- Motorola G86 - majdnem Edge
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
gergo5991 #46659 üzenetére
A cica egy tetőn állt, ahova csak a kezem tudtam feltenni, nem láttam a kijelzőt sajnos, de messzebbről kellett volna valóban
A beagle lelegelte a fűben lévő pitypangok egy részét, poénból
A kacsa pedig úgy is viselkedett, mint egy démonhápogott amikor elindultam felé és meg akart félemlíteni felém szaladva
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gergo5991 #46189 üzenetére
Húúú bazz ez nem semmi! Ha nem raktak merevítést az épületbe a teherelosztás miatt, akkor ez úgy be fog szakadni mint a xar! Négy alátámasztás per épület kis alátámasztással (lemez az oszlop alatt). Így kis ponton kap nagy terhelést a födém. Ezt statikus hogy adta át??? Meg az önkormányzat műszaki osztálya hogy vehette át?!?!? Ráadásul a panelt 30-50 évre tervezték, ami lassan lejár!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gergo5991 #46185 üzenetére
Az komoly! Nem mondod, hogy panel tetejére raktak faházat?!?! Ez hasonló, mint mikor a román lakótelepen kályhakémények lógtak ki a panelból......
Vannak határok amit nem tudsz átlépni. Nekem is a G4 akkor csinál szép képet éjszaka,ha min iso van max záridővel és állványon van. Minden más próbálkozás hasonlóan sül el. Ez egy telefon,aminek szerencsére van kamerája......
-
BalanceR
addikt
válasz
gergo5991 #46151 üzenetére
Volt ilyen próbálkozásom is, de sok volt a mozgó jármű, nem volt túl sok fény, és ami volt azt is átvonuló felhők takarták, ezért szinte másodpercenként változtak a fényviszonyok...
Ezért inkább a panorámát hanyagoltam, mert sokat rontottak volna a "szellemjárművek" és a kontrasztos expozíciókülönbségek...Legközelebb megpróbálok több képet lőni, és utólag panorámát fűzni belőlük...
-
BalanceR
addikt
válasz
gergo5991 #46008 üzenetére
ilyen célra, ha szélvédett a hely, szinte bármilyen meghajlított műanyagdarab, vagy karton megfelel, Legyél kreatív.
-
sixpak
nagyúr
válasz
gergo5991 #38564 üzenetére
Ingyenes, persze.
Szerk.: 20 euro?...az milyen játék volt?
Nekem a legdrágább játék amit vettem, az 10 euro volt, nem is láttam még nagyon ennél drágábbat.Nem mellesleg pénzt csak akkor tud levonni, ha hitelkártya van társítva a fiókodhoz, de azt is csak a Google jelszavad megadása után.
(#38566) gergo5991: értem, az szívás.
-
sixpak
nagyúr
-
KSparrow
őstag
válasz
gergo5991 #32862 üzenetére
A lépcsőházas/erkélyfolyosós tetszik, alapból is jó szerintem, az effekt kicsit sok.
Alig várom már, hogy a Z10 tudjon panorámát, elvileg benne lesz a 10.3-as OS-ben, ahogy a 720-as 60 fps-es videó is.
Ezt meg a 808-cal csináltam, még harmincadikán. Most szedtem le telefonról, semmilyen utómunka nincs a képen, élőben is ilyen volt.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
gergo5991 #29621 üzenetére
Nem emiatt használnak, legalábbis rendeltetésszerű használat mellett nem a jelenlegi tudásom alapján. Polárszűrőt a poláros fény (tükröződések, egyéb polarizált fényhullámok) kiszűrésére használják pl., ha nem tévedek. Eddig arról sem hallottam volna, hogy egyéb szűrőket használtak volna erre a célra. Szerintem elvben fennállhat a veszélye, hogy gondja lesz az érzékelőnek, de nappal szemben már elég rövid záridővel fényképezik az ember, így eddig még nálam nem volt ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Linux kezdőknek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Opel topik
- Erősítő, hangfalak
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- NIOH
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest