- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Nekem sajnos ennyi időm sincs. Nagyon jól hangzik, de anno Lineage korszakból emlékszem, milyen nehéz elkezdeni egy játékot, amikor SEMMID sincsen és elkezdesz matikat farmolni. És mivel azt se tudom, mik azok a Herok és hogyan tudok még azokhoz is hozzájutni, ezért sikeresen eltérítettetek a játék elkezdésétől!
Ráadásul nekem segítségem se nagyon van...
-
-
STW engem is kivagdos , nem is erőltetem. A gépen csak chrome meg néhány játék kliens van telepítve, és pár játék. Szóval semmi extra, mégis fagyizik. Eleinte érdekelt hogy végig játszam, meg miről is szól az egész , de lehetetlen mert csak az ideget verte belém amikor egy random időpontban az asztalon találtam magam. Gondolom nincs benne annyi lóvé mint a BR részében ,így nem ez az elsődleges termék amit az Epic erőltet.
-
törölt tag
Az egyik hős csökkenti a gadget cooldown-t, azt használom a macis outlandernél, így 2 percenként tudok turret-et rakni. A happy holiday a skillek újratöltését csökkenti, azzal folyamatosan tudom tolni a macikat fragment és a skill cooldown csökkentő hős mellett. Igény esetén megnézem este, hogy melyik hős adja ezeket.
-
törölt tag
Az venture mód ahol az outlander-nek az a bónusza, hogy nem fogy a "manája" annál a skillnél.
Kb fél óra múlva megyek fortnite-ozni, ha kellenek 77-es szintű fegyverek, akkor tudok craftolni egy keveset. Mintha 45 körüli szinted lenne.
"Kicsiknek" táraztam be ahhoz szükséges alapanyagot, és helyhiányom van. -
mendoza
újonc
Az egy teljesen másik játékmód, ami főleg azoknak lett kitalálva, akik már Twine Peaks-ben unják magukat. Nem hozhatod át a fegyvereidet, azokat automatákból és loot-ból szedheted össze. Ráadásul eltörnek egy idő után, de a repair bench-csel javíthatod őket, nem tudod schematic-ból elkészíteni. Szóval marad az automata, ami minden pályaszinttel erősebb fegyvereket ad, érdemes cserélni idő után a régi fegyvereket.
-
Golden9
veterán
Akinek már megvan a Save the World, neki menyibe kerül a Samurai Scrapper csomag?
Szerk.: Az 1000 V-buck kifarmolásának van valami határideje, mint a Batltle Pass-nál?
-
GEIL
addikt
Fejlődni kell és haladni a fő küldetésvonalban, addig amig meg nem jelenik ebben a
felsorolásban a "Daily quests" menü......abban lévő kisebb "napi küldiket" kell teljesiteni (napont 1 db jelenik meg)......ezekből valóban kiszedhető a 1000 vbucks.....4 nap alatt meglesz.kb 2,5-3 havonta lesz ilyen "pack" a shopban....amiből 1.000 vbucks + skin+felszerelés szerezhető.
a következő ilyen csomag elméletileg December első napjaiban már megjelenik.
-
GEIL
addikt
Sajnos ez így van ahogy leírtad.
Idén nyárig lehetett megvenni a Save the world-öt abban a változatban, amikor még farmolható és kapható belőle Vbucks.
Azóta lefőtt a kávé, bezárt a bazár, lement a függöny. NINCS több "ingyen" Vbucks szerzés.....
Battle Royale módban a Battle pass értéke 950 Vbucks....aztán level 100-ig ad 1.300-1.400 Vbucks-o.....és ennyi. Ezen felül csak a shopból lehet vásárolni "játékbeli pénzt".
1000, 2800, 5000, 12.500....stb egységek az elérhetőek......bankkártya neki és már lehet is venni amennyi tetszik.......PC-n paypal is megy.......PS4-en szintén bankkártya és paypal...Xboxon van mobilos (csak Telenoros) fizetési lehetőség is ezeken felül.A Fortnite amúgy is ingyenes játék. Innentől kezdve vagy játszunk vagy nem játszunk.....van helyette Apex, vagy PubG, vagy COD warzone...stb stb
Bármi panasszal vagy észrevétellel az "EPIC games"-hez kell fordulni :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest