- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Xaels
félisten
-
*RLaci*
addikt
válasz
eventus #115544 üzenetére
"Fotózni vagy kattintgatni nem ugyanaz." Persze, de ez így egy rétegtelefon, biztos a Sony annak is szánja. Nekem a mobilfotózás mindig is arról fog szólni, hogy bárhol, bármikor zsebből előkapva, mindenféle állítgatás nélkül a lehető legjobb képet hozza, amit egy telefon hozhat. Azt is megértem ha valaki szeret vele szöszmötölni, nem vagyunk egyformák.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
eventus #114023 üzenetére
Van olyan helyzet amikor a Samsung jobban eltalálja a szitut, és a Sony át megy kicsit lilásba, de összességében természetesebb a Sanyi.
Amúgy a lesajnált Sony szerintem van olyan simán mint a nagyok(Iphone/Samsung) legalább is amit eddig láttam tőle, és akkor manualt egyáltalán nem használtam ellenük. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
eventus #113892 üzenetére
Itt tényleg jobb a Vivo, de szerintem itt is.
Nyilván hardveresen nagyon nem egy szint a 2 telefon, zoomnál is megvan a különbség. De az is igaz, hogy nem egy árban mozog a 2 telefon.Extra sötétben esti módban.
[
"> ] s21 FE
[
"> ] X90
[
"> ] S21 FE
[
"> ] X90
Zoom
[
"> ] S21 FE 3x Optikai zoom
[
"> ] X90 3.5x Optikai zoom.
Samu kikapcsolt AI auto mód, Vivo Zeiss Mód.
[
"> ] S21 FE
[
"> ] X90
Portré mód.
["> ] S21 FE
[
"> ] X90
Samsung S21 FE VS Vivo X90 Pro Plus
-
-
novinyul
veterán
válasz
eventus #113342 üzenetére
Addig kerestem ahol csak lehetett, még nem tudtam venni legalább egy Sony QX100-t. Ez legalább elfér a zsebembe és ha kell van nálam egy normálisabb "fényképezőgép"
natë: A személyes problémákat meg kár volt itt és így előadniArra van privát, vagy előfizetek vagy egyszerűen nem veszek tudomást a válaszokról.
-
-
MC Pite
veterán
válasz
eventus #111482 üzenetére
Korrekt.
hint: Öhm, ok. Úgy gondoltam én is úgy gondolkodok, egy kis expó/szint javítás meg gáz, de amit nem tudok normálisan javítani, amikor a műanyag agyonprocesszált képeken szelektíven szint és szaturáció boostok vannak, agyonélesítve meg agyonszűrve egyszerre a kép különböző részein, és persze elcsúszott színek.
Egy fénykêpező képét nagyságrenddel egyszerűbb korrekciózni, vagy egy valóságra törekvő telefonét; mint ezeket eyecandynek szánt de túltolt telókét.
Lehet így volt nálam az Xperia I is jó helyen a vakteszten, nem a végén.
Ha következőleg van 1-2 kép, arról sztem akár konkrétum is jöhet. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
eventus #108251 üzenetére
Nagyon szépen természetesen vissza adja, az árnyékos/napos részeket, nincs az a gagyi mű hdr hatás rajta.
A zoom is sokkal jobb lett, igaz nem egy p50 pro féle 3.5x de pl a színek jobbak itt. Idei csúcsok közül, nálam szerintem ez a legjobb eddig.
#108252Plazmacucci Így is van olyan részletes mint bármelyik idei csúcs 12mp-en, de ha csak részletek a fontos és csak is az, akkor neked egy s22 ultra kell 108mp részletjavítóval nappal, 27mp re leméretezve.
-
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
eventus #108243 üzenetére
Nagyon sokat javult a minősége a frissítéssekkel, de hogy így kb ég és föld lett.
leslien zoomképei, kb a kulával voltak egyenértékűek. Az az egyetlen dolog volt csalódás számomra a telóban, mert az 1m3 is jóval jobb volt minőségben, de most már úgy néz ki jó lesz. Jöhetne még pár zoom kép. -
-
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
eventus #100759 üzenetére
EF-547D-1A1VEF és van egy ETD-310D-1AVUEF
iPhone 12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest