Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
- [Re:] Kiszivárgott a komplett Galaxy A széria specifikációja
- [Re:] Honor 10 - a legolcsóbb AI
- [Re:] Samsung Galaxy A8 (2018) - aki S8 akart lenni
- [Re:] Sony Xperia Z3 Compact - jó, hogy kompakt
- [Re:] Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Mobil flották
- [Re:] Huawei Mate 20 Lite - egy híján húsz
- [Re:] Leleplezték a csúcs-Energizert
- [Re:] Erősödnek a kínai brandek Európában
PROHARDVER! témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Sony Ericsson K800-assal fotóztam.
Nokia Lumia 520 után Nokia 2.1

B1T3
(PH! addikt)
Kár, hogy kicsit kicsi a felbontása, és látszik, hogy tömörítve van. Mondjuk telefonra háttérnek ilyen formában pont megfelel, de én azért kíváncsi lennék eredetire is.

Wyll
(őstag)
Hi all!
Most bukkantam csak rá erre a fórumra... huhúújje
Egyik szemem nevet, hogy rátaláltam, de a másik sír, hogy miért csak most..
Most váltottam E72-re, ezt megelőzően pár évig P990i -m volt.
Megerősítem a P990i-vel kapcsolatban korábban elhangzottakat (és megértem a hitetlenkedőket): tényleg nagyon szép képeket lehet vele csinálni.
Megosztanám veletek az én P990i-m szolgálata során készült legjobb képeit:
[ Szerkesztve ]
[vízcseppek eredeti]
A mobilról töltöttem fel a netre.
Néha az egyszerű témák a legjobbak.
SE P990-essel készítettem eme portrét a széncinegéről. A madárka nekirepült a konyhaablaknak. Anyám hozta be, én pedig megörökítettem. A kép eredetije nincs meg.

Wyll
(őstag)
Kicsiben könnyű szépnek lenni Amúgy tényleg szép.
A sajátjaimhoz (meg minden P990i-s) képhez hozzátenném, hogy ezek ideális, vagy közel ideális körülmények között készült képek. Átlagos esetben a P990i sem egy csoda, de a lényeg, hogy lehet vele ilyen szépeket is kreálni.

B1T3
(PH! addikt)

Adonimus
(senior tag)

Adonimus
(senior tag)

Adonimus
(senior tag)

B1T3
(PH! addikt)
Az utolsó két kép direkt ugyanaz?

Adonimus
(senior tag)
Nem, de már mind1.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu

lanagi
(újonc)
Sziasztok!
Kérhetnék valakitől pár SE X8-cal készült képet?
Köszi

janes74
(senior tag)

Danny750
(őstag)
Mostanában semmi érdemlegeset nem sikerült lefényképeznem, és lassan elfelejtem, hogy hol is van a kameragomb a wave-en
Ha adós vagyok egy válasszal, kérlek írj rám még egyszer! Köszönöm! :) | Eladó Dell Latitude 7480 business laptop https://goo.gl/NfiuUk

korpicschess
(PH! kedvence)
+1, csak SGS-el
Aktuális hirdetésem: ATH AD700 25k, Furutech Cruise DAC-AMP 50k, Nuforce HEM8 4BA IEM 35k ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄
Na de ha másról nem is, akkor holnap az új laptopomról csinálok 1-2 képet
Ha adós vagyok egy válasszal, kérlek írj rám még egyszer! Köszönöm! :) | Eladó Dell Latitude 7480 business laptop https://goo.gl/NfiuUk

korpicschess
(PH! kedvence)
Jól tolod
iPhone 4-ed nem lesz? Szívesen csinálnék egy szifon vs sgs tesztet.
Aktuális hirdetésem: ATH AD700 25k, Furutech Cruise DAC-AMP 50k, Nuforce HEM8 4BA IEM 35k ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄
Áhh, nem nekem találták ki az apple telefonokat. Következő vagy android vagy wp7 (ha javítanak egy jó pár dolgot) lesz szerintem De csak is olyan, aminek egész korrekt a kamerája - hogy ne legyen olyan off...
Ja, vagy még egy N8-cal is tökéletesen ellennék
[ Szerkesztve ]

B1T3
(PH! addikt)
Azzal én is. Igazából inkább várok év végéig, amikor már a felsőbb szegmensben kézenfekvő(bb) lesz a kétmagos proci, és hátha kijön egy ilyen kameramobil, amelybe érdemes belefektetni, mert minden téren megéri. Igazából megvagyok a Symbiannal is, de kíváncsi leszek még a MeeGo-ra is.
[ Szerkesztve ]

B1T3
(PH! addikt)

korpicschess
(PH! kedvence)
Ez nálam mindent visz.

B1T3
(PH! addikt)
Igen, "szépek" a fa ágai, és a háttérben lévő házak is aranyos dobozok. Igazából szerintem ez szoftveres hiba lehet, mert van egy bizonyos skála, amin teljesíteni tud, és ez a rosszabbik. Mármint tudott, mert már nem használom.
De pont azért tettem fel ilyen képeket és írtam oda, hogy tesztfotók, mert ezek nincsenek szerkesztve, és agyon válogatva a relatíve tökéletesek.
A tegnapi "szép felhős" időben csináltam pár képet a wave-vel:
Táj1 - tájkép mód
Táj2 - tájkép mód
Táj3 - tájkép mód
Táj4 - auto
Táj5 - auto
Gaz1
Gaz2
Tető
Azt hiszem, hogy a tájkép mód tegnap rossz ötlet volt. Ha lett volna elég fény, akkor gondolom jobb az eredmény, de így...

Fecsy
(tag)
Sziasztok!
iPhone 4:
[Parkoló]
[Lakótelep]
[Tatty Teddy vakuval, vaksötétben]
[Laptop 1]
[Laptop 2]
[Laptop 3]
Elnézést a vérszegény témaválasztásért, de még friss a teló és csak ennyire futotta eddig

janes74
(senior tag)
Az auto módban készültek viszont nagyon jól sikerültek.Szerintem.

p06
(senior tag)
Felfedeztem egy nagyon jó programot androidra Vignette a neve és piszok jó camera progi Mondjuk bizonyos effektek használata miatt tetszett meg nekem a sima képek minősége annyira nem kiemelkedő
[Programok]
A képek még lesznek!!
[ Szerkesztve ]

milandice19
(tag)
Köszi, de inkább átlagosak lettek

GALARDO
(PH! addikt)
Szép képek! Nekem is volt ilyen telóm nagyon szép képeket tudtam vele csinálni.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

zack
(PH! félisten)
Sajnos az idő nem kedvezett a fotózásnak, borús időben nem szeretek erölködni, bár ha lesz hó, havas képeket mindenképpen fogok csinálni. Amióta megvan a szifon, tegnap adódott olyan pillanat, hogy azt mondjam ebben az időben lövök pár képet.
A végeredmény meglepő volt (2,3-2,8Mb között), mert véleményem szerint abszolút a premium kategóriába tartoznak a képek. Wave ill. SGS összehasonlítást bármikor vállalok. Mivel Wave tulaj voltam, azt mondom, szabadban jóval erősebb a szifon, de beltérben az erősebb LED miatt, (természetesen utómunkálatokat mellőzve) több kép sikerül jól mint szifon esetében.
iPhone 4:
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 9 Ocean Blue 128GB /64GB Samsung Evo Class10 <<>> Vsonic GR07 + Sony SBH52 + Sony SBH70 <<>> Spotify Premium

zack
(PH! félisten)
Sajnos ezek tényleg nem a legjobbak.
Nem láttam még C7 képeket, de nagy csalódás, és szerintem nem az AF hiánya miatt.
Samsung Galaxy Note 9 Ocean Blue 128GB /64GB Samsung Evo Class10 <<>> Vsonic GR07 + Sony SBH52 + Sony SBH70 <<>> Spotify Premium

p06
(senior tag)
Jók lettek! Mondjuk a leveles kivételével mert az mintha homályos lenne
Egyébként kültéri viszonylatban nincs nagy különbség az SGS-hez képest szerintem, viszont az tény hogy mintha a te képeiden kevésbé lenne beégve a kép és mintha kicsit színesebbek is lennének. Remélem nem lessz ez XX vs. XX vita téma
De tényleg jók!
-de ha valaki nem így látja akkor ott vannak az aláírásomban lévő albumban a képek nyugodtan hivatkozzon rájuk!
+ a távoli fotók elég hát hmm szóval nem jók mármint az SGS-nél.
[ Szerkesztve ]

zack
(PH! félisten)
A leveles kép azért homályos mert 1 szál jégeralsóban pólóban és zokni nélkül papucsban álltam az udvaron, a fényképezés végén amikor már eleve át voltam fagyva, találtam ki kellene makró is. Amikor odaléptem, elkezdett lengedezni a szél, vártam egy kicsit, de csak mozogtak a levelek és már baromira fáztam, és elfogyott a türelmem. Szóval valószínű ennek köszönhető hogy a leveles nem lett éles.
Majd újrapróbálkozom, amikor nincs légmozgás.

p06
(senior tag)
Akkor ehozképest nem is rosssz
Amúgy ismerős a dolog
Az jó várom, mert engem személy szerint érdekel, hogy melyik "mobil" mire képes.

B1T3
(PH! addikt)
Volt erről vita már, hogy az iPhone 4 képeit talán túl színesek is, túlszaturáltak, ami nem feltétlenül jó, ugyanis kevésbé reális, de az tény, hogy a legtöbb ember számára jobban mutat, mert kellemesebb az agynak a látványa. Az más kérdés, hogy egy kevésbé „színes” képpel is el lehet ezt érni némi utómunkával.

zack
(PH! félisten)
Utómunkával bármit el lehet érni szinte, de ez a topik nem erről szól. Azért kell telefontipust írni hogy legyen viszonyítási alap melyik milyen képet csinál, mert ha az lenne az alapértelmezett amit írsz, akkor a tipushoz minden képnél a "Photoshop" lenne leírva infó gyanánt.
Én egyébként nem érzem színesebbnek, mint amit a szememmel is látok.
[ Szerkesztve ]

GALARDO
(PH! addikt)
Jók lettek grat!Majd én is lövök párat kíváncsi leszek nekem hogy sikerül.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

zack
(PH! félisten)
Thx!
Rövidesen én is felteszem a délelőtt lőtt makrókat.

B1T3
(PH! addikt)
Tudom, éppen ezért szólok néha, ha valaki eredeti felbontás helyett mondjuk 50%-os felbontású képet linkel, mert az már utólag belepiszkálás (hacsak nem direkt olyan felbontású beállításon volt, de abból szintén nem mérvadó kép születik); az eredeti képre vagyok kíváncsi.
Szerk.: off tartalmúvá varázsoltam.
[ Szerkesztve ]
Na, ma sem sikerült semmi különöset lekapnom, de azért rakok be néhány friss képet:
Fatörzs
Makró
Fenyőtüskék
Utcarészlet
Szőrös ág
Továbbra is Wave

janes74
(senior tag)
Nagyon jók lettek!Grat. A korábban linkelteknél nem annyira minőség,inkábba téma tetszett nagyon.
Kár, hogy badára nincs értelmes kamera app...

BalanceR
(PH! addikt)
Egy pár Kép Spicával
LiveView BWCamera360
LiveView ICamera360
LiveView II Camera360
Óra Vignette
►PHONE: Xiaomi MI Note 3 ►TAB: HP Pavilion X2 Win10 ►WATCH:Amazfit Bip

janes74
(senior tag)
Az óra nagyon jó. Olyan BalanceR-es stílusú kép.

BalanceR
(PH! addikt)
Na itt látszik, hogy melyik kép lett Természetes fénynél készítve...
A Spica egyszerűen nem tud éles, zajmentes képet készíteni izzófénynél...
[ Szerkesztve ]

janes74
(senior tag)
Akkor hiába próbálkozom? Nálam normális fényviszonyok között is random jelleggel csinál jó ill.rossz képeket.De azért elmegy.

BalanceR
(PH! addikt)
Azt vettem észre, hogy ha egy 100W-os spot izzóval 20 centiről telibe világítok egy tárgyat, akkor is zajos ,elmosott lesz a kép, állíthatom az iso-t bárhova...
A zajszűrés bekapcsol, hiába van elég fény....
Viszont a szabadban ISO1600-on is viszonylag jó képet készít....
Téma tudnivalók
FIGYELEM! Szabályváltozás
• Telefontípust írj minden esetben!
• A képeket direktbe (is) linkeld!
• Olvasd el a téma összefoglalót!
• Topikgazda és moderátor hibajavítási céllal a hozzászólásokba beleszerkeszthet.