- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
kutkut #125613 üzenetére
Tényleg nagyon jók. Nem is annyira az optikai minőség, hanem a kidolgozás. Elég jól találja már el az AI a látványos, de még nem túlzott szaturációt, kontrasztot, színegyensúlyokat. Az élességet szerintem teljesen jól állítottad be, ami ennél élesebb ott már elkezdenek tenyészni az artifactok.
#125617 Drakmusz
Elsőre én is meglepődtem hogy a 6. és 7. mennyivel gyengébbek mint a korábbiak, de aztán rájöttem hogy azok a zoomoltak. Aminek még persze nem szükségszerű következménye hogy kidolgozásban is ennyivel rosszabbak legyenek, de ezek szerint mégis. -
Ixion77
addikt
válasz
kutkut #124997 üzenetére
1.: Kapásból a Vivot választanám, aztán pár mp múlva már átpártolok az Oppora. Látványosabb a Vivo, de a hangulatot az Oppo adja vissza jobban.
2.: Érdekes, hogy ezt meg az Oppo hozta ki világosabbra. Mindkettővel bajom van, nehéz választani. Ha mégis kellene, akkor talán Oppo.
3.: Ennek a képnek jól áll az erősebb árnyékkiemelés, ezért ez esetben a Vivot választanám. Viszont ha az a telefon is kicsit feljebb nézett volna hogy látszódjanak azon is a napsütötte fák meg egy kis ég, akkor valószínűleg más lett volna a kidolgozás.
Összességében a Vivo képei kissé lágyabbak, az Oppoéi drámaibbak. Ízlés kérdése hogy ki melyiket szereti, illetve témától is függ hogy melyik áll jobban az adott képnek.
Mindkettő kiváló a mai mezőnyben, normál is zoom tekintetben egyaránt. A kínaiak megérkeztek a porond tetejére. -
sifu91
aktív tag
válasz
kutkut #123845 üzenetére
Nekem sima 100 illetve ultra volt, kb ugyanaz a folyamat,
1. nem éreztem, hogy genygébb lenne a vétel.
2. utólag kell, de lehet költöztetni első bekapcsolásnál, másik telóra kell letölteni a vivo saját költözős appját.
3. minden értesítés jön, de minden alkalmazásnál le kell lőni az akku optimalizálást, mert elaltatja az appot igen hamar, és akkor értesítés sem jön.
4.Nekem nem volt, lehet azóta jött frissítés.
5. Wallet tökéletesen működött, kínai xiaomival nem minden esetben, de vivóval igen.
6. gboardot használtam, nem rémlik ilyesmi, vagy nem is akartam eltüntetni ezt passzolom. -
törölt tag
válasz
kutkut #120684 üzenetére
"A kettő között meg ott van a gcam, mint arany középút."
Vagy a pro mód akár, ahol állíthatod az élesítést, kontrasztot, szaturációt is.
Amúgy visszakerestem gyári Xiaomi 13 képeket, amik ugye még jónak számítottak itt, ezeket melléjük téve annyira azért nem érzem drámainak a helyzetet, mint ahogy arra az elmúlt 1 nap kommentjei alapján következtetni lehetne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest