- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Sajnos olyan lehetőség nem volt a gyári camera appban
Wa2x: Szép lett .
Amikor nem a tárgyon van a fókusz
Galaxy S
-
MR007RM
addikt
Na azért egy kötöszködő megjegyzést is tennék. Nekem ez így túl kontrasztos. A HDR hatás legyen ok, mert ügye hogy te hogyan mentél vagy akartál-e menni a valósághű hatásra az egy dolog és én nem tudhatom mit akartál kiemelni és mennyire. De a túl kontrasztosítás a levél befele fordult fehérkés széleken látszik szembetünően, amit én szubjektíve kerülnék, mert ez így nálam plusz és minusz egy fotónál, vmi jobb lesz tőle, valami meg rosszabb. Műiesebb?
Hát kinek mi jön be.
Ez így az elmosás ellentéte nálam úgy is mondhatnám a ló másik oldala.
-
Ricardo
titán
-
MR007RM
addikt
Hát most nem sok időm van fórumozni.
A linked fotóit tanulmányozom ám.Még a végén egészen beleszeretek a fotózásba pedig a telómat nem elsősorban a fotó és videó képességei miatt vettem, hanem a Symbian miatt is. Szóval úgy együtt üt nálam.
(#15625) p06: Hát igen érdekes hogy mennyi változhat pár csúszka állítása után. A kontrasztból azért lehet majd visszaveszek egy kicsit.
(#15626) Tuninger: Igen mág korrigálni fogok egy kicsit. Hát lehet hogy nincs univerzális beállítás még ennél a telónál sem.
Bár vmi ilyet keresek. Kár hogy a színeket egyenként nem lehet állítani. Még egy ilyen kellene a telóban. DSLR egészen elpirultam....
Na majd ha lesz időm és témám hozok még vmit.
-
MR007RM
addikt
Aha ezek már nagyon döfik. Jók a színarányok. Az nem telefon kép mivel készült ha szabad kérdezni? Egy kicsit kiakadtam rajta annyira tökéletes minőségileg és fotósilag is. Jó tudni hogy van köztünk egy profi is.
(#15601) Radeon_5: Hát azért ez erős fogalmazás. Megasztán jó kéz is kell hozzá. Talán ezzel könnyebb lehet jó fotót csinálni egy adott szélsőséges helyzetben, de a többivel is vannak ilyenek. Talán este a kivétel egy kicsit.
-
MR007RM
addikt
Egy kis válasz Rocky-ra.
Gombi kutyusMár kezdett sötétedni és az istennek nem akart rám nézni, pedig mondtam hogy nem fogok vakuzni.
-
.bruszli.
senior tag
-
Ricardo
titán
Nem rossz képek
Az LG kamerásokon kevesebb a zaj (gondolom a nagyobb ISO érték), cserébe picit sötétebbek is. -
irgum
addikt
Igen, jó a videó készítés, elégedett vagyok. A színek élénkebbek mint a 4S esetében, de azért mégse rikítóak.
BéHGT: Ez egy ilyen felszabadult lelkületű macska!
MR007RM: Frankó lett a békás kép, jó minőségű. Mifelénk nem találkoztam békával, pedig szívesen lőnék egy vakus képet.
-
tomp
félisten
Konkrétan a Galaxy W gyári kameránál nincs fókusz mód videónál. Egy előre elmentett fix fókuszra áll be üzemmód váltásnál. Ellenben az LgCamera Pro videó felvétel indítása előtt befókuszál.
Amúgy a gyári kamera nagyon ótvar silány minőségben csinálta eredetileg a videókat. Ezért megjárta a szervizt is. Újra lett kalibrálva a kamera firmware-je és magával a kamera modullal is csináltak valamit. Azóta az lgcamera is jobb videókat csinál. -
ludsimon
veterán
-
-
B1T3
addikt
Volt erről vita már, hogy az iPhone 4 képeit talán túl színesek is, túlszaturáltak, ami nem feltétlenül jó, ugyanis kevésbé reális, de az tény, hogy a legtöbb ember számára jobban mutat, mert kellemesebb az agynak a látványa.
Az más kérdés, hogy egy kevésbé „színes” képpel is el lehet ezt érni némi utómunkával.
-
zack
nagyúr
A leveles kép azért homályos mert 1 szál jégeralsóban pólóban és zokni nélkül papucsban álltam az udvaron, a fényképezés végén amikor már eleve át voltam fagyva, találtam ki kellene makró is. Amikor odaléptem, elkezdett lengedezni a szél, vártam egy kicsit, de csak mozogtak a levelek és már baromira fáztam, és elfogyott a türelmem.
Szóval valószínű ennek köszönhető hogy a leveles nem lett éles.
Majd újrapróbálkozom, amikor nincs légmozgás. -
hypgome
csendes tag
A Samsungokkal kapcsolatban én is csak pozitív megerősítést tudok adni. Korábban egy Samsung f480-om volt, ami 5 Megapixel. Ez az 5 megapixel meg is látszott, nagyon jó képeket csinált. Korábban Nokiáim voltak és azt tapasztaltam, hogy a 2 és 5 megapixel között nincs különbség. A későbbiekben természetesen az Iphone képminősége bizonyult a legjobbnak, viszont még a 3GS-eknek sincs vakujuk, tehát a fényeket nagyon el kell találni. de majd az Iphone 4-nek
Ami még bevált nálam, az a Motorola V8 kamerája volt, illetve hallomásból a Sony Ericssonokat dicsérik még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest