- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
-
novinyul
veterán
Elvileg szétválasztották a MI és Redmi szériát, MI lett a prémium a Redmi meg az elérhető árú nép telefon. Csak hogy a Poco vonalat is bent hagyták és hogy jobb legyen még keverik is őket
Na meg egyre gyorsabban jönnek az új szériák(köszönhetően a Realme belépésének a piacra) Szóval ha így haladnak akkor megint lesz egy nagy pofára esés, mint ami volt pár éve, akkor helyre rakták magukat.
-
novinyul
veterán
Na igen, most sikerült egy jó kis káoszt csinálniuk a telefonoknál. A MI 8 jól sikerült telefon volt, azóta a MI széria viszonylag tartja a színvonalat(méret sajnos nagyot nőtt) A miui meg bár elég jól rendbe szedték, de mindig sikerül valami bogarat benne hagyni. Igazán nagy pofára esést a MI10 széria árazása miatt kapott a Xiaomi, azt hitték hogy a Huawei helyére simán beléphetnek azon az áron. A piac viszont másképp gondolta, utána meg kiadták az Ultrát jobb áron mint a 10 Pro-t. Na ez is egy nagy ökörség volt a részükről, most meg próbálják kicsit visszahozni a régi árazást a 10T meg T Pro telefonokkal.
-
-
novinyul
veterán
Bocsesz
Xiaomi Note 10Pro lett volna. Amúgy még az Ultra tetszik baromira, de sajnos nem jött Global változat, másrészről meg rohadt nagy. Emiatt váltottam S20-ra, de azt hiszem hogy oda adom asszonynak én meg el leszek az S10-l egy ideig. Megvárom hogy mit fog mutatni az Iphone 12, meg hátha a többi gyártó is elkezd hirtelen kis méretű felső kategóriás telefont csinálni.
-
-
zsinnyegtet
aktív tag
Látom még mindig megy a tipródás...nyugi...nem vagy vele egyedül. Van ám bajom nekem is. Főleg most, hogy ideszakadt végre a 4a. Nekem személy szerint nagyon tetszik. Még arra is hajlandó lennék, hogy újra 2 telefont kelljen magammal cipelnem.
Ezért is lenne jó ha írna valaki olyan akinek működik a Pixel Telekomos esimmel. -
natë
nagyúr
Miben jobb?
Elvileg ugyanaz a szenzor, ugyanaz a kamera verzió.
Mod: 1,7 vs 1,8, ennyi a difi. Az algoritmus ugyanaz.
Ha megnézed itt a fotókat, aligha látsz különbséget ezek között és a 4a teszt fotói között.Ott a Gcam Nordra (majd), bár mindegyik verziónak van valami bug-ja.
Mondjuk a Nordnál eléggé elcseszték ismét a kijelzőt (zöldülés), amiről úgy nyilatkozott a OnePlus, hogy nincs hatása a mindennapos használatra, s a kijelző minőségére. -
stilo18
addikt
F2 Pro DXOMARK tesztet érdemes elolvasni. (Ott a Zoom verziót tesztelték, ami a simánál egy 5mp makrót jelent, Zoomnál telefotót. Illetve Zoom OIS, a sima EIS. Amúgy teljesen ugyanaz a két kamera.)
Szerintem nagyon szép eredménnyel zárta, főleg ha az árát is figyelembe vesszük az idei csúcstelók között.
-
-
-
-
oxide83
aktív tag
Én csak sztereo hangszórókat hiányolom de ezen kívül semmi hátránya sincs, az LCD kijelző is teljesen megfelelő, a képeidet nyugodtan oda tehetnéd egy szifon 11 pro max vagy egy S20 plus mellé, megmerem kockáztatni hogy több ízben a te telefonod kerekedne felül képminőségben.
Figyelj, használtam 400 ezres Iphoneokat és Samsungokat mert ugye úgy voltam vele a jóval magasabb árcédula annyival többet is jelent, de őszintén szólva szinte semmit nem veszítettél hogy meghúztad a határt 150-nél. Ami most folyik a mobilpiacon az igazi és hamisítatlan népbutítás kihasználva a fogyasztói társadalom minden szegletét.
-
oxide83
aktív tag
Várjál mindjárt belenagyítok faszántosan és küldöm a képet, most mondom szar az egész
. Lebuksz hogy a falevelek pixelesek a háttérben, de durván, vonalélesség nuku. Lehet az is kiderül, hogy óriási a különbség az idei csúcstelókhoz képest. Venned kell szifon 12 pro-t 500ért ami még ki se jött
.
Nem tudtam kihagyni, de abbahagytam
. Uncsi a nap meg ez a 2 hónapos home office
.
-
oxide83
aktív tag
Attól függ milyen témát fotózol. Ha természetben vagy és távolabbi részletek is érdekelnek majd mert belenagyítanál otthon a képbe pl egy nagyobb monitor előtt akkor fotózz optikai zoomal és szinte csak RAW-ban. Portré fotózáshoz értelemszerűen a portré mód dukál, makró fotózáshoz a makró mód és így tovább
. A fő lencsét városban, szűk utcákban, beltérben javaslom személy szerint. Az ultra wide pedig épületek fotózásánál lehet hasznos. A rekeszérték móddal pedig bokeh képeket lőhetsz, elmoshatod a hátteret. Én a rekeszérték módot használom rengetegszer (a raw fotózás mellett) mert jobb minőségű képeket eredményez a normál módhoz képest, csak némi utólagos szerkesztést igényel hogy az elmosódást eltüntessem.
Ha érdekel és fotóznál pl a badacsony tetején a következő hétvégék valamelyikén a kocsimban lesz hely, társulhatsz, de Aryon akár te is jöhetsz.
-
oxide83
aktív tag
Isten hozott a Klubban
. Én is gyorsan megszabadultam a Galaxy Note 10 Plustól és beújítottam egy Honor 20 Prot fele annyiért
. És még talán jobb is kamera tekintetében, az optikai zoom 3x-os amit lehet használni pro módban amit a samsung érthetetlen módon letilt. Nekem a gyártó egy vicc kategória lett főleg a mostani S20 ultra miatt ami az év apszolút NE VEDD MEG telefonja lett a szar kamera és akksiidő és persze az irreális árazása miatt. De ide sorolhatnám az MI10 Prot is ami kb feleannyit ér mint amennyibe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest