- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz
zsinnyegtet #96386 üzenetére
Jól tudod
-
xhege
veterán
válasz
zsinnyegtet #95617 üzenetére
Én végül döntésre jutottam, és marad a két telefon cipelése egyelőre. Visszatérek a Pixel 4 XL-hez.
-
xhege
veterán
válasz
zsinnyegtet #95527 üzenetére
Elismerem az iPhone kvalitásait, mert sok mindenben nagyon jó, de úgy tűnik az IOS nem az én világom lesz. Túl sok a megkötés, sokszor nagyon körülményes, és azt kell mondjam sok mindenben az android mögött jár. Mindenesetre nagyon szerettem volna kipróbálni, és ez most kipipálva. A Pixel 4 XL nagyon bejött és úgy nézett ki, hogy nem kell már két simmel bajlódnom, de ez változott. A Pixelnél ami nem tetszett, az a gyengébb akksi, illetve, hogy napfényben én alig láttam a kijelzőjét. Ez a két telefon cipelése dolog nem túl kényelmes, így inkább dual sim felé kacsingatok megint. OnePlus, ami tetszik, de ott a kamera nem annyira combos, bár bízom benne, hogy a gcam tud rajta segíteni.
-
Cyborg
őstag
válasz
zsinnyegtet #95462 üzenetére
Ahogy láttam, meg is veheted tőle a méltán híres konkrét példányt
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
zsinnyegtet #95322 üzenetére
Véget ért a varia...a tegnapi...
...képek után.
4xl lesz. -
Doki42
őstag
válasz
Google választanám ha a fotózás a leg fontosabb
natë: tetszenek
-
Mans20
addikt
válasz
Nekem sajnos P20 van, pixelt venném.
-
törölt tag
válasz
Pixel:
+ könnyen használható, point-and-shoot fotózásra egyik legcélszerűbb választás
+ HDR+ sok esetben jól működik a részleteket tekintve...
- ... de a nehezebb körülményeket nem szereti (nagy fénykülönbség, túl gyorsan mozgó téma), illetve túl erős a tone mapping-je, indokolatlanul húz le csúcsfényeket, mesterkélt HDR hatást eredményezve. Van akinek ez tetszik, személy szerint én nem szeretem a képalkotását
- nincs ultraszéles kameraHuawei:
+ több látószög, több lehetőség. 2x hibrid zoom szerintem használható minőségű, az 5x pedig elég egyedi képeket tesz lehetőve a többi mobilhoz képest
+ összességében kellemesebb a képe az én szememnek
- arcbőrt természetellenesen kisimítja auto módban
- raw-ban neked kell az vignettálást és elszíneződést javítani, mobil appokkal körülményes tud lenni
- kicsit inkonzistens színei vannak a különböző kameráinakHa elém tennék le a kettőt, hogy válasszak, akkor a Huawei-t vinném. Aztán eladnám és vennék belőle egy V50-et, de nem a kamera miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest