még amúgy, portré mód a kedvencem, fotósként nem annyira meglepő 😅. Viszont ennek az árán vettem a Honort, így nem volt kérdés.
Bagoly01:
Igen, van néhány nagyon meggyőző! A fókusz nagyon pontos és gyors ami nekem fontos, nem is kicsit.
-
Helltak
őstag
válasz
VanAzAPénz #121598 üzenetére
Nagyon jó áron jutottam hozzá, így valószínűleg maradni fog.
Remek telefon, kamera is egészen jó.
Így viszont a Motorola Edge 50 Ultra fog menni, az is nagyon jó cucc, meglepett mennyire. -
osonte
őstag
válasz
VanAzAPénz #121139 üzenetére
Szerencsére klímázok a szélvédőre, ami jut a telefonra is, illetve kb manuálisan fél fényerőn megy a telefon (amikor meg ismert útvonalon megyek, akkor kikapcsolom a kijelzőt, csak a hang megy). Így még nem tapasztaltam, hogy romlott volna az akksi vagy a kijelző beégett volna, szerintem a klíma sokat jelent. Köszönöm azért a tanácsot!
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
VanAzAPénz #120948 üzenetére
Semmire,tökéletesen elvagyok a P6-al csak most jó akciók vannak és egész jó áron beszámítják,1 éven belül pedig úgyis cserélni akarok,a 9-es pedig nem tetszik. 🙂
-
rdt89
addikt
válasz
VanAzAPénz #120781 üzenetére
Én tervezek egyre lecsapni amint elérhető, engem nagyon meggyőztek a látottak
-
rdt89
addikt
válasz
VanAzAPénz #120778 üzenetére
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
VanAzAPénz #120772 üzenetére
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
VanAzAPénz #120770 üzenetére
Nem állítgattam, csak fogtam két teló egymás mellé, balra elfordultam és katt.
Sajnos olyan is lett, mert ahogy írtad is, teljesen máshol van a fókusz.
Ennek az összehasonlításnak nem sok értelme van így -
natë
nagyúr
válasz
VanAzAPénz #120768 üzenetére
Sokkal jobb vétel az 5 Pro, mint az utódja
-
natë
nagyúr
válasz
VanAzAPénz #120739 üzenetére
Van, de már nem azon a néven fut.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
VanAzAPénz #120675 üzenetére
Ne felejtsd, nagyon sok embernek olyan fotó kell, ami az insta,face,messengerben jól fest, ami kb a kijelző mérete.
-
natë
nagyúr
válasz
VanAzAPénz #120675 üzenetére
Hát, ízlés dolga. Bélyeg méretben igazából elviszi a szemet a színkezelés.
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
VanAzAPénz #120654 üzenetére
Még esetleg a Vivo X100 pro egy bitang telefon. Tudom nem ez volt a kérdés, de árban hasonló mint a 6 Pro és én eddig akárhány "true life'-s tesztet néztem, ki merem jelenteni hogy ha nem sokkal de este videóban pl biztos hogy a Vivo a jobb, Dxo meg elmehet az anyj.ba.
-
válasz
VanAzAPénz #120642 üzenetére
A banán nem feltétlenül, de a széleken szanaszét mosás, az igen. Az enyém ráadásul mindkét oldalon banán alakban
-
válasz
VanAzAPénz #120640 üzenetére
Ez van ha minden második lencse banános. De ez nem újdonság.
-
Drakmusz
addikt
válasz
VanAzAPénz #120597 üzenetére
-
Helltak
őstag
válasz
VanAzAPénz #120582 üzenetére
Tettem fel korábban képeket én is vele, összehasonlításképpen egy Xiaomi 14 Ultrával.
Mindkettő kissé csalódást keltő eredményt produkált, de a Honor jóval rosszabb volt, mint vártam..
Vissza is tértem a Vivo X100 Pro-hoz, jelentősen jobb a másik kettőnél, főleg portré/ember fotózásban ami most a legfontosabb nekem a gyerekek miatt. -
ShadowLac
addikt
válasz
VanAzAPénz #120585 üzenetére
Meg azért kéne csinálni más helyszínen is pár fotót.!!
-
sniper112
aktív tag
válasz
VanAzAPénz #120585 üzenetére
első egy két évben még próbáltak is hitelesek lenni de utána szerintem nem jött nekik össze vagy nem kaptak készüléket és így pénz alapján rangsorolnak
ha komolyabb részleteket akarsz akkor gsmarena és ott is úgy hogy össze rakod a telóknak a sample jait és úgy nézed belenagyítva -
válasz
VanAzAPénz #120582 üzenetére
Én azt nem értem hogy lehet ez dxo rank 1.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
VanAzAPénz #120515 üzenetére
11 ultra volt a legélethűbb.
Nagyon jó még most is, de azért vannak már hiányosságai, mint pl a dedikált kamerák közti váltások videónál. -
jeni
félisten
válasz
VanAzAPénz #120496 üzenetére
Sokat számít, hogy szabadban vagy teremben gyenge fényvisszonyok közt van fotózva valami.
Ha jól tudom a Samsung gyengéje a beltéri fotózás. -
Aryon87
félisten
válasz
VanAzAPénz #120477 üzenetére
Kár értük, M50Pro-m utódja lehetne ha lenne, de már a németek is száműzték a kínálatból a gyártót.
-
natë
nagyúr
válasz
VanAzAPénz #120441 üzenetére
Most melóban nincs nálam sajnos, otthon nem néztem, nagyon ritkán videózom.
-
natë
nagyúr
válasz
VanAzAPénz #120435 üzenetére
Szerintem pont, hogy jó a zoom.
-
Ricardo
titán
válasz
VanAzAPénz #120437 üzenetére
Igen , csak a fotó a kamera tudásának egy szelete. Ez a sokkal "olcsóbb és veri " vélemény, meg erős túlzás. Állóképben talán (!!!) felveszi a kesztyűt valamennyire, de videóban általában elmarad az összes ilyen készülék. Ami természetes, hiszen más kategória, de egy tulajdonságot kiemelve ilyet állítani több min erős, és ez csak a kamera. A többi dologra nem térek ki, hiszen ez a topik a kameráról szól, de azért maradjunk a realitások talaján.
-
Ricardo
titán
válasz
VanAzAPénz #120435 üzenetére
Veri a Samsung S24-et
-
sifu91
aktív tag
válasz
VanAzAPénz #120425 üzenetére
Már lassan másban is..
-
válasz
VanAzAPénz #120337 üzenetére
Az nem S24 kép
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
VanAzAPénz #120333 üzenetére
Az a baj, hogy nálam is.
Xiaomin természetesebbek a textúrák ugyan, de összességében a képeket nézve inkább választanám itt a Honort.
5x-től kezdve a Honor vállalhatatlan szerintem, de alatta valahogy jobban kiadja.
Mondjuk valami nem stimmel a 14 ultra 5x képeivel sem, egy igazán éles részlet a képeken nincs, ez 10x-en hatványozódik.
Ez a 2.5x valójában olyan mint máshol a 23mm-hez viszonyítva a 3x zoom.
Szerintem nem hátrány így ebben a formában, a 27mm-es főszenzoros képek sem.
Színek egyértelműen a 6 pro felé billentik a mérleget számomra, bár lehet élőben nem így volt.Köszi szépen az összehasonlítást, ezzel át is gondolom újra a 14 ultrás terveimet.
-
novinyul
veterán
válasz
VanAzAPénz #120257 üzenetére
Vannak csendes gyűjtők akiknek kb. Minden IS meg van már
Én inkább csak a kedvenceket szedtem össze. Persze 1999 óta foglalkozom mobilokkal, szóval volt kedvenc dögivel.
migabi: kollégánál olyan vanDe nekem az a szin nem tetszett soha.
-
gretzky77
veterán
válasz
VanAzAPénz #120207 üzenetére
De mint írja, globál verzió! Annyiért az sztem nagyon jó ár!
Közben utána olvastam, CN verzió csak felrakják a globál Romot! Így kicsit más azért, de az ár elég jó 230-ért -
Drakmusz
addikt
válasz
VanAzAPénz #120198 üzenetére
Nyilván az is egyfajta véglet amikor a túlzásba vitt élesítéssel akarnak részleteket előcsalni.
De az ilyen régi készülékek felett már eljárt az idő.
Lehet egy gyűjtemény megbecsült darabja, de ha egy szimpla hétvégi túrát kellene ezzel megfotóznod, nem lenne nagy az öröm. -
Drakmusz
addikt
válasz
VanAzAPénz #120192 üzenetére
Ez még viccnek is erős.
Ezeken a fotókon te milyen bizonyítékot látsz?
Nézd meg a finomabb textúrákat, az épületek körvonalait, az ég megjelenítését.
Jó dolog a nosztalgia, de túlzásokba ne essünk. -
Inczke
tag
válasz
VanAzAPénz #120089 üzenetére
Köszönöm!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
VanAzAPénz #120110 üzenetére
Szegszhirdetes
-
zazenke
őstag
válasz
VanAzAPénz #120075 üzenetére
az erős zoomoknál jelentős felbontás különbség volt bár tudo ezt az igazi fotósok semmibe nézik
-
Azie
őstag
válasz
VanAzAPénz #120070 üzenetére
-
leslien
nagyúr
válasz
VanAzAPénz #120005 üzenetére
azért azt tegyük hozzá ,h nem csak az Ultrára vonatkozik ez... bámelyik jelenlegi modellel felveszi a versenyt...
-
Francia91
veterán
válasz
VanAzAPénz #119555 üzenetére
Samsungoknál elég sokszor észrevettem (telefonteszteket bújva), hogy eszeveszettül élesítenek, feleslegesen. Ami igazából csak szoftver, amit nagy ívben lesz*rtak, mert a Redmi Note 10 Pro-m is hasonló cipőben jár a gyári kameraalkalmazással (bár a Samsungok annál is jobban próbálnak túlélesíteni), GCam-mel és nate féle konfiggal meg mintha egy totál más telefon lenne
-
Francia91
veterán
válasz
VanAzAPénz #119548 üzenetére
Első
Nem annyira éles, viszont a másodikon sok az élesítés, ezért inkább érződik darabosnak a kép -
Cblacksmithc
tag
válasz
VanAzAPénz #119550 üzenetére
ááá már nem biztos h. érkezik újabb válasz, hisz nyilvánvalóvá tetted, hogy én nyertem, csak azt nem tudod mit
-
Cblacksmithc
tag
válasz
VanAzAPénz #119548 üzenetére
első ?
mit nyertem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest