- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Kérdésem az, hogy jelenleg a P30-as rendelkezik elvileg a legjobb mobilos kamerával?
Mert nem keresgélem az állam a padlón.
A kölyökkutyának miért nem látszik az összes szőrszála? Olyan homályos kicsit.
Egyébként rendben vannak a képek, korrektek, de ennyi, nem több. És nem érzek gigantikus ugrást egy mai átlagos mobil kamerához képest, szinte ugyanazt tudják mind.
Megmondom őszintén, a legjobb benyomást rám itt az iPhone XR és XS képei tették, azok tetszenek a legjobban, pedig az iPhone-okat mint telefont, nem szeretem. Azok nagyon eltalálják a színeket valahogy. Persze megint nem gigantikus a különbség, hanem csekély, de akkor is.
-
tzsolesz
nagyúr
Nálam egyik sem üti meg a mércét sajnos. Nem mintha az S3 világbajnok fotós lenne, mert rengeteg hibája van. De mostanában rájöttem hogy a HDR csodákra képes, és elég jó minőséget is tudok vele produkálni.
Sőt fényérték csökkentése, vagy ISO érték csökkentése is is csodákra képes néha.
A fehér egyensúllyal pedig elég jó hangulatokat bele lehet vinni a képekbe. Ezekkel szórakozok mostanság.
Majd ha lesz időm csinálok egy sorozatot távoli képekkel (épületek, ártéri erdő, Tisza, mező). -
MR007RM
addikt
Dehogy öllek meg. Azt én sem vonom kétségbe hogy nagyon jó fotókat produkál, de magára a fotóra gondolván a brutális kifejezést úgy hírtelen erősnek találtam. Persze lehet egy kicsit zabos vagyok egy korábbi engem ért kritika miatt.
A választ azért megkaptam a tűzre utalva és így értem mire vonatkozik a nagy öröm.
(#20974) Wa2x: A zaj. Ok.
(#20975) DemonDani: Tőled már semmin sem lepődök meg.
(#20977) Quasi_modo: Szóval azt állítod az eget nem programozták bele a 808-ba? Talán zajos lesz valamitől vagy bemozdult? Esetleg nem tudnám követni a felhők gyors mozgásának ritmusát? Vagy csak nem fotóztál még eget? Egy bővebb kifejtésnek off-ban nagyon örülnék milyen akadályok merülnének fel a lelkes kisérletezőknek, akár privátban.
Talán témát akarsz adni nekem azzal, hogy felhergelsz?
Vigyázz jól, mert készítek egy 20db-os sorozat mester kompozíciót csupasz égről.
(#20978) DemonDani: Hiába minden elméleti okoskodás, mert a gyakorlatban az esti fotókat is még bebukja a 920. Talán majd az EOS odaver, de a jelenlegik nekem nagyon kevesek. Megeszem őket reggelire.
Ja igen a reklámok mást mondanak. Mobil kijelzőn szépek.
(#20980) legiaap: Tényleg jöhetne még pár pitypang, mert pl nekem nem sikerültek. El.asztam a kompozíciót mindnél.
Soha többet pitypang......
-
DemonDani
addikt
Attól még ahogy Quasi_modo is írta, az sem minden ponton tökéletes. Annyival nincs elintézve hogy "áhh nagyobb a szenzor akkor az MINDIG jobb". Nézd csak meg az N920-at... Simán odaver neki amint lebukik a nap a horizonton a kilométerekkel (magyarosan
) jobb zárideje miatt (ugye az N808 nem BSI hanem FSI szenzort használ, meg az aprtúra f2.4 szemben az f2.0-lal a 920 esetében). Meg azért az sem utolsó szempont, hogy szélesebb a látószöge, de az már inkább csak a használatnál, témakeresés stb jelenthet előnyt. És akkor még ott a jpg motor, meg egyéb szoftveres dolgok...
fu sok...
-
Bozek
nagyúr
-
-
-
B1T3
addikt
Tipikus Sony Ericssonos képek, mindenesetre a kutya nagyon aranyos.
Még az Xperia S-ben is ilyen a kamera, remélem, ezt hamar kinövik, mert nagyon nem jön be az efféle végeredmény. A Te készülékednél még elnézhető, de egy csúcsmodellnek kikiáltott telefonban nem kellene ezt a bakit ellőni.
-
toldy
őstag
Most hogy mondod, szerintem akkor már elkezdett borulászni amikor próbálgattam a telót.
Most csináltam új képet, úgy hogy állítgattam a dolgokat, szerintem jobb, de még mindig "érezni" a képen.
N8 makro ( egyéni beállítások).
Most viszont a színek fakóbbak, de ez szerintem miattam van, csak most ismerkedem vele.
-
rizso
addikt
Hááát, nem tudom. Nekem az Ion képei nem igazán jöttek be, tipikusan "SE fekete pöttyös". Nem azt mondom, hogy az S3 tökéletes képeket csinál, de azért mégiscsak szebbeket, mint az Ion.
Na de néhány kép N96-tal:
virág
fail1
fail2
kacsák
hordó cica
és a cica az éjjeli "terméssel"(sajnos a 4-ből 2 halva született)
-
Hogy teljesebb legyen a kép a Chrome böngészőben beállítások, bővítmények, további bővítmények letöltése, exif infó.
De a legprofibb számomra az [Opanda EXIF Editor ]Ezzel nagyon sok dolgot ki lehet deríteni még, ill. szerkeszthetjük is az EXIF infót.
Csendben megjegyzem, alkalmas a megtévesztésre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest